TorGuard anmeldelse

TorGuard

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,16
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS

ProPrivacy.com score
8.2 ud af 10

Resumé

TorGuard er et respekteret og stærkt abonneret Virtual Private Network (VPN), som vi anser for at være godt over gennemsnittet. Servere er placeret i over 50 lande, hvilket giver abonnenter mere end nok valg til at fjerne blokeringen af ​​websteder og omgå censur. Kryptering er stærk, og abonnenter får masser af muligheder. Og fordi det har en nul-logs-politik, er privatlivets fred sikret (på trods af at det er baseret i USA). Hvis TorGuard VPN købes årligt, tilbyder den en rimelig pris med hurtige forbindelseshastigheder og fremragende kundepleje.

Hurtige statistikker

 • Lande
  55
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Jurisdiktion
  USA
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  0 Mbps

Videoanmeldelse

Find ud af, hvad vi troede på TorGuard i vores praktiske videoanmeldelse, eller bliv ved med at rulle for at få et mere detaljeret look.

TorGuard anmeldelse | ProPrivacy

TorGuard anmeldelse | ProPrivacy

TorGuard anmeldelse | ProPrivacy

Funktioner

Samlede servere 3000
Lande 55
Samtidige forbindelser 5
torrenting
Router Support
Portvideresendelse
Valg af havn
Routere understøttet DDWRT tomat OpenWRT Asuswrt-Merlin
Bare metal eller virtuelle servere Råt metal

TorGuard-servere er placeret i over 50 lande. Det giver abonnenter masser af valg og giver dem mulighed for at fjerne blokering af næsten alt indhold fra hele verden. Derudover betyder det, at uanset hvor brugerne befinder sig, vil TorGuard have en server i nærheden af ​​dem (for at få bedre forbindelseshastigheder).

TorGuard giver abonnenter mulighed for at bruge fem samtidige forbindelser. Brugere kan dog købe mere til den meget rimelige pris på $ 1,00 pr. Måned (pr. Ekstra forbindelse til VPN). Dette er en fremragende mulighed, der giver folk mulighed for at dække så mange enheder, som de ønsker (og er fantastisk for familier, der har en masse enheder, som de har brug for at beskytte).

En kill switch er tilgængelig på OS X- og Windows-platforme, men ikke klientens mobile versioner. Tilsvarende er Domain Name System (DNS) lækebeskyttelse tilgængelig i Windows og OS X. Det kan tændes og slukkes i softwaren.

Stealth-forbindelser til omgåelse af firewalls (som f.eks. Great Firewall of China) er også tilgængelige på alle TorGuards VPN-planer. Der er desuden en ad-blocker og malware-blocker, der kan tændes og slukkes i softwaren.

P2P

TorGuard tillader P2P-download på alle delte servere. Så hvis torrenting er vigtig for dig, er TorGuard perfekt (Tor i navnet er der på grund af dets fokus på BitTorrenting, i modsætning til enhver tilknytning til Tor-projektet). For mere information, se vores bedste VPN til torrent-websteder.

Proxy

TorGuard leverer en grundlæggende proxy-service med 200 servere i otte lande for dem, der ikke har brug for en fuld VPN-service. Denne billigere mulighed giver noget privatliv, men giver ikke det sikkerhedsniveau, som en VPN gør. Det er dog ideelt til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold og P2P-fildeling (som det er optimeret til).

Anonym e-mail-service

TorGuard har en anonym e-mail-service med fire forskellige planer, hvoraf den billigste er $ 6,95 pr. Måned. Bemærk, at du får en gratis version af den anonyme e-mail-tjeneste, når du tilmelder dig en af ​​VPN-planerne. Den gratis plan indeholder 10mb offshore e-mail-opbevaring, og du kan bruge den på ethvert operativsystem. Dette er en nyttig, gratis bolt-on service for VPN-abonnenter, som det er værd at drage fordel af.

Betalte planer for den anonyme e-mail-tjeneste leveres med 30 GB krypteret lagerplads med desktop-synkroniseringsapps til Windows, iOS og Android. G / PGP-e-mail-kryptering, opgaver / noter / kalender, POP3 / IMAP-support, fillagring, e-mail-filtrering, adressebog og mere.

Dedikerede IP'er til streaming

For folk, der vil streame amerikanske Netflix, Hulu, BBC iPlayer - og andre streamingtjenester, vil de grundlæggende VPN-planer ikke være nok.

Når du har tilmeldt dig, er det nødvendigt også at få en dedikeret streaming-IP-plan. Den gode nyhed er, at brugerne kan bruge en rabatkode (TGLifetime50) til at reducere omkostningerne ved et årligt abonnement enormt med en dedikeret IP. Ved hjælp af koden er det muligt at få et års værdi af dedikeret streaming-IP for kun $ 27,50. Hvis du imidlertid vil betale for en dedikeret IP til den britiske iPlayer og for US Netflix, skal du betale for begge, hvilket vi betragter som temmelig dyr.

Torguard-interface

TorGuard tilbyder også en præmie 'Residential IP VPN service'. Udbyderen lejer ældre IP-adresser til beboelse direkte fra store internetudbydere i USA og England, hvilket giver det udseende, at brugerne opretter forbindelse ved hjælp af en standard bolig-IP-adresse. Udbyderen siger, at dette gør det næsten umuligt for et websted eller en tredjepartstjeneste at afgøre, om en bruger tunnelerer gennem en kendt VPN-udbyder.

Besøg TorGuard »

Hastighed og ydeevne

Hold musen nede på grafen nedenfor for at se opdaterede hastighedsresultater for de hurtigste VPN'er på markedet

Hastighedstest for TorGuard blev udført ved hjælp af vores videnskabelige (serverbaserede) hastighedstestsystem. I nedenstående diagram ser du gennemsnittet på alle fire servere, som vi tester: Hong Kong, Australien, Storbritannien og USA.

Som du kan se fra grafen, fungerer TorGuard relativt godt sammenlignet med andre premium VPN'er. Downloadhastigheder for månederne oktober og november var i gennemsnit 28,7 Mbps med burst-hastigheder på 114,6 Mbps. Disse hastigheder er store i betragtning af prisen på et årligt abonnement.

Download hastighedsgrafik

Jeg besluttede at se på hver af serverne individuelt for at se, hvordan de opførte sig. Jeg opdagede, at den britiske server var lidt lavere end gennemsnittet med gennemsnitlige downloadhastigheder på 23,9 Mbps. På trods af dette lidt langsommere gennemsnit var hastighederne gode nok til streaming i HD - hvilket er stort.

download hastighedsgrafik

Den gode nyhed for TorGuard-abonnenter er, at VPN's forbindelseshastigheder er forbedret i det seneste. Dette er et godt tegn og viser, at tjenesten investerer i bedre servere og infrastruktur.

Torguard-hastighed indtil videre

Lækagetest

IPv4-lækage detekteret?
WebRTC-lækage fundet?
Datagrænser
Båndbreddegrænser
ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) N / A

Jeg testede TorGuard for IP-lækager ved hjælp af ipleak.net. Den gode nyhed er, at jeg opdagede ingen IP-lækager, ingen DNS-lækager og ingen WebRTC-lækager. Torguard bruger sine egne DNS-opløsere som standard. Abonnenter kan imidlertid vælge mellem følgende DNS-indstillinger i TorGuard-appindstillinger: Niveau3, Google, OpenDNS, Cloudflare, Quad9 eller TorGuard Annonceblokerende DNS. Dette er en dejlig tilføjelse til tjenesten, men af ​​privatlivets fred og sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi generelt at holde os til TorGuards egne DNS-servere.

Pris

Brugere kan købe TorGuard på en række forskellige betalingsplaner. Den første er en proxyservice, der koster $ 5,95 pr. Måned. Det giver abonnenter mulighed for at bruge Socket Secure (SOCKS5) og Hypertext Transfer Protocol (HTTP) / Secure Sockets Layer (SSL) -proxy på fem enheder. Abonnenter kan bruge proxy-tjenesten til at få adgang til enhver torrent-klient. Derudover giver proxy-tjenesten adgang til 200+ proxy-internetprotokol (IP) -adresser, i otte lande. Adgang er ikke begrænset til hverken brug eller båndbredde.

Proxy-prisliste

Hvis en proxy-service ikke er din kop te, kan du købe den fulde premium VPN-service for $ 9,99 pr. Måned ($ 11,54, hvis det købes i et bundt med proxy-tjenesten kastet i). Disse priser reduceres markant, hvis du forpligter dig i en længere periode: $ 20,97 kvartalsvis eller $ 64,00 årligt (hvilket fungerer kun $ 5 pr. Måned).

Alle planerne leverer det samme serviceniveau, hvilket er meget mindre forvirrende end mange VPN'er. Den eneste forskel er, at TorGuard belønner abonnenter for at have forpligtet sig i længere perioder.

Abonnenter kan også vælge at betale for en dedikeret IP-adresse og portvideresendelse. Disse tjenester er temmelig dyre: $ 7.99 pr. Måned, $ 18.99 per kvartal, $ 36.99 pr. Seks måneder eller $ 54.99 pr. År. Brugere kan dog bruge rabatkoden "TGLifetime50" for at få deres VPN-abonnement og en dedikeret IP til streaming til halv pris. Dette vil reducere omkostningerne ved en årlig VPN med en enkelt dedikeret IP til kun $ 57,50 (hvilket er en ekstremt god pris).

Betalinger accepteres med kreditkort, PayPal, Bitcoin eller et stort antal andre online betalingsmetoder. TorGuard tilbyder flere betalingsmuligheder end næsten enhver anden VPN. TorGuard tilbyder også en række anonyme kryptobetalingsmetoder, herunder Monero. De accepterer også Bitcoin- og Litecoin-betalinger gennem BTCpay (for ekstra privatliv i forhold til BitPay). TorGuard var den allerførste VPN-udbyder, der begyndte at acceptere Bitcoin- og Litecoin Lightning Network-betalinger i begyndelsen af ​​2018.

Money back-garanti

Også fantastisk: TorGuard giver en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste tjenesten helt risikofri. Denne garanti er dog ikke tilgængelig for nogen, der betaler med cryptocurrencies. Derudover tilbyder TorGuard ikke refusion til kunder, der vælger at få en dedikeret IP. Dette er en tilstand, der er værd at huske på - hvis du vil undgå skuffelse.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Tilmelding

Tilmelding til TorGuard er rart og nemt. For at tilmelde sig et kreditkort skal brugerne udlevere en e-mail-adresse, fuldt navn, faktureringsadresse og adgangskode. Imidlertid kan folk bruge falske oplysninger og bitcoins til at betale, og dermed beskytte sig yderligere med et lag af anonymitet i abonnementsfasen.

Abonnenter har en enorm mængde af betalingsmuligheder: Visa, Amex, Mastercard, Discover, PayPal, Altcoins, Alipay, CashU, PaySafeCard, gavekort og Bitcoin (hvilket langt den bedste er anonymitet). TorGuard sender en e-mail, der forklarer, hvordan man kommer i gang, når kunden har abonneret.

Når abonnementet er tilmeldt, kan forbrugere logge ind på medlemsområdet og downloade den klient, de har brug for. Klienterne downloades hurtigt og installeres med stor lethed. Når det først er installeret, er det bare et tilfælde at køre softwaren, logge ind, vælge dine foretrukne krypteringsindstillinger og oprette forbindelse til en server.

TorGuard Windows VPN-klient

På trods af at være enkel og uklar, har TorGuards klient alle de nødvendige pro-funktioner, du kan forvente af en top-end VPN-service.

En dræbskontakt forhindrer brugere i at lække data til deres internetudbyder (ISP) ved at lade alle data passere gennem VPN-tunnelen som standard (når de anvendes). Derudover er der indbygget Web Real-Time Kommunikation (WebRTC), DNS og Internet Protocol version 6 (IPv6) beskyttelse, som alle kan tændes og slukkes i indstillinger. Hvad mere er, TorGuard har nu tilføjet Stunnel (tilsløret servere) til sine desktop-klienter (både Windows og Mac)

Abonnenter kan oprette forbindelse ved hjælp af enten Transmission Control Protocol (TCP) eller User Datagram Protocol (UDP). UDP er bedre til streaming, da det er hurtigere. Abonnenter kan vælge det krypteringsniveau, de ønsker - vi foreslår, at du vælger AES-256, da dette er den mest sikre mulighed (og nu er tilgængelig på alle TorGuard-servere).

Det er ekstremt let at oprette forbindelse til TorGuards servere - vælg bare en serverplacering og klik på Opret forbindelse. VPN tager omkring tyve sekunder at oprette forbindelse og gør det klart, når der er oprettet en forbindelse.

Andre platforme

TorGuard er også tilgængelig på Android, iOS, OS X og Linux. Det har tilpassede apps til mobile enheder. TorGuard VPN sælger også blinkede routere og har guider til blinkende DD-WRT- og tomat-routere med sin software (til forbindelse med OpenVPN) sammen med Boxee-routere (kun PPTP). Dette er en fantastisk tilføjelse, og det er dejligt at se en forblinket router på salg.

Android

Jeg downloadede og brugte Android-platformen. På trods af det faktum, at det er meget mere minimalt end Windows-softwaren, fungerede det uden problemer. Forbindelseshastighederne var de samme som dem, vi stødte på på Windows-klienten. OpenVPN er tilgængeligt fra klienten, og brugere kan ændre krypteringsindstillingerne og vælge op til AES 256 med 512 SHA (hvilket er en ekstremt robust form for kryptering).

Desværre er der ingen killswitch på Android. Hvad mere er; Jeg stødte ikke på nogen lækager af DNS, når jeg brugte Android-klienten, og jeg TorGuard fortalte mig, at klienten indeholder DNS-lækager. Også fremragende: Torguard har føjet Stunnel (tilsløret servere) til Android-klienten. Dette gør det muligt for folk at skjule deres VPN-brug fra internetudbyderen og lader dem komme rundt på firewalls i lande som Kina og Iran.

iOS

IOS-appen giver kun IPsec- eller IKEv2-kryptering. For at oprette forbindelse ved hjælp af OpenVPN skal du bruge tredjeparts OpenVPN Connect-appen. Den gode nyhed er, at TorGuard har guider, der hjælper dig med at få denne opsætning.

Desværre er der ingen killswitch på iOS. Imidlertid implementerer det DNS-lækager.

Linux

TorGuard er en af ​​de eneste VPN-udbydere, der leverer en VPN-klient-app med en grafisk brugergrænseflade (GUI) til alle distros af Linux. Dette gør TorGuard til en fremragende mulighed for Linux-brugere.

Andre / gratis tjenester

Den vigtigste ekstra service, der er tilgængelig på TorGuard, er dens anonyme e-mail-konto. Dette er tilgængeligt for forskellige omkostninger, men leveres gratis med et VPN-abonnement. Den gratis version giver adgang til 10mb krypteret e-mail-lager. Du kan bruge det på ethvert operativsystem.

Kunde service

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Penge tilbage garantilængde 7
Gratis prøveversion Ingen

Kundesupport på TorGuard håndteres via en 24/7 chat-service på sin hjemmeside. Hvis live chatten af ​​en eller anden grund ser ud til at være slukket - naviger til "Hent TorGuard nu" side - hvor live chat altid er tilgængelig.

Live chat er en fremragende ressource, der giver både potentielle abonnenter og kunder mulighed for at stille spørgsmål om tjenesten. Repræsentanterne er meget engagerende, kyndige og venlige. Derudover kommunikerer de hurtigt og har alle de links, de har brug for ved hånden. Resultatet er, at de hurtigt kan rådgive brugerne om, hvordan man løser problemer, og kan linke dem til guider, der hjælper med at få jobbet gjort.

Derudover kan abonnenter bruge et billetsystem til at stille spørgsmål, som TorGuard svarer via e-mail. Jeg ville stille nogle meget tekniske spørgsmål om krypteringen, så kontaktede dem via billetsystemet. Jeg modtog et svar på under 24 timer fra deres tech-team, der fortalte mig alt hvad jeg havde brug for at vide om eventuelle nylige forbedringer af tjenesten.

TorGuard leverer også installationsvejledninger og tutorials til at hjælpe folk med at opsætte alt fra blinkede routere til OpenVPN ved hjælp af apps fra tredjepart. Desuden har webstedet underafsnit for hver forskellige platform, så brugerne kan få de guider, der gælder for dem.

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse
Dræb switch
Selvhostede / Proxied DNS Ja

TorGuard er et amerikansk registreret selskab. Det betyder, at den amerikanske regering i teorien kunne udstede warrants og gag-ordrer, der tvinger TorGuard til at følge undersøgelserne uden at informere sine abonnenter. Desværre er dette tilfældet for alle amerikanske virksomheder, og derfor betragtes USA som et ubehageligt sted med hensyn til privatliv.

TorGuards privatlivspolitik siger, at den ikke indeholder nogen brugs- eller forbindelseslogfiler, hvilket er ideelt. EN nul logfiler politik er fremragende. Det betyder, at hvis TorGuard bliver kontaktet af regeringen med en beføjelse, har den ikke meget at udlevere. Det eneste, som TorGuard opbevarer, er faktureringsoplysninger. Men fordi det er muligt at betale med Bitcoins - selv denne del af processen kunne udføres med et falsk navn om nødvendigt.

Dette er, hvad TorGuard har at sige om at falde ind under amerikansk jurisdiktion:

”Vores juridiske repræsentation i øjeblikket er komfortabel med den nuværende virksomhedsstrukturering i USA, men vi vil ikke tøve med at flytte alle aktiver internationalt, hvis jorden skifter under vores fødder. Alle de vigtigste faktureringsinfrastrukturer, autentificeringsservere og teknikere er allerede placeret internationalt. ”

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andre protokoller Shadowsocks, Stunnel, SSH-tunneling, OpenConnect / AnyConnect, SSL Proxy

Alle platforme kan oprette forbindelse til TorGuard ved hjælp af OpenVPN (vores anbefalede protokol). OpenVPN er dog kun hjemmehørende i Windows og OS X. På iOS leveres Internet Protocol Security (IPsec) og Internet Key Exchange version 2 (IKeV2) som standard, og du skal installere OpenVPN Connect for at bruge OpenVPN. På Android er det nødvendigt at bruge tredjeparts OpenVPN-software (tilgængelig i Google Play Store). Selvom dette er lidt vondt, er virkeligheden, at tredjeparts OpenVPN-software er gratis, sikker og meget let at installere.

Abonnenter kan også vælge mellem Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) og Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP), hvis de ønsker det (ved at forbinde med Viscosity). Vi vil dog anbefale dig at holde dig væk fra PPTP, da det ikke er sikkert længere - så den officielle klient med indbygget OpenVPN er perfekt. Hvad jeg virkelig elsker ved denne service er, at abonnenter kan vælge mellem en masse forskellige OpenVPN-krypteringsstyrker:

TorGuard giver også mulighed for at aktivere en "stealth-proxy" (findes i TG lite-appen)>flere indstillinger>proxy>TorGuard Stealth Proxy). Brugere kan vælge mellem fem japanske eller fem amerikanske servere, som er forbundet til via en krypteret SOCKS5-proxytunnel. Dette tilføjer et andet lag AES-256 (Advanced Encryption Standard) -kryptering. Denne indstilling er fantastisk til folk, der ønsker at omgå firewalls som den store firewall i Kina.

Dette er hvad TorGuard har at sige om at tilbyde forskellige niveauer af kryptering på platformen:

”Når du siger, at der er kendte sårbarheder over for BF - CBC, kan man antage, at det er helt ødelagt. Dette er ikke tilfældet (endnu), og hvis der var bevis for dette, ville vi fjerne muligheden fra vores software. Ved at tilføje flere krypteringsindstillinger til ALLE OpenVPN-servere (BF CBC, AES128, AES 256) vil dette give brugeren mulighed for at træffe deres eget valg med hensyn til forbindelsessikkerhed. ”

VPN.ac-skandalen

For to år siden beskyldte VPN.ac TorGuard for at stjæle sin kode. Selvom nogle mennesker måske ikke ser dette som et problem, var problemet (ifølge VPN.ac), at TorGuard ikke havde kopieret koden korrekt og havde efterladt forbrugere med sikkerhedssårbarheder. TorGuard benægtede at have gjort noget forkert med vilje og hævdede, at en tredjepartsudvikler havde videregivet problemet til det.

Ifølge TorGuard blev problemet rettet meget hurtigt, og TorGuard-platformen har været helt sikker, siden sårbarheden blev opdateret. Derudover kører TorGuard nu alle sine servere. Der er således intet for abonnenter at bekymre sig om, når man bruger TorGuards klienter.

Afsluttende tanker

TorGuards OpenVPN-krypteringsindstillinger er formidable. Abonnenter får en service, der leverer nogle af de højeste niveauer af kryptering på markedet, med muligheden for at falde ned til intet for opgaver, der ikke kræver så meget privatliv. Dette giver forbrugerne en enorm mængde valg, så de kan bruge tjenesten på forskellige måder til forskellige tidspunkter, hvilket er fantastisk.

Hastigheder klarede sig virkelig godt, selv med de stærkeste krypteringsindstillinger, og nul-logs-privatlivspolitikken taler for sig selv. Et valg af servere i over 50 lande afrunder tjenesten pænt. Denne VPN har fremragende supportpersonale, fremragende guider, den sælger en blinket router (og har guider til opsætning af blinkede routere). Derudover giver det en nyttig 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Selvom det er lidt dyrt for et måneds abonnement, er det på linje med top-end af VPN-markedet, og priserne er meget mere fornuftige på årsbasis. En imponerende VPN-service.

Besøg TorGuard »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me