Tresorit anmeldelse

Tresorit

Tresorit er en af ​​de bedst tilgængelige cloud-opbevaringsløsninger, der er tilgængelige, med privatlivets fred og sikkerhed i forkant.

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

Baseret i Schweiz tilbyder tjenesten næsten uovertrufne niveauer af privatliv på tværs af linjen takket være landets strenge føderale love og regler. Ifølge virksomheden selv er Tresorits sikkerhed uovervindelig og får tillid hos 10.000 organisationer over hele verden. Dette testes regelmæssigt af eksperterne fra de mest berømte institutioner, der hver ikke er i stand til at bryde krypteringen.

Kan lide

 • Nul-viden kryptering
 • Baseret i Schweiz
 • Beskyttelse af klientsiden integritet
 • Brugervenlig
 • Vejledninger for GDPR-overholdelse for virksomheder
 • 2-faktor godkendelse
 • God cross-platform support
 • Filversionering

Kan ikke lide

 • Ikke open source
 • Nogle funktioner er låst bag et stort prismærke

Prisfastsættelse

Gratis

$ 0.00
om måneden

Præmie

$ 6,67
om måneden

Solo

$ 16,00
om måneden

Tresorit har flere pakker der er egnede til personlige, professionelle og forretningsbrugere. Prisfastsættelse dækker alle ender af markedet med skaleringsfunktioner, der svarer til stigningen. Heldigvis inkluderer alle niveauer nul-viden, 2-faktor-godkendelse, indbygget ende-til-ende-kryptering og Outlook-integration. Tresorit lover at holde hænderne godt væk fra krypteringsnøglerne.

Det personlige premium-niveau er det billigste og giver 200 GB lagerplads til op til 5 separate enheder, gendannelse af version op til 10 versioner og aktivitetshistorik i 90 dage. Solo-pakken, der er rettet mod freelancere og professionelle brugere, fjerner kapslerne til versiongendannelse og aktivitetshistorik, mens den krypterede lagerplads øges til 2.000 GB på 10 enheder. Dette niveau giver også brugeren mulighed for at kontrollere tilladelser, dele filer med adgangskodebeskyttede links og adgangslogger til sporing.

Team af brugere vil gerne henlede opmærksomheden på de forskellige tilbud fra virksomheder og virksomheder, som inkluderer de fleste funktioner beskrevet ovenfor. Uanset om du leder efter muligheden for at integrere det aktive bibliotek, tilføje digital rettighedsstyring, udslette systemet eksternt, tilføje admin API'er eller lege med brugerdefinerede funktioner, er det værd at tjekke pakkerne for dig selv, da der er stor forskel mellem dem.

Tresorit tilbyder en gratis pakke kaldet Basic og også en gratis 14-dages prøveversion med en 7-dages pengene-tilbage-garanti på sine Premium-, Solo- og Small Business-pakker. De, der ønsker at gå all-out for Enterprise-niveauet, skal kontakte virksomheden direkte. Desværre accepterer Tresorit ikke kryptovalutaer, betalingsmetoder inkluderer kreditkort (Visa, MasterCard og Amex) eller PayPal.

Funktioner

 • Nul-viden
 • Ende-til-ende-kryptering
 • Helt tværplatform med mappesynkronisering
 • Overholder de nyeste ISO-standarder
 • Filversionering
 • Support til fildeling
 • OS-integration (kun Windows)

Filversionering

Der er en række grunde til, at en bruger muligvis skal gendanne deres fil til en tidligere version, fra flere brugere, der foretager uønskede ændringer til malware, der truer dit system. Tresorit holder styr på hver fils versionhistorik, så brugerne kan genvinde adgang til tidligere iterationer. Det er værd at bemærke, at funktionen er pr. Fil og ikke kan udføres med en hel mappe, som i nogle tilfælde kan være tidskrævende.

Virksomheden opbevarer filer, selv efter at de er slettet, hvilket kan berøre privatlivets entusiaster derude, men det betyder, at du kan gendanne slettede filer, hvis du skifter mening.

Support til fildeling

Det er utroligt nemt at dele filer med andre, når du bruger Tresorit. Medlemmer kan direkte inviteres til at deltage i en mappe eller få adgang med et link. Tilslutning af mappen via e-mail kræver, at modtageren registrerer sig på Tresorit, men alle med adgang til en linket version kan se mappen. Administratorer kan indføre en række begrænsninger på disse links i sikkerhedens navn, såsom at gøre adgangskodebeskyttelse obligatorisk, kræve, at e-mails skal verificeres, før de får adgang, indstiller en udløbsdato eller begrænser brugen på selve linket.

På tværs af platforme

Tresorit har et utrolig bredt udvalg af support, som hver er i stand til at synkronisere mapper og tilføje noget til mixen. Desktop-applikationer er tilgængelige til Windows 7, 8, 8.1 og 10, macOS og Linux. Mobilapplikationer inkluderer Android og iOS med Windows Phone-support, der slutter i marts 2018. Naturligvis kan brugere altid få adgang til instrumentbrættet via webbrowsere. Som forventet sendes meddelelser altid til master-e-mail-adressen, når der laves en ny login, så administratorer kan holde styr på accepterede enheder og brugere.

OS-integration

Tresorit integreres med Windows via højreklik og Android i sin Share-menu. Valgmuligheden 'Konverter til Tresor' gør, hvad den siger på dåsen, uploader filen eller mappen direkte til Tresorit. 'Del (Opret link)' uploader det automatisk til platformen som sin egen Tresor, hvilket genererer et link, som andre mennesker kan se mappen med. Du kan indstille alle de forskellige parametre til at holde mappen privat og sikker, inden du afslutter den.

tresorit sti

Privatliv og sikkerhed

Jurisdiktion

Jurisdiktion er ikke meget vigtig for en nul-viden virksomhed, der vasker sine hænder på kompromiserende data, men det kan give tryghed, hvis noget skader.

Selvom Tresorit har en række sikre Microsoft Azure-datacentre i Irland, England, Tyskland, Schweiz, Frankrig, USA og Canada, er virksomheden schweizisk og derfor primært inden for Schweiz jurisdiktion. Dette er bevidst, da de ungarske grundlæggere roser Schweiz holdning til neutralitet, privatliv og beskyttelse af kunder

Nul-viden

Virksomheden lover nul viden overalt og blev endda certificeret af EY, hvilket betyder, at selv Tresorit ikke kan se indholdet af dine filer. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer Tresorit ikke engang adgangskoder. Dette betyder, at der ikke er noget gendannelsessystem på plads til hovedadgangskoden, men til gengæld giver det endnu et lag af sikkerhed.

Forretnings- og virksomhedsbrugere får adgang til avanceret kontrol, som tillader administratorer at gendanne brugeradgangskoder.

Teknisk sikkerhed

Tresorit hævder, at det ville gøre det, "tage meget mere end en menneskelig levetid for at knække selv en Tresor takket være dens brug af industristandard sikkerhedsalgoritmer".

Transaktionen starter med at kryptere data med en AES-256-CFB-kryptering på klientsiden, som derefter autentificeres med RSA-2048-underskrifter og hashed med HMAC-SHA-512 for integritet.

Derefter etableres ATLS-tunnel mellem klientmaskinen og skyen for at sikre fuld sikkerhed, når der uploades og downloades. Endelig er dette godkendt med brugerens digitale signatur, der efterligner fjernkatalogstrukturen på klientsiden for at forhindre fjernangreb.

Alt dette er naturligvis yderligere beskyttet, når du aktiverer 2-faktor-godkendelse på enhver enhed med adgang til Tresorit.

Problemer

Browserkryptografi

Korrigering af en tidligere version af denne anmeldelse bruger Tresorit ikke forældet JavaScript-kryptografi i sin browserversion, men i stedet for et WebCrypto API. Virksomheden fortalte os, at nøglegenerering håndteres af platform-native CSPRNG, hvilket er mere sikkert end sin forgænger. Klienten kontrollerer selv ressourcer med Subresource Integrity og mindsker datainjektionsangreb gennem en foranstaltning kendt som Content-Security Policies.

Selvom dette hjælper med at håndhæve den nul-viden-politik, som Tresorit sværger ved og gør browserversionen på samme måde som dens desktop og mobile kolleger, er der et stort 'men'.

Selvom Tresorit har understreget sin lovlige forpligtelse til at opretholde krypteringsstandarder på tværs af alle platforme, er internettet stadig ikke den mest sikre applikationsleveringsplatform og kræver, at brugeren implicit stoler på dem, der kontrollerer en server. Virksomhedens vilje til kommunikation er beundringsværdig, og vi beskylder ikke Tresorit for at skubbe indgribende eller ondsindet kode, men uden nogen form for kontrol og tidligere hændelser med andre virksomheder, der samarbejder med regeringsembedsmænd uanset loven, foretrækker vi applikationer fremfor browserbaseret interaktion.

Lukkede kilde

På grund af arten af ​​lukkede kildeapplikationer er det umuligt at tage et kig under hætten for at bekræfte Tresorits høje påstande. På trods af dette er virksomheden ofte velkommen, når det kommer til at sætte sin sikkerhed og privatliv på prøve, og orkestrere adskillige konkurrencer, der udfordrer verdenskendte eksperter til at knække deres datakrypteringsmetoder.

Brugervenlighed

Brug af Tresorit er så simpelt som at logge ind i webbrowserversionen eller downloade og logge ind i et af de understøttede applikationer. Brugergrænsefladen er utroligt ren, og jeg værdsætter især, at tjeklisten for Explore-tutorial er valgfri og ikke-påtrængende.

Tresors-fil i app

Desktop (Windows 7+, macOS og Linux)

Den første ting, som Tresorit anbefaler, er at downloade applikationen til skrivebordet. Uanset version er det næste trin at oprette en ny “Tresor.” Dette er en skybaseret mappe, der kan synkroniseres på tværs af tilsluttede enheder, hvis brugeren vælger.

Deling af en mappe er især let med indstillinger, der vises til højre side. Alternativt kan brugere højreklikke på filen eller mappen i Tresorit og vælge 'Del'. Layouten er identisk på alle skrivebordsbaserede operativsystemer, herunder fanen Admin Center, der omdirigerer brugere til deres standardbrowser. I øjeblikket ser det ud til, at Windows er den eneste platform til at huse OS-integration.

filer vist på Windows og Mac-klienter

Mobil (Android og iOS)

Den mobile version af Tresorit ligner dens desktop-modstykke, omend lidt forenklet. Det giver adgang til alle Tresors til at uploade og downloade den valgte mappe. Af hensyn til sikkerheden forhindrer applikationen, at der tages skærmbilleder på mobilenheden, men vi har snappet et billede for at vise, hvad man kan forvente.

Android- og iPhone-app

Desværre er mobilapplikationen i øjeblikket ikke i stand til at synkronisere med mapper, der er oprettet på smartphones og tablets, hvilket betyder, at der er meget manuelt arbejde, der skal holdes oven på sikkerhedskopier. Det tillader dog uploads fra enhedens kamera automatisk.

Browser

Tresorit tilbyder en stort set komplet version af sine tjenester på browsere, selvom Sync og Direct File Open ikke er tilgængelige på dette tidspunkt. Brugere kan direkte få adgang til Admin Center, så administratorer kan se, hvilke enheder og brugere der er forbundet, tilføje 2-trins verifikation, tilpasse branding fra logoer til farveskemaer og ændre forskellige indstillinger. Som nævnt i afsnittet Browser Cryptography er dette ikke så sikkert som applikationerne.

Tresorit guider

Endelige tanker

Tresorit er en af ​​de mest funktionsrige cloud-tjenester, der er tilgængelige, med entusiastiske entusiaster, der helt sikkert fejrer sin neutrale schweiziske driftsbase. Selvom virksomheden formår at tage højde for de fleste ender af markedet, er det unægteligt et dyrt tilbud sammenlignet med konkurrence med nogle funktioner begrænset til højere pakker.

Der er en bred vifte af support til nuværende og forældede operativsystemer, som alle er lige så slanke i æstetik og ydeevne. Manglen på mobil synkronisering kan tilgives, når man sammenligner den med resten af ​​markedet, som på samme måde udelader en sådan funktion, men vi kan ikke hjælpe men håber, at dette ændrer sig i fremtiden.

Stadig får du bestemt det, du betaler for, hvilket er et meget sikkert, meget privat alternativ til Dropbox og Google Drive. Dette understøttes af pålidelig support, der bestræber sig på at besvare spørgsmål rettidigt. Vi anbefaler især, at Tresorit parres med en pålidelig adgangskodemanager for at få mest muligt ud af at sikre dine filer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me