Supernet anmeldelse

Supernet

ProPrivacy.com score
5 ud af 10

Resumé

Opdatering: Denne VPN-tjeneste er ikke længere i drift.

Freeware har altid en tendens til at bringe et øjeblik hurtigt glæde til hovedet, især hvad angår VPN'er - Supernet er ingen undtagelse. Du kan forestille dig, at den mest økonomiske mulighed muligvis også er den bedste. Det er sandt til et punkt, men VPN-tjenester har en tendens til i nogen grad at korrelere kvalitet med pris. Fortsæt med at læse for at finde ud af om dette pris-ydelsesforhold og mere om Supernet.

Funktioner

Gennemse Supernet-webstedet ser det ud til, at tjenesten er under et moderselskab kaldet Vpnster, der tilbød et lignende produkt som Supernet. Her bliver tingene lidt uklare. Vpnster er under endnu et moderselskab, Roibax LLC, der også driver en tredje VPN-service (Hideninja). Undgå at bekymre dig, hvis dette afsnit skabte en vis usikkerhed - uden hurtigt at spekulere - det ser ud til, at denne lagdelte forvirring om, hvem der nøjagtigt kører hvad og er ansvarlig for eventuelle problemer, kan være forsætlig fra den eller de ansvarlige. Det er måske ikke godt, men forvirringen forbliver uformindsket.

De eneste tilgængelige servere i øjeblikket er baseret i EU og Rusland, hvilket desværre efterlader store dele af kloden i ganske langt geografisk nærhed til en given persons optimale server, præstationsmæssigt. Den lyse side er, at der ser ud til, at der ikke er nogen grænse for samtidige forbindelser, eller i det mindste to enheder kan tilsluttes på én gang. Jeg brugte min Android-telefon og Google Chrome på min bærbare computer samtidigt uden problemer, sandsynligvis på grund af den ikke-eksisterende registreringsproces.

Hastighed og ydeevne

Gode ​​nyheder, Supernet optrådte beundringsværdigt under test på både den britiske og den amerikanske server. For førstnævnte er en gennemsnitlig nedstrømshastighed på 15 Mbps med næsten 5 Mbps opstrøms mere end tilstrækkelig og ikke et dårligt drop-off fra vores test-ISP's 30 Mbps-forbindelse.

Amerikanske hastigheder var - som forventet langsommere - men stadig anstændigt nok til de fleste browsing- og streamingbehov, med en gennemsnitlig downloadhastighed på 9 Mbps og uploadhastighed på 4 Mbps (med kun en grov en til to Mbps dias fra en amerikansk servertest uden VPN ). Som helhed er Supernet i mellem til øverste niveau med VPN-hastighed, med kun to servere til at dele belastningen, hvilket fortjener lidt ros.

Forbindelse og afbrydelse i Chrome Browser eller Android var næsten øjeblikkelig, og forbindelser viste sig stabile gennem streaming af en times times episode af HBOs vestlige klassiker, Deadwood.

1 måned

$ 0.00
om måneden

Pris

Supernet er en helt gratis VPN-service uden skjulte in-app-gebyrer eller abonnement på niveau niveau. Du kan finde og downloade softwaren i Google Play-butikken eller via Supernet-webstedet. Her er grunden til, at tjenesten er gratis: reklamer. Imidlertid dukkede ingen reklamer op under denne gennemgang, hvilket var en forfriskende overraskelse i det overmættede marketingmiljø i 2016.

Mange konkurrenter tilbyder gratis planer, men kun som midlertidige prøvetilbud, som derefter kræver køb af en komplet version. Hvad mere er, disse 'gratis' planer har ofte datakapsler, hastighedskapper eller færre servere.

Sjældent støder du på en VPN-udbyder, der tilbyder en ikke-holder-spærret app helt gratis. Derfor kan det være værd at tage ting med et saltkorn, eller overveje, hvordan et andet firma ønsker eller har brug for at tjene penge på VPN-tjenester - at være over bord og give høje niveauer af privatliv og sikkerhed - mens Supernet formår at levere disse tjenester gratis.

Fortsæt med at læse for at finde ud af hvorfor, eller se på vores roundup af nogle af de bedste billige (under $ 7 pr. Måned) VPN'er.

Brugervenlighed

Supernet-webstedet var ekstremt let at navigere i, og information var generelt godt lagt ud på en sammenhængende side. Én nitpicky ting ville være overbelastningen af ​​grafik på hjemmesiden. Par det sammen med det faktum, at destinationssiden siden ruller ned et stykke tid, kan gøre det vanskeligt at indlæse med langsommere forbindelseshastigheder, eller når du bruger en mobilenhed.

Supernet kører på et minimum ugentligt opdaterede sider på: Facebook, Google+, Twitter og VK (fra midten af ​​februar 2016 har de siden postet igen den 3/9/2016). En markant gennemgang af gamle indlæg viser et fokus på generel sikkerhed og webnyheder ud over interne serviceafbrud eller opdatering af PSA'er.

Kunde service

Desværre findes LiveChat-understøttelser ikke på dette tidspunkt. Hvad mere er, det er også en smule vanskeligt at navigere til et kontaktområde for support fra hovedsiden. Du skal først gå ind i Google Play Store og derefter finde linket til hjælp på Zendesk. Selve linket var aktivt, da jeg først begyndte at skrive dette stykke, men er nede i øjeblikket. En e-mail, jeg tidligere har sendt via hjælpelinket, blev bekræftet, men har ikke modtaget noget svar.

Det ville have behov for Supernet at fokusere stærkt på at forbedre deres støtte, som om, hvordan der i øjeblikket ser ud til at være nogen (eller det er nede af en eller anden grund).

Privatliv og sikkerhed

Supernet er baseret i Rusland, og teoretisk kan være underlagt russiske statslige indtrængen eller anden overvågning (dog er de fleste VPN-udbydere også begrænset af de samme muligheder.

Supernet tilbyder kun fem servere i øjeblikket med en hver i USA, UK, Luxembourg, Rusland og Holland. Geografisk tynde valg i store dele af Asien, Australien, Sydamerika, Afrika, skønt der er planer om opdateringer!

Ser man på Hola-fiaskoen (ud fra et privatliv og gennemsigtighedsperspektiv), er det vigtigt at være opmærksom på, at virksomheder undertiden handler uden deres brugers bedste interesser. I dette særlige tilfælde blev brugernes båndbredde solgt uden deres viden, hvilket potentielt efterlader dem ansvarlige for forbrydelser begået ved hjælp af deres IP-adresse, på trods af at brugerne installerede Hola i god tro og optrådte som sådan under brug af tjenesten. Dette er ikke beregnet til at skræmme dig væk fra Supernet eller sidestille dem med Hola på en eller anden måde (krydsede fingre), bare på grund af pålidelighed.

Lad os nu diskutere kryptering i henhold til hvilke konklusioner der kan drages ud fra Supernets krypteringsprotokoller, som hvordan de ikke afsløres, og svarene er ubesvaret. At være et lukket kildestykke software (og på grund af manglende svar), er det uklart, nøjagtigt hvilke former for kryptering, der bruges i Supernet-udvidelser og mobilklienter. Download af APK-filen viste sig at være uden frukt som at scanne webstedet og downloade butikker i denne henseende.

På den note skal brugere, der er beskæftiget med privatlivets fred, men stadig ønsker en gratis VPN, se efter udbydere, der bruger OpenVPN, helst med SHA-2-godkendelse og AES-256 bit, skønt standard BF-chiffer og SHA-1-datagodkendelse er bedre end bruger ikke en VPN til at begynde med.

Det var overraskende godt at se ingen enkle DNS-lækager. IPv6 og WebRTC er dog ikke ordentligt redegjort for af Supernet-udviklingsholdet. Disse lækager ville være noget at tage øjeblikkeligt i betragtning, hvis de virkelig beskæftiger sig med anonymitet og sikkerhed - især på de høje niveauer for hver lovet. Gå til test-ipv6.com for at kontrollere førstnævnte, mens ipleak.net viser enhver WebRTC-lækage eller anden DNS-lækage.

De, der for nylig har opdateret til Windows 10, skal især se efter DNS-lækager, der er resultatet af fabriksindstillingerne.

Afsluttende tanker

Brugere, der leder efter et højt niveau af privatlivets fred og sikkerhed, i modsætning til at fjerne blokering og on-the-go behov, bør tage et grundigt kig på andre tjenester, da den aktuelle grumle juridiske og virksomhedssituation efterlader flere vigtige VPN-udbyders bekymringer hængende med hensyn til Supernet. Alternativt, hvis du leder efter en VPN-løsning, der er intuitiv og let at konfigurere (glem ikke gratis!), Kan Supernet muligvis være det rigtige for dig. Tryk på linket herunder for at afprøve dem selv, eller se dig velkommen til at gennemgå vores samling af de bedste gratis VPN'er for yderligere muligheder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me