Spotflux anmeldelse

Spotflux

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,17
  / måned

ProPrivacy.com score
1 ud af 10

Resumé

Opdatering: Spotflux er ikke længere i drift.

Spotflux er en VPN, der virker lovende fra starten. Tjenesten blev lanceret i 2012 og blev startet af to fortalere for beskyttelse af personlige oplysninger, der kom fra en stærk årti-lang baggrund i infosec. Før den fulde lancering for fire år siden kørte Spotflux en betatest, og på mindre end et år havde den tiltrukket 100.000 brugere fra 121 lande. Det er temmelig godt gået, og bestemt fik mine ører til at stikke op, da jeg kom ind til min tæt og personlige inspektion af VPN-tjenesten. Spotflux hævder også at være den 'mest avancerede VPN i verden', så lad os se på tjenesten.

Samlet set er Spotflux en gratis eller lav VPN-service, der er tilgængelig til Mac, Windows, iOS og Android. Det er en passende service med nogle temmelig seje funktioner. På trods af hvad det har givet det, sammenligner Spotflux imidlertid ikke med avancerede VPN-tjenester. Så længe du forventer at få det, du betaler for, giver Spotflux dog en rimelig service, der godt kan passe til nogle mennesker.

Funktioner

P2P-download

Peer to peer er desværre ikke tilladt på Spotflux gratis, mobile eller premium versioner af tjenesten. Fra sin hjemmeside:

'Desværre kan vi ikke støtte brugen af ​​Bittorrent (eller lignende P2P-fildelingsprotokoller) på vores netværk på grund af dets udbredte misbrug i overtrædelse af ophavsretlige love. Spotflux er en service designet til at øge dit privatliv og sikkerhed på nettet, men ikke en service til sikker havn online-aktivitet fra ubehagelige eller ulovlige handlinger. '

Derudover vil kun din webbrowser-data på den gratis version blive krypteret - andre applikationer fortsætter også med at bruge din almindelige forbindelse.

Malware og annonceblokering

En af de funktioner, som Spotflux kan prale af, er indbygget software, der scanner efter malware og vira (inklusive ondsindede annoncer). Denne software, brugerne får at vide, registrerer trusler og eliminerer dem:

Spotflux opdaterer også regelmæssigt sine servere til at scanne efter udbredt malware såsom DNSChanger. Dette er en rimelig funktion, som ikke alle VPN'er tilbyder, og derfor kan ses som noget af en bonus ved tjenesten.

Tests for at se, om det faktisk blokerede annoncer, viste, at det fungerede som en annonceblokerer.

Båndbreddebesparende komprimeringsteknologi

Selvom Spotflux handler meget om denne funktion, er dette næsten helt sikkert LZO-komprimering - hvilket er standardpris for alle de store navne i VPN-forretningen. På trods af at det er et rimeligt træk, er det ikke noget særligt i det mindste.

Hvordan tjener Spotflux penge på dens service?

Mens du på de betalte mobil- og premium-versioner af Spotflux ikke udsættes for tredjepartsannoncer, er det desværre ikke tilfældet ved hjælp af den gratis version.

For at tjene penge på den gratis version indrømmer Spotflux følgende i sin privatlivspolitik:

Som du kan se, åbner den gratis version muligvis brugere for teknologier som cookies, javascript og web beacons. Disse bruges til at målrette annoncer mod brugere og overleverer din IP-adresse (som du søger at beskytte) til disse tredjeparter. Dette er langt fra ideelt.

Hastighed og ydeevne

Tests blev udført under anvendelse af TestMy.net på en UK-forbindelse på 50 Mbps / 3 Mbps / fiber. Resultaterne var temmelig rimelige med ikke et stort tab i ydeevnen generelt. Nogle servere presterede bedre end andre, som du kan se, men generelt var jeg imponeret over denne billige services forbindelseshastigheder.

Den gode nyhed er, at der ikke blev fundet nogen IPv4 DNS-lækager i Android. Desværre blev de dog fundet i Windows, og WebRTC-lækager blev fundet at forekomme i begge klienter. Som sådan, hvis du vælger at bruge Spotflux, tilrådes du selv at løse dette problem. Desværre kunne jeg ikke teste for IPv6-lækager, da denne forbindelse ikke er tilgængelig med min internetudbyder.

Pris

1 måned

$ 3,17
om måneden

Spotflux er en enkel VPN-service, uden dikkedarer til iOS, Mac, Android og Windows. Det, der er fantastisk, er, at gratis brugere ikke er begrænset af, hvor meget data de kan bruge. Som sådan er Spotflux en fantastisk måde at kryptere webtrafikken, der bevæger sig ind og ud af dit system, hvis det er det, du har brug for det til.

Gratis brugere kan kun oprette forbindelse til et par servere beliggende i Australien, Storbritannien, Frankfurt amt og øst- og vestkysten i USA. Selvom det er temmelig begrænset, åbner det for en gratis service stadig masser af muligheder for streaming og garanterer adgang til websteder som Facebook og Twitter i regioner, hvor de er blokeret.

Ud over den gratis VPN-krypteringstjeneste tilbydes brugerne muligheden for en opgradering til Premium. Dette koster $ 37.99 pr. År for 5 samtidige enheder eller $ 29.99 for den eneste mobile version.

Valgmuligheden kun er en temmelig praktisk inkludering for de mennesker, der kun har brug for en VPN på en enhed, f.eks. En telefon eller tablet. Hvis du kun har brug for Spotflux på en mobilenhed, fungerer det i gennemsnit to og en halv dollar om måneden, hvilket bestemt er en meget billig VPN-mulighed. Selv til $ 37.99 er prisen for Spotflux ikke nøjagtigt jordskød. Faktisk kan nogle sige, at det er næsten intet.

Månedlig plan

Spotflux tilbyder også en månedlig plan for folk, der ikke ønsker at forpligte sig i et helt år. Det koster $ 4,99 pr. Måned og giver dig fuld adgang til premium-tjenesten hver måned. Det er klart, at betaling for et år ad gangen vil fungere betydeligt billigere med en besparelse på $ 21,89 i alt.

Premium og mobile pakker

Betalte abonnenter får fordel af følgende funktioner:

 • Adgang til alle Spotflux-serverplaceringer i Frankrig - Paris, Tyskland - Frankfurt, Japan - Tokyo, Holland - Amsterdam, Singapore, UK - London, USA - New York, USA - Miami og USA - Silicon Valley.
 • Mobil datakomprimering for at hjælpe med at spare på båndbredde.
 • Ingen annoncer.
 • Fem samtidige forbindelser (på premium-kontoen, ikke den billigere mobiltjeneste, hvor du får en).
 • Forbedret privatliv, herunder muligheden for at blokere sporing af cookies og anden internet spyware.
 • Premium support (i modsætning til næsten ingen).

Brugervenlighed

Spotflux Windows VPN-klient

Windows VPN-klienten er ret grundlæggende. Bortset fra de premium-funktioner, som du kan se i skærmbilledet nedenfor, har det ingen funktioner såsom en kill switch eller port-videresendelse osv. Den dårlige nyhed er, at DNS-lækager ikke ser ud til at være indbygget i Windows-klienten. WebRTC-lækager blev også fundet. Virkelig dårlig på begge konti.

Som du kan se, er serverindstillingerne placeret i rullemenuen øverst til venstre.

Andre platforme

Android-versionen af ​​Spotflux er venlig på øjnene. Ligesom Windows-versionen har den ingen ekstra funktioner at tale om. Den gratis version krypterer webbrowser-trafik alene, mens de betalte versioner tillader, at alle dine apps kan sikres med VPN på din Android-enhed (dog husk, at du ikke kan forvente noget niveau af anonymitet, når du bruger mobile apps med en VPN).

Da jeg testede for DNS-lækager på deres Android VPN-klient, blev der ikke fundet nogen. Dette er i det mindste bedre end på Windows-klienten. Desværre blev WebRTC-lækager - endnu en gang - fundet i Android-klienten.

Kunde service

Desværre mangler støtte til Spotflux snarere. Jeg tilmeldte mig min e-mail-adresse for at kunne kontakte deres supportteam, men fik desværre kun følgende svar (min vægt tilføjet),

På trods af at have kontrolleret deres supportforum (vidensbase) og brug af søgefunktionen, var jeg ikke i stand til at få de oplysninger, jeg ville have. Dette førte til, at jeg straks bad mig kontakte deres supportteam, som hidtil har været en frugtløs anstrengelse.

Live chat er dog tilgængelig for premium-brugere, der får meget bedre behandling end gratis brugere (forståeligt nok). Alt i alt trods vi hævdede at være tilgængelige via Facebook, Twitter og billetstøttesystemet, fandt vi, at dette var noget af en løgn, hvis du er en gratis bruger - selvom du giver dem din e-mail-adresse.

Privatliv og sikkerhed

USA-baseret firma

Spotflux er registreret i USA, som er hjemstedet for NSA. Når du bruger en VPN, der er registreret i USA, bliver privatlivets fred et problem. Et plus er, at det med den gratis Spotflux-service er det muligt at bruge VPN uden faktisk at tilmelde sig et navn eller e-mail. Dette falder dog helt fra hinanden, hvis du har brug for hjælp - for selv for at sende en supportanmodning skal du registrere en e-mail

Privatliv

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og brugerlogfiler

For at køre tjenesten, vedhæfter firmaet en unik identifikator til din maskine, når du downloader Spotflux. Ifølge firmaet bruges dette 'til at diagnosticere systemproblemer og svare på supportanmodninger'. Som nævnt ovenfor var min oplevelse imidlertid ganske anderledes, da jeg ikke var i stand til at starte en supportanmodning uden først at vedhæfte en e-mail-konto til tjenesten.

Ud over dette indrømmer Spotflux, at den opretter en fil, der er knyttet til din konto, og som den holder dine e-mails i,

'Hvis en bruger sender os personlig korrespondance, f.eks. E-mails eller breve, kan vi indsamle sådanne oplysninger i en fil, der er specifik for denne bruger med det formål at hjælpe eller kommunikere med denne bruger.'

Spotflux beskriver videre brugen af ​​den unikke identifikator som følger:

'Den unikke id bruges ikke til at spore dine internet-browsing-aktiviteter. Når du logger på spotflux, får du en ny og unik IP-adresse i vores interne netværk. Denne interne IP-adresse er ikke unik for dig og bruges ikke til at spore dine internet-browsing-aktiviteter. '

Forbindelseslogfiler

Konklusionen er, at dette er en VPN-service, der indeholder nogle brugerdata på listen, inklusive korrespondance-e-mails. Desuden opbevares nogle forbindelseslogfiler af virksomheden til intern brug. Heldigvis opbevares ingen brugslogfiler af virksomheden - så detaljerne om, hvad du har gjort online, holdes private.

Beskyt dig selv!

En mulighed ville være, at brugere skal starte en engangs, anonym, e-mail-konto til forbindelse med Spotflux. Det vil gøre det muligt for dig at holde kontakten med deres team uden at skulle udsætte din rigtige e-mail-konto - og identitet med den.

Sikkerhed

Hvad angår sikkerhed, giver Spotflux temmelig god kryptering, selv i den gratis version. Med den gratis version får du SSL128-bit-kryptering for at sikre, at alle dine browseaktiviteter er sikre. Der er dog en grund til ikke at begynde at fejre endnu. På trods af kvalitetskrypteringsniveauerne, den gratis version af Spotflux krypterer kun dine webdata fra din internetbrowser. Resultatet er, at alle tredjepartsapps, du bruger, ikke er sikret med Spotflux.

Den gode nyhed er, at det på den betalte Mobile- og Premium-version ikke er tilfældet. Disse versioner af tjenesten krypterer al din internetaktivitet, selvom internetkommunikation sker via en separat app.

Krypteringsindstillinger

Yderligere gode nyheder er, at selv på den gratis version af tjenesten tilbydes brugere følgende muligheder: PPTP, OpenVPN og L2TP / IPSec.

Det er sandsynligt, at IPSec bruges til iPhone VPN-appen. Desværre er det noget, jeg ikke har været i stand til at bekræfte på grund af det faktum, at Spotflux ikke har besvaret mine supportforespørgsler andet end at bede mig om at se på "vidensbasen" -afsnittet på deres websted.

Derudover kan jeg ikke informere dig om detaljer om den kryptering, der bruges til OpenVPN-forbindelser, fordi de ikke har været i kontakt. Disse inkluderer krypteringsstørrelse, krydsningsstørrelse for håndtrykk nøgle, godkendelsesmetode, eller hvis der er perfekt fremad hemmelighed på plads.

Afsluttende tanker

jeg kunne lide

 • Gratis service har ingen datagrænser
 • Premium service er billig
 • Ingen DNS-lækager på Android (men WebRTC lækker)
 • Beskyttelse mod annoncer og malware (betalte tjenester)
 • Båndbreddebesparende komprimeringsalgoritme (betalte tjenester)
 • Ikke dårligt på hastigheder (overvejer omkostninger)
 • 5 samtidige forbindelser (kun Premium)
 • Ingen brugerlogfiler, men ...

Jeg var ikke så sikker på

 • Forbindelseslogfiler
 • Forbindelseshastighederne var temmelig uinspirerende (selvom vi har set gratis tjenester, der er langsommere)
 • Gratis version krypterer kun webtrafik i din browser (ikke apps fra tredjepart)
 • Amerikanske Netflix og BBC iPlayer blokeret

jeg hadede

 • Kundesupport findes ikke for gratis brugere
 • Kryptering mangler næsten helt sikkert (på trods af masser af muligheder)
 • USA er forfærdeligt for privatlivets fred (NSAs hjem) og blandes ikke godt med et VPN-firma, der holder logfiler
 • DNS lækker i Windows-klienten

Afslutningsvis er Spotflux fint, hvis du vil geoforfalse din placering, omgå enkle firewalls eller få adgang til websteder, der er blokeret. Derudover vil det holde dig sikker på offentlige WiFi-hotspots. Men hvis ægte sikkerhed er, hvad du er efter, ville du have det bedre med at gå et andet sted (til en høj ende, en mere kostbar VPN-service). Som det altid er tilfældet med VPN'er, får du virkelig det, du betaler for.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me