SmartVPN-gennemgang

SmartVPN


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 6,95
  / måned

ProPrivacy.com score
1 ud af 10

Resumé

Vores SmartVPN-gennemgang fandt en ny udbyder på scenen med fremragende hastigheder og god prisfastsættelse, skønt nogle bekymringer om kryptering og spørgsmål om supportpålidelighed kan vise sig utilfredsstillende for nogle brugere. Tjek tjenesten ved hjælp af nedenstående link, eller læs videre for mere analyse.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  13 Mbps
 • Jurisdiktion
  Marokko
 • Samtidige forbindelser
  1
 • Lande
  14

Funktioner

SmartVPN-lovlig registrering er baseret i Marokko (som har lignende DRD-love som EU), under den rigtig navngivne anonyme selskabsmoniker. Der er 15 samlede servere at vælge imellem i Premium-planen, der spænder over 13 lokationer hovedsageligt i Europa, en hver i USA, Canada, Japan og Singapore. Dækningen er derefter noget sparsom for dem, der bor i eller rejser gennem store dele af Afrika, Sydamerika og Australien - skønt der er opdateringer med nye brasilianske, irske, litauiske, [syd] koreanske og australske (ud over nogle mysterieserver) , planlagt inden næste uges slutning.

Desværre har du muligvis kun en enhed tilsluttet VPN ad gangen, selvom det snart kan ændre sig med frigivelsen af ​​tilpassede mobilklienter til Android og iOS. Besøg SmartVPN ved hjælp af nedenstående link, eller hold læsning for nogle tanker om sikkerhed.

Besøg SmartVPN »

Hastighed og ydeevne

Hastighederne var konstant store på tværs af alle servere i uformel test, og antallet understøttede de anekdotiske ydeevneindtryk. Hastigheder i gennemsnit i 15 Mbps rækkevidde nedstrøms for både britiske og tyske forbindelser. Amerikanske hastigheder var overraskende også gode - trods den geografiske store afstand - i gennemsnit i 12 Mbps-rækkevidden nedstrøms.

Ingen DNS-lækager, IP-lækager eller WebRTC-lækager blev opdaget under denne SmartVPN-gennemgang. Når det er sagt, er det altid godt at kontrollere tingene selv ved at bruge ipleak.net

Prisfastsættelse og planer

SmartVPN tilbyder tre planer, der varierer både i pris og funktioner indeholdt i. Til denne gennemgang vil vi fokusere på Premium Plan, da serverbegrænsningerne (DE, NL) i Basisplanen muligvis kan gøre det geografisk utiltrækkende for mange brugere, der ikke er i nærheden af ​​disse lande, eller dem med unblock-fokuseret behov . Prisstigningen fra $ 3 til $ 6 pr. Måned er ikke for stejl af en stigning for flere serverplaceringer. Du kan også vælge den helt pricier $ 13 pr. Måned, hvis du gerne vil have en dedikeret IP, selvom dette mildner din anonymitet noget - hvilket giver dig sårbar over for et tidsangreb fra ende til ende.

SmartVPN-prissætning

Hver plan giver dig et valg af de vigtigste krypteringsprotokoller, som vi vil diskutere mere detaljeret nedenfor, nok til at sige, at OpenVPN skal være din valg i det overvældende flertal af tilfælde. Der er også rabatter i direkte forhold til længden af ​​dit tilsagn, stigende med 5% rabatter, som vist på billedet ovenfor. Du kan spare 5% ved kvartalsvis registrering, 10% til halvårlig og 15%, hvis du nyder denne service og gerne vil forpligte dig i et år. Du betaler muligvis med ethvert større kreditkort, PayPal eller endda med Bitcoin gennem bitpay for mere fuldt ud at bevare din anonymitet. Der er også en 7-dages pengene-tilbage-garanti med nogle advarsler delvist gengivet nedenfor.

"Alle refusioner, der er foretaget ud over perioden på 7-dages køb af vinduer, skal overvejes efter SmartVPNs ensomme skøn, kun når abonnenten svor at demonstrere tjenestens utilgængelighed eller at den samme blev brugt i abonnementsperioden, eller at der var mange rimelige bestræbelser lavet til at kontakte SmartVPN for at løse problemet."

Det betyder, at SmartVPN ikke skal arbejde på dine enheder før og efter at have kontaktet SmartVPN-support, så indviklet som udsigten kan se ud for nogle. Dog refunderes selv Bitcoin-betalinger - som alle andre - i USD. Ikke en dårlig aftale, da de fleste udbydere ikke tilbyder Bitcoin-refusion.

Der er også en Fidelity (henvisning) plan, hvor du potentielt får en form for kredit mod gratis service for enhver ven, der tilmelder dig dit råd, og pr. Dit eget abonnementsfornyelse.

Privatliv og sikkerhed

Sikkerhed udgør desværre en blandet taske, hvis kun fordi vi ikke har modtaget et svar på nøjagtigt hvilke krypteringsmetoder, der bruges, bortset fra muligvis standard OpenVPN-pakken 256 bit AES som anført i afsnittet om protokoller på webstedet - men der er ikke Det er ikke andet at sige, men ren spekulation, indtil SmartVPNs designteam bryder sig om at kommentere.

Det ville også være rart at afklare billederne ovenfor og nedenfor med hensyn til logning, da det er tydeligt, at forbindelseslogging finder sted, men hvor længe nøjagtigt de er gemt for er noget af et mysterium. Ideelt set ville der ikke være nogen forbindelseslogfiler fremad, men det er ikke nøjagtigt ualmindelig praksis i branchen.

Der er altid et element af tro fra din side, at SmartVPN - eller enhver anden VPN-prover for den sags skyld - ikke går på kompromis med dine data og overleverer dig. Som en relativt ny service er der ikke meget mere at kommentere sagen end hvad du ser ovenfor, og i balancen i denne artikel.

Brugervenlighed

SmartVPNs websted er spartansk, men effektiv og er bestemt ikke noget at se på. Der er et praktisk værktøj til at konvertere valuta fra euro til dollar til GBP. Links til servicefunktioner, support og blogafsnittet er tydeligt beskrevet.

I mellemtiden har det nederste banner links til sociale medier og serverinformationssiden såvel som et kørende twitter-feed i nederste højre hjørne.

Bloggen har et par nyttige indlæg om afblokering og sikkerhedsinformation for virksomheder. Det ligner en lovende kilde til infosec-indhold, der går videre.

Support

Support findes i to former, LiveChat og billetbaseret. Supportagenterne besvarede mine spørgsmål efter bedste evne, hvis de er lidt pludselig til tider. På den anden side blev nuancerede spørgsmål omdirigeret til billetstøtte og det tog adskillige dage at besvare (stadig ikke noget ord i denne skrivelse, som tidligere omtalt i afsnittet 'Sikkerhed' ovenfor).

FAQ-sektionen er ikke for informativ, men det formår at adressere enkle spørgsmål. Det ville være dejligt at se et meget mere udvidet FAQ-område i fremtiden, men det har en tendens til at komme med tiden.

Processen

Tilmelding

Tilmelding inkluderer tilføjelse af dit navn og din e-mail-adresse, faktureringsoplysninger - eller ej, afhængigt af om du bruger Bitcoin - og derefter følge installationsvejledningen i klientområdet for at komme i gang.

SmartVPN Windows VPN-klient

Den skræddersyede SmartVPN Windows-klient er endnu ikke fejlfri, men hvad der er på plads er ganske godt, hvis ikke nøjagtigt blæst fra et visuelt synspunkt. Du skal blot vælge din server og trykke på forbindelse for at aktivere VPN-forbindelsen - afbryd forbindelsen for at deaktivere den. Der er ikke nogen drabsmand på tilbud endnu, men DNS-beskyttelse ser godt ud (ikke synlig, men bagt ind), som omtalt i afsnittet nedenfor. Du kan vælge at automatisk oprette forbindelse ved opstart eller bruge den splinternye "Smart Connect" -funktion til at oprette forbindelse til den optimale VPN-port.

Andre platforme

SmartVPN er i øjeblikket tilgængelig på Windows, OSX, Linux, Android og iOS, skønt der kun er en dedikeret klient til OSX (eller ovennævnte Windows-app diskuteret ovenfor).

Afsluttende tanker

SmartVPN har nogle af de bedste råhastigheder rundt med pålidelige forbindelser til boot. Desværre giver nogle bekymringer om kryptering en foruroligende følelse, ligesom manglen på nogen prøve- eller refusionspolitikker gør. Brug linket herunder for at prøve SmartVPN.

Besøg SmartVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me