Omgå anmeldelse

Enpass

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

Enpass er en sikker adgangskodemanager, der giver brugerne mulighed for at beskytte flere konti på forskellige enheder med robuste unikke adgangskoder. Enpass er tilgængelig for de fleste platforme. Den gratis version er imidlertid mere restriktiv på mobilenheder end på desktop (hvor brugere kan beskytte et ubegrænset antal konti gratis). I denne gennemgang tester vi grundigt passwordadministratoren for at se, hvordan den kan sammenlignes med konkurrerende tjenester på markedet.

Oversigt

Enpass tillader brugere at beskytte flere konti og tjenester med stærke unikke adgangskoder, der gemmes lokalt i en krypteret database. Brugere kan få adgang til disse adgangskoder med kun en enkelt hovednøgle. Dette tillader brugere at huske kun en vanskelig kodeord for at beskytte et ubegrænset antal konti.

Enpass er tilgængelig på freemium-basis, hvilket er fantastisk for forbrugere, der ønsker en adgangskodeadministrator, som de ikke behøver at betale for i første omgang, men som har premiumfunktioner, der kan købes efter behov. Det er imidlertid en adgangskodeadministrator med lukket kilde, der kører på proprietær software; hvilket kan udsætte nogle privatlivsbevidste brugere.

omslutte logoet

Som altid er tilfældet, kan lukket kildesoftware ikke revideres af en tredjepart - hvilket betyder, at du skal stole på, at firmaerne leverer det privatliv og sikkerhed, de hævder. Dette er langt fra ideelt, og i det store og hele er det altid bedre at stole på en adgangskodemanager, der har offentliggjort sin kode og er blevet verificeret af tredjepartsrevisorer.

Enpass er tilgængelig til Windows, Mac OS, Linux, iOS og Android. Det er værd at bemærke, at Linux-understøttelse er sjælden, hvilket gør denne password manager interessant for Linux-brugere. Brugere kan bruge Enpass gratis på alle dine desktops. På mobil er det imidlertid nødvendigt at betale et engangsgebyr på $ 11.99 for hver platform. Enhver, der planlægger at bruge denne adgangskodeadministrator på tværs af forskellige platforme, bliver nødt til at investere nogle penge for at gøre den kompatibel på tværs af alle deres enheder.

Enpass er også tilgængelig som en udvidelse til Firefox, Chrome, Safari, Edge, Opera og Vivaldi.

Opsætning

Downloads er tilgængelige for alle platforme på Enpass-webstedet. Dette gør password manager ekstremt let at konfigurere. Vi downloadede Windows-klienten og Chrome-udvidelsen for at teste dem begge ud. Det er værd at bemærke, at Chrome-udvidelsen kun fungerer, hvis du allerede har den uafhængige desktop-klient også installeret.

Forbindelse til forbindelsesfejl

Efter at have accepteret EULA med softwarens udvikler Sinew Software Systems Private Limited, installeres softwaren på få minutter. Efter dette er du klar til at starte softwaren og kan gå videre og oprette en hovedadgangskode.

Omgå opsætning

Brugere bliver mindet om, at de skal gemme deres hovedadgangskode sikkert og anbefales at notere det, for hvis de mister det, vil de ikke have adgang til nogen af ​​deres adgangskoder. Dette skyldes, at som alle de bedste adgangskodeadministratorer, opbevarer firmaet ikke folks hovedadgangskode på dets servere og kan ikke give adgangskoden eller nulstille kontoen, hvis den går tabt.

Med Windows Enpass-klienten nu konfigureret, kan du gå videre og konfigurere Chrome-udvidelsen. Start af Chrome-udvidelsen pares automatisk med Enpass-klienten og giver en kode til synkronisering af de to klienter.

omfatte godkendelseskode

Med begge komponenter i password manager nu opsætning, er du klar til at indtaste dine adgangskoder i manageren, så det automatisk udfylder adgangskoder, så snart du ankommer til disse websteder og tjenester.

Enpass giver folk mulighed for automatisk at generere adgangskoder mellem 1 og 10 ord lange. Tjenesten giver også brugere mulighed for at vælge store og små bogstaver, tilfældige symboler og giver forskellige muligheder for at placere tilfældige tegn eller bindestreger mellem hvert ord.

Omgå funktioner

Som med mange andre passwordadministratorer leveres Enpass med en enorm vifte af funktioner til beskyttelse af oplysninger og login i sin krypterede database. De primære funktioner er som følger:

 • Beskyt ubegrænsede konti gratis på enhver stationær maskine
 • Synkroniser passwordadministratoren med browsere ved hjælp af udvidelser
 • Identitetsfunktion til at gemme adresse og andre data
 • Brugervenlig kategori-menu til at gemme data og adgangskoder
 • Automatisk låsefunktion for at sikre, at klienten aldrig forbliver åben og ubeskyttet
 • PIN-funktion til hurtig oplåsning, når adgangskodemanageren allerede er logget ind ved hjælp af hovedadgangskoden
 • Adgangskode revisionsfunktion for at sikre, at en konto eller adgangskode ikke er blevet pwned.
 • Synkroniseringsfunktion til at videregive adgangskoder på forskellige enheder sikkert
 • Auto-backup-funktion for at sikre, at data altid er sikkert gemt i den krypterede database
 • Adgangskodegenerator til automatisk oprettede stærke adgangskoder
 • Autofyld for let at logge ind på onlinekonti

Selvom de fleste Enpass-funktioner er tilgængelige gratis, er der nogle premium-funktioner, som brugerne skal betale for at bruge dem. Et engangsgebyr på $ 11.99 pr. Desktop-platform giver brugerne adgang til disse ekstra funktioner.

På Android og iOS skal brugerne betale et engangsgebyr på $ 11.99 for at bruge password manager til at beskytte mere end 20 konti. Hvis 20 adgangskoder er nok for dig, kan du bruge den mobile freemium-version uden bekymringer. Det er værd at bemærke, at dette er udbetalte betalinger, hvilket betyder, at når du først har betalt, kan du bruge softwaren til at beskytte dine konti på ubestemt tid; ingen tilbagevendende betalinger og ingen skjulte omkostninger.

Brugervenlighed

Enpass er perfekt til folk, der ønsker at sikre, at alle deres adgangskoder gemmes lokalt, hvilket betyder, at der aldrig er behov for at stole på Enpass for at gemme dine adgangskoder på dets servere. Det er ekstremt let at få downloadet Enpass, og det er ekstremt let at få det konfigureret til at arbejde med din browser via udvidelsen.

Da Enpass ikke gemmer dine adgangskoder eller hovedadgangskode på dets servere, er det vigtigt, at du vælger en hovedadgangskode, som du aldrig vil glemme. Undladelse af at huske din adgangskode kan betyde, at du er helt låst for alle dine adgangskoder.

Med opsætningen af ​​hovedadgangskoden kan du enten indtaste dine adgangskoder manuelt - eller simpelthen gå rundt med at bruge dine online konti og tjenester - så Enpass kan gemme adgangskoderne, mens du følger med.

Omgå adgangsgenerator

Hvis der tidligere er brugt en adgangskode på en anden konto, giver Enpass dig besked, så du kan opdatere adgangskoden eller automatisk generere en stærk adgangskode inden for Enpass.

Omgå kodeudfyldning

Vi fandt brug af Enpass stressfri, og udvidelserne, vi prøvede (Firefox og Chrome), fungerede problemfrit. For dem, der vil, er det muligt at sætte Enpass på en USB-stick for at transportere den over forskellige forskellige maskiner. Dette er en nyttig funktion og betyder, at du altid kan få adgang til dine adgangskoder, selvom du f.eks. Bruger en andens maskine eller en bibliotekscomputer, f.eks..

Én der er gemt en adgangskode, kan du få adgang til den fra i passwordadministratoren:

Omgå klientens startskærm

Det lykkedes os at få tjenesten synkroniseret til en iPad og Android-enhed uden problemer. Vi brugte Google Drive og icloud til at synkronisere, men brugerne har dog masser af muligheder, herunder Microsoft OneDrive, Dropbox, Box, eller ved hjælp af open source WebDAV-protokollen. I modsætning til nogle passwordadministratorer er det ikke muligt at synkronisere via Wi-Fi, så du bliver nødt til at overføre dataene via internettet.

synkroniser adgangskoder omslutter

Det er værd at bemærke, at hvis du beslutter at bruge iCloud til at synkronisere dine adgangskoder, skal du sørge for at downloade Enpass-appen fra Mac-appbutikken.

En anden funktion, som vi nød med Enpass, er muligheden for at importere adgangskoder fra en anden passwordadministrator som Keepass, Dashlane osv. (Der er mange muligheder). Dette gør det muligt for brugere hurtigt at få det opsat med alle deres eksisterende adgangskoder. Vi vil også anbefale, at du indstiller funktionen til automatisk lås, så den starter så hurtigt som muligt:

Sikkerhedsindstillinger omslutter

Generelt fandt vi Enpass let at bruge, og vi nød især kategorierne i menusystemet; som giver dig mulighed for nemt at gruppere data til autofyld onlineformularer. Klienten tilbyder over 50 tilpassede skabeloner, som giver dig mulighed for at gemme alt fra hotelbookingsoplysninger, adresser, pasoplysninger eller dit kørekort i den sikkert krypterede database.

Vi nød især de mobile apps, der virker lidt moderne end deres desktop-kolleger, og selvom de ikke har nogen ekstra funktioner at tale om, er de mere en fornøjelse at bruge. Derudover kan du indstille både iOS- og Android-versionerne til at autentificere ved hjælp af enhedens fingeraftryksscanner for at gøre det lettere at bruge.

Privatliv og sikkerhed

Enpass-brugere behøver ikke at abonnere på tjenesten ved at give en e-mail eller personlige data. Dette skyldes, at softwaren fungerer udelukkende fra klientsiden uden noget behov for, at data behandles eller gemmes af Enpass.

Hvis du beslutter dig for at betale for premium-funktioner - eller for den fulde mobilversion - bliver du selvfølgelig nødt til at give betalingsoplysninger, hvilket betyder, at firmaet vil få nogle oplysninger fra dig.

Det er også værd at bemærke, at firmaet udfører en vis sporingssporing ved hjælp af Google Analytics, hvilket sandsynligvis betyder, at det samler bruger-IP-adresser, når de besøger webstedet og downloader softwaren.

Når det drejer sig om passwordadministratoren selv, krypterer softwaren alle adgangskoder (og andre data, der er indsat i softwaren) ved hjælp af stærk 256-bit AES-kryptering ved hjælp af den peer-gennemgåede og open source-krypteringsmotor SQLCipher. Disse adgangskoder gemmes kun lokalt og uploades aldrig til Enpass-servere.

Til godkendelse producerer hovedadgangskoden en kryptografisk nøgle ved hjælp af PBKDF2- HMAC-SHA512 adgangskode-hashing til PHP med 100.000 runder tilfældigt salt. Dette er en sikker kryptografi, der sikrer avanceret beskyttelse mod brute force og sidekanalangreb.

Brugere har også muligheden for at downloade en hvælvningsnøgle, der er produceret af deres hovedadgangskode. Desktopversionen af ​​Enpass er i stand til 64-bit tilfældige taster på brugerens vegne. Denne hvælvelsesnøgle kan bruges som en sekundær form for godkendelse, hvilket betyder, at hvis hovedadgangskoden er kompromitteret (gættet, brute-tvungen osv.), Er det også nødvendigt at have filhovednøglefilen. Ligesom hovedadgangskoden er det umuligt at gendanne filhovednøglefilen fra Enpass.

Det faktum, at brugeren bevarer fuld kontrol over deres hovedadgangskode (og hvælvningsnøgle) betyder, at selv hvis nogen får adgang til datafilerne, vil de aldrig være i stand til at fjerne krypteringen af ​​adgangskoder uden brugerens hovedadgangskode.

Det er dog værd at bemærke, at hvis du synkroniserer dine adgangskoder på tværs af enheder ved hjælp af en tredjepartstjeneste, såsom drev eller Dropbox, gemmes dine adgangskoder også der. Dette skal være sikkert, fordi de er krypteret fra ende til ende. For alle, der er bekymrede over dette, er muligheden der for at bruge hvælvningsnøglefilen (som skal være sikker skal aldrig deles via den samme metode, som du synkroniserer adgangskoden).

Enpass inkluderer også en automatisk låsefunktion. Hvilket sikrer, at masteradgangskoden altid er nødvendig, hver gang passwordadministratoren bruges. Dette sikrer, at hvis brugeren er væk fra deres enhed, forlader de ikke programmet åbent og tilgængeligt for adgang til adgangskoder.

MacBook Pro-brugere kan indstille Enpass til autentificering ved hjælp af deres fingeraftryksscanner. Det samme gælder både iOS- og Android-brugere, der kan bruge fingeraftryksscanneren på deres enhed.

Kunde support

Enpass giver brugerne et whitepaper på sit websted, der forklarer, hvordan password manager fungerer og beskriver det beskyttelsesniveau, deres filer og adgangskoder får, når de gemmes. En blogafdeling indeholder også nyttige oplysninger og vejledninger til brug af tjenesten, hvilket er godt for brugere, der bare har brug for en markør her og der.

Ved at klikke på support på webstedet bringes brugerne til et forum, hvor de kan bede brugerfællesskabet om hjælp. Folk stiller mange spørgsmål i dette forum, og svarene strækker sig ofte i mange hundreder og endda tusinder af svar. Dette er et vidnesbyrd om dets aktive brugerbase.

For alle, der ønsker at kommunikere direkte med Enpass, er det nødvendigt at tilmelde dig en konto med en e-mail-adresse. Med dette gjort er det muligt at logge på og begynde at sende beskeder til supportpersonalet. Dette er en dejlig ekstra for dem, der ønsker det. Det er dog værd at bemærke, at vi måtte vente et stykke tid på et svar.

Vil du vide mere? Se vores guide til de bedste adgangskodeadministratorer på markedet.

Konklusion

Enpass er en fremragende og overkommelig adgangskodemanager, der gemmer alle dine adgangskoder lokalt. Dette sikrer, at dine adgangskoder aldrig rejser overalt, medmindre du er nødt til at synkronisere dem via Dropbox eller en anden service. For alle, der ønsker en nem at bruge adgangskodemanager, er dette en fremragende mulighed, som vi stærkt kan anbefale på både mobil eller desktop.

Til en pris af $ 11,99 per enhed for enhver, der har brug for at opbevare mere end 20 adgangskoder, kan tjenesten betragtes som god værdi for pengene. Når alt kommer til alt kan du få det op og køre på tre forskellige enheder til kun $ 36 - og det er en engangsbetaling uden skjulte gebyrer.

Fordi der er gratis open source-adgangskodeadministratorer på markedet, har du dog muligheden for at få en lignende service for ingenting, hvis du foretrækker det. Vi synes, Enpass er en god mulighed for enhver, der ikke er så teknisk. Funktionerne er vist intuitivt, og fordi det holder fast ved at gøre, hvad det gør bedst (administrere adgangskoder), er der meget lidt at lære.

Endelig, hvis den lukkede kildekarakter af Enpass er et problem for dig, kan du vælge Bitwarden - en anden letanvendelig adgangskodemanager, der er open source. Softwaren gemmer dog alle dine adgangskoder lokalt, og vi ser ingen reel grund til ikke at stole på det. På den anden side er du nødt til at stole på, at det ikke gør noget ubehageligt, og du med rette foretrækker det ikke.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me