SwitchVPN Review

SwitchVPN

 • Prissättning

  Från $ 9.95
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Windows

  • Mac OS

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • Hulu

  • iPlayer

ProPrivacy.com Göra
7,5 av 10

Sammanfattning

SwitchVPN är en VPN-tjänst som påstår sig leverera 145+ höghastighetsservrar på 35 olika globala platser. Dessutom kan SwitchVPN ståta med överkomliga priser, obegränsad bandbredd och en mängd olika krypteringsprotokoll.

Snabbstatistik

 • Länder
  24
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • Jurisdiktion
  Förenta staterna

Prisplan

SwitchVPN erbjuder två olika prenumerationsalternativ. Även om företaget erbjöd fler val tidigare, är de två kvarvarande valen fortfarande ganska prissatta:

 • 12 månader VPN - 79,95 $ (6,66 $ / m)
 • 1 månad VPN - $ 9,95

De två prenumerationsalternativen inkluderar alla SwitchVPN-funktioner och en full 30-dagars tillbaka-garanti. Utöver detta erbjuder SwitchVPN också en dags gratis provperiod. Även om detta inte är idealiskt vad gäller testtillförlitlighet kan du åtminstone testa VPN: s prestanda.

Den kostnadsfria testversionen en gång om dagen är också lite svår att hitta. På ProPrivacy.com strävar vi efter att göra saker lite lättare för dig - prova SwitchVPN i 1 dag
.

Dessutom erbjuder SwitchVPN också en mängd olika betalningsalternativ, inklusive de flesta kreditkort, PayPal och Bitcoin.

SwitchVPN-funktioner

SwitchVPN påstår sig vara byggt på ett nätverk på 145+ höghastighetsservrar på 35 olika globala platser. Serverplatserna sträcker sig från Nord- och Sydamerika till Europa och Asien / Stilla havet. Dessutom kan SwitchVPN skryta med DNS-teknik med hög säkerhet som når så långt som Kina.

SwitchVPN påstår också att erbjuda multigigabit-hastigheter som är idealiska för spel och streaming, samt möjligheten att ansluta fem enheter samtidigt. Ännu bättre erbjuder tjänsten fri tillgång till alla VPN-protokoll och obegränsad bandbredd.

Kombinera allt ovan med SwitchVPN: s påstående om att blockera geo-begränsat innehåll från var som helst i världen och du har själv något som låter som en ganska bra VPN-leverantör.

SwitchVPN-kundsupport

SwitchVPNs kundsupport är utmärkt. För att starta erbjuds en mängd detaljerade installationsguider direkt från hemsidan. För att gå vidare erbjuder SwitchVPN 24/7/365 support på olika sätt, inklusive livechatt som kan nås utan att registrera.

När jag testade responstiden blev jag positivt överraskad över hur snabbt kundsupportrepresentanten för chatt svarade till mig - ungefär en till två minuter. Dessutom var informationen de gav mig mycket användbar och svarade på de flesta av mina frågor (om inte alla av dem).

Efter livechats kundtjänst kommer SwitchVPNs informationsbank. Detta innehåller felsökningsguider, juridisk information och en detaljerad FAQ. Slutligen erbjuder SwitchVPN förutom livechatt och informationsbank också ett biljettbaserat kundsupportalternativ.

SwitchVPN Sekretess & säkerhet

SwitchVPN erbjuder en mängd olika krypteringsalternativ; inklusive upp till 256-bitars kryptering för OpenVPN-protokollet. Standard för OpenVPN är 128-bitars Blowfish för dataströmkryptering och RSA-1024 (med en 2048-bitars statisk nyckel) för handskakning.

Förutom OpenVPN erbjuder SwitchVPNs anpassade klient också L2TP / IPsec. Dessutom, om du råkar vara belägen i Kina, har du också tillgång till SSTP - ett protokoll som är idealiskt för länder som blockerar VPN-teknik.

I fortsättningen erbjuder SwitchVPN också en virtuell brandvägg och ett internt DNS-system. Under de senaste åren har SwitchVPN också inkorporerat deras företag i USA. Det betyder att de inte längre omfattas av Indiens komplexa blandning av lagar och förordningar.

Istället erbjuder SwitchVPN officiellt ett VPN som lagrar absolut inga loggar - inte anslutning, inte bandbredd, ingenting! Detta är extremt idealiskt; vilket gör SwitchVPN till ett fantastiskt val för en VPN-leverantör. Dessutom erbjuder SwitchVPN också P2P-stöd.

SwitchVPN-webbplats

Samtidigt som SwitchVPN-webbplatsen är visuellt attraktiv och tillräckligt lätt att navigera, föredrar vi deras äldre, snyggare version. Genom att skjuta åt sidan visar SwitchVPN-hemsidan företagets övergripande mål att ”hålla internet gratis” precis utanför fladdermallen. Under kan du klicka på "Läs mer" eller "Prova SwitchVPN."

Bläddra nedåt kan du se prisalternativ och information om den totala tjänsten. Längst ner på sidan finns en mängd länkar tillgängliga. De innehåller en länk för att kontrollera din IP-adress, samt länkar till den officiella och regelbundet uppdaterade SwitchVPN-bloggen och deras sociala medieprofiler.

Vårt enda klagomål med SwitchVPN-webbplatsen är hur svårt det är att hitta deras en-dagars gratisversion. Även om du enkelt kan hitta det genom Googling, skulle det vara till hjälp om de annonserade det mer fritt på sin webbplats.

Använda SwitchVPN i Windows OS

Det är ganska enkelt att registrera sig för SwitchVPN: s kostnadsfria testkonto för en dag. När du har klickat på den kostnadsfria provlänken anger du din e-postadress och lösenord. En aktiveringslänk som innehåller en gigantisk Bekräfta konto-knapp skickas till den e-postadress du anger. När du har klickat på knappen riktas du till en sida som innehåller ditt användarnamn och lösenord för ditt testkonto.

När det gäller registrering efter att din rättegång har löpt ut är SwitchVPN mycket anonym; kräver bara din e-post (och lösenord). Om du vill kan du också ange ditt namn, land och företagsnamn. Efter registrering skickar SwitchVPN ett e-postmeddelande med inloggningsinformation och användbara tips om hur du kommer igång med deras tjänst.

Använda SwitchVPN

När du har landat på SwitchVPNs testkonto-sida kan du börja den mycket enkla installationen för SwitchVPN Windows-klienten.

 1. Ladda ner & installera SwitchVPN Windows-klienten
 2. SwitchVPN-gränssnittet dyker upp
 3. Ange användarnamn & lösenord från din testkonto-sida
 4. Träffa inloggning
 5. SwitchVPN visar din nuvarande IP
 6. Tryck på den jätte strömbrytaren
 7. Din nuvarande IP kommer att återspegla förändringen
 8. Använd SwitchVPN för att bläddra säkert!

Sammantaget är den anpassade SwitchVPN Windows-klienten användarvänlig och attraktiv för ögat. Det finns några olika konfigurationsinställningar, inklusive olika protokollalternativ. På ProPrivacy.com rekommenderar vi starkt att du använder OpenVPN.

Andra användbara SwitchVPN-alternativ som är värda att nämna inkluderar en kill switch, automatisk återanslutningsfunktion och lista över platsundantag.

SwitchVPN-prestanda (hastighet / läcktest)

Under tidigare tester har SwitchVPN: s nedladdnings- / uppladdningshastigheter visat sig vara snabba och pålitliga (se bild ovan). I mina senaste tester var jag glad över att se SwitchVPN hålla jämna steg med deras höga hastigheter och tillförlitlighet.

Med hjälp av den rekommenderade amerikanska servern under anslutningen kom min SwitchVPN: s nedladdningshastighet på 33,90 Mbps. Uppladdningen var också imponerande med 5,53 Mbps. Lyckligtvis förblev den hastigheten sann under streaming, nedladdning och surfning.

När det gäller läckagetestning var jag också glad att se att det inte fanns några läckor. För att testa ditt eget SwitchVPN för läckor, besök webbplatser som ipleak.net, test-ipv6.com och / eller doileak.net.

SwitchVPN-enhetens tillgänglighet

SwitchVPN är tillgängligt för användare av Windows, Mac, iOS och Android.

SwitchVPN för iOS

SwitchVPN-appen för iOS är nästan identisk med Windows-appen både i utseende och användning. Om du vill använda iOS-appen med ditt provkonto laddar du ner appen och anger din provinloggning och lösenord. För att ansluta till en server väljer du en plats.

Din telefon kommer att be om din tillåtelse att lägga till en VPN-konfiguration - allt du behöver göra är att trycka på ja och sedan välja den jätte strömbrytaren. Bam! Du är redo att gå!

SwitchVPN Review: Slutsats

Vi gillade

 • Flera protokoll erbjuds
 • Stort antal installationsguider
 • Höga hastigheter
 • Brett utbud av serveralternativ
 • Inga lagrade loggar

Vi var inte så säker på

 • Den uppdaterade webbplatsen är en besvikelse jämfört med den gamla

Vi hatade

 • Ingenting

SwitchVPN är ett bra VPN-alternativ med ett stort antal servrar och pålitliga, snabba hastigheter. Dessutom är kundsupport utmärkt och säkerhetsprotokoll är bra. Bortsett från deras röriga uppdaterade webbplats, är SwitchVPN definitivt värt att kolla in och definitivt prisvärt nog. Om du bestämmer dig för att prova SwitchVPN ska du lämna din användarupplevelse i kommentaravsnittet nedan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me