Openmailbox.org anmeldelse

Openmailbox.org

OpenMailBox tilbød både gratis og betalte versioner af deres tjeneste, desværre ser det ud til, at OpenMailBox i øjeblikket er ubemandet, og tilmeldingsportalen fungerer ikke i øjeblikket, hvilket betyder, at nye brugere ikke kan tilmelde sig tjenesten. Den gode nyhed er, at der er flere alternativer til OpenMailBox, se vores mest sikre e-mail-klienter og sikre cloud-opbevaringsguider for en liste over dem.

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

Openmailbox.org
er en sikker e-mail-udbyder og fillagringstjeneste baseret i Frankrig, der ejes af firmaet SASU Initix. At være baseret i Frankrig er ikke særlig trøst af privatlivets fred på grund af landets overvågning sultne regering og efterretnings praksis.

Den franske regering er blevet kritiseret af Human Rights Watch for sine obligatoriske datalagringsdirektiver, og den franske overvågningslovgivning, der blev vedtaget i 2014 og 2015, giver regeringen overreagerende adgang til følsomme private data uden gennemsigtighed eller domstolstilsyn.

For forbrugere, der leder efter sikker skyopbevaring og e-mail, kan dette være nok til at udsætte dem for tjenesten. OpenMailBox har imidlertid en stærk privatlivspolitik, hvorfor det betragtes som et værdigt alternativ til invasive tjenester som Google-konti, Yahoo eller Microsoft.

Resten af ​​denne gennemgang er baseret på en analyse af dens politikker og er designet til at informere enhver, der allerede har en konto, og spekulerer på, om de skal fortsætte med at fornye deres nuværende abonnement.

OpenMailBox.org hvor meget koster det?

OpenMailBox er en cloud-tjenesteudbyder, der lover at give sine brugers privatliv ved at lade deres data være i fred. Brugere kan vælge at få en gratis konto med 5 GB lagerplads eller en premium betalt konto med 500 GB lagerplads for 4,99 euro pr. Måned (svarende til $ 5,80).

Der kan ikke være nogen tvivl om, at 5 GB lagerplads er ekstremt generøs gratis. Det er dog værd at bemærke, at da udviklerne af OpenMailBox besluttede at ændre firmaet fra en non-profit organisation til et Limited selskab - antallet af tilgængelige funktioner i den gratis service er skrumpet.

Således vil enhver, der ønsker adgang til funktioner som IMAP / POP / SMTP, tilpasset domæne-hosting og ubegrænsede kontakter, skulle betale for den fulde version. På den anden side, hvis du er glad for at få adgang til dine e-mails via firmaets webmail-klient - kan denne service være værd at overveje.

Funktioner

Nedenfor finder du den komplette liste over funktioner, der er tilgængelige med en betalt konto. Det er dog værd at bemærke, at den gratis service er en massivt fratrukket version med kun de uundværlige ting.

  • Sky lagring
  • IMAP / POP / SMTP
  • Ubegrænset kontakter
  • Ubegrænsede kalenderbegivenheder
  • Tilpassede domæner
  • Ingen annoncer
  • Webmail platform
  • To-faktor godkendelse

Privatliv

OpenMailBox.org er baseret i Frankrig, hvilket rejser nogle bekymringer med hensyn til privatlivets fred. Nationen er en del af den større Nine Eyes-overvågningstraktat, og den har vedtaget en række overvågningslove, der tillader regeringens snoops at få adgang til kommunikationsdata uden behov for en warrant.

OpenMailBox-webstedet hævder, at alle kundedata gemmes på servere i "lande, der respekterer fortrolighed." Det er dog ikke særlig gennemsigtigt, hvor serverne er. Tjenesten mangler også snarere faktisk tekniske oplysninger om, hvordan kundedata er sikret.

Vi besluttede at tjekke Servicevilkårene (ToS), fordi der ikke var noget dokument til beskyttelse af personlige oplysninger nogen steder på sit websted. ToS gør det klart, at OpenMailBox-tjenester faktisk er underlagt fransk lovgivning, hvilket rejser noget spørgsmålstegn ved kravene på sin hjemmeside. Vi betragter Frankrig som en invasiv jurisdiktion for en privatlivstjeneste, der skal baseres på; en af ​​de værste i Europa (og sammenlignelig med hensyn til grimme overvågningsvaner med USA og Storbritannien).

Det ekstremt minimale ToS-dokument specificerer ikke, hvilke data der eventuelt indsamles om forbrugere. På sin hjemmeside hævder den således, at: “Dit privatliv respekteres, og dine personlige data bruges ikke til kommercielle formål. Din ret, vores pligt, ”er det meget svært at verificere dette på grund af manglen på en gennemsigtig juridisk privatlivspolitik.

Der er ingen GDPR-kompatibel privatlivspolitik overalt på sit websted, og det er svært at undersøge, om firmaet samler data fra brugere; herunder med hensyn til oplysninger om betalingsbehandling. Dette er en letdown for en tjeneste, der markedsføres som en privatlivstjeneste.

Under de omstændigheder, du overlades til at stole på firmaet, og vi ser ingen reel grund til at stole på det i betragtning af de noget vildledende udsagn på dens hjemmeside.

ToS forbyder eksplicit brugere fra at bruge tjenesten til at "sende uopfordrede, bulk eller injurierende beskeder eller beskeder med det formål at promovere ulovlige aktiviteter eller er beregnet til at være skadelige eller ødelæggende, til at krænke privatlivets fred eller intellektuel ejendomsret, eller som indeholder misbrug, svigagtig, sprog eller anden form for indhold, der er forbudt ved lov. ”Selvom det ikke udtrykkeligt er angivet, kan man kun antage, at hvis firmaet får en garanti, vil det overholde lovhåndhævelsen, hvis det antages, at en af ​​disse ulovlige aktiviteter er blevet udført af en abonnent. Faktisk minder virksomheden brugerne om, at de kunne være ansvarlige:

”Vi filtrerer eller censurerer ikke det indhold, som du sender eller modtager via vores tjenester, og vi kan derfor ikke holdes ansvarlige for distributionen heraf. Den konto, der er leveret til dig, tilhører dig, og du er fuldt ud ansvarlig for den; det må under ingen omstændigheder deles, sælges eller stilles til rådighed for tredjepart; Ellers kan du blive holdt ansvarlig. ”

Sikkerhed

OpenMailBox.org hævder at køre på en fuldstændig open source (freemium) software, og det ser ud til at være en slags Unix virtual mail-løsning implementeret med RoundCube.

Vi kunne dog ikke finde noget bevis for koden til OpenMailBox offentliggjort online (vi kunne ikke engang finde den på Github), og det ser ikke ud til at være revideret for at kontrollere, om den faktisk er sikker.

Derfor skal ethvert krav fremsat af dens udvikler Pierre Barre tages med en knivspids salt. For alt, hvad vi i øjeblikket ved, kan det være helt usikkert eller fuld af bagdøre.

Alle data, der overføres fra din browser til webmailportalen er beskyttet med HTTPS-kryptering, og vi kontrollerede TLS-sikkerheden ved hjælp af Qualys SSL Labs. Den gode nyhed er, at tjenesten scorede en A +, dette er en meget høj score, der indikerer, at tjenesten vil beskytte dine data, mens de er i transit fra din browser til dens servere.

Desværre var vi imidlertid fuldstændig ude af stand til at bekræfte, hvordan data gemmes på dets servere, og der nævnes ikke sit websted om det ved hjælp af kryptering til e-mails, der er i ro, eller om denne kryptering udføres undervejs.

PGP-funktionalitet er tilgængelig i webmail-klienten, så brugere kan sende e-mails med ende-til-ende-kryptering. Dette fjerner enhver frygt for, hvordan e-mails gemmes i ro ved at lægge fuld kontrol over indholdet af e-mails i hænderne på afsenderen og modtageren..

Det er værd at bemærke, at fordi webmail-klienten er browserbaseret, lider den af ​​sårbarheder forårsaget af den måde, hvorpå JavaScript-kode interagerer med din browser. Dette betyder, at det er muligt for brugere at blive offer for en mand i det midterste angreb, der tvinger nøgler til dem. Som et resultat vil det være nødvendigt at bruge denne e-mailtjeneste med en stand-alone tredjeparts e-mail-klient som Thunderbird for at bruge e-mailtjenesten sikkert.

Desværre er IMAP og POP kun tilgængelige på den betalte konto, hvilket betyder, at du bliver nødt til at holde sig til webklienten, hvis du ikke vil betale.

Opsætning

Det skal være let at få en konto hos OpenMailBox.org. Vi forsøgte dog at oprette en gratis konto for at få en fornemmelse af, hvordan tjenesten fungerer og var helt ude af stand til at få en konto. Både gratis og betalte tilmeldingsportaler fører dig til den samme side, og ingen af ​​dem giver dig mulighed for at få en konto lige nu.

gratis og betalte versioner af tjenesten

Dette er forvirrende, fordi der ikke er nogen nyheder på sin Twitter om, at tjenesten er nede. Faktisk hævder de sidste par meddelelser fra tjenesten, at den var nede, men kommer snart tilbage:

openmailbox tweet

Det var ganske vist ti måneder siden, men webstedet ser ud til at være opdateret og nuværende ...

Sidefodsside med openmailbox-websted

Desværre er tilmeldingsprocessen dog helt brudt i øjeblikket, og vi var ikke i stand til at starte en konto. Vi har ingen idé om, hvorvidt dette er midlertidigt, eller om tjenesten faktisk nu ikke er tilgængelig for nye brugere. Og vi kunne ikke finde ud af det ved at kontakte firmaet.

Kunde support

Vi forsøgte at kontakte kundesupport for at finde ud af, om der er et midlertidigt problem med tilmeldingsportalen til OpenMailBox.org. Vi ønskede også at vide, om eksisterende kunder er i stand til fortsat at bruge tjenesten med succes.

Desværre var vi helt ude af stand til at få noget svar fra webstedets udviklere (vi prøvede tre gange). Af denne grund må vi formode, at denne service ikke længere er bemandet og bør undgås.

Konklusion

OpenMailBox er en e-mail-tjeneste, der har modtaget en god del af både kritik og ros gennem årene. Mange forbrugere har klaget over ydelse og pålidelighed med denne e-mail-tjeneste, og dens aktuelle problemer ringer bestemt alarmklokker.

Når det kommer til privatlivets fred og sikkerhed, er det svært at stole på denne service. Det siges at være open source, men vi kunne ikke finde bevis for, at koden var blevet offentliggjort, og den ser ikke ud til at være revideret.

Hvad mere er, manglen på en ordentlig privatlivspolitik, der er i overensstemmelse med GDPR, betyder, at du bliver nødt til at stole på de e-mail-udviklere hævder. Og dens base i Frankrig er langt fra ideel, især hvis det er her, det gemmer bruger-e-mails.

Det er muligt, at nye konti ikke længere er tilgængelige, men at eksisterende konto stadig kan bruges. Under omstændighederne vil vi dog anbefale, at eksisterende kunder springer skibet til en mere pålidelig og troværdig service (der er billigere tjenester på markedet, der er meget mere gennemsigtige).

Denne service har ingen kundesupport, og det er muligt, at hvis du betaler for at forny dit eksisterende abonnement - kan tjenesten pludselig gå offline, og du kan miste dine penge.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me