SlickVPN anmeldelse

SlickVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,00
  / måned

ProPrivacy.com score
8.5 ud af 10

Resumé

SlickVPN tilbyder en fantastisk all-round pakke med masser af serverplaceringer, en stærk klient og høj sikkerhed.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  15 Mbps
 • Jurisdiktion
  OS
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  46

Funktioner

SlickVPN tilbyder VPN-servere i 142 byer i 46 lande over hele verden. De driver en kompleks forretningsstruktur med flere offshore holdingselskaber, datterselskabsholdingselskaber og driftsselskaber. Med henblik på markedsføring er de hjemmehørende i USA, men deres operationelle enhed er baseret på øen Nevis, en del af en uafhængig føderation af øer i Vestindien. Det er værd at bemærke, at alle personlige oplysninger, du leverer til SlickVPN, dog behandles af systemer i USA og er underlagt dens love.

Som SlickVPN-kunde har du tilladelse til op til fem samtidige forbindelser til VPN fra op til to forskellige IP-adresser ad gangen. Dette betyder, at du kan oprette forbindelse til, f.eks., Din hjemme-pc og tablet såvel som på din mobiltelefons datanetværk på samme tid, hvis du har brug for.

Hastigheder og ydeevne

SlickVPNs servere fungerede godt i vores test. Vi havde det lejlighedsvise problem med at oprette forbindelse til en eller to servere og bemærkede, at klienten bliver træg og ikke reagerer, når den oplever en fejl. Generelt skete der imidlertid forbindelser hurtigt og uden hændelser, og vi nød høje gennemsnitlige hastigheder uden meget hastighedstab: De amerikanske servere, vi testede, var især gode, med konstant høje hastigheder og næsten intet drop off sammenlignet med vores grundlæggende testforbindelse.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Grafer viser højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering. Se vores forklaring på fuld hastighedstest for mere detaljeret.

DNS- og IP-kontroller var fine, og som nævnt ovenfor gør klienten et godt stykke arbejde med at advare dig om du måske er modtagelig for en lækage og peger dig i den rigtige retning for at løse det. Det er også dejligt at se indbygget WebRTC-beskyttelse.

Prisfastsættelse og planer

SlickVPN tilbyder en enkelt VPN-pakke med mulighed for at betale i trin på en, tre, seks eller tolv måneder til en stadig bedre værdi pr. Måned. Betaling på årsbasis fungerer billigt til omkring $ 4 pr. Måned, mens betaling af månedlige sætter dette tal op til $ 10: Disse priser er på den nedre side af, hvad VPN-udbydere ofte opkræver og repræsenterer temmelig god værdi for pengene.

Betaling kan foretages af BitCoin såvel som via PayPal eller kreditkort, idet SlickVPN respektfuldt anmoder om andet end en e-mail-adresse og adgangskode til førstnævnte. Brug af et kreditkort kræver simpelthen aflevering af kortet: type, nummer, udløbsdato, verifikationsnummer - ingen navn eller faktureringsadresse er nødvendig. SlickVPN tilbyder mulighed for at anmode om refusion inden for 30 dage efter køb.

Sikkerhed og privatliv

SlickVPN tilbyder 256-bit OpenVPN-forbindelser som standard ved hjælp af AES-koderen, hvilket er meget sikkert; 128-bit IPSec- og PPTP-forbindelser er også tilgængelige, men SlickVPN anbefaler med rette brugere at holde sig til OpenVPN, hvis det er muligt. Hash-godkendelse håndteres af SHA-1 og håndrystning af 2048-bit RSA; dette er et fremragende niveau af sikkerhed.

En nylig opdatering inkluderer Hydra, en 'multi-hop'-gateway gennem servere i Washington, DC - eller andre portalområder - som derefter dirigerer din forbindelse til en anden portal, hvorfra den kontinuerligt kan tragtes, før du opretter forbindelse til internettet, hvilket yderligere tilslører din IP-adresse . Denne funktion krypterer din forbindelse yderligere til det punkt at gøre det tæt på uknækkeligt (skønt en stærk nok regeringsmodstander, meget vel kunne være i stand til at gøre det).

Den nøjagtige juridiske situation for SlickVPNs tjenester er uklar på grund af opdelingen af ​​operationen i forskellige datterselskaber, offshore og driftsselskaber. En betydelig del af deres operation ser imidlertid ud til at være underlagt amerikansk lovgivning og jurisdiktion. For at afhjælpe enhver bekymring, som brugerne kan have om det resulterende potentiale for amerikansk regeringsindblanding, anvender SlickVPN både en streng logløs politik og - imponerende - vedligeholder en Warrant Canary-side. Opdateret hver 14. dag og PGP underskrevet, dette gør det muligt for virksomheden at kommunikere en advarsel om regeringsindblanding til sine brugere, selv i tilfælde af at modtage en føderal gag-ordre. Det er ikke kun betryggende at se dem opretholde denne funktion, det er også dejligt at vide, at de tager spørgsmålet så alvorligt.

Der er ingen begrænsninger for peer-to-peer-trafik eller fildeling på nogen af ​​deres servere, selvom du som med mange VPN-udbydere ikke vil være i stand til at sende e-mail ved hjælp af SMTP, mens du er tilsluttet.

Hjemmesiden

SlickVPNs websted ser godt ud og er let at navigere på. Masser af nyttige oplysninger er tilgængelige inden for et par klik; Vi var især glade for at se et fremtrædende link, der forklarer, hvilke protokoller, cifre og nøglestyrker, der bruges af VPN, samt en side, der viser alle VPN-serverplaceringer. Betingelser for brug og fortrolighedspolitik er alle til stede og korrekte, og der er en side, der også forklarer betingelserne for refusion.

slickvpn_homepage_600

Du finder også en blog med nyheder om tjenesten, gaver og konkurrencer, og den lejlighedsvise funktion ved brug af en VPN til at forbedre din sikkerhed. Vores eneste mindre greb er, at navigationslinjen, hvor bloggen såvel som andre vigtige sider som kontakt- og kontolink, er let at gå glip af og forsvinder, så snart brugeren ruller ned ad siden.

Support

SlickVPN tilbyder 24/7 support, skønt vi var skuffede over at finde, at dette kun er billetbaseret og kun er tilgængeligt gennem kontoområdet, når du først er logget ind. Når du først har sendt en billet, behøver du dog ikke vente for længe for et svar. Vi fandt, at supportagenter var høflige, hjælpsomme og vidende, og vi følte aldrig, at det var en byrde at stille dem spørgsmål. Det ville være endnu bedre, hvis dette serviceniveau kunne udvides til en live chatfacilitet og stilles til rådighed for interesserede besøgende til at stille afslappede spørgsmål, før de har tilmeldt sig.

slickvpn_support_600

Hvad angår webressourcer, tilbyder SlickVPN nogle gode installationsguider, men der er ikke meget andet som referencemateriale til kunder med spørgsmål eller spørgsmål.

Software

Tilmelding

At få en konto hos SlickVPN er ligetil. Efter at du har valgt en prisplan og betalingsmetode, bliver du bedt om at indtaste en e-mail-adresse for den konto, der skal registreres på, og en adgangskode, der skal bruges til at logge ind - og forudsat at du betaler med BitCoin eller PayPal, det er det.

Når du er tilmeldt, sender SlickVPN dig en velkomst-e-mail med de loginoplysninger, du bruger til deres VPN-service, samt links, der hjælper dig med at komme i gang ved at downloade klienten, se nogle tutorials eller sende feedback om tjenesten . Det er værd at bemærke, at det adgangskode, du har sendt, ikke er tilsløret på nogen måde, så du kan ønske at ændre den efter registrering.

Windows VPN-klienten

SlickVPN leverer en kraftfuld, funktionsrig klient til Windows baseret på OpenVPN. Det er enkelt at oprette forbindelse til VPN, og indstillingerne er lette at finde og forklares godt med en web-tutorial. Et interessant undskyld er, at servere skal føjes til en "gruppe" -profil, før du kan oprette forbindelse til dem. Dette har fordelen ved at fremskynde servervalgsprocessen, hvis du for eksempel ikke er ligeglad med hvilken geografisk placering, du opretter forbindelse, men bare vil have de hurtigste servere, eller også hvis du ikke har noget imod, hvor i det kontinentale USA du ender så længe du kan se amerikanske Netflix. I forbindelse med auto-gruppefunktionen og den balancefunktion, der findes i præferencer, giver dette dig også mulighed for automatisk at vælge enten den nærmeste eller mindst belastede server, der skal oprettes forbindelse til i ethvert land uden nogen ekstra indsats. Ulempen er, at det tilføjer et ekstra lag med komplikationer, hvis brugeren ønsker at oprette forbindelse til en bestemt server på et bestemt sted. Generelt kan vi dog lide funktionen.

slickvpn_client_connected

En hurtig gennemgang af præferencerne afslører en række nyttige funktioner. Der er mulighed for at starte klienten og, hvis du vil, VPN-forbindelsen også med Windows. Ud over DNS- og IP-lækkeindstillinger i fanen "Netværk" -indstillinger viser klienten en advarsel, hvis en brugers Windows-opsætning kan forårsage DNS-lækager, komplet med nogle grundlæggende instruktioner om, hvordan man løser problemet: dette er fantastisk , men det ville være endnu bedre, hvis den indbyggede DNS-lækagebeskyttelse var kraftig nok til at gøre det unødvendigt.

Her kan du også vælge, om du vil oprette forbindelse via TCP eller UDP, samt vælge dit portnummer. Dette er nyttigt til at få VPN til at arbejde på tværs af forskellige netværksopsætninger - for eksempel på en offentlig WiFi-hotspot. Der er også muligheden for at øge sikkerhed og anonymitet med et andet hak ved automatisk at ændre din IP-adresse med et tidsinterval. Endelig kan virkelig avancerede brugere også specificere brugerdefinerede OpenVPN-parametre, hvilket er en dejlig funktion at se - især i forbindelse med forbindelsesloggen, der vises på hovedfanen. Hvis vi havde et greb, ville det være, at klienten kan være langsom til at reagere på brugerinput på bestemte tidspunkter, men samlet set følte vi, at det var et godt stykke software, der gør tilslutning til SlickVPN let og smertefrit.

Andre platforme

SlickVPN leverer en skræddersyet klient til Windows og Mac OSX. Derudover er der installationsguider til flere større platforme, herunder iOS, Android, Ubuntu og Tomato / DD-WRT-routere. Der er også guider til manuelt opsætning af VPN på Windows og OSX, hvis du er så tilbøjelig. Guiderne er generøst illustreret og lette at følge, og det er altid rart at se en række forskellige protokoller, der også er forsynet med.

Endelige tanker

SlickVPN er en funktionsrig VPN-service med masser at tilbyde. Ud over masser af servere overalt i verden, en stor klient og gode hastigheder, har det de ekstra fordele ved at tilbyde et højt niveau af brugeranonymitet og sikkerhed - vi er især glade for at se dem opretholde denne Warrant Canary-side. Med lave priser og en 30-dages pengene-back-politik, er SlickVPN måske den VPN-tjeneste, du har været på udkig efter. Klik på linket herunder for at besøge dem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me