Passwork anmeldelse

Passwork

Passwork
er en sikker adgangskodemanager, der giver stærk ende-til-ende-kryptering. Det blev udviklet af Aii Corporation og er både baseret og vært i Helsinki, Finland. Finland betragtes som et godt sted at basere sig på en privatlivstjeneste, fordi den finske regering er meget håndfri med hensyn til direktiver om datalagring. Derudover er Finland ikke en del af den større Nine Eyes eller 14 Eyes overvågningsaftale.

ProPrivacy.com score
6.2 ud af 10

Resumé

Passwork er en service, der primært er målrettet mod teams og virksomheder, men den er også velegnet til ensomme brugere. Desværre er denne adgangskodeadministrator ikke open source, hvilket bestemt vil udsætte nogle mennesker fra tjenesten. I denne gennemgang vil vi se nærmere på tjenesten for at beslutte, om det er værd at bruge dine penge på et abonnement. Eller om det er bedre at holde sig til en sikker open source password manager.

Passwork Oversigt

Det bliver stadig vanskeligere at huske robuste unikke adgangskoder til alle de online konti og tjenester, vi bruger. Det er her, passwordadministratorer som Passwork er designet til at hjælpe. Passwork er en simpel adgangskodehåndtering, der beskytter dine adgangskoder klientsiden ved hjælp af kryptering.

Ved at huske dine adgangskoder på dine vegne er du fri til at angive vanskelige adgangskoder til alle dine konti. Og fordi tjenesten leverer ende-til-ende-kryptering for alle dine adgangskoder, behøver du aldrig at bekymre dig om, at dine følsomme loginoplysninger gemmes i en sårbar tilstand.

Internetbrugere kan vælge at prøve Passwork.me gratis i fem dage. Den gratis plan giver adgang til alle tjenestens primære funktioner. Derudover skal forbrugerne betale $ 1,50 pr. Bruger - pr. Måned. Ingen rabatter er tilgængelige for flere brugere, hvilket betyder, at hvis du ønsker, at et team på 25 personer skal bruge Passwork, skal du betale $ 450 pr. År.

Passwork-prissætning

Dette er et temmelig dyrt og usædvanligt abonnementsformat, der fungerer meget dyrt, hvis du bruger Passwork til et team. Fordelene ved Passwork for teams kan dog gøre tjenesten attraktiv for nogle virksomheder på trods af de stejle omkostninger, der er involveret.

Hvilke funktioner tilbyder Passwork?

Et abonnement på Passwork giver dig følgende primære funktioner:

 • Sikker adgangskodestyring med nul-viden
 • Stærk AES 256-kryptering til lagring og transmission af adgangskoder sikkert
 • Apps til alle platforme
 • Chrome- og Firefox-udvidelser
 • Funktion til automatisk udfyldning af formular (ved hjælp af browserudvidelser)
 • Cloudportal for nem adgang til adgangskoder overalt
 • Mærk og søgefunktion til effektiv søgning af adgangskoder
 • Import og eksport af adgangskoder let
 • Et-klik-login for websteder og tjenester
 • Inviter holdkammerater til kodeordhvelv og mapper
 • Opsætning af brugerdefinerede tilladelser til hvelv og mapper
 • Spor ændringer af adgangskode og vende om nødvendigt tilbage til gamle adgangskoder (versionering)
 • Opdag og opdater svage adgangskoder
 • Vær vært for din egen password-server for at undgå at bruge Passwork-servere

Sådan konfigureres Passwork

Vi besluttede at teste denne adgangskodemanager ved hjælp af den 5-dages gratis prøveperiode. Den gode nyhed er, at enhver kan teste Passwork uden at skulle overlevere deres kortoplysninger. Dette er en dejlig touch.

Det er ekstremt nemt at oprette en konto. Besøg webstedet, og deltag med en gyldig e-mail-adresse. Når du opretter en konto, minder firmaet dig om, at hvis du glemmer din hovedadgangskode, vil du aldrig kunne få adgang til adgangskoder igen.

Passwork tilmeldingsformular

Dette er den eneste ulempe ved ægte klient-side ende-til-ende-kryptering. Selvom det ikke er i stand til at gendanne adgangskoder, kan det dog udsætte nogle mennesker; dette er faktisk en af ​​de primære sikkerhedsfordele ved tjenesten.

Når du har registreret dig, bliver du automatisk logget ind og kan begynde at bruge password manager gratis. Alle, der ønsker at bruge browserudvidelser eller de dedikerede apps til Android eller iOS, kan få adgang til dem ved at klikke på indstillingerikonet øverst til venstre efterfulgt af Applikationer.

Vi downloadede Chrome-udvidelsen og Android-appen for at give dem en testkørsel. Både downloadet og installeret uden problemer. Synkronisering af adgangskoder fra serveren er mulig, fordi du kan bruge din hovedadgangskode til at dekryptere adgangskoder, uanset hvilken version af Passwork du er på.

Det er også værd at bemærke, at enhver, der ønsker at opdatere deres hovedadgangskode, kan gøre det ved at indtaste deres gamle kodeord og indstille et nyt. Dette sikrer, at hvis du mener, at din hovedadgangskode er blevet kompromitteret, kan du opdatere den senere for at samle hele dit valv med adgangskoder.

Vi anbefaler altid at bruge en stærk unik hovedadgangskode, som du ikke har brugt med nogen anden konto eller service. Og anbefaler stærkt, at du bruger en anden kontoudgangskode og hovedadgangskode (ellers udsætter du dine adgangskoder i fare).

For hjælp til at vælge en stærk hovedadgangskode, tjek vores koder til styrken af ​​adgangskode nedenfor:

Password Meter

Detaljeret score kommer her

Er passwork let at bruge?

Så snart du har oprettet en konto og indstillet et hovedadgangskode, logges du automatisk på webportalen og kan begynde at gemme adgangskoder i din database.

Passwork har en automatisk adgangskodegenerator, hvilket betyder, at du ikke selv har brug for at finde frem til sikre adgangskoder til dine konti. De automatiske adgangskoder er 15 tegn lange, og de består af en tilfældig streng med store og små bogstaver, tal og symboler. Dette er ideelt, fordi Passwork husker de adgangskoder, du har.

Vi startede med at oprette et hvælvning til vores adgangskoder i venstre side. For at gøre det skal du klikke på "Plus" -tegnet ved siden af ​​hvælvinger og indtaste et navn til dit hvælving.

Opret et hvælv

Klik på det blå for at tilføje en adgangskode Tilføj adgangskode -knappen på hovedskærmen. Du kan tilføje disse adgangskoder til din personlige hvælving.

Tilføjelse af en adgangskode

Vi besluttede at tilføje adgangskoden til vores Facebook-konto for at teste tjenesten. For enhver, der opretter en online-konto for første gang, er muligheden for at kopiere en adgangskode til dit udklipsholder tilgængelig - så du kan indtaste den automatisk genererede adgangskode på det websted, du opretter, når du følger med.

Når adgangskoden er konfigureret, vises den i din hvælving, så du kan kopiere den til den formular, når du foretrækker det. Vi besluttede at markere Facebook-adgangskoden gul (som vi besluttede ville være farven på alle vores sociale medie-adgangskoder).

Facebook i database

Vi gik over til Facebook for at gå i gang med at bruge Chrome-udvidelsen til at få adgang til vores adgangskode til Facebook. Ved at klikke på udvidelsen fra Facebook-hjemmesiden blev vores adgangskode hentet fra hvælvet i et nyt vindue.

Passwork med Facebook

Klik på det blå symbol til højre for Facebook udfylder automatisk din adgangskode i login-formularen og giver dig mulighed for automatisk at logge ind på din konto uden at skulle gøre noget. Denne autofyldfunktionalitet er ideel og gør denne adgangskodeadministrator fantastisk til begyndere, der ikke ønsker at fortælle om at kopiere og indsætte adgangskoder manuelt fra deres hvælving.

For at fremskynde tingene besluttede vi at importere nogle adgangskoder fra vores gamle password manager. De fleste passwordadministratorer giver dig mulighed for at importere adgangskoder via en CSV-fil, og Passwork er ikke anderledes.

For at begynde at importere dine adgangskoder skal du først gå til din gamle adgangskodemanager og eksportere dem via CSV-fil, så de gemmes på din harddisk. Klik nu på menuikonet ved siden af Tilføj adgangskode knappen på hovedskærmen til Passwork, og vælg Dataimport.

Importer data

Når næste skærmbillede åbnes, får du mulighed for at importere din CSV-fil.

Vælg en fil

Vi fandt, at funktionen fungerede uden hik hoste, og vi var i stand til at importere adgangskoder, vi eksporterede fra Chrome af hensyn til prøveperioden. Denne funktion er fantastisk til enhver, der vil gå fra en adgangskodeadministrator til en anden hurtigt og uden stress.

Alle, der spørger sig selv, om de kan eksportere adgangskoder, vil være glade for at høre, at den omvendte funktion også er tilgængelig. Så hvis du beslutter at overlade Passwork til en anden password manager - vil du være i stand til at migrere dine adgangskoder med succes. Det gør du ved at åbne indstillingerne og under Ledelse Vælg Eksporter data. Nu kan du indtaste din hovedadgangskode for at eksportere alle dine adgangskoder som en CSV-fil.

Eksport af data

Enhver, der spekulerer på, om det er sikkert at forlade deres computer, mens de er logget ind på webportalen, har muligheden for at låse adgangskodeadministratoren for at sikre, at hovedadgangskoden skal indtastes for at genoptage adgangskoder. For at låse passwordadministratoren skal du blot klikke på låsen øverst til højre på webklienten.

For at kontrollere styrken af ​​dine adgangskoder skal du klikke på pil ned øverst til højre på webklienten og klikke på Sikkerhedsdashboard. Klik nu på Analysere adgangskoder for at kontrollere styrken af ​​alle dine adgangskoder. Vi nød rapporten, som giver dig mulighed for hurtigt at undersøge, om der er svage adgangskoder, der hænger rundt, som skal opdateres.

For alle, der ønsker at dele adgangskoder med teammedlemmer, er det nødvendigt, at disse kontakter også abonnerer på tjenesten. Når din kontaktperson har betalt abonnementsgebyret (virksomheder kan betale for flere konti på én gang) er det muligt at begynde at tilføje disse kontakter. For at gøre dette skal du klikke på Holdledelse øverst til venstre på webklienten.

Brugere kan dele adgang til mapper og huller med adgangskoder enten direkte via platformen eller ved hjælp af en delt hemmelighed. Vi værdsatte evnen til at give forskellige teammedlemmer forskellige tilladelser, hvilket er en vigtig funktion for virksomheder, der søger at kontrollere en masse adgangskoder sikkert.

Hvor godt er Passwork til privatlivets fred og sikkerhed

Passwork er et firma fra Finland, der er vært for sine data på servere med base i Finland. Dette betragtes som godt for privatlivets fred, da Finland ikke er en nation med overreagerende overvågningspraksis. Hjemmesiden er vært på en .mig domæne fra Montenegro, hvilket igen synes at være godt for privatlivets fred på papir.

Hvad angår sikkerhed, giver Passwork en stærk ende-til-ende-kryptering fra klientsiden. Dette opnås via oprettelsen af ​​en hovedadgangskode, der gemmes lokalt og aldrig overføres til Passwork-servere.

Hovedadgangskoden kan ikke genvindes, så du skal være sikker på, at du aldrig glemmer det. Brugere kan bruge deres hovedadgangskode til sikkert at kryptere deres adgangskoder med AES 256-kryptering, inden de uploades dem til Passwork-servere sikkert ved hjælp af RSA. Dette betragtes som sikkert.

Passwork implementerer også stærk TLS / SSL-kryptering for at sikre alle data, der overføres fra en brugers browser til firmaets servere. Vi testede kvaliteten af ​​Passwork transportsikkerhed ved hjælp af Qualys SSL Labs og fandt, at det scorede en A +. Dette betyder, at Passwork's TLS-kryptering fungerer som det skal, og at brugerdata er sikre, mens de er i transit.

Self host passwork

På sin hjemmeside er der oplysninger, der ser ud til at antyde, at kildekoden til Passwork er tilgængelig til revision. Vi kontaktede imidlertid firmaet, og dets repræsentant var hurtig til at informere os om, at Passwork er fuldstændig lukket kilde og ikke kan revideres af nogen.

Dette er en virkelig skam, for at en privatlivstjeneste er fuldstændig pålidelig, er det vigtigt, at dens kode verificeres. Med lukket kildekode er det umuligt at bekræfte, at klientsiden kryptering fungerer som lovet.

Lukket kilde betyder, at du skal stole på Passwork for at gøre som den siger, og det er det element af tillid, der skaber tvivl i enhver privatlivets service. I slutningen af ​​dagen har vi ingen grund til ikke at tro, at Passwork ikke fungerer, som det hævder. Vi har imidlertid ingen grund til at tro det.

Af denne grund skal det komme til din egen personlige situation, uanset om du beslutter at bruge denne adgangskodehåndterer med lukket kilde. For alle, der ønsker en mere sikker mulighed, er det altid bedre at holde sig til en open source-administratoradgangskode, der er fuldt ud revideret af en pålidelig tredjepart.

For øget sikkerhed er det muligt at konfigurere Dual Factor Authorization. I modsætning til mange tjenester, der tilbyder et valg af godkendere, giver Passwork dig kun tilladelse ved hjælp af Google Authenticator.

Vi kan også godt lide muligheden for at kontrollere din loginhistorie fra fanen Autorisering med indstillinger. Dette giver dig mulighed for at sikre, at ingen andre har logget ind og adgang til dine adgangskoder uden din viden. Det giver dig også mulighed for eksternt at logge ud af alle igangværende sessioner, du er bekymret for.

Log ind-historie

Hvad hold angår, er en af ​​fordelene ved Passwork muligheden for at indstille individuelle adgangsrettigheder for individuelle filer, mapper og hvælvinger. Dette giver en bruger mulighed for at dele adgangskoder sikkert med teammedlemmer eller kontakter, mens de bevarer muligheden for at tilbagekalde adgang, hvis det er nødvendigt. Forskellige niveauer af tilgængelighed kan indstilles, hvilket giver adgangskodeadministratorer fuld kontrol over hvilke der kan få adgang til hvad og hvornår.

For at dele adgangskoder direkte kan brugere vælge at dele en fælles hemmelighed. Dette gør det muligt for modtageren at dekryptere adgangskoden med en adgangskode, der deles via en tredjeparts kommunikationskanal. Dette er en sikker proces.

Enhver, der foretrækker at selv være vært for deres adgangskoder på deres egen server, har muligheden for at gøre det, og dette vil fjerne behovet for at stole på Passwork for at gemme dine adgangskoder sikkert på dets servere.

Til sidst kontrollerede vi fortrolighedspolitikken og Servicevilkårene for at sikre, at der ikke er noget mistænkeligt eller uhensigtsmæssigt. Politikerne ser ud til at være standard lovlig billetpris, skønt det er værd at bemærke, at firmaet indsamler din IP-adresse og placerer cookies i din browser. Derudover fritager firmaet sig for faktisk at skulle sikre dine adgangskoder:

Passwork-meddelelse

Hvor god er Passwork-kundeservice?

Alle, der vil vide mere om brugen af ​​denne service, har muligheden for at lære information på sin hjemmeside. Ofte stillede spørgsmål er en nyttig ressource, der forklarer alt hvad du måske vil vide om den selvhostede udgave af Passwork. Oplysninger om den browserbaserede version er dog lidt tynd på jorden.

En blog er tilgængelig med artikler om databeskyttelse og databeskyttelse. Der er dog ingen guider til faktisk brug af tjenesten, og der er ingen gennemgang, når du først starter tjenesten. Dette betyder, at enhver bruger, der ikke kender passwordadministratorer, bliver forvirret.

Dette er en skam, fordi Passwork ikke er særlig vanskeligt at vænne sig til, og med blot nogle få brugervejledninger kunne vi anbefale denne service til begyndere. Som det står, kan ikke-tekniske brugere, der aldrig har brugt en password manager før, søge andre steder.

For alle, der beslutter at bruge tjenesten, er der mulighed for at bede om hjælp via e-mail. Vi fandt, at supportpersonalet var vidende, og svarene kom altid samme dag. Det er dog værd at bemærke, at kundesupportteamet ser ud til at være lille og kun tilgængeligt i europæiske åbningstider.

Live chat er tilgængelig på sit websted, som er en fremragende ressource. Du skal dog logge ind på Facebook-messenger for at starte en samtale. Dette kan efterlade nogle brugere, der værdsætter privatlivets følelse temmelig koldt.

Mine sidste tanker

Passwork er en sikker adgangskodemanager, der ikke er dyre og kan testes gratis. Det er dog værd at bemærke, at der ikke er nogen rabatter for flere brugere. Dette er usædvanligt og betyder, at der er meget billigere muligheder til rådighed for virksomheder, der kræver en adgangskodestyringsløsning.

Muligheden for at importere adgangskoder fra en anden tjeneste er stor og at kunne få adgang til adgangskoder hvor som helst via din browser - bruge en hovedadgangskode - gør dette til en passende løsning for enhver, der har brug for konstant adgang til deres adgangskoder på tværs af flere placeringer og enheder.

Browserudvidelser og automatisk udfyldningsfunktionalitet gør denne password manager ekstremt nem at bruge. Og det er rimeligt at sige, at der ikke er en massiv indlæringskurve, når du bruger tjenesten. For begyndere, der aldrig har brugt en password manager før, kan denne service dog være lidt frustrerende. Dette skyldes primært, at der ikke er nogen brugervejledninger. På den anden side har vi detaljeret præcist, hvordan man bruger tjenesten i denne gennemgang, så enhver, der er interesseret i at give tjenesten en prøveversion ved hjælp af sin 5-dages gratis prøveversion kan gøre det uden problemer.

Hvad hold angår, har denne passwordadministrator en masse nyttige funktioner, og end-to-end-kryptering betyder, at dine adgangskoder altid gemmes på en krypteret måde. Dette betyder, at det kun er du, der er ansvarlig for hovednøglen til dit kodeordhvelv, og så længe du vælger en unik hovedadgangskode, skal du aldrig behøver at bekymre dig om, at dine adgangskoder bliver hacket..

Samlet set fandt vi denne service let at bruge og mener, at den er velegnet til begyndere, der ikke har noget imod at lære på deres fødder.

Vi var skuffede over at finde ud af, at webklienten til Passwork er lukket og ikke kan revideres. Dette betyder, at du skal stole lidt på tjenesten og skal tro, at den gør, hvad den siger med dine adgangskoder. Det ser dog rimeligt ud at sige, at dette for de fleste er en passende adgangskodestyringsløsning, der opnår de ønskede resultater.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me