PandaPow WiFi anmeldelse

PandaPow WiFi


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 6,60
  / måned

ProPrivacy.com score
4.5 ud af 10

Resumé

Denne Hong Kong-baserede service fakturerer sig selv som "muligvis den nemmeste at bruge VPN på planeten." Og bestemt i denne PandaPow WiFi-gennemgang finder jeg det vanskeligt at argumentere for denne påstand. Række problemer til side, PandaPow-routeren er meget nem at bruge.

Problemet var imidlertid åbenbart den anden, dette givetvis ganske smarte udseende kit faldt gennem min brevkasse. Behandling af VPN-kryptering er en meget processor og hukommelsesintensiv opgave. For at gøre det uden at skade din internethastighed alvorligt, har du brug for oksekød hardware.

Og PandaPow WiFi, med dets slanke diminutive udseende, pakker simpelthen ikke den slags grynt. Resultatet er ekstremt dårlig internetydelse.

 • PROS
 • Meget let at konfigurere og bruge (hvis inden for rækkevidde)
 • Router ser godt ud og er robust
 • Passer i en jeanslomme
 • USB-genopladeligt batteri
 • Kan oprette forbindelse til router via WiFi
 • ULEMPER
 • Frygtelige internethastigheder
 • Dårligt WiFi-interval
 • Dårlig WiFi
 • Omfattende forbindelseslogfiler

Besøg PandaPow »

Prisfastsættelse og planer

PandaPow WiFi er en bærbar VPN-router. Det koster $ 99 per år og leveres med et ekstra tre måneders abonnement gratis. Med andre ord betaler du for abonnementet og får routeren gratis. Dette fungerer på $ 6,60 per måned for det første år og $ 8,25 pr. Måned derefter.

prisfastsættelse af pandapow wifi

PandaPow tilbyder også en "klassisk" softwarebaseret VPN-plan. Se venligst vores for flere detaljer. Det er dog værd at nævne her, fordi en PandaPow WiFi plus PandaPow Classic kombipakke er tilgængelig for $ 149 pr. År (med tre måneder ekstra gratis).

PandaPow Classic-priserne starter alene på $ 9 per måned og falder til $ 7 pr. Måned, hvis der købes et årligt abonnement.

Funktioner

Ifølge sit websted driver PandaPow servere i 11 lande. Dog er kun ni af disse i øjeblikket tilgængelige via router-interface (Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Holland, Singapore, Sverige, Storbritannien og USA). Funktioner inkluderer:

 • Valg af havn
 • Filterfunktion, der giver dig mulighed for at ekskludere eller inkludere trafik baseret på specifikke domæner, IP'er og porte
 • Klientfilter, der giver dig mulighed for at ekskludere specificerede enheder fra VPN
 • Servere i ni lande
 • USB-genopladeligt batteri
 • Det bruger OpenVPN (på trods af påstande om det modsatte)

PandPow bokset

Du kan selvfølgelig tilslutte så mange enheder til routeren på en gang, som du ønsker. Som med alle VPN-routere, kan dette være enheder, der normalt ikke kan konfigureres til VPN, såsom smarte tv'er og spilkonsoller..

Routerhardwarespecifikationer

PandaPow WiFi-routeren er en kompakt, bærbar VPN-router. Du forbinder dine enheder til det via WiFi, og det opretter forbindelse til internettet via kablet LAN (tilsluttes det til din router), WiFi eller USB-modem. Specifikationerne, jeg er forsynet med, er:

 • IEEE 802.11 b / g / n (maksimal overførselshastighed: 150 Mbps)
 • 8MB Flash og 64MB RA
 • CPU: [beskyttet via e-mail]

Disse specifikationer er især lavere end f.eks. Betterspot VPN Router. Som vi skal se, viser dette.

PandaPow-porte

I modsætning til lignende VPN-routere, som jeg har gennemgået, pakker PandaPow WiFi et USB-genopladeligt batteri. Dette er en fantastisk funktion og hjælper med at gøre PandaPow virkelig bærbar. Jeg er dog bange for, at jeg ikke havde tålmodighed til korrekt at teste, hvor længe batteriet varer mellem opladninger.

Fysisk design

Så længe du er fan af hvid hardware (jeg må indrømme, at jeg ikke er det), ser PandaPow WiFi-routeren godt ud. Dens styling er slank, og enheden er kompakt nok til at glide i selv den tyndeste jeanslomme.

PandaPower WiFi

Plastikhuset føles lidt billigt, men er robust. Dette er en router, der let skal håndtere de slag og skrammer, der er forbundet med at blive transporteret dagligt.

Besøg PandaPow »

Privatliv

PandaPow er baseret i Hong Kong, som ikke har nogen obligatorisk lov om datalagring. I henhold til dets privatlivspolitik opbevares der ingen brugslogfiler:

”Vi gemmer under ingen omstændigheder nogen privat information om vores brugeraktiviteter på vores netværk, såsom e-mails, chats, VOIP-opkald, besøgende websteder osv.”

Det holder dog forskellige forbindelseslogs (metadata) logfiler:

"Ud over alle personlige oplysninger, du giver os, kan vi gemme følgende stykker data: IP-adresse, tidspunkter, hvor der er forbindelse til vores service, den samlede mængde data, der er overført, og information om overførselshastighed."

På plussiden har NSA og dets ulovlige jurisdiktion i Hong Kong. Hvad angår P2P og copyright, har PandaPow det at sige:

”Hvis vi modtager klager over ophavsretligt beskyttet materiale som musik og film, der deles over vores netværk, er vi muligvis tvunget til at tage nogle forholdsregler for at forhindre juridiske handlinger over for vores service. Sådanne foranstaltninger inkluderer filtrering af trafik for at bestemme, hvilken konto der misbruger vores service og for at annullere den specifikke konto. ”

Sikkerhed

PandaPow bruger "vores SSL-baserede VPN-protokol, i alle vores apps og vores router. Det er designet specifikt for at undgå detektion og blokering, der ellers bryder standard VPN-protokoller."

Da jeg spurgte PandaPow, om dette betød, at det bruger OpenVPN, fik jeg (til sidst) at vide, at nej, "det er en proprietær VPN-protokol."

Et hurtigt kig på konfigurationsfilerne til dets klassiske plansoftware viser imidlertid tydeligt, at PandaPow faktisk bruger almindelig OpenVPN. Windows-klienten er en brugerdefineret build af OpenVPN 2.3.11.

[quickfactsbox title ="OpenVPN-kryptering"]
[quickfactsbox_data items ="Chiffer, Blowfish-128, gul; Handshake, RSA-2048, grøn; Control Auth, HMAC SHA1, grøn; Videresend hemmelighed,?,?"]
[quickfactsbox_data title ="Logs & gyldige" elementer ="Tilslutning, ja, gul, Trafik, Ingen, grønne, Land, Great, stjerne"]
[/ Quickfactsbox]

Jeg bad også om yderligere detaljer vedrørende "undgå detektion" bit. Det fik jeg at vide,

"Vi ønsker ikke at beskrive detaljeret, hvad der kan bruges mod os af dem, der vil blokere vores VPN. Lad os bare sige, at vores VPN-service har været en succes i årevis på steder, hvor mange af vores konkurrenter har problemer med at blive blokeret."

Jeg kunne have forkert, men min gæt er, at OpenVPN-forbindelser simpelthen dirigeres over TCP Port 443.

OpenVPN-konfigurations- og logfilerne gør det klart, at følgende kryptering bruges: Blowfish-128-chiffer, RSA-2048-håndtryk og HMAC SHA-1-hash-godkendelse. Med andre ord baseline OpenVPN-indstillinger. Se VPN-krypteringsbetingelser forklaret for flere detaljer.

PandaPow siger, at perfekt fremadretthed (PFS) implementeres. Dette ville ikke være overraskende, da PFS er blevet implementeret i den seneste officielle OpenVPN 2.4.0-opdatering. Men PandaPow Windows-softwareklient er baseret på OpenVPN 2.3.11, og ingen Diffie-Hellman- eller ECDH-nøgler er specificeret i konfigurationsfilerne. Dette antyder, at PFS faktisk ikke anvendes.

Denne konfiguration skal være fint til mere afslappet brug. Men det falder under vores minimumsanbefaling for en ”sikker” VPN-forbindelse, der skal være modstandsdygtig over for enhver kendt form for angreb i overskuelig fremtid. Det fortæller PandaPow,

"Vi er i færd med at tilføje muligheder for endnu stærkere kryptering, f.eks. AES-256."

Hjemmesiden

PandaPow-webstedet mangler visuel polish, men er let nok til at navigere. En FAQ er tilgængelig, men dette er meget rettet mod VPN newbies. En blog holder læserne opdateret med den seneste udvikling på PandaPow.

Support

Support er via e-mail eller live chat. Det kan skyldes, at min tidszone i England er meget anderledes end Hongkong, men live chat var aldrig tilgængelig, da jeg besøgte webstedet. Telefonstøtte er tilgængelig i Hongkongs åbningstider (GMT + 8). Regelmæssige internationale opkaldsafgifter gælder.

Jeg sendte nogle spørgsmål via e-mail og modtog et kun delvist svar to dage senere. Da jeg bad om afklaring og yderligere detaljer, tog PandaPow hele to uger at svare. Nu ved jeg, at alt dette skete i ferietiden, men jeg var stadig temmelig overrasket over denne meget lange forsinkelse. Især da virksomheden var klar over, at jeg gennemgik dets produkt!

Som diskuteret under kryptering ovenfor, da jeg modtog svar, var disse enten delvis, undvigende eller faktisk urigtige. Om dette skyldes uvidenhed eller et bevidst forsøg på at bedrag, ved jeg ikke.

Processen

Tilmelding

Tilmelding er let nok. Betaling sker via kredit- eller betalingskort, PayPal, Alipay, UnionPay eller TenPay. Betalinger gentages automatisk, indtil de annulleres.

Det er også muligt at betale med bitcoins (via Coinbase), men dette ville temmelig meningsløst for privatlivets fred, da der kræves en fysisk adresse for at routeren skal leveres.

Router-grænsefladen

Som med de fleste VPN-routere administreres PandaPow WiFi via en webgrænseflade. Log blot på den specificerede webside i din browser, og brug det medfølgende kodeord.

PandaPower router interface q

Webgrænsefladen er attraktiv og let at forstå.

PandaPower router interface 2

VPN-indstillingssiden. Bemærk, at manuelt valg af fjernport er muligt.

pandapow wifi interface 4

En af de bedste funktioner i PandaPow er muligheden for at filtrere VPN efter webside ...

PandaPower router interface 3

...eller efter enhed.

PandaPow lever op til sin prale af, at den er meget nem at bruge. Det understøtter også nogle meget nyttige funktioner. Det mest nyttige (efter min mening) er dets filtreringsfunktioner.

WiFi-ydelse

PandaPow WiFi er kun i stand til at bruge 2,4 GHz-båndet på et teoretisk maksimum på 150 Mbps. For at teste rå WiFi-ydelse startede jeg med at sammenligne internetoverførsels- og downloadhastigheder: når jeg brugte min almindelige modem / router, når jeg brugte PandaPow WiFi, der er tilsluttet mit modem / router via et Ethernet-kabel; og når jeg bruger PandaPow, der er tilsluttet mit modem / router via WiFi.

Det er værd at bemærke, at dette interval var et stort problem med PandaPow. Det var først når jeg placerede omkring halvvejs mellem min pc og min modem / router (som giver en fremragende forbindelse), at jeg fik en forbindelse til PandaPow, der var stabil nok til at køre disse test.

Selv da var forbindelsen ofte meget flassende.

Alle test blev udført ved hjælp af min UK 50 Mbps / 3 Mbps fiberforbindelse. Min modem / router er en Virgin SuperHub 2ac (2.4ghz / 5Ghz 802.11ac), og jeg udførte kontroltesten ved hjælp af 5Ghz-båndet.

PandaPower WiFi-ydelse nede

PandaPower WiFi-ydelse op

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver test.

Jeg testede også WiFi-ydelse på lokalt netværk ved hjælp af appen WiFi Speed ​​Test til Android. Tests blev udført med min telefon placeret ved siden af ​​den router, der blev testet.

PandaPower WiFi kaster 3 ned

PC tilsluttet mit modem / router via 5Ghz 802.11ac WiFi (kontrol).

PandaPower WiFi hastigheder 4 ned

PC tilsluttet PandaPow WiFi.

Selvom der kun var halvdelen af ​​afstanden mellem min pc og PandaPow end mellem min pc og min router / modem, var PandPow betydeligt langsommere. Når det er sagt, skal PandaPow roses for at medtage WiFi-funktionalitet overhovedet. Dette kræver to WiFi-chips, og er en funktion, der ikke altid findes i lignende produkter.

Internetpræstation (hastighed, DNS, WebRTC og IPv6-tests)

Alle test blev udført ved hjælp af PandaPow WiFi-routeren. Routeren blev tilsluttet internettet via Ethernet-kabel, og min pc blev tilsluttet PandaPow via WiFi.

PandaPower internet kaster ned

PandaPower-internet fremskyndes

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

Forvent at se omkring 85-90% downloadhastighedstab, når du bruger en VPN på PandaPow-routeren. Dette er ikke godt, men kommer ikke som en overraskelse i betragtning af dets meget meget begrænsede kapacitet på dens hardware.

PandaPower IP lækketest

Jeg opdagede ingen IPv4- eller WebRTC-lækager (den lokale IP vist ovenfor under WRTC-detektion afslører ikke din outfacing-IP-adresse, og udgør derfor ikke en IP-lækage). Desværre understøtter min ISP (Virgin Media) ikke IPv6-forbindelser, så jeg kunne ikke teste for IPv6-lækager.

Jeg var glad for at se, at hverken US Netflix eller BBC iPlayer blev blokeret, når de blev tilsluttet en PandaPow-server i det rigtige land. I betragtning af ovenstående hastighedsresultater kan du dog kæmpe for at streame indhold fra disse tjenester uden større bufferingsproblemer.

Andre platforme

Enhver WiFi-kompatibel enhed kan oprette forbindelse til PandaPow WiFi-routeren. Det er sandsynligvis også værd at nævne, at PandaPow-softwareplanen (“Classic”) har desktop-klienter til Windows og MacOS / OS X og mobile apps til Android og OS X (9+). Se min PandaPow Classic-anmeldelse for flere detaljer.

PandaPow WiFi-gennemgang: Konklusion

Jeg kunne lide:

 • Hardware er stort set gratis med et VPN-abonnement
 • Meget let at konfigurere og bruge (hvis inden for rækkevidde)
 • Kan oprette forbindelse til router via WiFi
 • Godt designet brugergrænseflade
 • Router ser godt ud og er robust
 • Passer i en jeanslomme
 • USB-genopladeligt batteri
 • Websteds- og enhedsfiltrering
 • Valg af havn
 • Baseret i Hong Kong
 • Amerikanske Netflix og BBC iPlayer fungerer
 • Ingen brugerlogfiler, men ...

Jeg var ikke så sikker på:

 • Omfattende forbindelseslogfiler
 • Kun baseline OpenVPN-kryptering brugt

Jeg hadede:

 • Frygtelige internethastigheder
 • Dårligt WiFi-interval
 • Dårlig WiFi-ydelse
 • Chokerende dårlig støtte
 • P2P: nej

I betragtning af dens lille størrelse var det altid tydeligt, at PandaPow aldrig skulle blive en internethastighedsdemon. Selv efter standarderne for lignende enheder er dens ydelse imidlertid meget dårlig. Det har også den værste WiFi-ydeevne, jeg endnu har stødt på, både hvad angår hastighed og rækkevidde.

PandaPow WiFi er tydeligvis ikke egnet til daglig brug. Når alt kommer til alt, hvor mange mennesker er villige til at ofre 90% eller deromkring af deres internethastighed? Dets brugervenlighed og det genopladelige batteri kan give det noget brugbart som en sikker rejseruter. Imidlertid er dette værktøj dårligt undermineret af dets begrænsede rækkevidde, hvilket gør tilslutning til mange offentlige WiFi-hotspots i bedste fald et upraktisk forslag.

Besøg PandaPow »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me