SurfEasy anmeldelse

SurfEasy

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 6,49
  / måned

ProPrivacy.com score
7.6 ud af 10

Resumé

SurfEasy er et Virtual Private Network (VPN), der har eksisteret i en række år. Det er en godt abonneret VPN, der tilbyder nogle interessante og unikke tjenester, såsom en USB-dongle, der leveres med en sikker browser. VPN leverer OpenVPN som standard, hvilket er fremragende. Derudover er kryptering implementering stærk på grund af en robust kontrolkanal. Endelig leverer denne VPN temmelig hurtige forbindelseshastigheder, hvilket skulle gøre det velegnet til de fleste menneskers behov.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  25 Mbps
 • Jurisdiktion
  Canada
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  28

Funktioner

Serverplaceringer

Sidste år havde SurfEasy servere i kun 14 lande. Nu er tjenesten udvidet til at give omkring 500 servere i 28 lande. Dette er en enorm forbedring, og fordi VPN allerede havde en fantastisk dækning i alle de vigtigste nationer i hele verden (til fjernelse af blokering), gør de ekstra servere virkelig SurfEasy til en fremragende VPN.

Peer-to-peer (P2P)

Fildeling og torrenting er tilladt, men kun på Ultra-planen, så tilmeld dig denne plan, hvis P2P er et problem.

Annonceblokker

SurfEasy leveres med en annonceblokerende algoritme, der "opfanger cookies, som annoncører bruger til at følge dig online."

Samtidige enheder

VPN kan installeres på fem enheder samtidigt, hvilket betyder, at det er perfekt til at give sikkerhed på alle dine enheder (eller måske til brug af en familie). Imidlertid er kun en forbindelse tilladt på mobilplanen.

Domain Name System (DNS) Lækagebeskyttelse

Tjenesten leverer beskyttelse mod lækage af DNS, der opstår på serverniveau og ikke kan tændes og slukkes. DNS-anmodninger håndteres af GoogleDNS, men forespørgslerne er proxy.

Besøg SurfEasy »

Hastighed og ydeevne

Hastighedstest blev udført på en 50 Mbps fiberforbindelse. Hastighedstest blev udført ved hjælp af testmy.net, og serverne blev testet fra en britisk testserver (UK og Holland VPN) og en New York-server til de amerikanske tests. Som du kan se, tog hastighederne lidt af et fald på de amerikanske og nederlandske servere - mere end jeg havde håbet på. De var dog ikke de værste hastigheder, vi nogensinde er stødt på. Derudover prøvede jeg streaming i HD og kunne. Jeg vil dog ikke anbefale denne VPN til folk, der ønsker at lave virkelig intense online-aktiviteter såsom spil; der er hurtigere VPN'er til dette formål. Generelt set er der dog ret gode hastigheder.

Download SurfeasyUpload Surfeasy

Jeg testede for DNS-lækager ved hjælp af ipleak.net og fandt, at der ikke var nogen Internet Protocol (IP) lækager, ingen DNS-lækager og ingen Web Real-Time Kommunikation (WebRTC) lækager. Desværre (på grund af det faktum, at min internetudbyder ikke tillader mig det), kunne jeg ikke teste for Internet Protocol version 6 (IPv6) lækager. Bortset fra det var jeg imidlertid meget tilfreds med resultaterne. Ja, det er rigtigt, at VPN bruger GoogleDNS, men fordi det nærmer sig anmodningerne, er det ikke et problem.

Virksomheden fortalte mig, at DNS-lækage beskyttelse sker på serverniveau. En DNS-lækage opstår dog, når en DNS-anmodning sker uden for datatunnelen, hvilket betyder, at den faktisk ikke kan beskyttes på serverniveau. Dette betyder, at fordi der ikke er nogen beskyttelse mod DNS-lækage i appen, må vi antage, at der overhovedet ikke er nogen DNS-lækagebeskyttelse. Som tidligere nævnt registrerede jeg imidlertid ingen DNS-lækager.

1 måned

$ 6,49
om måneden

Pris

SurfEasy VPN har tre forskellige planer (månedligt, kvartalsvis og årligt). Disse planer ser sådan ud:

 • Mobile har servere i 16 lande og en enhedsgrænse. Det koster $ 2,99 månedligt eller $ 29,99 årligt.
 • Total har servere i 16 lande og en enhedsgrænse på fem. Det koster $ 4,99 månedligt eller $ 47,88 årligt.
 • Ultra har servere i 25 lande, tillader torrenting og har en enhedsgrænse på fem. Det koster $ 11,99 månedligt eller $ 77,88 årligt.

Derudover giver SurfEasy en startplan, der giver brugerne mulighed for at opleve 16 lande (fem enhedsgrænse) med en 500 MB brugsgrænse (pr. Måned). Brugere kan tjene belønninger for at få lidt mere brug. Starttjenesten er gratis og er fantastisk, fordi den giver folk mulighed for at prøve, før de køber. Derudover er det en fremragende mulighed for folk, der har brug for at omgå regeringscensur som f.eks. I De Forenede Arabiske Emirater eller Kina.

Ligesom langt de fleste VPN'er er optionerne et abonnement på et år, seks måneder eller en enkelt måned. Rabatter gives til længerevarende abonnenter. Derudover har firmaet en syv-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at enhver kan prøve SurfEasy risikofri.

Serverindstillinger

Servere er placeret i enten 16 eller 28 lande, afhængigt af hvilken plan du vælger. Ultra-planen giver abonnenter adgang til alle 28, mens Mobile og Total-planerne kun inkluderer brug af 16 servere. Servere er spredt over et fremragende udvalg af placeringer, selv på de enklere planer. Lokationer inkluderer USA, Canada, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Norge, Holland, Spanien, Brasilien, Japan, Australien og Singapore.

De to 16-serverplaner er tilstrækkelige til de fleste menneskers behov, og dem med specifikke krav kan gå til Ultra-abonnementet. Bemærk, at langt de fleste af disse planer kun er tilgængelige for personer, der downloader klienten og ser på konti > instrumentbræt del af hjemmesiden. Så hvis du har kigget på webstedet og ikke kan se de planer, jeg har nævnt, skal du downloade softwaren for at bruge den gratis startplan, og alle vil blive tydelige.

Abonnenter kan betale med et kreditkort eller med PayPal. Desværre er det ikke muligt at betale med bitcoins for ekstra anonymitet med SurfEasy VPN - et mindre tilbageslag, men det er værd at huske på. SurfEasy er ikke særlig billig på det månedlige abonnement, men det bliver meget mere fornuftigt, hvis du abonnerer årligt og ikke synes alt for overpris (sammenlignet med lignende tjenester).

Derudover sælger SurfEasy også en privat desktop browser, der kommer indlæst på en USB-stick. Da dette er en fremragende løsning til at forblive sikker på farten (det er perfekt til rejsende og folk, der ofte bruger offentlig WiFi), vil vi se nærmere på softwaren i afsnittet 'Andre tjenester' i denne anmeldelse.

Brugervenlighed

Tilmelding

Tilmelding til SurfEasy VPN kunne ikke rigtig være enklere. Skønt jeg foretrækker det, hvis de havde alle planerne på webstedet i stedet for stashet væk på klientens instrumentbræt. Dette er dog en mindre klage, især i betragtning af at klienten er gratis tilgængelig på startplanen, som giver folk mulighed for at prøve SurfEasy gratis. Ja, gratis!

For at abonnere skal du blot tilmelde dig SurfEasy med en e-mail og adgangskode. Herefter skal du enten bruge startplanen eller vælge en plan og betale med et kreditkort eller PayPal. Når det er gjort, modtager abonnenter en introduktions-e-mail med links til de forskellige klienter og andre downloads (såsom .ovpn-filer). Processen er selvforklarende, og der er guider til opsætning af VPN, hvis du er en total nube (eller ønsker at få OpenVPN til at arbejde på tredjepartsklienten, for eksempel).

Andre platforme

SurfEasy er tilgængelig for de fleste af de populære platforme. Den eneste, der ikke har tilpasset VPN-software til det, er Linux. Af denne grund betyder forbindelse til SurfEasy på Linux at bruge tredjeparts OpenVPN-software. Dette er dog let at downloade og installere. Derudover har SurfEasy illustrerede og informative installationsvejledninger til de fleste platforme (med undtagelse af Linux, som endnu en gang ikke er dækket).

Ligesom på Windows leveres Mac- og Android-klienterne med OpenVPN som standard. iOS kommer på den anden side med IPsec som standard. Klienterne ligner alle Windows-modstykket, let at navigere og let at bruge. Der er en lignende mangel på en kill switch på alle platforme.

Andre / gratis tjenester

En fremragende service, der kan købes fra SurfEasy (på en engangsbasis) er dens forudindlæste mikro-USB, som leveres med en sikker browser. For mennesker, der ønsker at forblive private og sikre, er dette en brugerdefineret Secure Sockets Layer (SSL) krypteret version af Firefox. Det fungerer ved blot at tilslutte det til en USB-port.

SurfEasy-private browser er virkelig nyttig for folk, der ønsker at forblive sikkert på offentlig WiFi. Den leveres i en pungholder af kreditkortstørrelse, så den kan nemt bæres på alle tidspunkter. Den private browser kan købes for $ 69,99 (ikke inklusive forsendelse), hvilket er et engangsgebyr for levetidens brug af browseren. Selvom det kan virke en smule dyrt, er det faktisk stor værdi for pengene, i betragtning af at det er nok til at holde dine data sikre på enhver offentlig WiFi-hotspot. Af denne grund anbefales dette produkt til folk, der leder efter en sikkerhedsløsning, når de er ude og omkring.

Privatliv og sikkerhed

SurfEasy er en canadisk VPN, der er baseret i Toronto, Ontario. Det er tilgængeligt til Windows, OS X, iOS og Android. Virksomheden har også udvidelser til Opera- og Chrome-browsere. At være hjemmehørende i Canada betyder, at firmaet er underlagt en række privatlivets invaderende love, der er vedtaget i landet i de senere år. Derudover er det under paraplyen af ​​5 Eyes - en overvågningsaftale, der giver engelsktalende nationer mulighed for at dele overvågningsdata mellem deres efterretningsbureauer.

Heldigvis, for at gå sammen med en stigning i drakoniske og overreagerende canadiske love, har SurfEasy skærpet sin privatlivspolitik. VPN-tjenesten har kun opbevaret båndbredde-logfiler (samlet og ikke brugerspecifik) i over et år nu. Det betyder, at abonnenter er fri til at gøre, hvad de vil.

Tæt på nul-logfiler betyder, at selvom regeringen ikke betjener den med en warrance, har SurfEasy ikke noget brug at udlevere. Af den grund annoncerer SurfEasy åbent, at P2P, BitTorrenting og fildeling alle er tilladt på tjenesten. Dette er den type privatlivspolitik, du kan stole på, og vi bifalder SurfEasy for den.

De eneste tilfælde, hvor SurfEasy sandsynligvis vil vedtage sin magt til at opsige et abonnement, er i det, de beskriver som "overforbrug" (f.eks. personer, der kører servere via deres service). En SurfEasy-konto er til personlig brug, og fem samtidige forbindelser er mere end rimelige. Som sådan ser dette ikke ud som en urimelig del af privatlivspolitikken.

Kryptering

Når det kommer til kryptering, klarer SurfEasy ikke noget med PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol). I stedet leveres Windows-, Mac- og Android-klienterne med OpenVPN (256 bit) som standard. IOS-appen bruger Internet Protocol Security (IPsec - 128 bit), som stadig er meget mere sikker end PPTP. Hvis du dog vil oprette forbindelse til OpenVPN på iOS, skal du oprette forbindelse ved hjælp af tredjeparts OpenVPN Connect-softwaren (meget let at konfigurere, hvis nødvendigt). Alt i alt en god privatlivspolitik og stærk kryptering.

SurfEasy bruger GoogleDNS. Dette er ikke så effektivt som VPN'er, der håndterer DNS-anmodninger med deres egne servere, hvilket er lidt synd. Den gode nyhed er imidlertid, at firmaet fuldmagter disse anmodninger: så i virkeligheden er det ikke et problem. Ingen point fratrukket.

Kunde service

Support håndteres via et live chat-system mellem kl. 08:00 og 20:00 (EST) mandag til fredag ​​og indtil 17:00 EST i weekenden. Virksomheden har også en telefonhotline (det er gratis at ringe fra Storbritannien, USA og Canada). For alle andre er et billetsystem tilgængeligt, der besvares via e-mail. Jeg fandt, at supportpersonalet var yderst hjælpsom.

Derudover ser det ud til, at kundeserviceagenter har mulighed for at kommunikere med andre medlemmer af SurfEasy-teamet med stor lethed. Dette gør det muligt for virksomheden at håndtere problemer effektivt og hurtigt. Jeg havde aldrig ventet mere end cirka en halv dag med at få et svar, hvilket var behageligt. Et fremragende kundesupporthold, der er en kredit til udbyderen.

Jeg kunne også godt lide vidensbasen, installationsvejledninger og ofte stillede spørgsmål (FAQ) på webstedet, som alle var detaljerede og godt præsenteret med grafik, når det var nødvendigt. Nogle VPN'er har en meget sektion for barebones support - SurfEasy har på den anden side en godt planlagt og logisk pool af ressourcer. Det er en utrolig nyttig del af webstedet, der giver folk mulighed for at finde en løsning på problemer uden at skulle chatte med kundeservice, hvis de ikke vil.

Afsluttende tanker

Jeg kunne lide:

 • OpenVPN som standard på Mac, Windows og Android
 • Over gennemsnitlige tilslutningshastigheder
 • Servere i 16-25 lande
 • USB privat browserindstilling
 • Fjernelse af BBC iPlayer
 • Kun nogle få aggregerede forbindelseslogfiler blev holdt
 • Stærk kryptering

Jeg var ikke så sikker på:

 • Frigør ikke Netflix US

Jeg hadede:

 • Ingen dræbskontakt
 • Ingen beskyttelse mod DNS-lækage i appen

SurfEasy VPN er en canadisk VPN-service, der er forbedret gennem årene. Servere er placeret på ekstremt nyttige steder rundt om i verden, og hvis det ikke var for let træghed, ville denne VPN være egnet til alle formål. Kryptering er stærk på kontrolkanalen, hvilket betyder, at den er robust. Det leveres også med OpenVPN som standard. En ulempe er manglen på en driftsafbryder og beskyttelse mod DNS-lækage - man kan kun håbe, at SurfEasy vil gøre godt ved sit løfte om, at dræbskontakten snart kommer (kontroller med SurfEasy, hvis dette er en funktion, du har brug for).

Alt i alt er SurfEasy en sikker VPN med en stærk privatlivspolitik. Selvom (meget få) forbindelseslogfiler opbevares, skal du være opmærksom på, at dette er aggregerede logfiler, som ikke giver væk noget om nogen abonnent. Dette er de typer forbindelseslogfiler, der ikke kan bruges til at montere et trafikforholdsangreb, hvorfor det er disse type forbindelseslogfiler, der betragtes som sikre.

Medmindre du udfører ekstremt datakrævende opgaver, er denne VPN virkelig anstændig. Det er bestemt en god mulighed for hyppige rejsende, der ønsker at forblive sikre på offentlig WiFi. Derudover har du virkelig ikke noget at tabe ved at prøve SurfEasy for dig selv på grund af den gratis startplan og syv-dages pengene-tilbage-garanti. Så hvorfor ikke prøve tjenesten?

Besøg SurfEasy »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me