SuperVPN anmeldelse

SuperVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 8,00
  / måned

ProPrivacy.com score
1 ud af 10

Resumé

SuperVPN er en online fortrolighedstjeneste baseret i Wilmington, Delaware. På trods af de brudte engelske løfter på tjenestens websted har dette Virtual Private Network (VPN) et par problemer. Det opfylder ikke helt de høje standarder for VPN-udbydernes øverste niveau. Bedre tjenester, såsom CyberGhost, NordVPN, VPNArea eller ibVPN, tilbyder langt flere funktioner end SuperVPN til langt lavere priser. Hvis du stadig er interesseret i at finde ud af mere om denne VPN, skal du læse videre for at opdage dens styrker og svagheder.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  16 Mbps
 • Jurisdiktion
  OS
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Lande
  48

SuperVPN-webstedet lover en gratis version. Undersøgelse af denne mulighed vil dog afsløre en af ​​fejlene i kodningen af ​​denne services websted. Denne knap genindlæser startsiden. Vi undersøgte de resterende muligheder for SuperVPN og vurderede, om tjenesten er værd at betale for.

Fordele ved SuperVPN

 • Omfang af planer
 • Valg af punkt-til-punkt-tunnelprotokol (PPTP) eller OpenVPN
 • Valg af en, tre eller fem samtidige forbindelser
 • Tredjeparts OpenVPN-app til Windows, Mac OS X, macOS, Linux, iOS og Android
 • Specifik konto for peer-to-peer (P2P)

ULEMPER

 • Meget dyr
 • Manuel betaling
 • Kunne indeholde malware
 • Ingen dræbskontakt
 • Ingen WiFi-beskyttelse
 • Ukendt krypteringsmetode
 • Gentag fakturering
 • Kundesupport argumenterende og langsom med at svare
 • Brug for at kæmpe for en refusion

Besøg SuperVPN »

Prisfastsættelse og planer

Priserne på de forskellige planer er høje sammenlignet med konkurrenternes priser. Hver plan tilbyder et andet sæt af tjenester med en gradvis større pris. Den øverste pakke er utroligt dyr. Det er 250% højere end den månedlige pris, der tilbydes af ExpressVPN, som er branchens førende. Desuden tilbyder de fleste VPN-virksomheder, inklusive ExpressVPN, abonnementsperioder på længere sigt, der giver kunderne en lavere sats pr. Måned.

Virksomheden tilbyder en 15-dages pengene-tilbage-garanti. Dog forklarer det derefter på flere sider på sit websted, at det sandsynligvis ikke vil give dig nogen refusion. På FAQ-siden er den angivne refusionsperiode syv dage. FAQ-siden siger, at du har ret til dine penge tilbage, hvis tjenesten ikke fungerer, eller hvis du ikke er tilfreds. Det viser imidlertid også mistanke om alle, der måtte anmode om refusion: "der er mange kunder, der forsøger at bruge vores tjenester et par dage og derefter prøve at tilbagebetale penge og gøre det samme med næste VPN-udbyder."

Dette er et andet advarselsskilt om, at denne VPN ikke er interesseret i at følge med de standarder, der tilbydes af sine konkurrenter - især da remonstrationen er dårligt skrevet.

Betalingsbehandling

Et tredjepartsfirma, kaldet SWREG, behandler betalingerne. SWREG ejes af Digital River og opererer via webstedet plimus.com. Betalingstyper, der accepteres for et abonnement, er Visa, Mastercard, bankoverførsel, check og PayPal. Du kan dog kun betale direkte på webstedet med et kreditkort. Hvis du vil betale med PayPal, skal du kontakte helpdesk, der vil sende dig et link til en PayPal-faktura.

Der er endnu en overraskelse ved afslutningen af ​​betalingsprocessen. Hvis du har en bankkonto eller en PayPal-konto i et EU-land, tilføjes momssatsen for dette land til de priser, du ser på webstedet.

Vær opmærksom på, at betalingsprocessoren opretter en tilbagevendende betalingsordre på din konto. Sørg for at annullere det, hvis du vil afslutte dit abonnement. Betalingsbehandling udføres manuelt, så appsoftwaren ikke umiddelbart er tilgængelig efter betaling.

Funktioner

De pakker, SuperVPN tilbyder, leveres med forskellige serviceniveau og forskellige typer kryptering.

Funktionerne i hovedpakken inkluderer:

 • Mulig 15-dages pengene-tilbage-garanti (under strenge betingelser)
 • Ubegrænset datagennemstrømning, undtagen på den øverste pakke
 • Portvideresendelse
 • Tredjeparts-app til SSL-forbindelser (Secure Sockets Layer)
 • Manuel opsætning af PPTP

SuperVPN kører servere i seks byer i USA. Den billigste plan tilbyder PPTP-beskyttelse gennem servere i 22 lande. Den billigste plan, der inkluderer OpenVPN-beskyttelse, fungerer via servere i 26 lande. Den højere pris OpenVPN-plan giver adgang til servere i 28 lande og tillader tre samtidige forbindelser. Den dyreste plan giver adgang til servere i 36 lande, skønt webstedets hjemmeside hævder, at den driver servere i 48 lande.

Besøg SuperVPN »

Sikkerhed

Den billigste SuperVPN-plan bruger punkt-til-punkt-tunnelprotokol. Dette er det ældste kommercielle VPN-system omkring. Det betragtes ikke som meget sikkert. Der er ingen forklaring på sitet, hvilken krypteringsmetode denne VPN-tjeneste bruger. Kundesupportoperatøren kunne kun fortælle mig, at den bruger 128-bit Generisk routingindkapsling (GRE). Imidlertid inkluderer GRE-protokoldefinitionen ingen krypteringsmetoder, så det kan ikke være korrekt.

PPTP anvender normalt en krypteringsmetode kaldet Microsoft Point-to-Point Encryption (MPPE). Microsoft opfandt MPPE til denne protokol (som også er en Microsoft-opfindelse). Du kan dog bruge GRE-protokollen uden kryptering. Da ingen hos SuperVPN kunne fortælle mig, hvilken krypteringsciffer der bruges til PPTP-implementeringen, er der en mulighed for, at der overhovedet ikke er nogen kryptering involveret.

OpenVPN

Alle resterende planer bruger OpenVPN, som SuperVPN-webstedet omtaler som SSL. Dette skyldes, at OpenVPN har et bibliotek med sikkerhedsfunktioner kaldet OpenSSL. Dette implementerer faktisk Transport Layer Security (TLS), efterfølgeren til SSL.

TLS bruger et asymmetrisk krypteringssystem kaldet RSA til session-etablering og nøgledistribution. Under TLS henviser klienten først til et certifikat, der opbevares på en tredjepartsserver for at kontrollere serverens identitet. Dette certifikat indeholder serverens krypteringsnøgle. Klienten krypterer en meddelelse til serveren med RSA ved hjælp af den offentlige nøgle på serveren, der var angivet på sikkerhedscertifikatet. Serveren skal være i stand til at dekryptere denne meddelelse og bevise, at den faktisk er den computer, der henvises til på sikkerhedscertifikatet. Serveren tjekker også certifikatet for klienten og sender en krypteret meddelelse tilbage. Klienten beviser sin identitet ved sin evne til at dekryptere denne meddelelse.

En forklaring af denne forbindelsesfase er vigtig, fordi den er central for TLS-sikkerhed. Det forhindrer hackere i at posere som den tilsigtede server. Forbindelseslogfiler viser, at SuperVPNs forbindelser ikke kontrollerer servercertifikatet, så det er vanskeligt at finde ud af, hvordan de to sider i forbindelsen kan udveksle nøgler.

Kundesupportteamet anser ikke denne sikkerhedsfejl for at være tilstrækkelig grund til refusion.

Kryptering

Webstedets prisside forklarer, at VPN bruger 4096-bit-kryptering. Planattributttabellen forklarer ikke hvilket krypteringssystem dette bruges til. Størrelsen på 4096 bit er imidlertid typisk for RSA-kryptering. På trods af dette siger siden med ofte stillede spørgsmål på webstedet, at krypteringsnøglen er 1024 bit lang. Andre steder på den samme side hedder det, at nøgellængden er 2048 bit.

Da jeg spurgte den tekniske supportoperatør, hvilken længde nøglen systemet bruger, fortalte han mig 2048 bit. Senere fortalte han mig 1024 bits. Da jeg påpegede, at på siden Priser fremgår det, at nøglen var 4096 bit i længden, sagde han, at det var korrekt. Han hævdede, at brugeren kan vælge længden på nøglen. Der er dog ingen mulighed i indstillingerne i OpenVPN GUI-programmet, der bruges som appen til denne VPN-tjeneste, der giver brugeren mulighed for at definere længden på nøglen, der bruges til sessionoprettelse.

Der er ingen omtale på webstedet for den kodning, der bruges til at kryptere data, der sendes gennem VPN-tunnelen. Kundesupportoperatøren insisterede på, at RSA-systemet blev brugt til denne kryptering. Da jeg forklarede ham, at det ikke var muligt og sendte ham et link til en definition af OpenSSL-systemet, som angav mulighederne for datakryptering, lukkede han bare ned.

OpenVPN GUI

Mange VPN-tjenester bruger OpenVPN GUI-grænsefladen. Som sådan er jeg vant til at læse gennem konfigurationsfilerne og logfilerne til dette system. Den kode, der skal bruges til at kryptere data i VPN, anføres på en linje i konfigurationsfilen. Logfilen viser normalt også hvilken krypteringsciffer der er i brug under forbindelsen. Disse linjer vises ikke i konfigurationsfilerne i SuperVPN. Der er heller ikke nogen registrering af en ciffer rapporteret i logfilsessionerne, der køres af VPN.

Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization i Australien offentliggjorde forskning i VPN'erne, der er tilgængelige på Google Play. Rapporten kom med overskrifter i begyndelsen af ​​2017. SuperVPN får en sondringsposition i denne undersøgelse. Forskere opdagede, at dette var den tredje værste VPN tilgængelig for Android med hensyn til vira. Undersøgelsen tog hver af de 283 VPN'er til behandling gennem en online checker, kaldet VirusTotal. Dette samler malware-detektionssystemer i mere end 100 antivirusværktøjer.

13 af VirusTotal-antivirusmedlemmerne registrerede malware i SuperVPN. Kun OKVPN og Easy VPN presterede dårligere end SuperVPN. Begge disse er siden trukket tilbage fra markedet.

Appen har ingen kill switch, netværksblok, firewall eller automatisk WiFi-beskyttelse.

Privatliv

Virksomheden oplyser, at det ikke sporer brugernes aktiviteter, men det holder forbindelseslogfiler. Det gemmer disse poster i fem dage, efter at du har lukket forbindelsen. Dette er et problem, fordi copyright-advokater kunne bruge oplysningerne om din rigtige IP-adresse og forbindelsestider til at spore dine download-aktiviteter gennem dette VPN-firma og din internetudbyder. Dette kan føre til, at de får dit navn og adresse. Dette udsætter dig for retsforfølgning for download af ophavsretligt beskyttet materiale.

At SuperVPN er registreret i USA er også en bekymring. Det er det land, hvor indehavere af ophavsret er de mest aktive i deres forfølgelse af downloadere. Virksomheden oplyser, at det ikke ville aflevere forbindelseslogfiler uden en retskendelse. Dette er dog ikke et reelt beskyttelsesmål, fordi enhver copyright-advokat let kunne få en retsafgørelse for disse oplysninger.

Support

Din bedste chance for at få et hurtigt svar på dine spørgsmål er at kontakte supportteamet via live chat. Du får adgang til chatsystemet via en knap øverst til højre på webstedet.

Chat-knappen har en kommentar til det med de timer, hvor systemet er bemandet. Dog gik jeg ikke igennem til en supportagent trods at have prøvet i de angivne timer. I stedet videresendte det mig til en webmailside.

Efter at have sendt formularen modtog jeg en fejlmeddelelse i min Yahoo Mail-indbakke. Tilsyneladende blokerer SuperVPN-e-mail-systemet Yahoo-e-mail-adresser. Jeg indsendte formularen igen ved hjælp af en Hotmail-adresse.

SuperVPN "Om os" side angiver:

"Vores tekniske supportteam er blandt de bedste inden for webhosting, it- og VPN-branchen. Vi er blandt få virksomheder, der løser næsten ethvert større teknisk problem på mindre end 15 minutter. Super VPN vælger sine medarbejdere blandt de mest talentfulde computer- og it-specialister."

Desværre fik jeg ikke svar inden for 15 minutter.

Jeg fangede supportteknikeren en anden dag.

Du skal først vælge, om du vil tale med nogen fra kundeserviceafdelingen eller teknisk supportafdeling. Uanset hvilken afdeling du vælger, får du den samme fyr: Ian.

Ian var ikke i stand til at give mig nogen meningsfuld information om den kryptering, som SuperVPN bruger. Jeg bad ham om at kontrollere disse oplysninger og sende mig fakta via e-mail. Desværre var alt, hvad han kunne fortælle mig i e-mailen, at PPTP-implementeringen bruger 128-bit GRE-kryptering. Dette er ikke sandsynligt, fordi GRE ikke er en krypteringsciffer. Han så ikke ud til at vide meget om, hvordan tjenesten fungerer eller noget om VPN'er generelt.

Processen

Tilmelding

Virksomheden tilbyder ikke en gratis prøveperiode. Det viser endda denne kendsgerning på dens prisside:

Således undrer du dig måske, hvorfor der er en gratis VPN-knap på hjemmesiden. Forfatteren af ​​FAQ-siden kunne heller ikke helt finde ud af det, så dækkede alle baser med følgende to svar:

Dette link til den gratis prøveversion bringer dig bare tilbage til startsiden, så hvis du virkelig vil prøve SuperVPN, skal du betale.

Du kan ikke betale på webstedet for tjenesten, hvis du vil betale med PayPal. Hvis du agter at betale med et kreditkort, er du også bedre stillet med ikke at betale på webstedet. Det er fordi du får en lavere pris, hvis du går ad den rute, der tilbydes PayPal-brugere.

Du skal fortælle kundesupportoperatøren (Ian), hvilken plan du vil tilmelde dig. Han sender dig et link til en faktura. Du kan vælge at betale fakturaen med et kreditkort, så PayPal er ikke dit eneste valg. Jeg bad om Deluxe SSL-planen, som er prissat til $ 15 på webstedet. Den blev imidlertid opført til $ 14 på fakturaen. Således sparede jeg en dollar ved at få den manuelle faktura i stedet for at betale via webstedet. Længere nede på denne skærm er der felter, der giver dig mulighed for at betale med et kreditkort i stedet.

Uønskede tilbehør

En ekstra, uopfyldt vare tilføjes til din regning. Dette er en udvidet downloadtjeneste, der siger, at den vil bevare den software, du er ved at downloade i skyen i to år, hvis du betaler $ 3,95. Du kan læse mere om dette tilbud ved at klikke på "Hvad er dette?" link.

Du kan slippe af med denne linjepost ved at klikke på papirkurvikonet. Du behøver ikke betale $ 14-prisen, fordi når du klikker på PayPal-knappen for at betale, tror webstedet, at du forlader siden uden at købe og giver dig et rabat-tilbud.

Klik på knappen i pop op-vinduet for at beregne din regning igen.

Klik på PayPal Checkout-knappen for at fortsætte. Du skal logge ind på PayPal, hvorfra faktureringssystemet vil udpakke din hjemmeadresse. Momsen for det land, hvor du har din PayPal-konto, tilføjes fakturaen.

Når du har trykket på "Køb nu" -knap, får du vist en kvittering som bevis på køb.

Se til din indbakke for en 'velkomst' e-mail fra Superb VPN (se navnændringen). Dette indeholder links til en installationsvejledning og downloads til OpenVPN GUI-softwaren.

SuperVPN Windows VPN-klient

Hvis du har prøvet andre VPN-tjenester, har du muligvis allerede OpenVPN GUI-systemet på din computer. I dette tilfælde skal du blot flytte SuperVPN-konfigurationsfilerne til konfigurationsbiblioteket for OpenVPN for at oprette forbindelse.

Når du starter grænsefladen, ser du ikke en app vises på din skærm. Se i stedet til dit skrivebords systembakke. Appen vises som et ikon, der viser en computerskærm med en hængelås på.

Højreklik på ikonet for at få adgang til VPN-menuen, der viser alle tilgængelige servere. Hold markøren over et serverplaceringsnavn for at få adgang til en undermenu til kommandoer.

Når du klikker på Connect, åbnes et vindue med et loginoverlay. Heldigvis genereres brugernavnet og adgangskoden til denne VPN ikke, men er mindeværdige vilkår. Du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode, hver gang du logger på en server.

Når VPN er tilsluttet, bliver OpenVPN-ikonet i din systembakke grønt.

Ydeevne (hastighed, DNS, WebRTC og IPv6-tests)

Jeg testede SuperVPNs forbindelser ved hjælp af testmy.net. Jeg udførte tests på forbindelser til testmy.net Miami og London servere. Miami-testene kørte først uden nogen VPN-beskæftiget. Dette etablerede en baseline for præstationsvurderinger. IPLocation.net rapporterede placeringen af ​​SuperVPN US-serveren som Wilmington, Delaware. Det viste sig, at den canadiske server var i Montreal, og den britiske server i London.

Min lokale internettjeneste er ikke stor. Dette er den slags betingelser, du kan møde, når du rejser til udlandet på ferie og har brug for en VPN til at oprette forbindelse til tv-tjenester til hjemmet. Selvom SuperVPN-tjenesten bremsede forbindelserne i Nordamerika, var den britiske serveres ydelse sammenlignelig med hastigheder på den ubeskyttede linje. I alle tilfælde var SuperVPNs downloadydelse god nok til HD-videostreaming.

Jeg testede for IP-lækager med ipleak.net, mens jeg var tilsluttet SuperVPN US-serveren. Dette sted opdagede, at min placering var i USA, men kunne ikke finde ud af den nøjagtige placering. Alle DNS-opkald blev foretaget til servere i Californien og Iowa. Der var ingen indikationer på min sande placering, der var i Den Dominikanske Republik. Rapporten Web Real-Time Communication (WebRTC) afslørede ikke min reelle placering.

doileak.net kom med lignende resultater. Det placerede mig i USA, men kunne ikke præcisere en by. Der var ingen DNS-lækager, og WebRTC-rapporten angav ikke, hvor jeg virkelig var.

Min internetudbyder bruger ikke Internet Protocol version 6 (IPv6) adressering, så jeg kunne ikke teste for IPv6 lækager.

Streamingtjenester

Jeg sluttede mig til SuperVPN US-serveren og testede VPN's evne til at komme ind i et antal USA-baserede videostreamingsservere. Netflix opdagede VPN og forhindrede mig i at se videoer. ABC.com blokerede også for adgang. Jeg var i stand til at se en video på NBC.com.

Mens jeg var tilsluttet SuperVPN UK-serveren, testede jeg britiske tv-kanalwebsteder og prøvede også Netflix igen. Netflix UK ville ikke lade mig se videoer, og heller ikke BBC iPlayer. ITV Hub og Channel 4 lader begge se deres indhold.

Andre platforme

Du kan installere OpenVPN GUI til brug med SuperVPN på Windows, Android, Mac OS X, macOS og iOS-enheder. Du kan også installere SuperVPN OpenVPN-implementeringen på Linux Ubuntu.

Få en tilbagebetaling

SuperVPN-webstedet gør det temmelig klart, at du vil have en kamp på dine hænder, hvis du ønsker en refusion.

I betragtning af at VPN ikke ser ud til at omfatte nogen kryptering, skal du ikke tilmelde dig tjenesten i første omgang. Men hvis du laver denne fejl, er det her, du kan forvente, når du beder om refusion.

Jeg bad om refusion via kontaktformularen på SuperVPN-webstedet, men det fik mig bare et svar om, at kontoen fungerede fint, hvilket ikke var det, jeg havde bedt om.

Jeg betalte for tjenesten via PayPal, og jeg anbefaler, at du gør det samme. Abonnementsprocessen opretter en gentagen faktureringsaftale på din konto, så den første ting du skal gøre er at stoppe det.

Trin 1

Log ind på PayPal og klik på Profil øverst til højre på skærmen. Vælg Profil og indstillinger fra rullemenuen Profil-menu. Dette kommer dig til siden Min profil.

Trin 2

Klik på Mine penge i menuen til venstre, og derefter tændt Opdatering i "Mine forudgående godkendte betalinger" afsnit. Du får en liste over gentagne faktureringsaftaler.

Trin 3

Klik på navnet MyCommerce Inc - dette er den faktureringsaftale, du har til SuperVPN.

Trin 4

Klik på skærmen Faktureringsoplysninger Afbestille i statuslinjen.

Når du har annulleret aftalen, vil SuperVPN vide, at du mener forretning. Hjemmesiden erklærer, at virksomheden kun skal give dig en refusion, hvis tjenesten ikke fungerer. Denne erklæring håndhæves af de oplysninger, som "ingen tilbagebetaling" politik aftales af betalingsprocessoren SWREG. Som sådan kan du give op med at prøve at få dine penge ud af SuperVPN og gå til SWREG.

E-mail [Email protected], giver dit kundeordre-id fra den PDF-kvittering, som virksomheden har sendt dig. Bare angiv: "Jeg ønsker at annullere min konto og få en refusion, fordi tjenesten ikke er som annonceret."

SWREG sender en e-mail til SuperVPN og kopierer dig ind. Emnelinjen for denne meddelelse vil være SWREG 1ST Refundeanmodning. SuperVPN sender dig et par e-mails, der prøver at få dig til at installere softwaren igen. Ignorer dem. Lad det være et par dage, og send derefter en anden e-mail til SWREG og siger "Jeg bad om refusion, hvor er det?" Du skal modtage en fuld refusion inden for cirka fire timer.

SuperVPN-gennemgang: Konklusion

SuperVPN har en masse mistænkelige aspekter ved det, der gjorde mig ubehagelig. VPN-tjenesten har en adresse og et telefonnummer i Wilmington, Delaware, men kundesupportpersonalet arbejder på Central European Time. På sine fakturaer placerer virksomheden sig i Irland.

Tjenesten kaldes SuperVPN overalt på webstedet, men i dens support-e-mails henviser signaturlinjen til Superb VPN. Denne skiftende identitet virker lidt grimset.

Det faktum, at ingen i virksomheden har nogen idé om, hvilke krypteringsmetoder VPN bruger, er helt klart underligt. Konfigurationsfilerne til OpenVPN GUI-interface mangler i de kodelinjer, som standard OpenVPN-implementeringer inkluderer. Derudover viser logfilerne for forbindelser ingen registrering af nogen kryptering.

Klientforbindelsessoftwaren verificerer ikke certifikaterne på de servere, den opretter forbindelse til, og lægger således alle forbindelser åbne for angreb mellem mennesker i midten. Dette er et enormt tilsyn for et firma, der driver en internetsikkerheds- og privatlivets service.

Virksomheden er åben for at føre forbindelseslogfiler i fem dage. Denne faktor gør denne VPN til et dårligt valg for dem, der ønsker identitetsbeskyttelse, når de downloades med torrents. Tjenestens manglende evne til at komme ind i mange videostreamingtjenester betyder, at meget billigere VPN'er, såsom NordVPN eller VPNArea, ville tilbyde en meget bedre aftale.

Jeg kunne lide:

 • Flersproget app
 • Generisk OpenVPN-interface
 • Bundlede konfigurationsfiler
 • Op til fem tilladte samtidige forbindelser afhængigt af planen
 • Gode ​​hastigheder

Jeg var ikke så sikker på:

 • Personale uden kendskab til VPN-protokoller

Jeg hadede:

 • Opretholdelse af forbindelseslog
 • Rapporteret malware-indhold
 • Tvivlsom kryptering
 • Mangel på validering af servercertifikat
 • Forvirret virksomhedsidentitet
 • Ingen dræbskontakt
 • Ingen automatisk WiFi-beskyttelse

Dette er næsten den dyreste VPN i virksomheden. Du ønsker dog ikke at bruge den til P2P-download, videostreaming, identitetsbeskyttelse, hackerforebyggelse eller WiFi-beskyttelse. Det er sandsynligt, at de kunder, som denne VPN vinder, ikke ved bedre. Det er vanskeligt at forestille sig, at nogen, der havde været på et websted som ProPrivacy.com, og klikket igennem til de anbefalede VPN, derefter ville vælge at tage et SuperVPN-abonnement.

Se på ExpressVPN, og se derefter på SuperVPN. Hvilket ville du vælge?

Besøg SuperVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me