TotalVPN-gennemgang

TotalVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 5,99
  / måned

ProPrivacy.com score
4 ud af 10

Resumé

TotalVPN er en ny udbyder, der ønsker at gøre en stænk på VPN-markedet. Takket være dens enkelhed og gode værdi ville vi ikke blive overrasket, hvis det inden for få år når sit mål. Fra marts 2017 accepterer TotalVPN og søsterselskabet SaferWeb ikke nye brugere. Hvorvidt dette vil betyde den endelige afslutning af TotalVPN og SaferWeb, er endnu ikke synlig, men i mellemtiden anbefaler vi stærkt at tjekke nogle pålidelige, alternative VPN'er. Klik på knappen nedenfor for at se vores topanbefalinger!

OPDATERING 8. marts 2017: Fra denne dato accepterer TotalVPN og søsterselskabet SaferWeb ikke nye brugere. Hvorvidt dette vil betyde den endelige afslutning af TotalVPN og SaferWeb, er endnu ikke synlig, men i mellemtiden anbefaler vi stærkt at tjekke nogle pålidelige, alternative VPN'er. Klik på knappen nedenfor for at se vores topanbefalinger!

OPDATERING 11. august 2016: Da vi foretog vores gennemgang af denne service, har vi modtaget adskillige foruroligende negative kommentarer, hvoraf nogle involverer uventede betalinger fra kundekonti. Vi agter at undersøge dette og revidere denne service. I mellemtiden anbefaler vi, at du både læser nedenstående anmeldelse fuldstændigt såvel som at se på kommentarfeltet for at tage en informeret beslutning.

Hvis du leder efter en gratis VPN-service, har vi en gratis VPN-liste her med nogle gode alternativer.

Funktioner

 • 25 serverplaceringer
 • 3 samtidige forbindelser
 • Gratis mulighed
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Ingen brugslogfiler
 • Support til alle enheder
 • Ingen båndbredde eller datagrænser

Hastighed og ydeevne

Heldigvis var der ikke noget galt i løbet af kontrollen for DNS-lækager, inklusive IPv6 og WebRTC Bug. Tests på begge skal køres med jævne mellemrum som en sikkerhed og for at kontrollere, at din VPN-service kører til den standard, du har betalt for.

Hastighedstests var lidt underlige. Ydeevnen var konsekvent temmelig god til stor, men da de faktiske data kom igennem, var hastigheder mellem en og to Mbps ikke ualmindelige (hvilket forståeligt nok er noget foruroligende). Så igen, Soundcloud, flere faner og streaming af film online i over to timer gik alle af uden mere end et mindre hik her og der (og de var få og langt imellem). Igen er det værd at bruge den gratis plan til at tage et kig på ting, hvis du er bekymret for dette, mens du periodisk tester med testmy.net. Dette er sandsynligvis fordi TotalVPN anonymt overvåger sit netværk til brug og kun giver dig den båndbredde, du har brug for.

Prisfastsættelse og planer

TotalVPN tilbyder to muligheder til abonnenter: Gratis eller $ 7,79 om måneden for Total Premium Plan. Førstnævnte leveres kun med tre servervalg, mens sidstnævnte inkluderer 30+ servere og ikke hæmmes af hastighedshætten, der er involveret i den gratis mulighed. Begge planer undersøges nærmere tekniske detaljer senere i denne gennemgang.

Hvis du beslutter at gå med Total Premium Plan, bliver du behandlet med en speciel ProPrivacy.com 20% rabat! Når det er sagt, er denne salgsfremmende pris begrænset til den første betalingsrunde. Derefter bliver du opkrævet standardbeløbet.

Ingen af ​​planerne vil dog sandsynligvis bryde banken. Den gratis plan - selvom den er begrænset - er uden tvivl tiltalende, mens Total Premium Plan er blandt de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Du kan tilmelde dig og betale for begge ved hjælp af et kreditkort. Kryptokurser som Bitcoin er desværre endnu ikke en mulighed.

Hvis du beslutter at gå med Total Premium Plan, bliver du også behandlet med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Denne garanti, når den kombineres med den gratis plan, giver dig muligheden for at teste tjenesten to gange for at sikre dig, at det er den der for dig. Temmelig pæn!

Privatliv og sikkerhed

TotalVPN tilbyder fire krypteringsprotokoller: IKEV2, IPsec, PPTP og OpenVPN - hvoraf den sidste anbefales mest til sikkerhed og til alt andet end ekstreme hastighedsproblemer. P2P-fildeling er ikke udtrykkeligt forbudt og heller ikke eksplicit opmuntret, men det er tilladt, hvis du accepterer deres servicevilkår.

Virksomhedens placering i Storbritannien hæver nogle flag med hensyn til overholdelse af myndigheder, og TotalVPN vil gøre det, hvis det stævnes af et regeringsorgan. Når det er sagt, hvis du ikke deltager i nogen farlig aktivitet af den ulovlige sort online, skal du være okay.

Det er også bemærkelsesværdigt, at salgstvister styres af amerikanske love i henhold til præstensen af ​​staten Massachusets. Forbindelseslogging er ikke ideel, men acceptabel nok for mange mennesker, og almindelig - desværre.

Kryptering, mens du bruger OpenVPN, udføres ved hjælp af AES-128 bit CBC, med et 4096-godkendelsescertifikat. Det ville være dejligt at se en opgradering til AES 256 i fremtiden og SHA-1 måske, selvom den tilgængelige kryptering på ingen måde er lurvet.

Afsluttende tanker

Hvert barn har voksende smerter, ligesom enhver virksomhed, inklusive Total VPN. Selvom vores gennemgang viser, at den overgår forventningerne på dette tidlige stadium med en tilgængelig klient et par justeringer, der mangler storhed, et glat websted, meget økonomiske prisindstillinger og en gratis plan. Besøg sin hjemmeside i dag for at se, om TotalVPN er den rigtige VPN-service for dig!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me