Posteo anmeldelse

Posteo


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 1,13
  / måned

Posteo er en sikker open source e-mail-udbyder baseret i Tyskland. Nogle brugere foretrækker det som ProtonMail og Tutanota.

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

En af fordelene ved denne betalte e-mailtjeneste er, at den falder uden for FiveEyes nationers jurisdiktion. Derudover har Tyskland en placering, der betragtes som god til at opretholde digitale rettigheder til privatlivets fred.

Når det er sagt, er den tyske føderale efterretningstjeneste, Bundesnachrichtendienst (BND), ekstremt sofistikeret. I de senere år har BND modtaget mere finansiering end nogensinde før fra Merkels regering. Derudover vides BND at have arbejdet med GCHQ og NSA i fortiden (som en del af det større 14 Eyes-arrangement).

På trods af dette er det rimeligt at sige, at Tyskland er et bedre sted end Det Forenede Kongerige, USA eller Australien (og mange andre nationer) for en privatlivstjeneste som om at være baseret.

Hurtige statistikker

 • Land
  Tyskland

Prisfastsættelse

For det første er Posteo billig - den kommer ind på kun en Euro ($ 1,13) pr. Måned. Det faktum, at det er en betalt tjeneste, betyder afgørende, at den kan eksistere uden at stole på reklame og sporing som indtægtskilde. Resultatet er, at Posteo kræver meget lidt information fra brugere i abonnementsfasen. Faktisk er en af ​​de bedste ting ved Posteo dens forretningsetik og datareduktionspolitikker, som involverer at gemme så få data om abonnenter som muligt for at fjerne risikoen for misforståelse og hacking af data.

Abonnenter kan vælge at betale kontant via posten, PayPal, bankoverførsel, kreditkort eller ved hjælp af en voucher. Posteo tilbyder også en 14-dages pengene-tilbage-garanti. Så selvom du ikke kan prøve e-mailtjenesten gratis - kan du ombestemme dig og få en refusion, hvis du ikke kan lide den. Jeg spurgte Posteo, hvorfor den ikke accepterer Bitcoin. Virksomheden fortalte mig: "Vi er en bæredygtig virksomhed, som ikke kan siges om Bitcoin. Vi er skeptiske overfor blockchains energibehov såvel som den uklare oprindelse af den anvendte energi. Vores banktransaktioner er mere økologiske og dokumenteres for os at være bæredygtige. Valutas volatilitet er også problematisk. Dette udgør ikke økonomisk bæredygtighed." Hvilket er fair nok.

Funktioner

For en Euro om måneden får brugerne adgang til følgende primære funktioner:

 • To alias-adresser (desværre ingen com-adresser tilgængelige)
 • 2 GB e-mail-lagerkonto (kan opgraderes til 20 GB til en pris af 0,25 EUR pr. Måned for hver ekstra GB)
 • E-mail-vedhæftede filer op til 50 MB i størrelse
 • Upload flere filer
 • Tvær-enhedskompatibilitet takket være IMAP / POP3. abonnenter kan synkronisere deres e-mail på deres smartphones, tablets eller pc'er
 • E2E-e-mail-kryptering med PGP
 • og OpenPGP-headerkompatibilitet
 • Spam- og virusfilter (med mulighed for hvidliste)
 • Tilpasselige filtre - til sortering af e-mails automatisk, når de ankommer
 • Ubegrænset filteradresser til at holde din indbakke ryddig
 • Brugere kan sikkert migrere op til tre eksterne e-mail-konti til
 • Liste eller samtalevisning
 • Underskrifter
 • Automatisk svar (til f.eks. Når du er væk på ferie)
 • Forwarding
 • Hurtig søgning
 • HTML-e-mails
 • Kalender

Privatliv

Posteo kræver ikke, at brugere angiver et navn, adresse eller en e-mail-adresse til sikkerhedskopiering for at åbne en konto. Som en del af sin politik til reduktion af data lover Posteo ikke at indsamle brugerdata - eller bevare trafikdata (såsom IP-adresser) i forbindelse med en konto. Posteo anonymiserer alle abonnementsbetalinger. Det sikrer også, at betalingsoplysninger aldrig opbevares ved siden af ​​detaljerne i selve e-mail-kontoen.

Dette betyder, at brugerne er sikre på at betale med et kreditkort eller PayPal. Det eneste, som myndighederne nogensinde kunne finde ud af om dig, er, at din PayPal-konto (eller kreditkort) åbnede en Posteo-konto på en bestemt dag. Det er værd at bemærke, at skattereglerne tvinger til at bevare betalingsoplysninger i 10 år.

Sikkerhed

Posteo implementerer stærk AES-kryptering på alle dens e-mail-servere for at beskytte mod hackere og andre uønskede indtrængen. Grundlæggende adgang til servere er krypteret (TLS med Perfect Forward Secrecy [PFS] til IMAP, POP3, webmail, CardDAV og CalDAV). Posteo implementerer også IP-stripping. Dette garanterer, at hverken din lokale eller offentlige IP-adresse nogensinde er knyttet til en udgående e-mail.

E-mail-metadata er beskyttet under transmission ved hjælp af TLS med Perfect Forward Secrecy (PFS) - så længe modtagerens e-mail også understøtter den. En TLS-leveringsmeddelelsesfunktion sikrer, at e-mails ikke sendes, hvis modtagerens konto ikke understøtter TLS (brugere får besked og får mulighed for at sende e-mailen uden kryptering).

PGP E2E-e-mail-kryptering er også tilgængelig i webmail-klienten, men kræver, at du installerer et tilføjelsespunkt kaldet MailVelope. Brugere kan også vælge at kryptere deres indbakke, selvom dette vil have nogle konsekvenser med hensyn til funktionalitet (e-mail-søgning ophører med at arbejde). Indgående e-mails kan krypteres ved hjælp af din private S / MIME- eller OpenPGP-nøgle.

Dette betyder, at du ikke behøver at stole på Posteos indboks-kryptering, hvis du ikke ønsker det. For det mest sikkerhedsbevidste er det bestemt vejen at holde dine egne nøgler. Endelig er tofaktorautentisering (2FA) tilgængelig for alle konti. Brugere kan vælge at bruge TOTP-apps som Google Authenticator, men Posteo anbefaler FreeOTP af Fedora, fordi det er open source. Brugere med YubiKey kan bruge det til 2FA, hvis de foretrækker det.

Processen

Åbning af en konto hos Posteo er ekstremt let og tager ikke længere end et minut eller to.

<img data-lazyfied ="Okay " class ="fricefibib " src ="https://cdn.proprivacy.com/storage/images/proprivacy/2018/12/posteo-sign-up-content_image-default.png " alt ="Posteo-proces ">

De eneste nødvendige data er:

 • Et brugernavn (dette kan være et anonymt pseudonym)
 • Et kodeord
 • En betalingsmetode (Kontant, Paypal, bankoverførsel, kreditkort eller med en voucher)

tilmelding

En ting jeg blev lidt skuffet over var manglen på tilgængelighed af .com-adresser. En .com-adresse er en fordel for enhver virksomhed eller person, der er afhængig af, at folk kan huske deres e-mail-adresse. Så længe du er tilfreds med en e-mail-adresse, der slutter på .net, .org, .de, .co.uk, .af, .jp - eller en af ​​mange andre, kan Posteo være for dig.

Posteo Roundcube-klienten

Posteo webmail-klient er baseret på Roundcube, en open source-klient. Imidlertid kommer Posteos implementering af Roundcube med en masse ekstra funktioner sammenlignet med standard Roundcube-klienten. I øverste højre side får du en menu med følgende faner: E-mail; Adressebog, kalender, noter, indstillinger, hjælp og logout.

Som du kan se på billedet ovenfor har Posteo et tiltalende og rent udseende interface. Du vil også finde Posteo let at bruge - uanset om du agter at lave tekniske ting som kryptering af e-mails - eller bare ønsker at bruge det som en myr standard e-mail-klient for at komme væk fra Gmail-grebet. Hvis du foretrækker ikke at bruge Roundcube-klienten, har du muligheden for at bruge Thunderbird, Android-e-mail eller hvilken klient du foretrækker.

Én funktion, som jeg fandt at være lidt besværlig, var Posteos trådede samtalsvisning. Selvom det er en dejlig tilføjelse, er den ikke så godt implementeret som på Gmail. Dette skyldes, at det ikke inkluderer dine svar - det giver dig kun trådene fra e-mails, der er sendt til dig. Derudover udelukker det undertiden kontakter fra en cc-liste - hvilket betyder, at samtaler kan falde fra hinanden i flere tråde.

En anden skuffelse er det faktum, at webklienten ikke er mobilbrowservenlig. Dette betyder, at enhver, der foretrækker at logge ind på deres e-mail via deres mobilbrowser (for at holde personlige data fra deres mobil af datasikkerhedsmæssige årsager) ikke vil nyde deres Posteo-oplevelse. Jeg prøvede at bruge det på Chrome på min tablet, men fandt, at jeg for evigt skulle zoome ind og ud, fordi teksten havde den forkerte størrelse.

PGP-kryptering

For at bruge PGP-kryptering havde jeg først brug for at installere MailVelope-tilføjelsen. Chrome-brugere kan hente det i Chrome Webstore, og Firefox-brugere kan downloade det fra Mailvelope-webstedet. Den gode nyhed er, at MailVelope er forudkonfigureret i Posteo-klienten, og så snart du installerer det, vises en ny knap, der siger “Komponer og krypter” i webmail-grænsefladen.

For at kontrollere, at det fungerer, skal du klikke på det, og hvis du ser et MailVelope-låsesymbol i tekstfeltet, var installationen vellykket. Et problem med MailVelope (i modsætning til klient-native end-to-end-kryptering) er, at det ikke er kompatibelt med alle populære e-mail-klienter.

En anden ting at huske er, at din private nøgle til MailVelope er ekstremt følsom. Når du konfigurerer OpenPGP-krypterede e-mails, krypteres din private nøgle til en adgangssætning. Det er vigtigt, at du vælger en stærk adgangssætning, og at du aldrig passer dig nogensinde på at afsløre den for nogen.

Din private nøgle bruges kun af dig til at dekryptere meddelelser, der er sendt til dig fra folk, der har din offentlige nøgle. Hvis nogen får adgang til din private nøgle, kan de læse dine krypterede meddelelser og underskrive meddelelser, så de ser ud til at komme fra dig.

Alle, der foretrækker at bruge Enigmail på Thunderbird, kan gøre det, og Posteo leverer fremragende guider til dette og næsten alt andet, du kan tænke på.

Migration

For at teste migrering på Posteo importerede jeg en Gmail-konto. Jeg brugte gennemgangen på Hjælp-sektionen på webstedet og havde ingen problemer overhovedet. Enhver, der vil importere fra AOL, Gmail, GMX, Hotmail, iCloud, Office 365, Outlook.com eller Yahoo! skulle finde det let, fordi du kan overføre din adressebog til Posteo ved kun at klikke på en knap.

DANE-fingeraftryksgodkendelse

DANE er en enestående DNS-baseret godkendelsesmetode, der kontrollerer de digitale e-mail-udbyders digitale certifikats fingeraftryk. Dette giver Posteo mulighed for at opdage svigagtige certifikater erstattet af cyberkriminelle eller statsstøttede skuespillere. Dette er en fremragende funktion, men den er kun kompatibel med andre e-mail-klienter, der understøtter den, f.eks. Tutanota og ProtonMail.

oprette en e-mail

Hvis du bruger DANE, vises der et lille grønt afkrydsningsfelt over din bestemte modtagers adresse for at fortælle dig, om serveren, du kommunikerer med, er DANE-venlig.

Ingen spam-mappe

Det mest irriterende ved Posteo er måske, at det har et automatiseret spam-responssystem uden en spam-boks. Dette betyder, at du ikke vil være i stand til at kontrollere, om en e-mail, du forventer, ved et uheld er blevet filtreret væk som spam. Selvom du kan hvidliste kontakter for at sikre, at de aldrig slettes som spam, kan du ikke hvidliste e-mails fra kontakter, du ikke kender - og ikke forventede at få e-mails fra.

Selvom dette er en ulempe, er den gode nyhed, at afsenderen af ​​en e-mail, der afvises som spam, får besked om, hvorfor den blev kategoriseret som spam, hvilket giver dem muligheden for at prøve igen. I tide er det muligt, at nogle måske endda beslutter, at dette er en fordel ved tjenesten.

Hjemmesiden og kundeservice

Personligt fandt jeg, at Posteo-webstedet var helt fantastisk. Jeg nød det både visuelt og fordi det giver en masse værdifuld information om tjenesten. Der er bogstaveligt talt intet, du ikke kan lære om tjenesten på webstedet, og dens installationsguider og gennemgangssteder er ekstremt godt sammensat.

Hvad angår kundeservice, fandt jeg, at agenterne var yderst hjælpsomme. Selvom deres job ganske vist er let gjort af den rigelige tilgængelighed af indhold på hjemmesiden, som de kan henvise brugere til. En lille ulempe er, at der ikke er et billetbaseret system. Dette betyder, at du vil blive spekuleret over, om dit spørgsmål bliver besvaret. Når det er sagt, var jeg ikke nødt til at vente længere end 24 timer for at modtage et svar. Jeg vil anbefale at udøve lidt tålmodighed, hvis du har brug for noget en-til-en gang.

Kontaktformular

Konklusion

Posteo kan let sammenlignes med populære private e-mail-tjenester som Tutanota og ProtonMail. Selvom ProtonMail betragtes som kongen af ​​privat e-mail af nogle, er der i virkeligheden intet meget, ProtonMail kan gøre, som Posteo ikke kan. Faktisk har Posteo muligheden for at kryptere alle metadata - noget ProtonMail faktisk ikke gør. Hvad der er mere, koster ProtonMail i området fem gange mere (du får en større indbakkeydelse - men du kan altid betale for mere med Posteo, hvis du virkelig har brug for det).

Med ProtonMail behøver du ikke en separat udvidelse til at håndtere ende til ende-kryptering i webmail-klienten. Det er også sandt, at nogle e-mail-klienter ikke er kompatible med Posteos MailVelope-implementering. Dette betyder, at hvis du agter at bruge Roundcube Posteo-klienten - du kan have problemer med at sende og modtage e2e-krypterede e-mails til nogle af dine kontakter. Du kan selvfølgelig blot bruge Posteo med en anden klient som Thunderbird for at komme omkring dette problem.

Ligesom Posteo er Tutanota baseret i Tyskland. Tutanota er i samme prisklasse som Posteo, og selvom Tutanota har et par ekstra funktioner (såsom at have evnen til at sende links til adgangskodebeskyttede meddelelser), er de meget, meget ens. Derudover har Posteo fordelen ved at være mere etableret end Tutanota.

Afslutningsvis er Posteo en fantastisk e-mail-service, der er værd at kigge efter enhver, der ønsker at komme væk fra mere invasive e-mail-udbydere som Google og Hotmail.

Fordele:

 • Koster kun 1 EUR pr. Måned
 • POP3 eller IMAP til brug på enhver klient på OS X, iOS, Android, Windows eller Linux
 • Vægt på privatlivets fred, datareduktion, nulsporing, grøn energi, bæredygtighed, social retfærdighed
 • Fuldt udstyret: Server-side e-mail-kryptering, kalender og kontakter, E2E med andre klienter / brugere om nødvendigt, tværgående klientkompatibilitet
 • E-mail-metadata kan også krypteres

Ulemper:

 • Sandsynligvis nødt til at stave '@posteo' til enhver, der beder dig din e-mail-adresse mundtligt
 • Kan ikke bruge dit eget domæne
 • Der findes ingen .com-adresser
 • Beliggende i et land '14 Eyes'
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me