ProxyServer-gennemgang

Proxyserver

  • Prisfastsættelse

    Fra $ 7,99
    / måned

ProPrivacy.com score
6.4 ud af 10

Resumé

Opdatering: Denne VPN-tjeneste er ikke længere i drift. ProxyServer er købt ud af NordVPN, og websiden leder besøgende til NordVPNs side.

ProxyServer vokser VPN-udbyder og bygger sit brand på de to søjler i brugervenlighed og klasse-udførende VPN med nogle få tilsyneladende mangler tilsyneladende på grund af alder snarere end dårlig hensigt. Med et allerede imponerende servernetværk og enkel, men alligevel funktionel klient, er ProxyServer muligvis den rigtige VPN til at vokse med.

Funktioner

Grundlagt i midten af ​​2012, er ProxyServer underlagt amerikanske love og under nævnte jurisdiktion, herunder den stadig indgribende NSA. De kører i øjeblikket 36 servere i 23 lande (hvor forskellen udgøres af 13 amerikanske servere) med fremragende geografisk dækning for det meste af kloden. Servere i Hong Kong, Australien og Island samt Europa og Israel kastede et bredt net. Fremtidige opdateringer vil sandsynligvis omfatte Afrika og Sydamerika.

Filesharing og torrenting er a-ok for tiden. Kontroller netværksserversiden med jævne mellemrum, da fremtidige opdateringer godt kan begrænse fildeling til visse servere af trafikhensyn.

Hastighed og ydeevne

Hastighederne blev testet på en 30 Mbps forbindelse og var over gennemsnittet til superlativ i det store og hele. Forbindelsen til en bestemt server var foruden de testede problemfri og næsten øjeblikkelig (det samme med afbrydelse for den sags skyld).

ProxyServer-hastigheder

Desværre blev ProxyServer-klienten manglet med hensyn til WebRTC-bug (som du hurtigt kan løse her), skønt mange udbydere endnu ikke har taget højde for denne form for DNS-lækage. På den anden side var det pragtfuldt at se hverken en simpel DNS- eller IPv6-lækage, hvoraf sidstnævnte de fleste konkurrenter endnu ikke har redegjort for - lykønskninger er i rette orden på den front. Vi anbefaler, at du tjekker for IPv6-lækage med jævne mellemrum (her), og DNS-lækager inklusive WebRTC-bug (her).

Prisfastsættelse og planer

Du kan kun vælge en VPN-pakke i øjeblikket, da ProxyServer i øjeblikket tilbyder Premium VPN-pakken for $ 7,99 pr. Måned. Samtidige forbindelser er tilladt på to enheder ad gangen, selvom du muligvis installerer ProxyServer på så mange enheder, som du ønsker. Det bedste af alt er, at der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti at prøve, før du forpligter dig til noget langsigtet.

ProxyServer-prissætning

En fin 'aftale' gælder faktisk fejlrapportering. Hvis du støder på en fejl, der ikke er taget højde for i deres almindelige bugs-del af FAQ-sektionen, får du en måned gratis! Ikke en dårlig aftale overhovedet (også af denne skrivelse, den eneste udbyder, der tilbyder en sådan gensidigt fordelagtig aftale).

Privatliv og sikkerhed

ProxyServer tilbyder kun forbindelse via OpenVPN-protokollen, men det er mere end tilstrækkeligt at se, hvordan det er den mest sikre krypteringsstandard. Kryptering håndteres ved hjælp af en 128-bit nøgle, som ikke er på det samme maksimale sikkerhedsplan som en 256-bit nøgle, dog igen, ingen fejl.

L2TP er planlagt til fremtidige opdateringer, hvis du er rettet mod ydelse i forhold til sikkerhed, til spil- eller streamingbehov, måske. Der er endnu ikke noget ord på andre protokoller.

Servicevilkårene og fortrolighedspolitikken er begge tilstrækkelig almindelige billetpriser med de typiske ansvarsfraskrivelser, som du finder i enhver iteration af begge. Det er misundende at huske, at ProxyServer indsamler både brugs- og forbindelseslogfiler, hvilket ideelt ville blive afskaffet ved at gå videre. På trods af at det påstås at forbedre servicekvaliteten og overvåge for fejl, er logfri politikker noget, vi hos ProPrivacy støtter hårdt, og vi ville meget gerne se, at de implementeres i hele branchen. Når det er sagt, ser det ud til, at ProxyServer ikke knytter nogen personlige identifikatorer til data, de indsamler, så tillidsopkaldet er dit, du skal foretage.

”Derudover kan vi indsamle følgende oplysninger: tidspunkter, når der er forbindelse til vores service, valg af serverplacering og den samlede mængde data, der overføres pr. Dag. Vi gemmer dette for at kunne levere den bedst mulige netværksoplevelse til dig. Vi analyserer disse oplysninger generisk og holder dataene sikre. ”

Brugervenlighed

ProxyServer-webstedet leverer funktionalitet, mens det ikke er barnstorming gennem design - det er effektivt uden ekstra panache. Den øverste banner på hjemmesiden lægger servicesektionen, support og klientområder fremtrædende, så der er ingen jagt involveret. Brugere, der abonnerer på tjenesten, kan gå ind i klientområdet for at se fakturerings- og kontostatusoplysninger.

Et lille problem dukker op, når du har klikket på en af ​​de øverste menuer fra hjemmesiden til 'andet niveau' på webstedet. Hvis du klikker på en af ​​rullemenuerne for tjenester, support eller fakturering, vises den aktuelle menu under hovedoverskriften, og det kan være en smule wonky at klikke på. Ikke et større problem, navigationsmæssigt, det vil sandsynligvis blive løst, når dine øjne støder på denne gennemgang.

Når det er sagt, er den overordnede navigation langt fra problematisk med downloads, abonnentlinks og understøtter ikke mere end et tryk væk. Der er endnu ikke en blog, selvom annonceringsafsnittet ser en anstændig indsats ud for at til sidst ændre sig for at inkludere nogle industrinyheder og tilbud udover tjenesten PSA'er. ProxyServer kører konti på Twitter, Facebook og Google+. Alle tre har de samme indlæg med servicemeddelelser og links til informative infosec-artikler.

Support

Der kan forekomme support ved mangel på et 24/7 Livechat-system, men hvad der er til stede er ret grundigt. En hurtig og nyttig installationsvejledning er tilgængelig for at komme i gang med den skræddersyede ProxyServer Pro VPN-klient på Windows (husk, ProxyServer VPN er kun Windows i øjeblikket).

Knowledgebase er informativ uden overvældende. Dog er et brugerforum bestemt af værdi, og er noget, som alle VPN-udbydere bør tilbyde for at tilskynde til gennemsigtighed og hjælpe med at styre feedback uden at miste potentielt fordelagtige spørgsmål for et stort antal brugere til en-til-en supportfeeds.

Responstider på Support-billetter var ikke mere end en time, og svarene var straks nyttige. Det viser, når folk i den anden ende er interesseret i at yde helhjertet kundeservice i modsætning til at behandle dig som en ansigtsløs tegnebog.

Processen

Tilmelding

Desværre, tilmelding til ProxyServer gratis prøveversion Premium VPN Plan (den eneste, de i øjeblikket tilbyder), involverer dit navn (du kan bruge en forfalskning), e-mail, kreditkortoplysninger, hjemmeadresse og telefonnummer - selvom du muligvis vælger at forfalske de sidste to ud over dit navn - bare husk, at du i den efterfølgende betalingsskærm skal indtaste gyldige oplysninger til faktureringsformål. Kort sagt, denne proces forekommer noget overflødig og er ikke i overensstemmelse med industristandarder, der er tilpasset til privatlivets fred. Det ville være fremragende at se den samlede procedure strømlinede - med mindre invasive muligheder som Bitcoin tilføjet til transaktionsmixet.

Når den er betalt, er det et par trin, indtil VPN-aktiveret browsing. Kontroller enten din indbakke, og følg instruktionerne. Eller gå over til downloadsafsnittet, naviger til Windows-klienten, download og installer (tog ca. tre minutter, men jeg kontrollerede en tekstmeddelelse, der muligvis er blevet taget 30 sekunder til et minut, indtil jeg bemærkede færdiggørelsen).

ProxyServer Windows VPN-klient

Nogle VPN-klienter fejler på den flamboyante side, og nogle er så funktionelle, at de kommer lidt klodsede ud, skønt heller ikke tilfældet er med ProxyServer. Klienten er spartansk, men alligevel stilfuld i samme mål og føles intuitiv at klikke igennem. Der er endda et praktisk indbygget supportlink.

Serverlisten kommer i spidsen i en rullemenu, og der er en praktisk landegrafik med markeringen af ​​din rigtige IP og flaget på den VPN-server, du er tilsluttet. Tilslut / afbryd-knappen er tydeligt synlig og ganske lydhør. Et kompliment er også for, at metal-transistor-baggrundstemaet er et dejligt touch - det er bare helt cool. Den samlede Windows-klientoplevelse var bestemt en behagelig oplevelse, med fremtidige opdateringer (diskuteret i slutningen) kun indstillet til at forbedre den yderligere.

Andre platforme

ProxyServer er i færd med at udrulde opdateringer til henholdsvis iOS- og Android-enheder. Foreløbig er der kun den skræddersyede Windows VPN Pro-klient eller hands-on OpenVPN-konfigurationer. En killswitch, en DNS-lækprotector til at skifte og muligvis stealth-servere ville være fremragende tilføjelser til de kommende apps med mobil betjening og on-the-go WiFi skifte i tankerne. Disse funktioner ville være apropos på den eksisterende Windows-klient for den sags skyld.

Afsluttende tanker

ProxyServer mangler noget i skræddersyet software, men det, de har, udføres godt, tilsyneladende i en klassetilfælde af trinvis, men stadig stabil kvalitet, snarere end hurtig men tilfældig mængde. Selvom registrerings- og loggingspolitikkerne er noget usmagelige, kan et månedligt gratis prøveperiode, lav abonnementspris og fremragende hastigheder muligvis placere ProxyServer som den rigtige VPN for dig. Tryk på springknappen nedenfor for at give dem en chance.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me