SaferVPN-gennemgang

SaferVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,29
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux
 • åbner op:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com score
7.3 ud af 10

Resumé

SaferVPN er en ekspanderende VPN-udbyder, der betjener kunder over hele verden. Det har for nylig hævet sit spil, og er nu en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste, som vi bredt kan anbefale. Forbindelseshastigheder og kundesupport er områder, som det stadig kan forbedres, men SaferVPN har alle de krav til beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, som en god VPN-tjeneste er spændt temmelig tæt på.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Israel
 • Lande
  35
 • Samtidige forbindelser
  5

Funktioner

Samlede servere 700
Lande 35
Samtidige forbindelser 5
torrenting
Bare metal eller virtuelle servere kombination
Portvideresendelse
Routere understøttet R7000 (DD-WRT), RT-N66U router, WRT1900ACS (DD-WRT),
Router Support
Valg af havn

SaferVPN tilbyder følgende yderligere funktioner:

 • 24/7 live chat support
 • Automatisk algoritme til valg af placering
 • Peer-to-peer (P2P) torrenting er tilladt (kun nederlandsk server)
 • WiFi-beskyttelse
 • Chrome-udvidelse

Servere er placeret rundt om i verden, med nogle i mere usædvanlige steder som Sydafrika, Brasilien, Indien, Australien og New Zealand.

Automatisk algoritme til valg af placering

Dette er en funktion, som SaferVPN fremstår meget stolt af:

"Vi har en diagnosefixfunktion, der kører i baggrunden og vælger den bedste VPN-protokol, der skal bruges, baseret på systemkonfigurationen. I de fleste tilfælde bruger vi IKEv2 over IPSEC (AES 256) og falder tilbage til OpenVPN (AES 256)."

IKEv2 betragtes vidt som en sikker VPN-protokol og er især stor, når der regelmæssigt skiftes mellem WiFi og mobil eller mellem forskellige WiFi-netværk. Vi anbefaler dog generelt OpenVPN, da det er en gennemprøvet standard for at beskytte dine data. Hvis du foretrækker at holde fast ved OpenVPN, er det ikke noget, da automatisk placering af valgalgoritme er helt valgfri.

Se min VPN-krypteringsvejledning for en detaljeret diskussion om dette emne.

Besøg SaferVPN »

Hastighed og ydeevne

Alle test blev udført på min Virgin Media UK 80 Mbps / 5 Mbps fiberforbindelse ved hjælp af OpenVPN-protokollen. Jeg tilladte SaferVPN at automatisk vælge servere på et givet sted.

Safervpn Down

Safervpn Up

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Jeg har set dårligere resultater, men meh.

Lækagetest

DNS-opløsning blev udført korrekt af tredjepartsservere. SaferVPN bruger Google DNS til dette, men resultaterne er tilknyttet for at forhindre Google i at vide, hvem der har lavet dem. Selvom det ikke er så godt som en udbyder, der udfører sin egen DNS-opløsning, synes jeg, det er fint.

Desværre er de andre resultater mindre opmuntrende. I Windows opdagede jeg en IPv6-lækage via WebRTC. Selvom WebRTC-lækager primært er et browserproblem, har mange VPN-tjenester strammet deres indstillinger for at minimere sandsynligheden for, at de sker. Endnu værre lækkede macOS-klienten min IPv6-adresse, ikke kun gennem WebRTC, også som en almindelig IP-lækage. Alle med en IPv6-forbindelse rådes derfor kraftigt til at deaktivere IPv6 i deres OS-indstillinger og blokere WebRTC i deres browsere.

Pris

24 måneder

$ 3,29
om måneden

12 måneder

$ 5,49
om måneden

1 måned

$ 12,95
om måneden

Som normalt sænkes prisen pr. Måned, jo længere du køber et abonnement på. En 24-timers gratis prøveversion er tilgængelig, hvilket er rart. Der kræves ingen kreditkortoplysninger for dette. SaferVPN tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Betaling kan ske via kredit- / betalingskort, Paypal eller Bitcoin. Flere uklare betalingsmuligheder er også tilgængelige med tilladelse til Paymentwall.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
iOS
Android
Linux
Windows telefon

SaferVPN tilbyder tilpassede apps til Windows, Mac OS, iOS og Android. Mobilapps bruger OpenVPN med de samme krypteringsindstillinger som desktop-apps. SaferVPN leverer også gode manuelle installationsvejledninger til Linux, Blackberry-telefoner, Windows-telefoner, adskillige routere og forskellige mediestreamingsplatforme.

SaferVPN Windows VPN-klienten

SaferVPN-klienten er ganske enkel, men får jobbet gjort.

SaferVPN desktop client

Det er ikke klart, hvilken protokol der bruges, når standard “Automatisk” er valgt. Support kunne heller ikke fortælle mig dette.

SaferVPN-protokoller

SaferVPN Windows-klienten har et kill-switch. Jeg testede dette ved at lukke appen i Windows Task Manager, men befandt mig stadig tilsluttet internettet.

Dette betyder, at dræbskontakten er reaktiv - den lukker internettet, når den registrerer, at VPN'en har koblet fra. Det fungerer f.eks. Ikke, hvis VPN-klienten selv lider af et nedbrud.
En firewall-baseret kill-switch, der forhindrer forbindelser uden for VPN, ville være bedre, men enhver kill-switch er at foretrække frem for ingen.

SaferVPN auto WiFi

Jeg bemærkede, at klienten opretter forbindelse hurtigt til VPN-servere, hvilket er rart. Som vi skal se, inkluderer klienten dog ikke nogen beskyttelse mod lækage af DNS.

Android-app

Jeg ejer en Android-telefon, så jeg downloadede Android-appen fra Play Store.

SaferVPN-apptilladelser

SaferVPN har reduceret antallet af tilladelser, som app kræver, i høj grad. Ovenstående liste er nu meget rimelig.

SaferVPN mobilklient

Appen ser også godt ud, og jeg registrerede ingen IP-lækager, mens jeg brugte den.

Chrome- og Firefox-udvidelser

SaferVPN tilbyder browserudvidelser til Chrome og Firefox. Det fik jeg at vide (og jeg antager, at dette også gælder Firefox-tilføjelsen):

”Vi bruger ikke eksplicit krypteringen i vores Chrome-udvidelse. Chrome selv (internt) bruger SSL som sikkerhedslag oven på http-protokollen for at sikre en brugersession-data fra at blive stjålet af "dårlige" mennesker. "

Jeg tror, ​​det betyder, at det bruger HTTPS, men er langt fra sikker. Hvis du vil have en krypteret forbindelse, skal du holde fast ved at bruge den fulde VPN-klient.

SaferVPN Chrome-udvidelse

Kunde service

24-timers support
Gratis prøveversion Ja - 1 dag
Live chat
Penge-tilbage-garanti
Penge tilbage garantilængde 30

Bortset fra installationsvejledningerne er support primært via 24/7 live chat. Et billetbaseret e-mail-system er også på plads. Da jeg kontaktede SaferVPNs support via live chat, var svarene næsten øjeblikkelig og meget venlige.

Jeg anser det ikke for rimeligt at forvente, at frontlinjestøtteansatte har dybdegående teknisk viden, men jeg var lidt irriteret over at blive gentagne gange givet ”Jeg kan forsikre dig om, at vi bruger de bedst mulige krypteringssvar”, når jeg beder om detaljer.

Mere vigtigt var det, når mine forespørgsler blev eskaleret via billet-e-mail for at blive opmærksomme af mere kyndige medarbejdere, fandt jeg svarene temmelig utilfredsstillende. Gode ​​eksempler på dette er, da jeg spurgte om Chrome-udvidelsessikkerhed, og når jeg ikke kunne finde ud af, om der er anvendt perfekt fremadrettshemmelighed.

Privatliv og sikkerhed

Dræb switch
Tilsløring (stealth)
Selvhostede / Proxied DNS Ja

Jurisdiktion

SaferVPN (og derfor perimeter 81) er baseret i Israel, som har stærke databeskyttelseslove, der strengt og specifikt begrænser regeringens evne til at spionere efter personoplysninger.

På den anden side er Mossad en tæt allieret med NSA, og Israel er kendt for robustheden i sine cyberdefense-operationer og for sit samarbejde med NSA i dens masseovervågningsoperationer. Især er Israels stærke databeskyttelseslove dog en ret privatlivsvenlig placering.

Logs

På sin startside siger SaferVPN,

“Ingen logpolitik! Vi værdsætter og respekterer dit privatliv - ind og ud af internettet. Vi logger eller overvåger aldrig din VPN-netværkstrafik. ”

Når der bores lidt mere ned, opbevarer SaferVPN ingen brugslogfiler. Det logger heller ikke din IP-adresse, når du opretter forbindelser, eller det holder en god del andre forbindelsesoplysninger (metadata):

"• dato og klokkeslæt, hvor sessionen begyndte, dato og klokkeslæt, hvorpå sessionen sluttede,

• mængden af ​​data, der transmitteres under hver session,

• til hvilken placering (f.eks. USA East) (Vi har ikke serveres IP-adresser),

• og fra hvilket land du har oprettet forbindelse til (Vi har ikke IP-adresser)."

Teknisk sikkerhed

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

SaferVPN bruger følgende OpenVPN-kryptering: AES-256 til datakanalkryptering, RSA-2048 for håndtryk af Transport Layer Security (TLS) og SHA-256 til hash-godkendelse af kontrolkanal.

Support kunne ikke fortælle mig flere detaljer, så jeg gætter på, at SaferVPN bruger SHA-1 er til datakanalens håndtryk (hvilket er fint). SaferVPN har nu bekræftet, at det bruger perfekt fremadhemmelighed (PFS) til alle OpenVPN- og IKEv2-forbindelser.

Dette er en stærk OpenVPN-opsætning. SaferVPN Windows- og macOS-apps inkluderer også DNS-lækagebeskyttelse og en kill switch, men som vi har set, er disse ikke altid effektive. SaferVPNs Android- og iOS-apps inkluderer en kill switch, som forbliver en meget nyttig, hvis alt for usædvanlig funktion.

Endelige tanker

SaferVPN har foretaget nogle større forbedringer og er nu tæt på at være en fantastisk service. Det bruger fremragende kryptering, har masser af servere i nyttige placeringer, tillader fem forbindelser på én gang og har en god logpolitik. Det tilbyder også nogle meget praktiske klokker og fløjter, sådan en Chrome-udvidelse og stærk støtte til IKEv2. Kun lidt overvældende hastighed og sub-par (men venlig!) Kundesupport holder nu SaferVPN tilbage. IPv6-brugere bør dog tage yderligere sikkerhedsforholdsregler.

Med en 24-timers gratis prøveperiode og 30-dages pengene-tilbage-garanti er der lille grund til ikke at tjekke denne yderst kompetente service ud af dig selv.

Besøg SaferVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me