SaturnVPN anmeldelse

SaturnVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 1,40
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com score
2.5 ud af 10

Resumé

SaturnVPN er en lille VPN-service baseret i Houston, Texas. Virksomheden blev startet i 2013 af fire venner, der alle var netværksingeniører. Partnerskabet er nu udvidet til fem medlemmer, og VPN køres med et lille antal servere for et meget lavt abonnementsgebyr.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  United Staes
 • Samtidige forbindelser
  2
 • Lande
  5

SaturnVPN er en lille VPN-service baseret i Houston, Texas. Virksomheden blev startet i 2013 af fire venner, der alle var netværksingeniører. Partnerskabet er nu udvidet til fem medlemmer, og VPN køres med et lille antal servere for et meget lavt abonnementsgebyr.

Denne VPN kunne tilbyde lige nok for dem, der ikke har brug for adgang til servere i mange forskellige lande. Som du vil læse i denne rapport, er det imidlertid tvivlsomt, om denne VPN kan være til nytte for enhver.

Besøg SaturnVPN »

Prisfastsættelse og planer

Du kan få adgang til alle VPN-protokoller, der tilbydes af tjenesten, med en pakke. Virksomhedens abonnementsplaner inkluderer en måned eller tre og seks måneders abonnement. Der er også et årsplan og en toårsplan. Længere abonnementsperioder fungerer billigere pr. Måned. Du skal dog betale for hele perioden foran.

Priserne er angivet i amerikanske dollars, og du kan betale med kreditkort, PayPal, Bitcoin, Webmoney og perfekte penge.

Hvert abonnement tillader kontoindehaveren at oprette forbindelse til netværket på to separate enheder samtidigt.

Funktioner

Funktionerne i virksomhedens pakke er:

 • Servere i seks lande
 • Tre-dages pengene-tilbage-garanti
 • Anonyme konti
 • P2P tilladt på de fleste servere
 • Tillæg for to samtidige forbindelser
 • Ingen datagennemstrømningsgrænser

Virksomheden har servere i forskellige lande til hver af de protokoller, det understøtter.

PPTP: USA, UK, Polen, Frankrig, Tyskland

L2TP: USA, UK, Canada, Polen, Frankrig, Tyskland

Kerio VPN: USA, UK, Tyskland

Cisco AnyConnect: USA, UK

OpenVPN: Canada, UK, Tyskland

Besøg SaturnVPN »

Sikkerhed

VPN-protokollerne, der tilbydes af SaturnVPN, er PPTP, L2TP, SSTP og OpenVPN. Der er også to proprietære implementeringer tilgængelige, som er Cisco AnyConnect og Kerio.

Desværre er kundesupportteamet ikke meget vidende om metoderne, der bruges af VPN, så enhver information, der ikke findes på webstedet, eller som ikke kan trækkes ud ved at se på logfiler, er simpelthen ikke tilgængelig.

Virksomhedens implementering af OpenVPN er ikke særlig succesrig. Den bruger Blowfish-kryptering med en 128-bit nøgle. Virksomheden bruger Diffie Hellman til nøgleudveksling, som er standardmetoden, der bruges til OpenVPN. Processen for etablering af sessioner er dækket af 1028-bit RSA-kryptering. Dette er meget svagt, og RSA anbefaler ikke at bruge en så kort krypteringsnøgle, fordi der er rygter om, at en række myndigheder, inklusive de kinesiske sikkerhedstjenester, der kan knække dette krypteringsniveau. De fleste VPN'er bruger en 2048-bit-nøgle til RSA, og de bedste VPN'er bruger en 4096-bit-nøgle.

Privatliv

SaturnVPN forbyder download af P2P på sine britiske og amerikanske servere, men tillader det på virksomhedens tyske servere.

Desværre holder virksomheden forbindelseslogfiler, men angiver ikke i hvilken periode disse poster er afholdt. Virksomheden vil aflevere disse oplysninger, hvis de får forelagt en retsafgørelse. SaturnVPN-privatlivspolitikken oplyser også, at de vil overvåge dine aktiviteter, hvis virksomheden får forelagt en retskendelse om at gøre det.

Support

Du kan tale med en kundesupport operativ via live chat. Du kan se, om chatten er bemandet ved at se på meddelelsesfeltet nederst til højre på skærmen.

Hvis du klikker på denne meddelelse, åbnes en chatskærm. Du skal først identificere dig og skrive et spørgsmål.

Når en supportoperatør er tilgængelig, kan din samtale fortsætte.

Desværre er supportlinjerne på 1. linie ikke særlig vidende, så hvis du har et kompliceret spørgsmål, skal du kontakte teknisk support. Kontaktsiden på webstedet giver support-e-mail-adressen, og du kan også sende en besked fra denne side.

Du har ikke brug for en konto på webstedet for at bruge den gratis prøveperiode. Du kan dog oprette en konto, der får dig ind på webstedets klientområde.

Der er dog ingen brugsfaciliteter i klientområdet.

Andre supportfunktioner på webstedet inkluderer en FAQ-side.

Webstedet indeholder også et stort bibliotek med opsatte guider.

Processen

Gratis konto

SaturnVPN tilbyder to niveauer af gratis konto. Den første er tilgængelig ved at klikke på "Gratis VPN-konto" i hovedmenuen på webstedet.

Denne indstilling giver dig dog kun adgang til PPTP og L2TP, som skal indstilles manuelt. For at få en ordentlig idé om SaturnVPN-tjenesten skal du gå videre til den anden type gratis prøveversion, som du får ved at udfylde en formular, som er tilgængelig på siden Gratis VPN-konto. Klik på "Anmod om gratis prøveperiode i 1 dag" for at komme til det.

Jeg fik en e-mail inden for halvanden time med min login-legitimation for den en-dages gratis prøveversion, der modellerer fuld service nøjagtigt.

SaturnVPN Windows VPN-klient

SaturnVPN har tre fristende apps med meget udviklet kryptering. Den foretrukne VPN-metode til ProPrivacy.com er OpenVPN - som SaturnVPN tilbyder. Virksomheden har ikke oprettet sin egen app, men inviterer i stedet brugere til at downloade OpenVPN GUI-programmet. Dette er en meget grundlæggende grænseflade, der blev oprettet af den organisation, der administrerer OpenVPN-standarden. Der er ikke noget galt med denne grænseflade bortset fra at den kun fungerer i minimeret tilstand fra systembakken. Efter at have downloadet grænsefladen skal du næste downloade konfigurationsfiler fra SaturnVPN-webstedet og derefter flytte dem til konfigurationsbiblioteket i det område, hvor OpenVPN-softwaren er gemt.

Jeg havde allerede OpenVPN GUI installeret, så jeg downloadede bare konfigurationsfilerne. Dette gav mig adgang til en server i Canada, en server i England og to servere i Tyskland. Desværre med den prøvekonto, som supportoperatøren gav mig, kunne jeg ikke oprette forbindelse til den canadiske server. Jeg var i stand til at oprette forbindelse til de britiske og tyske servere, men de blokerede helt for min internetadgang, og jeg kunne ikke oprette forbindelse til noget websted, mens jeg havde etableret en VPN-forbindelse.

VPN-forbindelseslogfilerne viste en fejl, når de forsøgte at autentificere de britiske og tyske servere under forbindelsesprocedurerne. Da jeg prøvede at besøge et websted, hvor VPN var slået til, mislykkedes webadgangen under "Oprettelse af sikker forbindelse" fase af internetadgang.

Jeg gik videre og besluttede at gennemgå Cisco AnyConnect-implementeringen i stedet. Imidlertid blev downloadlinket i installationsguiden brudt, og jeg kunne ikke hente softwaren på min computer.

Min næste mulighed var Kerio VPN, der blev tilbudt af SaturnVPN. Selvom jeg har gennemgået mange VPN-tjenester, havde jeg aldrig hørt om Kerio, så dette var en ny oplevelse for mig. Jeg besluttede at tjekke Kerios websted for at finde ud af mere om VPN-metodikken. Siden vil ikke indlæses.

Jeg fulgte installationsinstruktionerne på SaturnVPN-webstedet og fik interface på min computer. Log ind krævede, at jeg henviser til servernavnsiden på SaturnVPN-webstedet.

Jeg prøvede alle servernavne, men jeg kunne ikke oprette forbindelse til de legitimationsoplysninger, der blev givet mig til den gratis prøveversion. Da jeg underrettede supportteamet om det, fik jeg at vide, at de var nødt til at tænde denne adgang for mig. Efter at have afsluttet alle andre tests vendte jeg dog tilbage til Kerio, og det virkede stadig ikke.

Der så ud til at være noget galt med serverens identifikationscertifikat.

Jeg checkede ud certifikatet og opdagede, at det var udløbet for længe siden.

Jeg havde en mulighed mere. SaturnVPN tilbyder SSTP. Dette er et godt VPN-system, der blev oprettet til at erstatte PPTP. Så jeg klikkede på linket for at få installationsinstruktioner til Windows 10, og det er, hvad jeg fik:

Alle ovennævnte systemer bruger Transport Layer Security-procedurer til at etablere en forbindelse til en server. TLS kræver, at serveren identificerer sig med et certifikat, og i alle tilfælde havde SaturnVPN-serveren ikke et gyldigt certifikat. Så dette forklarer sandsynligvis, hvorfor jeg ikke kunne oprette forbindelse til OpenVPN eller Kerio. I tilfælde af SSTP, selvom jeg havde været i stand til at hente forbindelsesetableringssoftwaren på min computer, ville jeg stadig ikke have været i stand til at oprette forbindelse sikkert på grund af dette certifikatproblem.

Jeg fik et fungerende downloadlink til Cicso AnyConnect fra supporttabellen og kunne installere det. Dog stødte jeg på en sikkerhedsfejlmeddelelse, da jeg forsøgte at oprette forbindelse til den.

Jeg afviste fejlen og fortsatte med forbindelsen. Dette gjorde det muligt for mig at udføre en hastighedstest på Cisco AnyConnect-implementeringen af ​​SaturnVPN.

Sidens statistik for appens indstillingssystem gav nogle interessante oplysninger, inklusive den ciffer, der blev brugt til forbindelsen - AES med en 128-bit nøgle.

Ydeevne (hastighed, DNS, WebRTC og IPv6-tests)

ProPrivacy.com-ydelsestestene inkluderer normalt hastighedstest, der opretter forbindelse via VPN-servere i tre forskellige lande. Disse tests udføres typisk på en OpenVPN-implementering. Cisco AnyConnect-appen bruger OpenSSL-biblioteket til sikkerhedsforanstaltninger, hvilket er nøjagtigt det samme system som OpenVPN bruger. Så disse tests blev udført med Cisco AnyConnect med alle SaturnVPN-servere dedikeret til denne metode - en i USA og to i Storbritannien.

Hastighedstesterne blev udført med tjenester fra testmy.net. De britiske tests gik til en server i London, og de amerikanske tests gik til en server i Miami.

Jeg brugte IPLocation.net til at finde den faktiske placering af SaturnVPN-serverne, som jeg testede. Den amerikanske server cisco2.saturnvpn.com var placeret i Kansas City, Missouri. IPLocation viser placeringsresultaterne for fem forskellige tjenester. I England blev både cisco3.saturnvpn.com og cisco4.saturnvpn.com rapporteret at være på samme sted. På listen over resultater for begge servere kunne to af de understøttende IPLocation-tjenester imidlertid ikke registrere det nøjagtige sted, to placerede serverne i Gosport, Hampshire, og en troede, at serverne var i Kent.

Du har sandsynligvis en hurtigere internettjeneste i dit hjem. Men hvis du rejser til et fattigere land for din ferie, viser internethastighederne i de ubeskyttede forbindelser i disse test dig de forhold, som du kan forvente, mens du er væk. Det er, mens du er på ferie, at du bliver nødt til at stole på en VPN mere, så du kan komme ind på tv-websteder hjemmefra.

HBO anbefaler en hastighed på 2 Mbps for at se SD-video komfortabelt over internettet. Det anbefales 3 Mbps til streaming af HD-video - alt HBOs online bibliotek er gengivet i HD. Det er en skam, at Saturn VPN-serveren reducerede hastighederne på linjen. Som du vil se i sektionen Streaming Video i denne rapport, var dette ikke rigtigt et problem.

Flere test blev udført med ipleak.net, mens jeg var forbundet til SaturnVPN Cisco-serveren i Kansas City for at kontrollere DNS-lækager og WebRTC-bug. Webstedet rapporterede min placering i Kansas City. Det kontrolleres også gennem alle DNS-opkald udstedt af min browser og opdagede adgang til 71 forskellige DNS-servere. Alle disse servere var placeret i Californien og Iowa, som alle er i overensstemmelse med en placering i Kansas City, så SaturnVPN med succes skjulte min ægte placering, der var i Den Dominikanske Republik.

Mens jeg stadig var tilsluttet SaturnVPN-serveren i Kansas City, gik jeg ind på teststedet doileak.net, som også opdagede, at min placering var i USA. Denne rapport kontrollerede også forskellen mellem tidsområdet for mit operativsystem og tidszonen for min rapporterede placering og fandt, at de var konsistente. Dette er den type anomali, der kan give væk hemmeligheden, at du bruger en VPN. SaturnVPN dækkede dog med succes dette problem, og der var ingen indikationer på, at jeg faktisk ikke var i Kansas City.

Min internetudbyder bruger ikke IPv6-adresser, og derfor kunne jeg ikke teste for IPv6-lækager.

Streamingtjenester

Jeg testede hver af de tre Cisco AnyConnect-servere fra SaturnVPN for at se, om de kunne få mig ind i videostreamingtjenester i England og USA. Mens jeg var tilsluttet SatuenVPNs server på USA, var jeg i stand til at se videoer streamet fra Netflix, ABC og NBC. Dette er en enestående præstation.

Begge britiske VPN-servere havde nøjagtigt de samme resultater med UK-streamingtjenester. Hverken kunne få mig adgang til videoer på Netflix, men begge fik mig ind på BBC iPlayer og videoer på Channel 4-webstedet.

Andre platforme

SaturnVPN tilbyder flere forskellige klienter og har også VPN-servere, der kan fås adgang til via forskellige protokoller via en manuel opsætning. Tabellen nedenfor viser, hvad der fungerer på hvilket operativsystem.

PPTP L2TP SSTP Kerio OpenVPN GUI Cisco AnyConnect
vinduer
Mac OS X x
MacOS x x
Android x x
iOS x x
Linux x x x x

Konklusion om SaturnVPN-gennemgang

SaturnVPN er fantastisk til at komme ind i oversøiske streamingvideo-websteder. Deres opbevaring af forbindelseslogfiler i en uspecificeret periode betyder dog, at du ikke skal stole på denne VPN til identitetsbeskyttelse, når du downloader ophavsretligt beskyttet materiale.

jeg kunne lide

 • Nem at bruge Cisco AnyConnect
 • Gratis prøveversion
 • God beskyttelse mod DNS og IP lækager
 • Kom ind i Netflix USA

Jeg var ikke så sikker på

 • Forbindelseslogfiler
 • Kun to samtidige forbindelser

jeg hadede

 • Fejl i sikkerhedscertifikat
 • Forbindelser, der ikke fungerer
 • Lav hastighed

Autentificeringscertifikatfejl på hvert forbindelsesforsøg med alle apps til alle serverne, der tilbydes af SaturnVPN, betyder, at du ikke bør bruge denne service. Denne fejl udsætter dig for risikoen for angreb mellem mennesker i midten, hvor en interloper udgør sig som serveren. Disse svindlere kan være hackere, der forsøger at stjæle dine bankoplysninger, eller copyright advokater eller politiet, der spionerer efter dine aktiviteter.

Tjek anmeldelser af andre VPN-udbydere på ProPrivacy.com for at finde en bedre service.

Besøg SaturnVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me