SafeInCloud-gennemgang

SafeInCloud

SafeInCloud
er en proprietær password manager, der er blevet populær blandt et voksende antal Windows-, Android- og iOS-brugere. Den gratis version er blevet downloadet fra Play Store mere end en million gange med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,4. Premium-versionen har over 100.000 installationer med en gennemsnitlig score på 4,8. Dette er imponerende scoringer, så hvad er det, der trækker forbrugerne til at bruge denne password manager? Men hvordan kan denne password manager sammenligne konkurrenterne som Google Drive, Dropbox og OneDrive? Vi finder ud af det i denne SafeInCloud-gennemgang.

ProPrivacy.com score
8.3 ud af 10

Resumé

SafeInCloud blev først lanceret i 2012. Adgangskodeadministratoren blev udviklet af Andrey Shcherbakov, og den lukkede kildesoftware er ophavsretligt beskyttet til denne person. Selvom vi ikke ved det endeligt, antyder tilgængeligheden af ​​en udvidelse til Yandex (en sjældenhed), at Shcherbakov er en russisk statsborger.

Adgangskodehåndtereren siges at være let at bruge, og det ser ud til, at det er dette og muligheden for at opgradere mod et engangsgebyr (snarere end med et årligt abonnement), der lokker folk til at købe pro-versionen. Så er det værd at bruge den gratis version? Og skal du overveje den betalte opgradering?

Oversigt

SafeInCloud er en softwareløsning, der tillader internetbrugere at gemme flere robuste adgangskoder uden at skulle fysisk huske dem. Brugere af SafeInCloud kan huske kun en hovedadgangskode for at få adgang til ethvert antal lange unikke adgangskoder. Disse adgangskoder gemmes lokalt på brugerens computer eller mobile enhed, hvilket betyder, at de aldrig gemmes online, hvor de kunne blive hacket.

SafeInCloud-websted

SafeInPassword er tilgængeligt for alle populære platforme med software tilgængelig til Windows, Android, iOS og Mac. Der er dog ingen Linux-version tilgængelig i skrivende stund, og ifølge webstedet er der ingen planer om at udvikle den når som helst snart.

SafeInCloud leverer også udvidelser til Chrome, Firefox, Safari, Opera og Yandex. Disse udvidelser giver folk mulighed for problemfrit at importere deres adgangskoder fra deres lokalt krypterede depot til autofyld adgangskoder på Internettet.

Tjenesten kan bruges på en af ​​disse platforme for intet, og at gratis software giver dig mulighed for at gemme så mange adgangskoder, som du ønsker. Brugere, der forelsker sig i tjenesten og vil have lidt ekstra, kan dog betale et engangsgebyr for at opgradere til “Pro” -versionen.

Brugere kan købe pro til iOS eller Android til en pris af $ 7.99. Pro-versionen giver brugeren mulighed for at dele adgangskodeadministratoren på tværs af fem enheder, så andre teammedlemmer kan få adgang til adgangskoder.

Enkeltpersoner kan opgradere til pro enten ved at forde det til et Apple ID eller en Google-konto. Den individuelle opgradering koster kun $ 4,99. Disse priser er ekstremt overkommelige i betragtning af at de er engangsgebyrer.

Det er værd at bemærke, at brugere får adgang til profunktioner inden for de første to uger efter download af apps. Herefter skal brugerne betale for at fortsætte med at bruge disse funktioner. Profunktionerne, der forsvinder, er vist nedenfor (hentet direkte fra dens vidensbase):

 • Cloud synkronisering
 • Ubegrænset kortlagring
 • Webstedsikoner til kort
 • Adgangskodegenerator
 • Billedvedhæftede filer
 • Hurtig oplåsning
 • Login med fingeraftryk
 • Kopier til meddelelsespanelet
 • Chrome-udfyldes automatisk
 • Tom udklipsholder efter timeout
 • Android Wear-app

Opsætning

Det er nemt at få SafeInCloud adgangskodemanager til at konfigurere og arbejde, uanset hvilken enhed du har. Windows-versionen kan downloades direkte fra dens startside. Mac-, iOS- og Android-versionerne kan downloades fra de respektive app-butikker.

Vi testede Windows- og Android-versionerne for at bruge funktioner som synkronisering på tværs af enheder. Desktop-appen downloadede og installeres ekstremt hurtigt ved hjælp af en guide. Installationen omfattede en serviceaftale, som er yderst kortfattet og gør alt ved tjenesten klar.

Når installationen er afsluttet, skal du blot starte automatisk softwaren for at begynde at bruge adgangskodeadministratoren. Den første mulighed, du får, er enten at starte en ny database eller gendanne en tidligere database fra skyen (hvis du tidligere har sikkerhedskopieret den ved hjælp af en cloud-lagringstjeneste som Dropbox). Vi valgte at oprette en ny database, hvilket betød, at vi skulle indtaste en hovedadgangskode.

SafeInCloud-database opsat

SafeInCloud fungerer med nul-viden om adgangskoder eller data. Det er af denne grund, at det kan levere tjenesten gratis (eller til ekstremt lave omkostninger). Da al din adgangskode og alle data gemmes lokalt, og kun du har kontrol over din hovednøgle - er det vigtigt, at du ikke mister denne adgangskode. Hvis du mister den, kan du under ingen omstændigheder gendanne din konto.

database oprettet SafeInCloud

På Android fik vi adgang til appen direkte fra Google Playstore. Appen installeret på under 5 sekunder. For at indstille denne klient til at synkroniseres med desktopversionen, er det vigtigt at klikke på Gendan data fra en skyindstilling. Dette kræver, at du har konfigureret din skrivebordsversion til at arbejde med en skytjeneste som Google Drive.

Det er let at installere softwaren i softwaren, fordi det er den første ting, softwaren beder dig om at gøre. Vælg den indstilling, du foretrækker, og klik på autentificering. Hvis du (som os) foretrækker ikke at bruge en skytjeneste, kan du importere kontakter via CSV, TXT eller XML-fil. Du kan også importere adgangskoder direkte fra et massivt valg af adgangskodeadministratorer. For at gøre det skal du blot klikke på fil > eksport og vælg din foretrukne mulighed.

synkroniserer eksportværdier

Når CSV har eksporteret, skal du bare kopiere den til din anden enhed ved hjælp af et USB-kabel os SD-kort. Vi brugte denne metode og formåede at importere de CSV-kontakter, vi eksporterede både fra KeePass og desktopversionen af ​​SafeInCloud. For de fleste mennesker er muligheden for at gemme de krypterede adgangskoder imidlertid en massiv velsignelse, som betyder, at de kan gendanne adgangskoder, hvis de tilfældigvis mister deres enhed.

Funktioner

 • Meget let at bruge med tværs enhedssynkronisering
 • Apps til alle populære platforme (ingen Linux)
 • Mørkt AMOLED sort tema
 • Stærk kryptering (256-bit Advanced Encryption Standard)
 • Cloud synkronisering (Google Drive, Dropbox, OneDrive, Yandex Disk, NAS, ownCloud, WebDAV)
 • Fingeraftryk login
 • Udfyld automatisk apps (Android 8+)
 • Browserudvidelser
 • Android Wear-app
 • Analyse af adgangskodestyrke
 • Password Generator
 • Automatisk dataimport
 • Cross-Platform

Brugervenlighed

SafeInPassword er let at se på på alle platforme, og fordi softwaren er nær identisk på tværs af platforme, er der en meget lille indlæringskurve. Automatiske promp, der opfordrer dig til at tage backup til skyen, gør dette ekstremt let at komme i gang på flere enheder.

Mens tjenesten primært er designet til at holde adgangskoder helt sikre med lokal opbevaring, får brugerne også muligheden for at gemme deres krypterede adgangskoder på en cloud-service efter eget valg (OneDrive, Yandex Disk, Google Drive, Dropbox osv.).

Når det er startet og kørt og har synkroniseret på tværs af enheder, der bruger Cloud, er du fri til at begynde at indtaste, oprette eller automatisk udfylde adgangskoder. Vi besluttede at teste automatisk udfyldning af adgangskoder i Chrome og installerede udvidelsen til dette formål.

Udvidelsen beder dig om din adgangskode, og fra det tidspunkt begynder automatisk at udfylde adgangskoder fra skrivebordsappen. For at importere disse adgangskoder skal du blot gå til en hvilken som helst side med et login og klikke på udvidelsesikonet ved siden af ​​URL-linjen. Vi fandt virkelig, at denne funktion fungerer ekstremt godt og var imponeret over, at processen var enkel. Denne adgangskodemanager er bestemt egnet til begyndere.

Med automatisk udfyldning af kodeord, besluttede vi at gå videre til at teste et par andre funktioner. Vi kunne især lide auto-lock-funktionen, som sikrer, at hvis du lukker appvinduet, låses den og kræver adgangskoden. Vi indstiller dette til et minut.

Vi indstiller den også til at låse, når den er i baggrunden (bare hvis vi ved et uheld glemte at minimere det). Disse sikkerhedsfunktioner er yderst nyttige til at sikre, at dine adgangskoder ikke er tilgængelige, hvis du er væk fra din skærm.

Den automatiske adgangskodegenerator er god til folk, der har en tendens til at stirre på deres skærm, når de bliver bedt om at komme med et stærkt kodeord. Generatoren er dog ikke den bedste, vi nogensinde har set. Muligheden for at oprette adgangskoder kun 31 karakterer længe virker en smule kort, og fordi din passwordadministrator husker dine adgangskoder, ser vi ikke, at det er nødvendigt, at de bliver mindeværdige. Ikke desto mindre er det en nyttig funktion.

For dem, der kan lide at kunne udfylde deres kortoplysninger automatisk, når de handler online, er muligheden der for at gøre det. Brugere har også muligheden for at gemme krypterede noter og forskellige forskellige datatyper. Autofyld kan aktiveres eller deaktiveres for hver type data afhængigt af dets følsomhed, og om du har brug for autofyld eller ikke.

Alt i alt holder SafeInCloud tingene enkle og holder sig til at gøre det, det skal, som at huske adgangskoder og autofylddata. Selvom det muligvis ikke er så funktionsfyldt som nogle andre tjenester, gør det bestemt alt, hvad vi håber fra en password manager, og fordi dette både er billigt og nemt at bruge; det er en service, der er velegnet til begyndere, og som kan være ønskelig for enhver, der ønsker tværplatform-funktionalitet med solide autofyldfunktioner.

Privatliv

Da denne service fungerer på en nul-viden måde, skal der være lidt at bekymre sig om hvad angår privatliv. SafeInCloud er dog lukket kilde, hvilket betyder, at du behøver at stole på det privatliv og det sikkerhedsniveau, det hævdes at give.

I teorien betyder det at gemme adgangskoder lokalt med en nøgle, som kun du ved, betyder, at du ikke behøver at stole på nogen anden. Hvis du opretter en sikkerhedskopi på en tredjeparts sky-tjeneste, øger du risikoen for, at dine adgangskoder bliver hacket. SafeInCloud uploader dog altid disse adgangskoder i et krypteret format, hvilket betyder, at hvis nogen stjal din sikkerhedskopi, ville de også have brug for at kende din hovedadgangskode for at få adgang til dataene. Så længe du opretter en stærk adgangskode til at begynde med, skulle dette ikke være muligt.

Selve privatlivspolitikken er kort, og den er ikke teknisk GDPR-kompatibel (fordi den ikke specifikt nævner GDPR og folks rettigheder). Imidlertid gør politikken det klart, at:

”Applikationen indsamler ikke nogen personlige oplysninger og overfører ikke personlige oplysninger til nogen tredjepart. Programmet kan overføre anonyme brugsstatistikker og crash-logfiler til udvikleren. Denne overførsel kan slukkes i applikationens indstillinger (Om > Privatliv)."

For den virkelig privatlivsbevidste kan det være værd at skifte den minimale mængde af logging.

I politikken hedder det også, at:

”Dataene gemmes og overføres altid via Internettet i en krypteret form. Programmet sender ikke brugerdata til nogen anden. ”

Dette er i overensstemmelse med den lokaliserede opbevaring, som SafeInCloud bruger, og vi har ingen reel grund til ikke at tro, at tjenesten fungerer, som den hævder. Som det altid er tilfældet, når softwaren ikke er open source, kan klienterne ikke revideres af nogen tredjepart, og det er umuligt at verificere dets krav.

Sikkerhed

Alle adgangskoder, der er gemt på din harddisk af SafeInCloud, krypteres først med stærk AES 256. Dette betragtes som kryptering af militær kvalitet, hvilket betyder, at dine adgangskodefiler er robuste nok til at modstå at blive revnet længe i fremtiden (ved hjælp af aktuelt forståede metoder).

Hvis du beslutter at oprette en sikkerhedskopi af dine adgangskoder i skyen, vil adgangskoderne være i et krypteret format, og de overføres til tjenesten vha. HTTPS. De vil således være sikre både i hvile og under transit.

Vi kontrollerede SafeInClouds websted ved hjælp af Qualys SSL Labs for at se, hvordan dens TLS gik og var kede af at finde ud af, at det kun fik en B. Dette er en lav score. Men fordi du faktisk aldrig overfører vigtige data (adgangskoder) fra softwaren til disse servere, skulle det ikke være et problem.

På den anden side er tjenesten lukket, så den kan gøre noget (inklusive at sende dine AES-nøgler tilbage til SafeInCloud helt ukrypteret). Hvis dette var tilfældet, kunne dårlig SSL-sikkerhed tillade, at disse nøgler blev stjålet af enhver tredjepart, der bruger en mand i Mellemangrebet.

Kunde support

Enhver, der har et spørgsmål til kundesupport, skal kontakte firmaet ved hjælp af den e-mail-adresse, der findes på sit websted. Virksomheden hævder at besvare disse anmodninger inden for to arbejdsdage. Dette er ikke den hurtigste kundeservice, der findes på markedet, da tjenesten er gratis (og ekstremt lave omkostninger, selvom du betaler), kan det betragtes som prisværdigt, at det lykkes at besvare forespørgsler overhovedet.

Desuden har tjenesten en meget afrundet vidensbase med masser af guider og artikler, der svarer mest, hvis ikke alle de ofte stillede spørgsmål, du måske kan tænke på. Af denne grund skal langt de fleste mennesker være i stand til at få adgangskodeadministratoren til at arbejde uden problemer.

For enhver, der ønsker en password manager med vel bemandet kundeservice, kan det være bedre at se andre steder.

Konklusion

Hvis en password manager, der er let at bruge og koster et meget lille engangsgebyr, er det, du ønsker, virker SafeInCloud som en fremragende mulighed. Det faktum, at adgangskoder aldrig overføres til firmaets servere, er et plus, og det er fremragende at bevare fuld kontrol over dine nøgler. Softwaren er nem at bruge på alle platforme, og synkroniseringsfunktionen er indstillet til at arbejde let

Selvom det ikke nøjagtigt siver med ekstra funktioner, gør denne adgangskodeadministrator mere end bare administrere adgangskoder. Evnen til at generere stærke adgangskoder er cool, og autofyldfunktionen fungerer problemfrit, når du installerer en udvidelse. Dette er ikke altid tilfældet, hvilket bare viser, at dette er velskrevet software.

Kodens lukkede kilder er bestemt en skuffelse, fordi det betyder, at du er nødt til at stole på tjenesten for at beskytte dine data, som den hævder. For de fleste mennesker kan denne adgangskodeadministrator dog meget vel give den sikkerhed, de har brug for.

Vi kunne formode, at udvikleren besluttede at holde den lukket kilde blot for at stoppe den klonede, men det skaber alligevel et tillidsproblem. Enhver, der ønskede, kunne teste SafeInCloud's påstande ved at analysere al deres trafik ved hjælp af WireShark. Dette ville give dem mulighed for at se, om adgangskodeadministratoren transmitterede data tilbage til dets servere, når det ikke skulle være det. Dette skulle dog være et langsigtet projekt, fordi softwaren kunne sende data tilbage på ethvert tidspunkt.

Endelig er dette uden tvivl en af ​​de nemmeste adgangskodeadministratorer, vi nogensinde har brugt, og af denne grund kan vi anbefale det til begyndere.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me