PrivatVPN anmeldelse

VI har ændret, hvordan vi scorer vurderinger!
Vi har for nylig opdateret vores scoringsproces for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om vores nye scorekriterier kan findes her

PrivateVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 1,89
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • Android

  • iOS

  • vinduer

  • MacOS

  • Linux
 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com-priserne er nu anerkendt som verdens førende begivenhed for givende resultater inden for VPN-branchen. Ved dette års eksklusive arrangement i Las Vegas blev PrivateVPN tildelt andenpladsen i Bedste VPN til kundeservice pris. Dette er et vidnesbyrd om deres fantastiske live chat-service og kyndige personale! Læs videre for at finde ud af alt hvad du har brug for at vide om denne usædvanlige VPN.

ProPrivacy.com score
9.8 ud af 10

Resumé

PrivateVPN er en etableret VPN med base i Sverige. Det er en sikker service med en skræddersyet klient, der kan bruges på op til seks enheder samtidigt. Det er en VPN-service uden logfiler, der har 100+ servere i 56 lande over hele verden. Det er en enorm mængde servere, at de øges regelmæssigt.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  50,41 Mbps
 • Jurisdiktion
  Sverige
 • Samtidige forbindelser
  6
 • Lande
  60

Video anmeldelse

I vores praktiske PrivateVPN-videoanmeldelse ser vi på nogle af deres fordele og ulemper.

PrivatVPN anmeldelse | ProPrivacy

PrivatVPN anmeldelse | ProPrivacy

PrivatVPN anmeldelse | ProPrivacy

Funktioner

torrenting
Valg af havn
Portvideresendelse
Samtidige forbindelser 6
Samlede servere 100
Lande 60
Router Support
Bare metal eller virtuelle servere En kombination

PrivateVPN har alle de avancerede funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, som du sandsynligvis har brug for. Uanset om du vil have en VPN til at fjerne blokering af udenlandsk indhold, eller for at stoppe din internetudbyder og regeringen snuppe på dine browservaner - PrivateVPN har du dækket:

Servere

PrivateVPN driver servere i 56 lande. Disse placeringer inkluderer fem byer i USA (inklusive vest- og østkyst), Storbritannien, overalt i Europa (herunder Nederlandene og Schweiz). Plus: Brasilien, Australien, Canada, Sydkorea, Japan, Singapore og Rusland. De eneste steder, der ikke rigtig får et kig, er Afrika, Mellemøsten og Kina. Som sådan, hvis disse placeringer er af særlig interesse for dig, bliver du nødt til at søge andre steder.

På trods af antallet af dækkede lande er det samlede antal tilgængelige servere mærkbart lavt sammenlignet med andre udbydere. Dette skyldes imidlertid, at PrivateVPN er et yngre firma, der har langt færre kunder end konkurrenterne. I virkeligheden er PrivateVPN en populær service, der aktivt udvider antallet af servere, det har, når det vokser. Af denne grund er det ikke et problem.

Samtidige forbindelser

Abonnenter kan tilslutte op til seks enheder til PrivateVPN på én gang. Dette er virkelig enestående, og meget få VPN'er på markedet tilbyder mere. Med dette for øje kan PrivateVPN betragtes som en meget nyttig VPN for store familier, der har VPN-krav på et antal telefoner, tablets og laptops, både derhjemme og når du bruger offentlig WiFi.

torrenting

Torrenting på PrivateVPN er ikke kun tilladt, men er en glæde takket være hurtige forbindelseshastigheder. Tjenesten giver også stærke krypteringsmuligheder for at holde din torrenting sikker og privat.

Frigør PrivateVPN Netflix og andre streamingtjenester?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN er i eliteklubben for VPN-udbydere, der stadig blokerer for et imponerende antal streamingtjenester over hele verden. Faktisk kan det give adgang til næsten enhver streamingtjeneste!

Dette er en fantastisk VPN for Netflix-abonnenter, da det vil fjerne blokering af Netflix-indhold fra hele verden. Det gør det også muligt for brugere at se BBC iPlayer i udlandet. Dette skyldes det faktum, at PrivateVPN giver adgang til gratis dynamiske dedikerede IP-adresser, hver gang brugere opretter forbindelse ved hjælp af standardprotokollen (OpenVPN TUN + UDP + 1194) på ​​følgende steder: Sverige, Norge, Tyskland - Frankfurt 1, Holland 1, Ukraine , Schweiz, Storbritannien - London 2, Frankrig - Paris, USA - Buffalo og USA - Los Angeles. PrivatVPN giver dig også mulighed for at fjerne blokering af Youtube-videoer, der er begrænset i din region.

Dette er fantastisk og betyder, at PrivateVPN er en af ​​de få VPN'er, der giver dig adgang til næsten alle online streamingtjenester! Dette er temmelig forvirrende, fordi de fleste VPN'er opkræver ekstra for dedikerede IP'er, der fungerer med streamingtjenester.

Hastighed og ydeevne

PrivateVPNs downloadhastigheder

Tests blev udført ved hjælp af vores top af det videnskabelige hastighedstestsystem. Gennemsnit med downloadhastigheder på 52,59 Mbit / s, hvilket er meget hurtigt og kan sammenlignes positivt med toppen af ​​markedet VPN'er på markedet. Bursthastigheder (Maks. Downloadhastigheder) top ved 139,62 Mbit / s, hvilket i betragtning af prisen på denne VPN er det uhyrligt hurtigt. Faktisk tror jeg ikke, det er muligt at få et bedre forhold mellem hastighed og omkostning, end du får med PrivateVPN.

Lækagetest

Datagrænser
Båndbreddegrænser
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 50.41
IPv6-lækage detekteret?
WebRTC-lækage fundet?
IPv4-lækage detekteret?

PrivateVPN har bestået alle IP-lækager, DNS-lækager og WebRTC lækketest med flyvende farver, hvilket er en god nyhed for deres abonnenter. (Det har ingen IPv4 eller IPv6 lækager.)

Pris

24 måneder

Spar 83% på to års plan!

83% rabat

$ 1,89
om måneden

3 måneder

$ 4,20
om måneden

6 måneder

$ 5,99
om måneden

1 måned

$ 6,95
om måneden

En af de bedste ting ved PrivateVPN hænger ned, er det faktum, at du får en premium VPN-service til en pris.

Denne billige VPN klarer sig ikke med at opdele sin service i forskellige planer, hvilket er forfriskende. VPN-prisen er imidlertid lidt billigere for folk, der beslutter at forpligte sig i længere perioder: belønning af kundeloyalitet med en rabat.

Forsøg og pengene-tilbage-garanti

I modsætning til mange udbydere på markedet tilbyder PrivateVPN en generøs 7-dages gratis prøveversion af deres service. Dette taler bind om den tillid, som virksomheden har til deres produkt, og dets evne til at levere en blændende service, da VPN-gratis forsøg er svært at finde.

PrivateVPN tilbyder også en meget generøs 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er meget bedre end mange VPN'er på markedet. Garantien uden tvivl betyder, at abonnenter kan skifte mening, hvis de vil.

PrivateVPN accepterer alle større betalingsmetoder - som du kunne forvente af en premium VPN-service. Men noget der måske interesserer den mere privatlivsbevidste bruger er, at den nu også accepterer Bitcoin til betaling. Dette betyder, at du kan betale for VPN med tilføjet anonymitet, hvis du ønsker det.

Brugervenlighed

Android
iOS
vinduer
MacOS
Linux
Windows telefon

PrivateVPN forsøger bestemt at gøre alt så enkelt som muligt for dets abonnenter. VPN-softwaren er æstetisk behagelig og let at bruge. Derudover er PrivateVPN fyldt med indstillinger for krypteringsprotokol og fortrolige funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger for at holde sine abonnenter sikre.

Tilgængelige platforme

Windows-klienten

Windows VPN-klienten er ligetil. Det giver brugerne mulighed for at skifte masser af protokolindstillinger og beskyttelse mod DNS-lækage er indbygget. PrivateVPN-klienten inkluderer en kill switch, der kaldes "Tilslutningsvagt" (som forhindrer internettrafik i at rejse uden for VPN-tunnelen). Dræbsknappen giver dig endda mulighed for at vælge specifik software, der skal afsluttes, hvis VPN-forbindelsen falder ud.

Generelt var klienten fremragende og bestemt så god som enhver anden, som jeg nogensinde har brugt med hensyn til brugervenlighed og funktionalitet. Det har endda en automatisk tilslutningsfunktion, der igen tilslutter din VPN i rækkefølge med killswitch hvis forbindelsen.

Mac-klienten

Mac VPN-klient ligner de andre versioner og implementerer sikker OpenVPN-protokol med AES / GCM til datakryptering. Desværre har klienten ikke en killswitch indbygget. Imidlertid kan en kill switch sendes ud, hvis du er teknisk klar ved hjælp af det indbyggede kommandolinjeværktøj kaldet pf. På den anden side kan du bare oprette forbindelse ved hjælp af Tunnelblick (som nu har en killswitch indbygget), da dette ville skære meget af det ekstra arbejde.

Selvom der ikke er indbygget nogen aktiv DNS-lækagebeskyttelse, blev der ikke registreret nogen DNS-lækager under vores test. Dette er, hvad PrivateVPN fortalte mig:

"Vi har eget DNS for hver server, vi har, som automatisk skubbes til din OpenVPN-klient, når du opretter forbindelse til den. Årsagen til, at vi ikke sætter disse oplysninger offentligt, er, at de kun er DNS-navneservere i tunnel og ikke fungerer som offentlige DNS-navneservere. I den forbindelse er der to af vores statiske DNS-navneservere, der skubbes sammen med serverspecifikke DNS-navneservere: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

De mobile klienter

PrivateVPN tilbyder en Android VPN (4.0.3 og nyere) samt en iOS VPN-app (9.0 og nyere). Det er tilgængeligt i både Google Play Store og App Store. Det kan også downloades som en .apk-fil til Android direkte fra PrivateVPN.

Appen er en ny tilføjelse (januar 2017) til PrivateVPN-familien. Ligesom desktop-appen er Android-appen intuitivt designet og fungerer glimrende. Også gode nyheder, jeg opdagede ingen DNS-lækager, når jeg brugte Android-klienten.

Kunde service

Penge tilbage garantilængde 30
Gratis prøveversion Ja - 7 dage
Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat

PrivateVPN har 24/7 support, der håndteres via e-mails og en live chat-funktion på sit websted. Jeg prøvede live chat-funktionen i weekenden og fandt, at den ikke var tilgængelig. Det fik mig dog til at sende en meddelelse, der blev besvaret i god tid. Jeg formoder derfor, at selvom chatfunktionen ikke er 24/7, har de supportmedarbejdere, der arbejder døgnet rundt.

For at være helt sikker, prøvede jeg live chat igen mandag morgen (i løbet af europæisk arbejdstid) og fandt, at den var i gang. Repræsentanten var venlig og gjorde sit bedste for at besvare alle mine spørgsmål. Afslutningsvis formoder jeg, at live-chat sandsynligvis kun er tilgængelig i europæiske dagslys. Som sådan, hvis du bor et andet sted, bliver du nødt til at kommunikere via e-mail (hvilket ikke rigtig er et problem, fordi de svarer hurtigt).

Privatliv og sikkerhed

Selvhostede / Proxied DNS Proxy
Dræb switch
Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse

PrivateVPN er baseret i Sverige. På grund af det faktum, at Sverige har love om datalagring, er dette langt fra ideelt. Efter en diskussion om dette faktum med PrivateVPN forklarede de mig imidlertid direkte, at grunden til, at det forbliver baseret i Sverige, er, at det har fuld adgang til sit centrale datacenter, hvor de ejer al hardware og endda kontrollerer routeren. Af den grund er PrivateVPN i stand til at være mere selvsikker end de fleste om sine krav til ingen logfiler.

Logningspolitik

Selvom Sverige ikke er det mest ideelle sted for et VPN-selskab at være baseret. Den gode nyhed er, at dette er en ingen logs VPN, de holder ingen logfiler overhovedet. Som sådan, hvis det bliver bedt om at overholde en undersøgelse (ved hjælp af en warrant), kan PrivateVPN faktisk ikke give noget som helst om dets abonnenter til myndighederne. Faktisk er dette sket i fortiden, og det måtte fortælle myndighederne, at det ikke havde noget.

Jeg spurgte PrivateVPN direkte om, hvordan det kommer rundt om lokale opbevaringslove og IPRED, og ​​det fortalte mig, at IPRED kun gælder ISP'er, og at det ikke er forpligtet til at føre nogen logfiler. Virksomheden var også ærlig nok til at indrømme for mig, at de er kommet under pres, ”vi får klager”, sagde dens repræsentant til mig, men fordi det ikke har nogen "sådan information om vores kunder", kan det ikke hjælpe med nogen undersøgelser.

Derudover informerede PrivateVPN mig om, at det har en 100% rekord med at give privatliv til sine klienter. Jeg stillede det følgende spørgsmål: har nogen nogensinde været i problemer med piratkopiering - eller noget andet - ved hjælp af din tjeneste? Og det gav mig det afgørende svar: ”Nej, aldrig”.

Alt i betragtning ser det ud til, at abonnenter faktisk er sikre ved at bruge PrivateVPN. Dens nul-logpolitik er vandtæt, og dets privatlivspolitik, der inkluderer aldrig at dele data med tredjepart, er meget prisværdigt. Således giver vi PrivateVPN tommelfingre for privatlivets fred.

Også positivt: VPN fortalte mig, at hvis noget nogensinde ville ske for at kompromittere deres operationer i Sverige - ville det flytte ud af landet.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
Andre protokoller IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

På den tekniske front er den kryptering, der er brugt af PrivateVPN til OpenVPN-forbindelser, fantastisk med en AES-256-chiffer, en RSA-2048-håndtryk og HMAC SHA256-data autorisation brugt. 2048-bit DHE-taster giver perfekt fremad-hemmelighed.

Derudover er en række andre krypteringsprotokoller tilgængelige naturligt i PrivateVPN-klienten. PPTP er blandt dem, men fordi den ikke længere er stærk nok til at beskytte brugernes privatliv, anbefaler vi kraftigt imod det. I stedet opfordrer vi dig til at vælge en af ​​de andre (helst OpenVPN). Tilgængelige protokoller er OpenVPN (UDP og TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy og SOCKS5.

PrivateVPN håndterer DNS-forespørgsler via sine egne servere, og dets klienter leverer IPv6 Lækbeskyttelse og DNS Lækbeskyttelse, hvilket gør det til en allround stor mulighed for privatliv og sikkerhed.

Sikkerhedsfunktioner

PrivateVPN-softwaren er godt designet og har en kill switch til at skære internettet, hvis VPN-forbindelsen går tabt. Dette er en nyttig funktion, der tillader dets abonnenter at garantere, at de ikke ved et uheld lækker deres webtrafik til deres internetudbyder. Derudover kan brugere specificere software, der skal inkluderes i kill switch-funktionen. Killswitch er WFP-baseret og har to lag af sikkerhed: kill switch og applikation kill. Dette giver kunderne valget om kun at bruge applikationsdræb, hvis de foretrækker det. Det er en afprøvet dræbte, som vi kan garantere.

Derudover understøttes portvideresendelse også af PrivateVPN. Selvom du bliver nødt til at kontrollere serverens liste eller kommunikere med dem direkte for at finde ud af, hvilke server eller servere der har de nødvendige funktioner til at konfigurere en bestemt enhed.

Stealth-servere er en bonusfunktion for alle, der bor i et restriktivt regime og har brug for at skjule enhver trafik, der kan knytte en VPN tilbage til dem.

Endelig tilbyder tjenesten også DNS ​​i form af en proxy, som er praktisk, når det kommer til at fjerne blokering af indhold. Men i virkeligheden vil de dynamiske IP'er sandsynligvis have dig dækket der.

For alle, som enhver, der ønsker at benytte sig af det ekstra privatliv, som fælles IP'er giver, skal du vælge protokollen OpenVPN - TUN + TCP + 443 i krypteringsindstillingerne. Muligheden for at skifte mellem dedikeret dynamisk IPS (OpenVPN TUN + UDP + 1194) og delte IP'er er en fremragende del af tjenesten.

Kryptering

Andre funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger

HQN-servere

Netværksservere af høj kvalitet er tilgængelige på PrivateVPN-netværket. PrivateVPN siger, at det sigter mod "at købe internetkapacitet direkte fra IP-transitudbyderen". Disse tier-1-servere tillader, at PrivateVPN ikke har nogen mellemmænd i sit netværk, hvilket siger, at det giver dem mulighed for at levere bedre forbindelseshastigheder. Kontroller afsnittet om tilslutningshastighed i gennemgangen for hastighedstestresultater.

Fjernbetjening

For ægte technophobes er en fjerninstallationsfunktion tilgængelig. Når det implementeres, vil det give en PrivateVPN-kundesupporttekniker mulighed for at fjernt overtage en abonnents maskine et øjeblik for at hjælpe dem med at opsætte VPN. Dette burde ikke være nødvendigt, fordi VPN er meget let at konfigurere. Funktionen er dog en fremragende tilføjelse, som bestemt kan betragtes som et salgssted, der adskiller det fra sine konkurrenter. Funktionen er også tilgængelig til generel vedligeholdelse og håndteres med TeamViewer-fjernsupportsoftware. PrivateVPN giver endda en guide til at få opsat fjernbetjening i sit ressourceområde.

Afsluttende tanker

PrivateVPN er en service, der har eksisteret i kun få år. I den tid har det etableret en service i verdensklasse. Abonnenter får adgang til et niveau 1-netværk af servere, der er fremragende beliggende rundt om i verden. Forbindelseshastigheder fungerer godt på tværs af alle servere med kun et lille fald i ydelsen, når de er tilsluttet. Dette gør VPN perfekt til streaming og andre datakrævende opgaver.

Privatlivets fred med VPN er stort, og nul-logs-politikken taler for sig selv. Kryptering er også stærk, og evnen til at skifte mellem UDP og TCP i klienten er fantastisk. Tilgængeligheden af ​​HTTP Proxy, SOCKS5 og portvideresendelse er også en stor fordel. Plus gratis adgang til dynamiske dedikerede IP'er. Endelig er funktionerne til automatisk genforbindelse og killswitch en dejlig tilføjelse, der leverer privatliv, selvom VPN øjeblikket udskæres.

Med servere placeret over hele verden er mit generelle indtryk af PrivateVPN, at det er en fremragende VPN-service, der er værd at pengene, det spørger (især hvis du tilmelder dig et år). Takket være sin syv-dages prøveversion og 30-dages pengene-tilbage-garanti kan enhver teste det risikofri for at sikre, at det passer til deres behov. En imponerende VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me