SecurityKISS anmeldelse

SecurityKISS


ProPrivacy.com score
6 ud af 10

Resumé

SecurityKISS som virksomhed opererer fra Dublin, Irland. Mens Irland ikke er så forfærdeligt som Det Forenede Kongerige, når det kommer til privatlivets fred, er opbevaring af data stadig et stort problem. Irland overholder databeskyttelsesloven fra 1988 (ændret i 2003), som stort set er forældet og indeholder vage udsagn som: "dataene må ikke opbevares længere, end det er nødvendigt til dette formål eller disse formål" (lovens § 2, stk. 1, litra c) (iv)). Naturligvis skal du trætte omhyggeligt, når du bruger SecurityKISS!

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  17 Mbps
 • Jurisdiktion
  Irland
 • Samtidige forbindelser
  10
 • Lande
  16

Funktioner

Antallet af VPN-servere, du har adgang til med SecurityKISS, afhænger af den plan, du tilmelder dig. Gratis brugere får otte serverindstillinger (tre amerikanske, to britiske, to franske og en tyske server). Den dyreste plan giver dig mulighed for at vælge mellem 67 servere i 16 lande.

Du behøver ikke at registrere en konto hos SecurityKISS, og mængden af ​​samtidige forbindelser afhænger af, hvor mange enheder du installerer softwaren på.

SecurityKiss leverer også en "eksklusiv tunneling" funktion bundtet i VPN-klienten. Dette er en mulighed i SecurityKISS-klienten, der fungerer som en internet-kill-switch. Når din forbindelse til VPN falder, gør din internetforbindelse det også. Denne funktion forhindrer datalækager i at komme igennem.

Besøg SecurityKISS »

Hastigheder og ydeevne

Når SecurityKISS bruger OpenVPN, vil der ske noget hastighedstab som følge af den ekstra sikkerhed. Ikke desto mindre testede jeg SecurityKISSs gratis og betalte planer for at se, hvordan tjenesten fungerer, hvor den betyder noget: hastighed.

SecurityKISS download hastigheder

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

Som du kan se, oplevede jeg et betydeligt fald i hastigheden, når jeg var forbundet med SecurityKISSs service. Selvom det giver mening med en gratis VPN, var mine resultater forfærdeligt inkonsekvente. SecurityKISS ser ud til at være lige nok til at gøre noget standard webbrowsing.

DNS- og IP-lækager gennem IPLEAK.net checket ud alt sammen, selvom jeg anbefaler, at du tester dette selv hver gang du opretter forbindelse til en VPN-server.

Prisfastsættelse og planer

1 måned

$ 0.00
om måneden

SecurityKISS følger en lignende tilgang til CyberGhost og Tunnelbear, med et gratis niveau tilgængeligt. Den gratis plan har naturligvis nogle begrænsninger. Disse inkluderer et 300 MB dagligt datahætte, begrænsede serverplaceringer og langsommere hastigheder.

SikkerhedKISS-prissætning

SecurityKISS har også fire betalte planer til rådighed, men jeg var skuffet over at se båndbreddehætter på hver plan undtagen "smaragd" plan. Emerald-planen er "tilfældigvis" også den dyreste plan til $ 10 om måneden.

Priserne for SecurityKISSs planer er lidt under gennemsnittet, men båndbreddegrænserne, der er inkluderet i disse planer, gør SecurityKISS til en dårlig mulighed, hvis du ønsker at udføre streaming eller download. Derudover er visse placeringer (såsom Hong Kong, Singapore og Rusland) kun tilgængelige med højere niveauplaner.

Da SecurityKISS tilbyder en gratis VPN, er fraværet af en pengene-tilbage-garanti noget forståelig. Hvis du vælger at annullere, giver SecurityKISS dig en forholdsmæssig tilbagebetaling af eventuel resterende saldo på din konto.

SecurityKISS har et imponerende udvalg af betalingsmuligheder, herunder alle de vigtigste kreditkort, Bitcoin, Paypal og bankoverførsel. Jeg er især glad for at se Bitcoin, da dette øger den samlede anonymitet.

Sikkerhed og privatliv

SecurityKISS giver dig muligheden for at vælge mellem OpenVPN og L2TP / IPsec-protokollen. De, der leder efter maksimal sikkerhed, vil med glæde se muligheden for OpenVPN, men L2TP / IPsec har også fordele.

Jeg nævnte tidligere, at SecurityKISS er et irsk selskab. Dette betyder, at det er underlagt irske love om datalagring. Selvom jeg ikke har set nogen tilfælde af SecurityKISS overdragelse af brugerdata til regeringen, er dette noget man skal huske på.

SecurityKISS-kryptering er temmelig små med 128-bit Blowfish-kryptering og 1024-bit RSA-certifikater til sessioner. Selvom dette ikke er forfærdeligt, vil jeg gerne se et forbedret krypteringsniveau (for eksempel AES-256), før jeg anbefaler SecurityKISS.

Et andet vigtigt aspekt af enhver VPN er logpolitikken, der er på plads. Selvom SecurityKISS hævder et logfrit miljø, opbevarer de faktisk forbindelseslogfiler, der indeholder din IP-adresse, tidspunkt for forbindelse og andre detaljer.

SecurityKISS's politik for P2P-aktivitet og torrenting nævnes ikke nogen steder, selvom der er en bred "Forbudt brug af tjenesten," der siger, at alle brugere skal overholde ophavsretlige love. Uanset hvad, medmindre du er tilmeldt dig Emerald-planen (ingen datakap), vil du sandsynligvis ikke have lyst til at gøre noget torrenting alligevel.

Brugervenlighed

SecurityKISS-webstedet er relativt let at navigere i, men jeg vil nævne, at webstedets tema og overordnede design virker en smule forældet. Mens webstedets kvalitet tydeligvis ikke har nogen betydning for, om SecurityKISS er en god VPN-service, skader et professionelt, veludviklet websted ikke noget!

Jeg bemærkede, at der er en officiel SecurityKISS-blog med flere artikler om sikkerhed, censur og geobegrænsninger. Dette er en dejlig touch, der holder kunderne informeret og engagerede.

Support

SecurityKISS tilbyder kun e-mail-support og en live chat-service (gennem Zendesk), der fungerer i løbet af almindelig åbningstid. Der er også et FAQ-afsnit og flere fejlfindingsvejledninger til forskellige enheder og scenarier. Dette supportniveau tjekker en gratis VPN-service.

For bedre at forstå responstiden og viden fra supportpersonalet kontaktede jeg SecurityKISS gennem live chat-tjenesten.

Som du kan se, var live chat for travlt til at svare, og jeg blev bedt om at forlade min e-mail-adresse for at modtage et svar. Desværre har jeg endnu ikke modtaget noget svar fra SecurityKISS. Jeg vil opdatere dette i overensstemmelse hermed, når (hvis?) SecurityKISS svarer.

SecurityKISS kører også en Facebook-side, der giver dig en anden (og måske hurtigere) måde at komme i kontakt med dem på.

Processen

Tilmelding

Tilmelding til SecurityKISS er omtrent så let, som det bliver med enhver VPN-service. Du behøver ikke oprette en konto eller registrere dig hos SecurityKISS. Angiv blot en e-mail-adresse til SecurityKISS for at sende dig relevante oplysninger og betale, og du er klar!

Der er selvfølgelig klient-id'er, der identificerer og sporer betalte brugere til SecurityKISS. Dit særlige klient-id er også, hvordan du får sendt links til download af SecurityKISSs betalte tjenester.

Windows VPN-klient

SecurityKISS Windows-klienten er en meget let VPN-klient med kun en 2,58 MB installationsfil. Klienten kunne gøre med en let omarbejdning, da udseendet og følelsen efterlader noget at ønske.

Du kan nemt skifte servere og se forbindelsesstatistikker fra klienten og "eksklusiv tunneling" funktion er hovedsageligt en automatisk internet-kill switch. Det "eksklusiv tunneling" -funktionen kan aktiveres fra klienten, selvom dette kræver, at du først opretter forbindelse til en server.

Andre platforme

SecurityKISS har tilpassede klienter, der er tilgængelige til Windows og Mac. iOS-brugere kan også få adgang til SecurityKISS via standard L2TP eller GuizmOVPN, en OpenVPN GUI, selvom denne metode kræver en jailbroken iOS-enhed. At jailbreaking af en iOS-enhed er et storslået forslag, og du skal fortsætte med forsigtighed.

SecurityKISS Android Client

I modsætning til iOS og andre mobile platforme har Android-brugere en eksklusiv SecurityKISS-app, som du kan downloade fra Google Play-butikken.

SecurityKISS Android-appen er ekstremt nem at bruge, med den inkluderede serverbrowser, så du hurtigt kan vælge og skifte VPN-servere.

Afsluttende tanker

SecurityKISS som en gratis mulighed er ikke forfærdeligt, med datagrænsen på 300 MB / dag er en ganske generøs mængde sammenlignet med andre gratis VPN'er. Hvis du nyder SecurityKISSs service, er det at være i stand til at betale i Bitcoin og uden at registrere en konto også tilføjet en dejlig grad af anonymitet.

På den anden side var tilslutningshastigheder stort set inkonsekvente, og jeg hørte aldrig tilbage fra SecurityKISS om min supportforespørgsel. Par disse sammen med det faktum, at SecurityKISS er underlagt Irlands hårde lov om datalagring, og det er let at se, hvorfor SecurityKISS er en VPN, du sandsynligvis vil undgå.

Besøg SecurityKISS »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me