Shellfire VPN-gennemgang

Shellfire VPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,20
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android

ProPrivacy.com score
7.1 ud af 10

Resumé

I denne Shellfire VPN-gennemgang ser jeg på den “traditionelle” softwarebaserede VPN-service, der tilbydes af denne tyske udbyder. Se min anmeldelse af Shellfire Box for at se på den bærbare VPN-router, der også tilbydes af dette firma. Som vi vil se, har denne tyske VPN-service ting at anbefale den, men er først og fremmest svækket af meget dårlige forbindelseshastigheder.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Tyskland
 • Samtidige forbindelser
  1
 • Lande
  35

Funktioner

 • OpenVPN
 • Kan også konfigurere til PPTP og L2TP / IPSec
 • Ingen logfiler
 • Ingen IP-lækager
 • Android- og iOS-apps
 • Netflix og BBC iPlayer support
 • Fast kryptering
 • Perfekt fremadretthed
 • P2P support

Hastighed og ydeevne

Alle test blev udført ved hjælp af min Virgin UK 50 Mbps / 3 Mbps fiberforbindelse. Mine amerikanske og nederlandske tests brugte PremiumPlus-servere.

Mine UK-test blev udført på en “Premium” -server bedømt med maksimal hastighed på 10 Mbps. De resultater, jeg opnåede, var imidlertid nærmere 25 Mbps. Snarere foruroligende testede jeg dog også den britiske “ubegrænsede PremiumPlus” -server og fandt den betydeligt langsommere end den “Premium” -server, der blev testet her. Lav af det, hvad du vil. Jeg synes, det er rimeligt at beskrive disse resultater som skuffende.

Shellfire presterede meget bedre, når det kom til IP-lækager. Jeg opdagede ingen. Desværre understøtter min internetudbyder (Virgin Media) ikke IPv6-forbindelser, så jeg kunne ikke teste for IPv6-lækager.

Deres DNS-servere køres af Google. Dette er dog ikke det privatlivs mareridt, det kan synes i første omgang, da alle anmodninger er tilknyttet af Shellfire, så Google ikke ved, hvem der har fremsat DNS-anmodningen.

Prisfastsættelse og planer

Shellfire VPN tilbyder tre prisplaner (ikke inklusive routeren, som jeg har gennemgået separat). En gratis plan er tilgængelig, men overraskende nok er den ganske begrænset (som alle sådanne gratis planer er).

 • Gratis brugers båndbredde er begrænset til 1 Mbps, og du er begrænset til servere i kun to lande (Tyskland og USA). Du skal også vente 25 sekunder på, at en nag-skærm lukkes, hver gang du opretter forbindelse. Shellfire siger, at streaming ikke er tilgængelig for gratis brugere, men jeg var i stand til at streame selv fra US Netflix ved hjælp af en gratis konto.
 • Premium-planen koster $ 4,00 per måned eller $ 3,20 per måned, hvis den betales årligt. Premium-brugernes båndbredde er begrænset til 12 Mbps, og de har adgang til 20 servere
 • PremiumPlus-planen koster $ 9,00 pr. Måned eller $ 5,60 per måned, hvis den betales årligt. PremiumPlus-brugere nyder ubegrænset båndbredde og servere i 31 lande. Disse inkluderer nogle mere usædvanlige muligheder, såsom Australien, Island (fantastisk til privatliv) og Sydafrika. Vær dog opmærksom på, at fuld ubegrænset "PremiumPlus" -båndbredde kun er tilgængelig på nogle servere.

Ud over ovenstående fordele forbedres VPN-kryptering med hver opgradering i planen (mere om dette nedenfor). Skuffende er alle Shellfire-brugere begrænset til en enkelt samtidige forbindelse.

Denne gennemgang vedrører PremiumPlus-planen.

Privatliv og sikkerhed

Shellfire siger, at "vi logger ikke nogen forbindelsesdata." Men så igen, siger det også, at "du surfer helt sikkert og anonymt!" Jeg ønsker virkelig, at VPN-udbydere ville stoppe med at sige dette.

Shellfire ved nøjagtigt, hvem du er via din IP-adresse, og kunne holde logfiler, når som helst det vælger. Så du er ikke på nogen måde anonym, når du bruger tjenesten.

Når man ser nærmere på sin privatlivspolitik, siger Shellfire det,

”Forbindelses- og brugsdata (for eksempel filoverførsler, forbindelsestider) indsamles kun, hvis de er påkrævet som et regnskabsmiddel. Dette er ikke tilfældet for faste satser. ”

I betragtning af at alle dens VPN-planer bruger faste satser, ser det ud til, at Shellfire er en ægte service uden logfiler. yay!

Shellfire er baseret i Tyskland, der har blandt de stærkeste privatlivsregler i verden. Ny overvågning og obligatorisk lov om datalagring er imidlertid ved at blive ved med at fjerne det. Mange frygter, at situationen vil blive værre.

Efterhånden som jeg forstår tingene, gælder de nye obligatoriske love om datalagring ikke i øjeblikket for VPN-udbydere.

Ud over ovenstående spørgsmål overvåger den tyske efterretningstjeneste (BND) aktivt tyske borgere og samarbejder tæt med GCHQ og NSA.

Tyskland betragtes derfor normalt ikke som et ideelt sted at basere en privatlivsfokuseret VPN-service. Der er dog en vis debat om problemet takket være omdømmet for dets privatlivslovgivning.

P2P er tilladt af Shellfire, men kun på Finlands server.

Shellfire bruger delte IP-adresser.

”Vi bruger OpenVPN med AES-256-CBC som vores kode for Premium Plus, AES-192-CBC til Premium og AES-128-CBC til vores gratis konti. Vi bruger 2048 bit RSA nøgler og certifikater. DHE bruges til fremtidig hemmeligholdelse. ”

Håndtryk er ikke specificeret i .ovpn-konfigurationsfilerne, så jeg vil antage, at det er standard HMAC SHA-1, som er helt fin.

Disse krypteringsindstillinger er intet at blive meget begejstrede for. PremiumPlus-kryptering svarer til vores minimumsanbefaling om en "sikker" VPN-forbindelse, som skal være modstandsdygtig mod enhver kendt form for angreb i overskuelig fremtid.

Og den kryptering, der bruges til andre planer, skal være meget god nok til de fleste formål.

Endelige tanker

Shellfires VPN-service tilbyder næsten ingen klokker og fløjter. Men det holder overhovedet ingen logfiler, bruger anstændig kryptering, og jeg registrerede ingen IP-lækager på noget tidspunkt, mens jeg brugte den. Dette er ikke ting, man skal sniffes med.

Det faktum, at jeg var i stand til at streame amerikanske Netflix ved hjælp af endda den gratis plan, gør denne udbyder værd at overveje af dem, der kæmper for at finde en VPN-tjeneste, der ikke er blokeret. Kun én samtidigt enhed er overraskende elendig (mange rivaler tillader fem eller flere!), Og disse hastighedsresultater er meget offset.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me