TigerVPN anmeldelse

TigerVPN


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,16
  / måned

ProPrivacy.com score
8.2 ud af 10

Resumé

Grundlagt i 2011, TigerVPN er en Slovakisk VPN-service, der nyligt blev lanceret i maj 2016. En ny motor, ny hjemmeside og nye apps giver TigerVPN en let ansigtsløftning. En relativt kort virksomhedshistorie betyder, at ikke meget er offentligt kendt om kvaliteten af ​​tjenesten, så jeg besluttede at give TigerVPN en prøvekørsel selv. Fortsæt med at læse denne TigerVPN-gennemgang for at finde ud af, om de skærer ned!

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  26 Mbps
 • Jurisdiktion
  Slovakiet
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  42

Funktioner

TigerVPN opererer fra den Slovakiske hovedstad Bratislava. Slovakiet er et godt land, hvor en VPN-udbyder opererer fra. Dette skyldes, at den slovakiske forfatningsdomstol for nylig fastslog, at enhver masseovervågning af borgerne er forfatningsmæssig. TigerVPN er en godt afrundet VPN med følgende premium-funktioner:

 • 300 servere i 42 lande
 • 5 samtidige forbindelser - for årlige abonnenter. (To forbindelser, hvis du betaler månedligt)
 • Ingen brugslogfiler
 • Apps til Windows, Mac, iOS og Android
 • gratis StickyPassword (Premium Plan)
 • Shimo VPN Manager (med den årlige plan)
 • Gratis prøveperiode på 500 Mb
 • Billetbaseret support

Hastighed og ydeevne

Alle hastighedstest blev udført fra et sted i Centraleuropa. Servere blev testet fem gange for at fastslå et gennemsnit. Min gennemsnitlige hastighed uden VPN registreret som 70 Mbps på testdagen. Tyske, amerikanske østkyst og britiske servere blev testet. Den tyske server fungerede bedst med gennemsnitlige downloadhastigheder på 32 Mbps. Både de britiske og amerikanske servere gennemsnitligt udgjorde ca. 15 Mbps, med Storbritannien lidt hurtigere (sandsynligvis på grund af dens nærhed).

Alle servere fungerede godt nok til, at jeg kunne streame i HD. Imidlertid er et fald på 40 til 50 Mbps en temmelig massiv - og folk med en langsommere internetforbindelse til at starte med - kan måske opleve, at de ikke er i stand til at streame uden at buffere. Uploadhastigheden forblev meget mere stabil og faldt kun med en lille mængde sammenlignet med min basetest. Jeg opdagede ingen IP-lækager, DNS-lækager eller WebRTC-lækager, når jeg testede Tiger VPN, hvilket er gode nyheder. Jeg testede dog ikke for IPv6-lækager, fordi jeg ikke har en IPv6-forbindelse på dette tidspunkt.

Prisfastsættelse og planer

2 år

$ 4,16
om måneden

12 måneder

$ 6,67
om måneden

6 måneder

$ 8,33
om måneden

TigerVPN følger branchestandardstien, når det kommer til prisfastsættelse og planer. Kunder kan vælge mellem en kontrakt på 1, 6 eller 12 måneder. Der tilbydes stigende rabatter til længere forpligtelser. TigerVPNs priser er temmelig gennemsnitlige. $ 6,67 pr. Måned for den laveste pris (et årligt abonnement) er ikke så dårligt og kan sammenlignes positivt med andre VPN'er - selvom det ganske vist er muligt at få noget bedre til mindre.

Årsplanen giver dig op til fem samtidige forbindelser. På den anden side er $ 11,99 for et måneds abonnement temmelig stejl, og du får kun to forbindelser. TigerVPN tilbyder en gratis prøveversion for nye kunder til at eksperimentere med tjenesten. Forsøget er begrænset til kun 500 MB data og udvalgte placeringer. Det er dog en velkomstfunktion for dem, der ønsker at prøve, før de køber. Betalingsmuligheder er normale med de almindelige kredit- / betalingskort og PayPal som indstillinger. Jeg var glad for at se muligheden for at betale med Bitcoin også. Dette betyder, at der kan opnås en ekstra grad af anonymitet.

Privatliv og sikkerhed

OpenVPN er standardprotokollen. Dette giver mest sikkerhed for brugerne. TigerVPN giver også brugerne mulighed for at skifte til L2TP. TigerVPN bruger industristandard AES-256-CBC-kryptering med OpenVPN-protokollen som standard. Desværre understøtter TigerVPN ikke Perfect Forward Secrecy, hvilket betyder, at det sandsynligvis ikke er sikkert fra NSA's lignende. TigerVPN angiver klart, at der ikke er gemt nogen brugslogfiler. Nogle forbindelsesdetaljer, herunder tidsstempler og båndbredde, er dog "midlertidigt gemt".

I betragtning af, at Slovakiet ikke har nogen obligatorisk lov om datalagring, er dette frustrerende. Dem med et højt privatlivsbehov vil sandsynligvis rynke over forbindelseslogfilerne og skal se andre steder. For langt de fleste mennesker bør forbindelseslogfilerne dog ikke være et problem. TigerVPN tillader fildeling og har servere optimeret til det. TigerVPN tillader P2P-torrenting på de fleste servere, selvom de beder om at afstå fra denne aktivitet på deres amerikanske servere. Alt i alt bruger TigerVPN temmelig anstændigt kryptering, skønt det stadig falder under niveauet for ExpressVPN,
for eksempel.

Endelige tanker

TigerVPN er en OK VPN, der prises på lignende måde som mange andre VPN'er på markedet (hvis du betaler årligt). Det er dog værd at bemærke, at det er muligt at få en nul-log-VPN, der fjerner Netflix US for mindre. VPN fungerer godt på alle de populære platforme, og det har ret anstændigt kundepleje. Desværre har den desværre ikke live chat support som mange VPN'er i sin prisklasse. TigerVPN hævder at fjerne blokering af amerikanske Netflix, men i mine test mislykkedes det.

Dog blev det med succes fjernet blokering af iPlayer på dette tidspunkt. Med nogle forbindelseslogfiler, ingen perfekt fremadrettet hemmelighed i sin krypteringssuite og manglen på en dræbte - denne VPN er langt fra på toppen af ​​VPN-privatlivets fred. Langsomke hastigheder er også lidt af en bekymring, og forbrugerne har klaget over forskellige hastigheder på tværs af servere. Alt taget i betragtning må jeg konkludere, at denne VPN er overpris. Se andetsteds.

Besøg TigerVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me