ProxySH-gennemgang

ProxySH

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,33
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com score
8,8 ud af 10

Resumé

Proxy.sh er en kompetent VPN-tjeneste, som du kan bruge til at få adgang til websteder i et stort antal lande. Eller du kan vælge en nedsat version med begrænset serveradgang. Denne VPN-service drives af et non-profit-selskab med base på Seychellerne. Personalet i VPN-virksomheden er spredt over hele kloden, hvilket giver tjenesten døgnet rundt.

Hurtige statistikker

 • Lande
  57
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Jurisdiktion
  Seychellerne
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  0 Mbps

Funktioner

torrenting
Samlede servere 300
Lande 57
Samtidige forbindelser 3
Router Support
Routere understøttet DD-WRT, tomat, SH VPN, AsusWRT
Bare metal eller virtuelle servere kombination

Funktionerne i virksomhedens pakke er:

 • Restitutioner mulige
 • Tillæg for tre samtidige forbindelser
 • OpenVPN-, L2TP- og PPTP-protokoller
 • Tilpasset app til OpenVPN
 • Ingen logfiler
 • Anonyme betalingsmuligheder
 • Ingen datagennemstrømningsgrænser
 • P2P tilladt
 • Flersproget hjemmeside og app
 • Fungerer på Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og Linux
 • Kan installeres på routere og set-top bokse
 • Kan oprette forbindelse til Tor

Servicevilkårene på webstedet Proxy.sh forbyder specifikt download af ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten. Dette forbud udelukker effektivt muligheden for at bruge VPN til identitetsbeskyttelse ved fildeling med BitTorrent-protokollen. Knowledge Base indeholder dog artikler, der har tip til, hvordan du bruger VPN med uTorrent, Vuze og BitTorrent. Der er ingen eksplicit erklæring på webstedets hovedsider, der angiver, hvorvidt fildeling er tilladt eller ej.

Abonnenter på Solid- og Pro-pakkerne får adgang til tjenestens hele netværk af servere i 57 lande. Basic-pakken giver dig servere i USA og Holland, og Basic-pakken får dig servere i USA, Storbritannien, Holland, Frankrig og Tyskland.

Besøg Proxy.sh »

Hastigheder og ydeevne

Siden VPN Speed ​​Testing Done Right har en fuld forklaring af vores nye videnskabelige hastighedstestsystem.

DNS-opslagstider kan trække nedlastningshastighederne på en webside ned. Dette skyldes, at hver web-adresse, du skriver i din browser, skal oversættes til en internetadresse af en DNS-server, før din computer kan gå og hente siden.

ProxySH-hastigheder

Proxy.sh klarede sig meget godt på dette i sammenligning med tre af de største aktører i branchen: ExpressVPN, Buffered og IPVanish. I det ovenfor angivne datasæt konkurrerer Proxy.sh med ExpressVPN om at være den hurtigste, og det vinder ofte.

Et kig på kortet over den tid, det tager hver VPN-service at etablere en forbindelse, viser at Proxy.sh har haft nogle problemer i denne afdeling.

ProxySH-uploadhastigheder

De seneste data, der er vist i grafen, indikerer, at virksomheden muligvis har udjævnet sine forbindelsesproblemer, fordi den i undersøgelsens sidste dato kun kom lidt langsommere end IPVanish og hurtigere end ExpressVPN og Buffered.

Jeg har oprettet forbindelse til Proxy.sh United Kingdom Hub. Jeg opdagede den rigtige placering af serveren med IPLocation.net. Dette sted viser resultater fra fem forskellige lokationsdatabaser. Alle disse rapporter lokaliserede serveren i London.

Lækagetest

Datagrænser
WebRTC-lækage fundet?
Båndbreddegrænser
IPv4-lækage detekteret?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) N / A

Testwebstederne ipleak.net og doileak.com rapporterede om den registrerede IP-adresse på min forbindelse og de DNS-servere, som systemet fik adgang til. IPLeak så min placering som i London, men bemærkede opkald til 60 DNS-serveradresser, alle i Belgien. DoILeak lokaliserede mig også i London, men bemærkede, at de DNS-servere, som min computer havde adgang til, alle var i Holland. Dette er en almindelig situation med IPLeak-rapportering af DNS-servere i Belgien med DoILeak, der opdager DNS-servere i Holland. Ingen af ​​disse test rapporterede imidlertid min sande placering, der var i Den Dominikanske Republik.

Min internetudbyder bruger ikke IPv6-adresser, og derfor kunne jeg ikke teste for IPv6-lækager.

Prisfastsættelse og planer

1 måned

$ 3,33
om måneden

Den vigtigste pakke, der tilbydes af Proxy.sh giver dig adgang til et netværk, der har hastigheder på op til 1 Gbps. Du kan også betale for den dyrere Pro-pakke, der har nogle noder, der kører med 50 Gbps. Hvis du ikke har brug for adgang til alle de 57 serverplaceringslande, der tilbydes af Solid-pakken, kan du få en billigere version af tjenesten, der kun inkluderer et par placeringer. Basic-pakken giver dig adgang til servere i USA, Storbritannien, Holland, Frankrig og Tyskland. En endnu billigere mulighed er Quick-pakken, som kun har adgang til servere i to lande - USA og Holland.

ProxySH-prissætning

Hver pakke har bestemte abonnementsperiodeindstillinger. Pro-pakken kan udtages på et månedligt abonnement for en årlig plan. Med Solid og Basic-pakkerne får du et valg om at tilmelde dig en månedlig, årlig eller halvårlig basis. Quick-pakken er kun tilgængelig i en 72-timers (tre-dages) periode.

Hvis du tager Solid-pakken, kan du betale ekstra for hurtigere forbindelser på nogle ruter og også få muligheden for at føre forbindelsen gennem to servere, kaldes dette "dobbelt hop" - det tilslører brugerens reelle placering yderligere. Disse indstillinger er inkluderet i Pro-pakken.

Proxy.sh accepterer masser af betalingstyper, hvoraf nogle giver dig anonymitet. Du kan også vælge at købe "tokens" som er kreditter, der kan være begavet, handlet eller brugt. I tilfælde af tokens giver du slet ingen personlige oplysninger, når du opretter en VPN-konto. Proxy.sh opbevarer ikke oplysninger om token-købere, så der er intet der arkiverer om disse kunder. Imidlertid mister denne anonymitet dig retten til kundesupport. Denne VPN accepterer en masse forskellige kryptokurser, inklusive Bitcoin, Litecoin, Ether og Dogecoin.

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
Dræb switch
WebRTC lækebeskyttelse
IPv4 lækagebeskyttelse
Selvhostede / Proxied DNS Ja

Proxy.sh har lagt meget arbejde i at gøre sine procedurer kompatible med privatlivets fred. Virksomheden indkaldte ekspertise fra Electronic Frontier Foundation og Harvards Berkman Center for at forbedre sin privatlivspolitik.

Virksomhedens privatlivspolitik vedrører mere data indsamlet om besøgende på webstedet end de oplysninger, der opbevares på brugerens forbindelser. Virksomheden oplyser, at det hænger sine brugerregistre på en identifikation, der er dannet af brugerens e-mail-konto og betalingstype. Dette betyder, at de, der skaber "brænder" webmail-konti eller konti, der betaler med tokens, kan ikke spores. Virksomheden gemmer ikke sine logfiler under henvisning til kundens IP-adresse. Dette er meget gode nyheder. Hvis du spiller smart, betaler med en anonym betalingstype og bruger en ikke-sporbar e-mail-konto, kan du i teorien aldrig spores.

Det er en skam, at virksomheden ikke tillader fildeling. Da virksomheden siger, at det ikke sporer brugeraktiviteter, er det imidlertid vanskeligt at finde ud af, hvordan det ved, når kunder downloader filer med BitTorrent-systemet. Det ser ud til, at de ikke gør det, og at bestemmelsen bare er der for at dække deres rygger lovligt.

Dræbskontakten beskytter din identitet, fordi den blokerer for internettet på din enhed, hvis VPN ikke fungerer. Dette lyder som en ulempe, men faktisk vil det kun nogensinde påvirke din internetadgang i et par minutter ad gangen. Denne funktion er især nødvendig, hvis din internetforbindelse falder og derefter kommer hurtigt tilbage. Denne serviceindbrud kan være lige nok til at frakoble VPN. Imidlertid fortsætter alle de apps, der kommunikerede på internettet, med deres arbejde. Hvis VPN ikke er på plads, sendes disse transmissioner ud med din rigtige internetadresse og ikke den falske adresse, der er tildelt dig af VPN. Så kill-kontakten holder alle disse meddelelser op, indtil de kan sendes ned gennem den genoprettede tunnel til VPN-serveren. Så selvom du kan skære Safejumper-appen ud og bruge OpenVPN-interface, er det ikke en god ide at gøre det.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller ECC, Slange

Proxy.sh-tjenesten har en masse sikkerhedsindstillinger, herunder PPTP- og L2TP VPN-protokoller, som manuelt kan indstille på en computer eller mobil enhed. Den bedste krypteringsmulighed, som virksomheden tilbyder, er OpenVPN. Dette er den bedste VPN-kryptering på markedet og vores anbefalede protokol på ProPrivacy.com.

Proxy.sh har sin egen app, kaldet Safejumper. Dette kræver dog installation af standard OpenVPN-interface, som er produceret af den organisation, der administrerer OpenVPN-standarden. Du kan bare få adgang til VPN via denne grænseflade og ikke gider med Safejumper-appen. Ved at omgå Safejumper nægter du dog adgang til en vigtig ekstra sikkerhedsforanstaltning, som Proxy.sh indbyggede i deres brugerdefinerede app - en dræbskontakt.

Den kryptering, der bruges i Proxy.sh OpenVPN-implementeringen, er meget stærk. OpenVPN-standarden tilbyder en masse muligheder for kryptering og Proxy.sh valgte det bedste. AES blev bestilt af den amerikanske regering, som havde brug for at finde en metode til at beskytte følsom kommunikation. Nogle mennesker er mistænkelige over for AES, fordi de antager, at spooks til hemmelige tjenester ville have beordret, at en bagdør skulle indbygges i metoden. Hvis du er i tvivl om dette, skal du i stedet bruge L2TP-tjenesten. Denne VPN-protokol er kun tilgængelig til manuel opsætning. Det andet system, der tilbydes af Proxy.sh, er PPTP. Dette er en gammel VPN-metode, der ikke længere anses for at være sikker.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
iOS
Android
Linux

Hjemmesiden til webstedet Proxy.sh er slående, men kort. Du får ikke meget information fra denne side, fordi det er butiksområdet for tjenesten. Proxy.sh-webstedet har ikke et konsistent layout. Hjemmesiden har en kort menu, som ikke er fastgjort i vinduet, så du mister den, når du ruller ned ad siden. Der er links til langt flere sider, som du kan få adgang til ved at klikke på hovedmenuen Flere element.

Mens hovedmenuen måske er lidt for kort, er denne ekstra menu sandsynligvis lidt for detaljeret. Siderne om, hvordan det fungerer, priser og om os holder topmenuen til syne på alle tidspunkter. Disse sider har også et meget stort sidefod. I alle sidefødder får du muligheden for at ændre webstedets sprog. Sprogændringen udnytter Google-oversættelse - så det er sandsynligvis ikke godt.

Menupunktet for Client Area kan kun fås adgang til af dem, der har abonneret på tjenesten. Imidlertid kan man få adgang til faciliteterne i klientområdet fra menuen Mere eller fra bagsidens sidefod - alt undtagen for "Min konto" side. En af faciliteterne i klientområdet, som enhver kan få adgang til, er firmas blog. Denne nyhedsfunktion opdateres sporadisk med forklaringer på serviceafbrydelser og udvidelser.

Support

24-timers support
Live chat
Penge-tilbage-garanti

En af siderne med klientområdet, som alle kan få adgang til gennem sidefoden eller menuen Mere, er Knowledgebase på webstedet.

Knowledgebase integrerer et FAQ-afsnit, der har korte svar på en række almindelige problemer. Der er også mere lange artikler med detaljerede instruktioner om, hvordan du opsætter VPN og får dine applikationer til at bruge det korrekt.

Kontaktformularen er ligetil, og dette er den eneste kanal, du har for at få support. Helpdesk er ikke meget hurtig til at svare, og du skal muligvis vente en dag, før du får svar.

Processen

Tilmelding

Når du er klar til at tilmelde dig tjenesten, skal du gå til siden Prissætning og klikke på "Vælg pakke" knappen under den plan, der appellerer til dig. Dette får dig ind i kassen. I den første skærmbillede af kassen skal du vælge en faktureringscyklus.

Du får vist et resume af dit valg. Hvis ordreoversigten ser OK ud, skal du trykke på knappen Checkout for at købe pakken. Du skal først oprette en konto eller få adgang til din eksisterende konto. Dernæst skal du vælge din betalingstype. Når du trykker på Komplet ordreproces, skal du indtaste dine betalingsoplysninger. Bekræftelse af din ordre ankommer via e-mail. Når din konto er aktiv, kan du gå til Download-siden for at få adgang til appens installationsprogram.

Proxy.sh Windows VPN-klient

Du får muligheder for at downloade en OpenVPN-interface eller Proxy.sh-appen, der kaldes Safejumper. Vælg Safejumper som beskrevet ovenfor. Installationsprogrammet opretter en genvej til appen på dit skrivebord.

Du skal logge ind på systemet første gang du åbner appen. Loginoplysningerne for VPN er de samme som for Client Area på webstedet Proxy.sh. Din e-mail-adresse er dit brugernavn, og adgangskoden er den, du nominerede, da du opsatte din konto.

Sørg for, at "Husk mig" er markeret, så du ikke behøver at indtaste disse detaljer igen. Appen er lille og har kun et par informationsområder. For at ændre en værdi i et af disse felter, skal du klikke på den. Hvis du klikker på serverplaceringsfeltet, føres du til en bagskærm, hvor de fleste af indstillingerne på hovedskærmen kan justeres. Det eneste hovedskærmefelt, der ikke kan ændres her, er krypteringssystemet. Hvis du klikker på det, føres du til skærmen Indstillinger.

I hovedskærmen for justeringer ser du et kort over verden med den aktuelle serverplacering markeret på den. Den første plukliste på dette skærmbillede giver dig muligheden for at vælge, hvilken port på serveren dine forbindelser skal gå til, og hvilken transportprotokol, der skal bruges - TCP eller UDP.

Det er bedre at vælge en UDP-port til denne indstilling. Den anden funktion, du skal indstille på dette skærmbillede, er serverplaceringen. Når du vælger en ny placering på serverlisten, ændres markøren på kortet for at vise, hvor i verden det sted er. Klik på det farvede cirkellogo for at komme tilbage til appens hovedskærm. Klik på knappen Indstillinger for at se flere muligheder. Blandt indstillingerne på denne skærm er dræbskontakten, der forhindrer apps på din computer i at oprette forbindelse til internettet uden at VPN er på plads. En anden mulighed på denne skærm er muligheden for at vælge en sessionskrypteringsstandard.

Mærkeligt nok kan du ikke vælge den type kryptering, der skal bruges til dataene i din VPN-forbindelse, kun for kontrolkanalen, som opretholder forbindelsen. Selvom der er nogle interessante indstillinger på denne liste, såsom Tor, er du bedre stillet til at forlade denne indstilling som "RSA 4096-bit."

Klik på Safejumper-logoet for at komme tilbage til hovedskærmen. Du skal bare trykke på knappen Connect for at få VPN aktiv. Se statusmeddelelser øverst på appen for at se, hvornår VPN er tilsluttet. Connect-knappen erstattes af en Cancel-knap, hvilket er, hvad du skal trykke på for at afbryde VPN-forbindelsen.

Jump-knappen i appen er et unikt værktøj fra Safejumper og er appens signaturfunktion. Dette forbinder dig til en tilfældigt valgt server. Det er dog usandsynligt, at du nogensinde virkelig ville drage fordel af denne funktion. De fleste mennesker har brug for en VPN for at se ud til at være på et specifikt sted, og med Jump-indstillingen mister du kontrollen over, hvor VPN vil oprette forbindelse til.

Hvis du klikker på "x" i appens øverste højre hjørne lukkes programmet ikke. I stedet skifter den over til minimeret tilstand. Se på dit systembakke for ikonet Safejumper. Du skal muligvis klikke på pil op for at finde den. Hvis du dobbeltklikker på ikonet, åbner du appen igen. Hvis du bare klikker på ikonet én gang, får du den minimerede menu.

Den første menu, du vil se, giver adgang til VPN via dens standardindstillinger. Du kan også få adgang til indstillingsskærmen på appen herfra. Hvis du holder musen hen "Forbinde til," får du en lang liste over serverplaceringer. Appen viser kun hver placering som en "hub." I menuen med minimeret tilstand kan du dog gennemgå et trin yderligere for at vælge en individuel server. Klik på en af ​​disse servere starter forbindelsesprocessen. Et kontrolsymbol vises ved siden af ​​den aktive server, når en forbindelse er etableret.

Streamingtjenester

Jeg testede kapaciteten i Proxy.sh-tjenesten for at se, om forbindelsen til dets britiske server ville få mig til britiske videostreamingtjenester. VPN kunne ikke komme forbi Netflix og BBCs proxydetektionssystemer. Jeg var dog i stand til at se videoer, der blev leveret fra webstederne på Channel 4 og ITV.

Jeg testede Proxy.sh-ydelsen med amerikanske videostreamingtjenester ved at oprette forbindelse til Illinois Hub. Netflix USA opdagede VPN, og det gjorde ABCs websted, så jeg var ikke i stand til at se videoer fra disse to websteder. Jeg havde dog bedre held på hjemmesiderne til NBC og CBS. Begge disse websteder troede, at jeg var i USA og ikke opdagede VPN.

Se vores guider nedenfor for at fjerne blokering af ovenstående streamingtjenester

 • Bedste VPN til BBC iPlayer 2018
 • VPN, der fungerer med Netflix
 • Bedste VPN for Hulu

Andre platforme

PPTP- og L2TP-tjenesterne kan konfigureres på næsten ethvert operativsystem. PPTP er dog ikke tilgængelig i macOS eller iOS ud over version 10, fordi driftsstøtte ikke er tilgængelig i disse systemer.

--ProxySh OS--

Safejumper-appen er tilgængelig til Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android og Linux. Grafikken ovenfor viser, at du også kan bruge OpenVPN GUI på Windows og Linux. Der er også en app til Mac, kaldet Tunnelblick, som er en generisk OpenVPN-interface. Virksomheden nævner det ikke, men du kan også få adgang til OpenVPN på iOS-enheder med en app kaldet OpenVPN Connect. Android-brugere kan downloade OpenVPN til Android af Arne Schwabe fra Google Play.

OpenVPN, PPTP og L2TP kan også installeres på blinkede routere.

Afsluttende tanker

Proxy.sh har fremragende privatlivsfunktioner, og det firma, der driver tjenesten, virker mere forpligtet til internetfrihed end sin egen gevinst, fordi det er en non-profit organisation.

Proxy.sh-tjenesten er gennemtænkt. Det har alle de funktioner, du har brug for fra en VPN. Prisen på hovedpakken, den solide plan, er rimelig pris i betragtning af funktionerne i tjenesten.

Besøg Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me