OneVPN-gennemgang

OneVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,99
  / måned

ProPrivacy.com score
4 ud af 10

Resumé

OneVPN er en ekstremt grundlæggende service, der viser nogle tegn på løfte for fremtiden. Det er en Hong Kong-baseret no-logs VPN, der giver hurtig nok forbindelser til streaming. Det betyder, at det har en solid base at bygge videre på - men det er desværre lidt for dyrt at anbefale i sin nuværende tilstand. Desværre var jeg ikke i stand til at bekræfte implementeringen af ​​dens kryptering. Derudover led det af DNS-lækager, hvilket betyder, at jeg ikke kan betragte denne VPN som god til privatlivets fred.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  42 Mbps
 • Jurisdiktion
  Hong Kong
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Lande
  6

Funktioner

På sit websted handler OneVPN meget om at tilbyde malware-beskyttelse, annonceblokering og en NAT Firewall. Men så vidt jeg kan fortælle, blev der ikke blokeret nogen annoncer under brug af tjenesten. Bortset fra det har VPN meget få funktioner:

 • Servere i 59 lande
 • Hurtige hastigheder til streaming
 • 3 samtidige forbindelser
 • Valg af havn
 • 24/7 support (inklusive live chat support og et billet system)

OneVPN tilbyder 2 USA-baserede “Netflix-servere”, men disse blev begge blokeret af Netflix i mine test. BBC iPlayer var imidlertid tilgængelig ved hjælp af OneVPNs britiske servere.

Hastighed og ydeevne

Tests blev udført på en 50 Mbs / 3 Mbps UK fiberforbindelse (ved hjælp af en AC1200 powerline adapter). OpenVPN-test blev udført under anvendelse af UDP (hurtigere, men mindre pålidelige end TCP). Mine basetests leverede resultater på ca. 52 Mbps. Den britiske server klarede sig meget godt og gav mig en gennemsnitlig hastighed på 45 Mbps. Den amerikanske server fungerede lige så imponerende og reducerede mine hastigheder med kun 5 til 10 Mbps (på trods af de ekstra involverede afstande). Uploadhastighederne var også imponerende og næppe ændret med og uden VPN tilsluttet.

Den brugerdefinerede klient gør intet for at forhindre DNS-lækager eller WebRTC-lækager. Dog fulgte jeg trinene i Knowledgebase-artiklen “Sådan undgås DNS-lækager”. Deaktivering af IPv6 fungerer naturligvis, men jeg fortsatte ellers med at se DNS-lækager efter at have ændret OpenVPN-konfigurationsfilen, der blev brugt af klienten, som instrueret. Dette stemmer stort set VPN ud for privatlivets fred.

Pris og planer

1 måned

$ 4,99
om måneden

OneVPN opkræver $ 7,95 pr. Måned med reduktioner for langsigtede planer. Prisen går ned til kun $ 1 om måneden for en 4-årig plan. En mulighed, der næsten er mistænkeligt billig. Alle abonnementsplanerne giver adgang til alle VPN-funktioner.

En 7-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig, men det er værd at kontrollere den lille bogstav. For at modtage en refusion skal du angive en grund til tilbagebetalingskravet. Endnu værre er der ikke nogen refusion, hvis du har brugt mere end 3 GB data.

Forbrugerne kan betale for VPN med alle større kreditkort, Bitcoin (via BitPay), PayPal, Paymentwall, AliPay og gavekort.

Privatliv og sikkerhed

At være baseret i Hong Kong er godt for privatlivets fred, da det ikke har nogen obligatorisk lov om datalagring. Selvfølgelig er der altid bekymringen for, at Kina formår at udføre en slags skjult overvågning der. I henhold til dets privatlivspolitik hævder OneVPN at have nul logfiler, hvilket er fremragende. Dette betyder, at VPN kan betragtes som god for privatlivets fred.

OneVPN-abonnenter får brugt et antal protokoller: OpenVPN, L2TP og PPTP VPN-protokoller. OneVPN understøtter også open source Cisco OpenConnect (CSTP) -protokol. Dette er en SSL / TLS-baseret VPN-protokol.

Som altid er tilfældet, kontrollerede vi implementeringsstandarderne for OpenVPN: en AES-256-chiffer med en RSA-2048-håndtryk og SHA 256-hash-godkendelse. Dette er ret godt. Jeg var imidlertid ikke i stand til at konstatere, om OneVPN også implementerer Perfect Forward Secrecy (efemære nøgler). Denne "detalje" er vigtig, fordi hvis PFS ikke bruges, bruges den samme nøgle, hver gang du opretter forbindelse til VPN-serveren. Dette gør forbindelsen meget lettere at hacke.

Desværre har jeg ingen måde at vide, om OpenVPN er helt sikkert med OneVPN. Føj dette til de DNS-lækager, der blev opdaget i mine test, og det er næsten umuligt at anbefale denne VPN til privatliv.

Endelige tanker

Som denne OneVPN-gennemgang viser, er OneVPN omtrent så bare-knogler, som en VPN-service bliver. Du får en simpel VPN-forbindelse, og det er det. Den hævder at tilbyde vigtige funktioner såsom DNS-lækagebeskyttelse og en driftsafbryder gennem dens guider, men disse fungerer simpelthen ikke.

I sin nuværende tilstand er det derfor svært at anbefale OneVPN. Når det er sagt, er ikke alt dårligt. OneVPN er en Hong-baseret leverandør af ingen logfiler, og dens ydelse er fremragende. Dette betyder faktisk, at OneVPN har en stærk base, hvorpå man kan bygge og forbedre sin service i fremtiden. Det kan derfor være værd at holde øje med.

Besøg OneVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me