TorVPN anmeldelse

TorVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 0,67
  / måned

ProPrivacy.com score
7 ud af 10

Resumé

TorVPN er en britisk-baseret VPN-service, der er billig og har nogle interessante funktioner. Hjemmesiden gør et godt indtryk og giver køberen tillid. Imidlertid har tjenesten en række tekniske mangler. Derudover inkluderer TorVPN ikke en brugerdefineret app, så der er flere VPN-sikkerhedsfunktioner, som den ikke kan tilbyde. Læs videre for at finde ud af mere om dette Virtual Private Network (VPN).

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  26,3 Mbps
 • Jurisdiktion
  UK
 • Samtidige forbindelser
  20
 • Lande
  8

Funktioner

 • Syv-dages pengene-tilbage-garanti
 • Gratis version (gyldig i 7 dage)
 • 11 servere i otte lande (Der er to servere hver i Ungarn, Storbritannien og USA.)
 • Tredjeparts OpenVPN-app til Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux og routere
 • Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) til manuel opsætning på Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux og routere
 • Secure Shell (SSH) tunnel til Windows og Linux
 • Ingen aktivitetslogfiler
 • Tilladelse af op til 20 samtidige forbindelser
 • Ingen datagennemstrømningsgrænser for nogle betalte planer
 • P2P tilladt på Premium-konti
 • Flersproget hjemmeside
 • Flersproget app

Hastighed og ydeevne

Jeg udførte hastighedstest med protokollen indstillet til OpenVPN ved hjælp af User Datagram Protocol (UDP). I begge tilfælde udførte jeg fem test ved hjælp af testmy.net i England (med en Virgin Media-internetservice). Jeg brugte IPLocation.net til at kontrollere placeringen af ​​TorVPN-serverne, mens jeg gik sammen. Paris-serveren var i Roubaix, tæt på Lille - ganske langt fra Paris. London-serveren var i Whitstable, Kent, som ligger tæt på London. Miami-serveren var i Miami.

Jeg testede London- og Paris-serverne på en testserver i London. Jeg sammenlignede også hastighederne på en forbindelse til London uden VPN. Miami-servertesten kørte til en testserver i Miami og sammenlignede med tests til den samme server uden VPN. Den britiske server klarede sig bedst med hastigheder på 37 Mbps. Frankrig var betydeligt langsommere i gennemsnit på ca. 20 Mbps.

Uden en VPN blev min 50 Mbps internetforbindelse reduceret til 32 Mbps på Miami testserveren. Med VPN, der gik ned til 12 Mbps. Selvom det er et ganske stort fald, ville 12 Mbps ganske vist give brugerne mulighed for at streame alt andet end den højeste kvalitet HD.

Jeg udførte læketest ved hjælp af ipleak.net. Desværre opdagede jeg en DNS-lækage, der afslørede min reelle placering. Min ISP bruger ikke IPv6-adresser, så jeg kunne ikke teste for disse lækager. Ingen andre IP-lækager eller WebRTC-lækager blev fundet, men DNS-lækagen betyder, at jeg skal udelukke denne VPN til privatlivets formål.

Prisfastsættelse

1 måned

$ 0,67
om måneden

TorVPN giver den mest varierede og unikke prisstruktur, jeg nogensinde er stødt på. En gratis plan er nyttig til at få en forsmag på tjenesten, men er begrænset til kun en server (efter eget valg). Indstillingen Custom VPN giver brugerne mulighed for at justere funktionerne i tjenesten for at tilpasse tjenesten til dine behov.

De vigtigste abonnementsplaner koster £ 1,90 for et 30-dages abonnement, der tillader to samtidige forbindelser og 50 GB trafik på et valg af to servere. £ 5,50 for at få 90 dage med 3 samtidige forbindelser på alle "grundlæggende" servere - med en downloadgrænse på 100 GB.

GoldVPN er gyldigt i et år, det giver 4 samtidige forbindelser, adgang til alle servere og ubegrænset trafik. Det er en meget billig pris for det, du får, og jeg er grundigt imponeret over prisstrukturen.

Abonnenter kan betale for tjenesten med PayPal, Bitcoin og kredit- eller betalingskort behandlet af PayPal.

Privatliv og sikkerhed

TorVPN er en UK-baseret udbyder, der holder forbindelseslogfiler. Forbindelseslogfiler i Storbritannien vedrører, fordi de kunne bruges til at montere et tidskorrelationsangreb. Vi anbefaler således ikke denne VPN til privatlivets fred eller torrenting.

TorVPN har ikke sin egen app. I stedet skal du downloade en tredjeparts OpenVPN-klient. PPTP er tilgængelig, men er usikker og skal konfigureres manuelt, så vi anbefaler at du holder dig væk fra det.

OpenVPN er implementeret med en robust AES-256-chiffer. Datatilladelse håndteres med sikker HMAC SHA1, og håndtrykket er sikkert RSA-4096. VPN leverer også perfekt fremad-hemmelighed via DHE-4096. Den svageste del af protokollen er SHA1-godkendelsen, men dette betragtes stadig som sikker, hvilket betyder, at denne VPN er god til privatlivets formål.

Også gode nyheder: OpenVPN-appen fra tredjepart inkluderer nu en killswitch og DNS-lækagebeskyttelse, så du vil være sikker ved at bruge denne app til at oprette forbindelse.

Endelige tanker

TorVPN er en utrolig billig VPN. At være baseret i Det Forenede Kongerige og holde forbindelseslogfiler regulerer det til privatlivets formål, og jeg vil anbefale mod at bruge det til Torrenting. På grund af det faktum, at Miami-serveren tilladte mig at se US Netflix - er det et interessant forslag - især til kun $ 26 pr. År. Når det er sagt, blokerer TorVPN ikke for BBC iPlayer.

Den gratis service er en god måde at prøve TorVPN på. Dog vil du sandsynligvis køre 2GB-datatillæg temmelig hurtigt. Kundesupport med live chat ville være en fremragende funktion - hvis den nogensinde blev besøgt. Og jeg fandt, at e-mail-svar på supportbilletter er langsomt og det tager dage at løse. Samlet set en god VPN til en endnu bedre pris, som måske er værd at prøvekørsel afhængigt af dine personlige behov.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me