PureVPN-gennemgang

PureVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,88
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com score
9.5 ud af 10

Resumé

PureVPN er en Hong Kong-baseret VPN-tjeneste, der er bemærket for det meget store antal serverplaceringer. Det har for nylig ikke været nogen logfiler, hvilket er godt for det privatlivsbevidste. PureVPNs funktionsliste er omfattende og holder selv den mest krævende VPN-bruger glad. Det blokerer også næsten for enhver streamingtjeneste, du kunne håbe på at få adgang til.

Hurtige statistikker

 • Lande
  141
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Jurisdiktion
  Hong Kong
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  77,37 Mbps

Pris

24 måneder

2 års aftale med 74% rabat!

74% rabat

$ 2,88
om måneden

1 måned

$ 10,95
om måneden

Som normalt er PureVPNs prisniveauer kun relateret til hvor længe du køber et abonnement på. Alle kunder har adgang til alle PureVPNs funktioner. Det må siges, at en månedsplanen er en smule dyr, men prisen pr. Måned, hvis du køber et årligt abonnement eller længere, er helt billigt!

En 31-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig (7-dages hvis du kun køber et abonnement på en måned), men sørg for at annullere dette i tide, hvis du ikke ønsker at fortsætte med dit abonnement. PureVPN har et ry for at være streng med refusioner. En sikrere mulighed er at betale $ 2,50 for den 3-dages prøveperiode.

PureVPN accepterer betaling via kredit- / betalingskort, PayPal, AliPay og CashU. Potentielt anonym betaling er mulig via gavekort eller en række krypturvalutaer behandlet af amerikansk-baseret tredjepartsudbyder PaymentWall.

Som vi diskuterer senere, er PureVPN imidlertid ikke et godt valg for dem, der har brug for meget privatliv. Fordelene ved at betale for PurePN anonymt er derfor noget begrænsede. Det er også værd at bemærke, at betaling ved hjælp af potentielt anonyme metoder ikke kan refunderes.

Understøttede betalingsplatforme


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Funktioner

torrenting
Lande 141
Samtidige forbindelser 5
Router Support
Bare metal eller virtuelle servere Råt metal
Portvideresendelse
Valg af havn
Routere understøttet DD-WRT, Asus, Linksys, tomat, TP-Link,, Belkin, pfsense, Sabai Buffalo, Sabai og mere
Samlede servere 2000

PureVPN markerer tydeligt hvilke placeringer, der er virtuelle, dvs. har ikke en fysisk server der, men som er forfalskede ved hjælp af smart smart DNS-routing. For de fleste brugere vil det være helt irrelevant, om de bruger en virtuel placering eller ej.

På steder, hvor der bruges fysiske servere, er de alle bare metal-single-leje-servere. Dette er godt, fordi bare metal-servere er meget mere sikre end VPS-tilfælde, der er hostet på delte servere.

PureVPN WiFi-sikkerhed

Denne smarte funktion registrerer automatisk, når du opretter forbindelse til et ukendt WiFi-netværk, der tilbyder at sikre din forbindelse ved at tænde for VPN. Dette er en fantastisk måde at sikre, at du aldrig surfer på internettet på et usikkert WiFi-hotspot uden den beskyttelse, som en VPN giver.

Dedikerede IP-adresser

En af PureVPNs største styrker er, at det vil fjerne blokering af næsten enhver streamingtjeneste, som menneskeheden kender. Dette inkluderer tjenester som BBC iPlayer og Netflix, som bocker IP-intervaller, der vides at tilhøre VPN-virksomheder.

PureVPN kan gøre dette, fordi det (lidt forvirrende) tilbyder to slags "dedikeret IP-adresse." Den første type er IP'er, der er oprettet midlertidigt for at få adgang til en bestemt begivenhed eller online streamingtjeneste. Så de er "dedikerede" til den lige eller den service, men deles blandt mange brugere.

Hvis du finder en service blokeret for VPN-brugere, skal du blot kontakte PureVPNs 24/7 Live Chat-support, og de vil næsten helt sikkert være i stand til at give dig en server-IP-adresse, der fungerer.

Ud over denne type "dedikeret IP" leaser PureVPN den mere traditionelle type dedikeret IP til $ 1,99 pr. Måned. Dette er enbruger-IP'er, der er unikke for din konto.

Disse unikke personlige IP'er er også gode til at komme rundt om blokke, der er målrettet kendte VPN IP-intervaller. Derudover er de nyttige for folk, der kører ting som spil-servere, eller som ønsker at få adgang til LAN-ressourcer, der kræver forbindelse til en fast statisk IP-adresse.

Avanceret portvideresendelse

Som de fleste moderne VPN-tjenester tilbyder PureVPN en NAT-firewall til at forhindre uopfordrede indgående forbindelser. Problemet med NAT-firewalls er, at de er gode til sikkerhed, men er noget af en downer, hvis du som P2P-torrent-hoveder faktisk ønsker uopfordrede indgående forbindelser for bedre at muliggøre fildeling.

Portvideresendelse løser dette problem ved at give brugerne mulighed for at åbne huller (porte) i NAT-firewallen, gennem hvilken indgående forbindelser kan passere. Ud over torrentere er denne funktion nyttig for alle, der ønsker at få adgang til ressourcer som printere, LAN-drev og spil eller medieservere, der er bag VPN.

Se vores ultimative guide til VPN-portvideresendelse for en fuldstændig diskussion om denne funktion, inklusive potentielle problemer.

Det er dog værd at bemærke, at portvideresendelse ikke fungerer, hvis der bruges delte IP'er (NAT-netværk).

Frigør PureVPN Netflix?

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Foruden vores benchmark Netflix og BB iPlayer-tjenester, blokerer PureVPN Amazon Prime, Hulu og mange flere. Takket være dens brug af dedikerede IP'er (begge slags) er PureVPN faktisk en af ​​de allerbedste VPN-tjenester på markedet for at fjerne blokering af streamingtjenester og adgang til begrænsede sportsbegivenheder. PureVPN vil også fjerne blokering af Youtube-videoer, der er begrænset i din region.

Hastighed og ydeevne

Nedenfor er et live diagram, der viser de aktuelle hastigheder for PureVPN i vores igangværende avancerede hastighedstest.

Det må siges, at vi har set et bemærkelsesværdigt fald i PureVPNs samlede hastighedspræstation i det sidste år. Sidste års gennemsnitlige hastigheder fungerer på en respektabel 29 Mbits / s, men i løbet af den sidste måned har vi registreret et gennemsnit på kun 9,1 Mbits / s.

Dette fortæller os dog ikke den fulde historie, da resultaterne af den sidste måneds maksimale hastighed var en meget respektabel 232,8 Mbits / s. Dette betyder, at så længe du opretter forbindelse til en server i nærheden, vil du sandsynligvis opleve fremragende hastighedsydelse, når du bruger PureVPN.

DNS-opslagstider er lidt undervejrende (gennemsnitligt 0,52 sekunder og maksimalt 6,97 sekunder), og PureVPN-brugere har de længste gennemsnitlige ventetider på vores bøger, når de opretter forbindelse til tjenesten. Men dette er stadig kun 14,1 sekunder.

Lækagetest

Vi kørte IP-lækketest ved hjælp af open source ipleak.net-værktøjet. Alle test blev udført i en frisk virtuel maskine med bare en browser, der understøtter WebRTC installeret. Vi indstiller denne browser til privat / inkognitotilstand for hver test for at forhindre cache-problemer, der forvirrer resultaterne.

I Windows opdagede vi ingen problemer, men macOS-klient lækkede vores IPv6-adresse via både almindelig DNS og WebRTC.

Ingen WebRTC IPv4-lækager blev fundet, da vi deaktiverede IPv6, dog, så Mac-ejere med IPv6-forbindelser skulle være fine bare manuelt deaktivere IPv6 i macOS. Men bare for at være sikker, anbefaler vi også at deaktivere WebRTC i din browser.

Der blev ikke fundet nogen IP-lækager, når du bruger browser-proxy-tilføjelser, selvom det er værd at bemærke, at tilføjelsens “Forhindr WebRTC-lækfunktion” kun forhindrer WebRTC-lækager for sine egne proxy-forbindelser. Det forhindrer ikke WebRTC-lækager, når du bruger VPN.

Vi er i øjeblikket ikke i stand til at teste for IPv6-lækager i Android, men detekterede ingen IPv4-lækager af nogen art.

Datagrænser
Båndbreddegrænser
WebRTC-lækage fundet?
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 77,37
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 252,3

Brugervenlighed

PureVPN tilbyder Windows, macOS og Android VPN-apps. Ud over almindelig Android tilbyder PureVPN tilpassede apps til Amazon Firestick og Android TV. PureVPN har også browserudvidelser til Chrome og Firefox og brugerdefineret applet til Kodi og DD-WRT. Pyha!

En ny OpenVPN Linux-app er tilgængelig, skønt dette kun er kommandolinjen. En iPhone VPN-app er ikke tilgængelig på tidspunktet for skrivningen af ​​denne anmeldelse, men gennemgår gennemgang fra App Store.

Gode ​​manuelle installationsvejledninger er tilgængelige til en forvirrende kombination af platforme og VPN-protokoller. Dette inkluderer iOS, Linux (mange distros) og en række routere.

Kompatibilitet

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

vinduer
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Windows-klienten

Windows-klienten har en temmelig sød animation, mens den installeres. Når den først er installeret, ser den smart ud og er fyldt med nyttige funktioner.

purevpn windows-klient

Det starter med at spørge dig, hvilken tilstand du vil bruge: strøm, internetfrihed, sikkerhed / privatliv osv. PureVPN forklarer ikke detaljeret, hvilken forskel hver tilstand gør for dine forbindelsesindstillinger, så vi antager bare, at de er korrekt optimeret til de annoncerede opgaver.

Windows purevpn klient valgtilstand

VPN Hotspot bruger Windows 10s indbyggede Hotspot-funktion til at give andre enheder mulighed for at oprette forbindelse via Windows til internettet, mens de drager fordel af VPN-beskyttelse. Dette bestemt cool, men er kun tilgængelig for Windows 10-brugere og kun hvis du har en WiFi-grænseflade, der er kompatibel med Windows Hotspot-funktionen (mange er ikke).

Vi er glade for at bemærke, at funktioner, der engang var tilgængelige for almindelige brugere, nu er, hvor de hører hjemme - i Beta og kun tilgængelige for frivillige marsvin. Dette inkluderer split-tunneling og “Gravity” (en annonceblokerer og en sikker søgefunktion, der filtrerer eksplicit resultater fra et udvalg af populære søgemaskiner).

Som standard bruger Windows-klienten IKEv2 VPN-protokollen. Dette er et stadig mere populært valg, selvom IKEv2 ikke er slagetestet som OpenVPN er, betragtes bredt som sikkert og uden tvivl hurtigere end OpenVPN.

Det er godt at se, at IPv6-lækagebeskyttelse nu er aktiveret som standard, selvom den firewall-baserede kill-switch ikke er det. Dette er den bedre form for kill-switch, da det forhindrer al trafik, der kommer ind eller forlader din pc uden for VPN-tunnelen. Det overlevede også et simuleret softwarekrasch, og bruger derfor systemniveau Firewall-vægge. Igen, dette er godt.

Som de fleste VPN-tjenester tilbyder PureVPN delte IP-adresser. I modsætning til de fleste VPN-tjenester er denne funktion valgfri. Du får kun fordelene ved privatlivets fred ved at bruge delte IP'er med NAT-netværksindstillingen aktiveret. Ikke-NAT-brugere tildeles en unik IP-adresse.

Det er derfor vigtigt at bemærke, at PureVPNs software som standard vælger NAT- eller ikke-NAT-forbindelser baseret på tilgængelighed. Hvis du vil bruge delte IP'er, skal du specificere NAT-netværkstype i klientens avancerede indstillinger.

Andre platforme

Mac-appen forekommer identisk med Windows-appen på næsten alle måder. Én ting, den ikke har, er IPv6 lækagesikring, så du bliver nødt til at deaktivere IPv6 manuelt i macOS. Det ser ud til at forhindre WebRTC IPv4-lækager, men igen blokerer det ikke for WebRTC IPv6-lækager.

På nuværende tidspunkt understøtter Mac-klienten ikke IKEv2. Den bruger SSTP VPN-protokollen som standard, men denne kan ændres til OpenVPN (UDP eller TCP). Fordi den som standard bruger den macOS-indbyggede VPN-klient, forbliver VPN'en på plads, selvom PureVPN-klienten går ned.

Android-appen sports muligvis endnu flere funktioner end desktop-apps. Det tilbyder portvideresendelse, en kill switch og "sikker WiFi." De eneste VPN-protokoller, der understøttes, er OpenVPN (UDP eller TCP) og IKEv2, men da disse er de eneste VPN-protokoller, du skal bruge i disse dage, er det virkelig ikke et problem.

Kommandolinjen OpenVPN-app til Linux fungerer godt, men er ret grundlæggende. Bortset fra at komme forudkonfigureret til PureVPN, kan vi ikke se nogen fordel ved at bruge det i forhold til den almindelige OpenVPN kommandolinjeklient.

PureVPN OpenVPN kommandolinje

Browser-tilføjelser

Browser-proxy-tilføjelser er tilgængelige for Firefox og Chrome. Disse er nyttige til hurtigt at forfalske din placering, men giver ingen fordele ved sikkerhed eller privatliv, da proxyforbindelser ikke er krypteret.

purevpn til windows connect

Kunde service

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Gratis prøveversion Ingen Ja - 3 dage Ingen
Penge tilbage garantilængde 31 30 30

Vores revision af kundeservicepriser fra 2020 var generelt meget gunstig for PureVPN. Dets 24/7 live chat-personale er vidende om de fleste ting, vi forventer, at frontlinjestøttepersonalet er vidende om og var glade for at videregive forespørgsler om mere tekniske spørgsmål til den rigtige afdeling for at få et e-mail-svar senere.

Disse e-mail-svar var generelt hurtige og besvarede vores spørgsmål godt. Det eneste problem var, at vi ikke modtog noget svar på et af vores hårdere spørgsmål.

Privatliv og sikkerhed

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Gratis prøveversion Ingen Ja - 3 dage Ingen
Penge tilbage garantilængde 31 30 30

Jurisdiktion

PureVPN er baseret i Hong Kong, som til trods for at være styret af Kina nyder nogle af de mest fri og usensurerede internetadgang i verden.

Logs

VPN-udbydere i Hong Kong er ikke forpligtet til at føre nogen form for logfiler. Indtil for nylig havde PureVPN alligevel omfattende forbindelseslogfiler, som blev brugt til at hjælpe FBI med at fange en af ​​dens brugere. Dette er dog nu ændret. PureVPN har opdateret sin privatlivspolitik og er nu officielt en no logs VPN.

Der kræves et "minimalt datasæt" for at hjælpe dig med teknisk assistance, løse forbindelsesproblemer og overvinde regionsspecifikke problemer, "men den IP-adresse, du opretter forbindelse til, IP-adressen til VPN-serveren, du opretter forbindelse til, og en tidsstempel af når du opretter forbindelse, holdes ikke.

Vi glæder os meget over dette skridt.

Krypteringsprotokoller

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

På klienten bruger forskellige tilstande sandsynligvis forskellige protokoller, selvom IKEv2 og SSTP ser ud til at være standarderne. Når du bruger OpenVPN, bruger PureVPN følgende indstillinger:

Datakanal: en AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA1-hash-godkendelse.

Kontrolkanal: en AES-256-CBC-chiffer med RSA-2048-håndtrykskryptering og HMAC SHA384-hash-godkendelse. Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse leveres via en Diffie-Hellman (DHE) nøgleudveksling, selvom vi ikke kender nøglængden til dette.

Dette er en sikker opsætning, der matcher eller overskrider vores minimumsanbefalinger på alle punkter. Se VPN-krypteringsvejledningen for flere detaljer.

Andre ting

Som allerede nævnt bruger PureVPN kun bare metal-servere. Det bruger "virtuelle placeringer", men disse hostes på servere direkte under kontrol af PureVPN og udgør derfor ikke en sikkerhedstrussel. Vi er også glade for at bemærke, at PureVPN nu håndterer alle DNS-anmodninger ved hjælp af interne DNS-servere for maksimalt privatliv.

Ikke så godt er det, at PureVPN-webstedet bruger en række privatlivets invaderende trackere på sit websted, herunder Google Analytics. Disse påvirker dog ikke privatlivets fred for dine VPN-browsing-sessioner.

Alle PureVPN-apps tilbyder OpenVPN over TCP, som vi antager bruger port 443. Dette kan være effektivt til at besejre VPN-blokke, men er let at besejre ved hjælp af mere sofistikerede censurforanstaltninger. PureVPN tilbyder ikke yderligere VPN-obfusceringsteknologier.

Endelige tanker

Det vigtigste ved at tilbageholde denne meget fuldt funktionsdygtige VPN-tjeneste var de omfattende forbindelseslogfiler, den havde. Nu hvor det er stoppet med at holde logfiler, der kan kompromittere brugernes privatliv, er PureVPN let at anbefale.

Især er PureVPN et af de bedste valg på markedet, da det er meget effektivt til at fjerne næsten alt. Mac-brugere skal dog være omhyggelige med at deaktivere IPv6 på deres systemer (og sandsynligvis også WebRTC i deres browsere).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me