UltraVPN anmeldelse

UltraVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,75
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • Android

  • iOS

  • vinduer

  • MacOS
 • åbner op:


  • iPlayer

UltraVPN er en britisk-baseret VPN-udbyder, der første gang blev lanceret i 2006 af Network Protect Limited. Det har apps til Windows, Mac, iOS og Android. Desktop-apps har alle de vigtigste VPN-funktioner - killswitch, beskyttelse mod lækage af DNS og stærk OpenVPN-kryptering. Mobilapps er meget mere basale; der kun giver et valg af servere.

ProPrivacy.com score
3.9 ud af 10

Resumé

Hvad angår hastighederne er denne VPN lidt langsom sammenlignet med nogle lignende priser. Det skal dog give dig mulighed for at streame i HD. Og denne VPN blokerer Netflix (ved hjælp af dens Ultraflix-servere) og BBC iPlayer - så det er en god streaming VPN. VPNUltra tillader også torrenting, og det er bestemt en VPN, der kan betragtes som billigt. Det er dog værd at bemærke, at denne VPN's privatlivspolitik siger, at den opretholder forbindelseslogfiler ved siden af ​​IP-adresser. I denne UltraVPN-gennemgang tager vi et dybtgående kig på hvert aspekt af denne service for at kontrollere, om det er værd at bruge dine penge.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  UK
 • Samtidige forbindelser
  3
 • Lande
  34

Pris

12 måneder

$ 3,75
om måneden

6 måneder

$ 5,99
om måneden

1 måned

$ 7,99
om måneden

Ligesom langt de fleste VPN'er kan UltraVPN købes i tre forskellige abonnementer; en månedlig plan, en kvartalsplan og en årlig plan.

Prisfastsættelse

Som det normalt er, giver UltraVPN forbrugere, der abonnerer i en længere periode, en større rabat. Denne prisstruktur er designet til at belønne kunder, der forpligter sig til tjenesten. Bortset fra disse rabatter er alle abonnementsplanerne identiske, og alle brugere får adgang til alle servere og VPN-funktioner.

Til en pris af $ 7,99 for en enkelt måned er denne VPN ekstremt konkurrencedygtig, og dens årlige pris på $ 45 - eller svarende til $ 3,75 - gør UltraVPN til en af ​​de billigere VPN'er på markedet.

Dog interessant, hvis du klikker på registreringssiden og venter et stykke tid - og derefter klikker tilbage på - tilbydes du yderligere 70% rabat. Dette reducerer omkostningerne ved et årligt abonnement til kun $ 27 (eller svarende til $ 2,25 pr. Måned). Dette er en fremragende pris, så vi anbefaler på det kraftigste at vente på, at siden tilbyder dig denne automatiske rabat.

ultaVPN rabatpriser

Vi kan også godt lide, at denne VPN giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan prøve det uden at skulle bekymre dig om at risikere dine kontanter.

Mest imponerende af alle? UltraVPN leverer en 7-dages gratis prøveversion, der er tilgængelig for alle brugere blot ved at downloade og installere softwaren på din enhed. Når du har oprettet en gratis konto, kan du øjeblikkeligt begynde at bruge VPN gratis uden at give nogen betalingsoplysninger. Dette er ekstremt sjældent og er noget, vi virkelig kan lide ved denne service.

UltraVPN betalingsmuligheder

Enhver, der beslutter at få et abonnement hos UltraVPN, kan vælge at betale enten med et kredit- eller betalingskort. UltraVPN accepterer Visa, Mastercard, Amex og Discover. Abonnenter kan også betale via PayPal. Desværre accepterer Ultra VPN ikke nogen cryptocurrencies, hvilket betyder, at du ikke kan betale anonymt for tjenesten.

Fjern blokering af Netflix?

UltraVPN er blandt det voksende smalle antal VPN-tjenester, der stadig formår at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix US og BBC iPlayer. Med en betalt konto får du adgang til Ultraflix UK i London, Ultraflix US i New York, samt Ultraflix Japan og Ultraflix Canada. Det er dog værd at bemærke, at du ikke vil kunne få adgang til Netflix i den 7-dages gratis prøveversion, da “Ultraflix” -serverne kun er tilgængelige på betalte konti.

Vi fandt, at BBC iPlayer var tilgængelig på alle dens britiske servere, hvilket er fantastisk. Derudover forsøgte vi at få adgang til hulu på dets amerikanske servere, men vi er kede af at rapportere, at UltraVPN ikke i øjeblikket er i stand til at fjerne blokering af denne service. Så hvis hulu er af interesse for dig, bliver du nødt til at shoppe andre steder.

I det store og hele er vi imponeret over denne relativt billige VPN's evne til at fjerne blokering af streams, som bestemt vil være et salgsargument for mange brugere.

Funktioner

Valg af havn
Portvideresendelse
Samtidige forbindelser 3
Samlede servere 100
Lande 34
Router Support
Routere understøttet Tomat, DD-WRT
Bare metal eller virtuelle servere Blande
torrenting

UltraVPN er en service, der er ekstremt uden dikkedarer. Det er lavt på funktioner og har ingen af ​​de top-end funktioner, du kan finde med mange VPN-tjenester.

Vi spurgte udbyderen, om Torrenting var tilladt, og det fortalte os, at Torrenting var muligt på alle dets servere (selvom det ikke aktivt promoverer eller annoncerer ved hjælp af tjenesten til Torrenting). På trods af dette er P2P ikke begrænset, og BitTorrent, utorrent osv., Alt fungerer fint med UltraVPN. Hvorvidt du beslutter at BitTorrent ved hjælp af denne service afhænger af din egen personlige trusselmodel (dette er en britisk-baseret VPN og i henhold til sin egen privatlivspolitik holder den forbindelseslogfiler). I det store og hele bør Torrenting være ikke-problematisk.

Nedenfor kan du se alle de funktioner, som UltravPN giver sine brugere:

 • Servere i over 50 lande

 • Stærk OpenVPN- og IKEv2-kryptering

 • 24/7 live chat support

 • Apps til Windows, Mac, Android, iOS og Amazon Firestick

 • Killswitch på begge desktop-apps

 • Fjern blokering af Netflix US

 • 7-dages gratis prøveperiode (intet kort nødvendigt)

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Hastighed og ydeevne

Vi tester VPN-hastigheder ved hjælp af et videnskabeligt, serverbaseret hastighedstestsystem. Dette giver os mulighed for at teste forskellige VPN-servere tre gange om dagen - for at få nøjagtige, ajourførte resultater om ydelsen af ​​disse VPN'er.

På offentliggørelsestidspunktet venter vi dog stadig på UltraVPN-testserverne med at levere data. Af denne grund testede vi VPN manuelt ved hjælp af speedtest.net. Vi testede den østrigske server på en 50 Mbps forbindelse og fandt, at downloadhastighederne mere end halverede til 20 Mbps. UK / London-serveren reducerede vores internethastighed til kun 8,76 Mbps, dette er ekstremt langsomt - hvilket repræsenterer et fald på 43 Mbps. Dernæst testede vi en amerikansk Easy-kystserver i Washington DC. Igen reducerede dette vores internetforbindelse til kun 13 Mbps. Selvom dette er hurtigere end den britiske server, er det stadig skuffende, fordi vi mistede cirka tre fjerdedele af vores baseforbindelseshastigheder.

Samlet set er disse resultater lidt omhyggelige, og vi vil være meget interesserede i at se, hvordan det fungerer, når vi tester det grundigt med vores serverbaserede system. Så kom tilbage om et par uger for de opdaterede resultater. I mellemtiden skal du være på vagt over for denne VPN - fordi forbindelseshastigheder så lav på den britiske server er et dårligt tegn.

Lækagetest

IPv6-lækage detekteret?
WebRTC-lækage fundet?
IPv4-lækage detekteret?

VPN'er skal kontrolleres for at se, om de fungerer korrekt. Eventuelle lækager kan betyde, at VPN leverer en falsk følelse af sikkerhed uden at levere det privatliv, den hævder.

For at sikre, at VPN fungerer korrekt, kontrollerede vi det for IP-lækager, DNS-lækager og WebRTC-lækager på en pc, der kører Windows 10. Vi testede VPN på både IPv4- og IPv6-forbindelser for at sikre, at VPN ikke lider lækager på nogen af.

Under vores test fandt vi meget alvorlige DNS-lækager på både IPv4 og IPv6. Dette betyder, at din internetudbyder kan se nøjagtigt, hvilke websteder du besøger, når du bruger denne VPN. Vi afviste dog ingen IP-lækager eller WebRTC-lækager på IPv4 eller IPv6. Det er dog værd at bemærke, at firewall'en skal kobles til for at undgå IP-lækager på IPv6 (hvis du ikke aktiverer denne indstilling, får du lige IPv6 IP-lækager).

Nedenfor kan du se de DNS-lækager, vi stødte på, mens vi testede på en IPv6-forbindelse:

DNS-lækage 1

Selvom denne VPN kun lider af DNS-lækager, er dette stadig et massivt problem, fordi det betyder, at din internetudbyder kan spore alle dine DNS-anmodninger og derfor ved nøjagtigt, hvilke websteder du besøger.

Nedenfor kan du se, hvordan det fungerede på IPv4, da vi manuelt deaktiverede IPv6:

DNS-lækage 2

På en meget gladere note havde vi muligheden for at teste Android-klienten for lækager på en IPv4-forbindelse og fandt, at den ikke led nogen lækager. Således synes UltraVPN at være meget mere sikker på Android end på et Windows-skrivebord (så længe du bruger det på en IPv4-forbindelse).

For at teste UltraVPN for lækager selv og bekræfte vores fund, skal du blot besøge websteder som ipleak.net, test-ipv6.com eller doileak.net.

Privatliv og sikkerhed

UltraVPN er baseret i Storbritannien, hvilket teknisk betyder, at det ifølge britisk lov er forpligtet til at føre poster om, hvad dets brugere gør, når de er forbundet til dets servere. Disse obligatoriske datalagringslogfiler er fastlagt i UK's Investigatory Powers Act. Dette vedrører, fordi det betyder, at Det Forenede Kongerige er et forfærdeligt sted at være baseret på en VPN.

På trods af disse juridiske krav hævder UltraVPN på sit websted at være en no-logs VPN-service. Så hvad kan vi udlede af at se på UltraVPNs privatlivspolitik?

Vi kontrollerede politikken grundigt og fandt, at den er skrevet til at være GDPR-kompatibel. Imidlertid har politikken nogle elementer, der rejser nogle ret store bekymringer. For det første anfører firmaet følgende:

”Vi vil kun bruge dine personlige data, når loven tillader det. Oftest bruger vi dine personlige oplysninger under følgende omstændigheder:

 • Hvor vi har brug for at udføre kontrakten, skal vi indgå eller har indgået med dig.

 • Hvor det er nødvendigt for vores legitime forretningsinteresser (eller tredjeparts interesser), og dine interesser og grundlæggende rettigheder tilsidesætter ikke disse interesser.

 • Hvor vi er nødt til at overholde en juridisk eller forskriftsmæssig forpligtelse. ”

Som du kan se, udtaler UltraVPN, at de vil bruge dine personlige data til at overholde eventuelle juridiske lovgivningsmæssige forpligtelser. Dette ringer øjeblikkeligt alarmklokker, fordi britiske regler kræver, at VPN gemmer alle dine forbindelseslogfiler ved siden af ​​en IP-adresse.

Senere i politikken oplyser firmaet, at det vil udføre en vis automatisk dataindsamling:

“Automatisk information. Vi kan muligvis indsamle oplysninger om den enhed, du får adgang til Tjenesterne fra, f.eks. IP-adressen eller andre unikke enhedsidentifikatorer. Hvis du får adgang til din konto fra en mobilenhed, kan den mobile enhed også give os oplysninger om din placering. De fleste mobile enheder giver dig mulighed for at deaktivere denne funktionalitet. ”

Dette er nøjagtigt den slags logfiler, der teoretisk kan bruges til at binde brugere til deres webbrowsingvaner - fordi forbindelsestidstempler ved siden af ​​en IP-adresse kan bruges til at montere et tidskorrelationsangreb. Dette beviser ganske endeligt, at UltraVPN ikke er en VPN med nul-logs (i henhold til sin egen privatlivspolitik).

Hvad mere er, senere i politikken forklarer firmaet, hvordan UltraVPN bruger dine personlige oplysninger til

 • “Generer og gennemgår rapporter og data om vores brugerbase og servicebrugsmønstre,

 • analysere nøjagtigheden, effektiviteten, anvendeligheden eller populariteten af ​​tjenesterne,

 • forbedre indholdet og funktionerne i tjenesterne og

 • tillade os at tilpasse indholdet og annoncering, som du ser på Tjenesterne. ”

Som du kan se, indrømmer firmaet, at det vil bruge abonnentdata til at personalisere indhold og reklame. Igen flyver dette i lyset af påstanden om nul-logfiler, der kan findes på dens "funktioner" -side, afbildet nedenfor.

nul logning

Som om dette ikke var nok, indrømmer firmaet, at det vil dele dine personlige oplysninger med:

 • ”Omhyggeligt udvalgte tredjeparter, der leverer en service til os til at understøtte vores kerneopgaver, såsom: behandling af vores mail, kommunikation med kunder og potentielle kunder på vores vegne (herunder via sociale medier), kørsel af kampagner, levering af IT-systemer og administrative tjenester og udvikling og forbedring af interne systemer og processer;

 • Kompetente myndigheder (lovpligtige organer, tilsynsmyndigheder, autoriserede organer, der har en rolle, der er fastlagt i loven);

 • Andre organisationer, hvor vi er juridisk forpligtet til at videregive dine personlige oplysninger (såsom anmodninger fremsat til forebyggelse og afsløring af kriminalitet), eller hvor videregivelse er nødvendig for at beskytte ejendommen, rettighederne og sikkerheden for os og vores personale eller for at overholde enhver lov , regulering eller regerings- eller retslige beføjelser, regel, orden eller stævning;

 • Tredjeparter, som vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller vores aktiver. Alternativt kan vi forsøge at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring af vores forretning, kan de nye ejere muligvis bruge dine personlige data på samme måde som beskrevet i denne fortrolighedspolitik;

 • Andre virksomheder, hvor vi tester produkter og tjenester, som vi overvejer, kan forbedre vores tilbud til kunder og / eller vores forretningsprocesser; og

 • Andre tredjeparter, hvor du har givet dit udtrykkelige samtykke, eller hvor vi med rimelighed mener, at en tredjepart handler på dine vegne. ”

For at konkludere, er det således klart af politikken, at denne VPN gemmer nogle af dine personlige oplysninger, og mens politikken siger, at det "kan" gemme forbindelseslogfiler ved siden af ​​en IP-adresse, vi må tage dette for at betyde, at det vil. Som et resultat kan vi ikke anbefale denne VPN til privatlivets formål.

Det er værd at bemærke, at UltraVPN er kommet til os for at hævde, at de ikke opbevarer disse logfiler, og hvis det er tilfældet, ville det være tilrådeligt for det at fuldstændigt revidere sine politikker, fordi det, som de i øjeblikket er skrevet, er det umuligt at tro dets krav tværtimod. Det er også værd at nævne, at firmaet hævder at leje sine servere fra den canadiske VPN; WindScribe. Selvom alt er godt og godt, ændrer dette ikke det faktum, at UltraVPN - i modsætning til Windscribe - er et britisk-registreret selskab, og af denne grund skal det overholde de britiske love (herunder loven om efterforskningsbeføjelser).

Det faktum, at UltraVPN har indrømmet at være et whitelabel for Windscribe synes interessant, og vi vil generelt anbefale, at alle, der er interesseret i denne service, holder sig til Windscribe selv (som har bedre politikker og er baseret på en lidt bedre jurisdiktion).

Krypteringsprotokoller

UltraVPN leverer to krypteringsprotokoller IKEv2 og OpenVPN. Disse betragtes begge som sikre protokoller, der skal holde dine data sikre fra nysgerrige øjne. På Mac og Windows får brugerne muligheden for at bruge enten IKEv2 eller OpenVPN. På Android er kun OpenVPN tilgængelig. På iOS er kun IKEv2 tilgængelig. Dette er en ret rutine for disse specifikke klienter.

Mens vi her på ProPrivacy.com ikke er imod IKEv2 - og det er hurtigere end OpenVPN (hvilket betyder at nogle forbrugere foretrækker at bruge det) - foretrækker vi generelt OpenVPN. Dette skyldes, at OpenVPN er blevet revideret grundigt mange gange og i øjeblikket menes at være den gyldne standard for VPN-privatliv og sikkerhed.

Af denne grund har vi en tendens til at anbefale, at folk holder sig til at bruge OpenVPN, hvor det er muligt. Med det sagt er det også sandt, at OpenVPN kan implementeres og konfigureres på mange måder; og det er ikke altid implementeret sikkert. Derfor kontrollerer vi altid enhver VPN-udbyderes implementering af OpenVPN for at sikre, at den opfylder eller overskrider vores minimumsstandarder. Nedenfor har vi detaljeret præcist, hvordan UltraVPN implementerer denne vigtige protokol:

Kontrolkanal: chiffer: AES-256-GCM, håndtryk: TLS med RSA 4096-bit standardnøglængde, autorisation: HMAC SHA (af en ukendt nøglestørrelse - men da HMAC SHA1 er sikker alligevel, betyder det ikke noget).

Datakanal: chiffer: AES-256-CBC, autorisation: HMAC SHA: 512

Kontrolkanalen implementerer også perfekt fremad-hemmelighed ved hjælp af ECDHE for øget sikkerhed og hastighed. Som konklusion er dette stærke implementeringsstandarder, der demonstrerer, at VPN-tunnelen er sikker mod hackere.

Brugererfaring

UltraVPN er en udbyder, der tydeligvis har brugt megen tid på at udvikle æstetikken på sit websted. Den øverste nav-menu er designet til hurtigt at lede brugerne til detaljer om VPN's funktioner, og det er rart og enkelt at stille et spørgsmål via live chat. I modsætning til mange VPN'er er webstedet også flot ud, hvilket helt sikkert giver en vis professionalisme.

UltraVPN-websted

Nederst på hver side er der en anden menu, der let kan henvise dig til oplysninger om VPN på de forskellige platforme, den har software til. Her kan du også finde links til vigtige aspekter af tjenesten, såsom fortrolighedspolitik og servicevilkår.

For dem, der leder efter support, er der knyttet en videnbase, og brugere kan navigere til forskellige blogs om brug af VPN. Denne vidensbase er fuld af almindelige ofte stillede spørgsmål, tip og tricks og forskellige guider til opsætning af VPN. Vi søgte et stykke tid, men igen kunne vi ikke finde nogen detaljer om implementering af sikkerhed på platformen. Disse tekniske detaljer er vigtige, og det ville være dejligt at få dem behandlet i ofte stillede spørgsmål

Bloggen, der er mærket "UltraVPN News", er en fremragende ressource, der har alle mulige artikler om VPN'er og emner til beskyttelse af personlige oplysninger. Vi fandt, at det var en velorganiseret blog, der er værd at tjekke ud.

UltraVPN sikkerhedsnyheder

Generelt fandt vi, at webstedet var behageligt, selvom det mangler fuldstændig teknisk information om VPN (f.eks. Hvilken kryptering det giver, og hvordan det implementeres).

Efter vores mening er denne type data ekstremt vigtig, og derfor kan webstedet forstås at tjene formålet med salg - snarere end faktisk at informere potentielle brugere om det serviceniveau, de kan forvente.

Windows-klienten

Vi besluttede at tage Windows-klienten til en testkørsel på Windows 10. Vi fandt denne software tilgængelig på dens websted uden problemer og kunne begynde at bruge den med det samme takket være den 7-dages prøveperiode.

Ved at klikke på indstillinger kan du få en idé om, hvad der er tilgængeligt under hætten. Vi besluttede at starte med at tjekke fanen Forbindelse.

oprette forbindelse til VPN i appen

Som du kan se, er VPN som standard indstillet til IKEv2. Dette er en sikker form for kryptering, der vides at give gode hastigheder og er en god mulighed for de fleste mennesker.

Hvis du klikker på pilen ned, afsløres yderligere to muligheder UDP og TCP. Begge disse indstillinger vedrører en stærk VPN-krypteringsprotokol kaldet OpenVPN. OpenVPN er faktisk vores foretrukne protokol til privatlivets formål, af denne grund anbefaler vi generelt at skifte til UDP (hvilket er hurtigere af de to tilgængelige OpenVPN-muligheder).

UltraVPN-indstillinger

Klik på UDB giver en rullemenu med de portindstillinger, der er tilgængelige for dig. For de fleste er 443 den bedste mulighed, da det vil betyde, at din trafik er forklædt som almindelig HTTPS. Når du har valgt din foretrukne port, vil VPN bede dig om tilladelse til at installere TAP-drivere - disse er nødvendige for, at der oprettes en OpenVPN-forbindelse.

TAP Windows-installation

Klik på Startup giver dig mulighed for at konfigurere VPN til at starte, når du starter Windows. Det er også muligt at vælge VPN til automatisk at oprette forbindelse til den hurtigste server eller den sidste server, du har oprettet forbindelse til. Vi foretrækker normalt, at en VPN opretter forbindelse til den sidste placering, vi brugte, så vi valgte dette.

ultravpn opstart

Klik på Firewall giver dig mulighed for at konfigurere Killswitch. En killswitch er designet til at forhindre dig i at lække enhver krypteret trafik uden for VPN-tunnelen, hvis VPN-forbindelsen mislykkes. Dette er en vigtig funktion, der forhindrer dig i at lække data til din internetudbyder (mens du for eksempel torrent).

firewall aktiveret

Vi besluttede at teste dræbebryderen for at se, om den er hele systemet eller ej. Vi opnåede dette ved at tvinge appen til at lukke og kontrollere, om vores forbindelse var deaktiveret. Den gode nyhed er, at killswitch implementeres ved hjælp af Windows Filtreringsplatform, og hvis applikationen går ned, sparker firewall ind og forhindrer dig i at lækker trafik.

Endelig giver fanen Generelt dig mulighed for at opgradere til en premiumkonto og ændre sprogindstillingerne. Alt i alt er dette en meget minimal mængde af muligheder, og det er rimeligt at sige, at UltraVPN er en VPN uden frills, der leveres med de blotte nødvendigheder. Hvorvidt dette appellerer til dig vil i vid udstrækning afhænge af, hvad du vil bruge VPN til.

Hvis du er en nybegynder, der ønsker at få privatliv og fjerne blokering af indhold uden at fikle med nogen avancerede funktioner, kan denne VPN appellere til dig. Det kommer op og er klar til at gå, og alt hvad du skal gøre er at vælge en serverplacering og klikke på forbindelse. VPN gør alt andet for dig.

ultavpn tilsluttet

Vi fandt VPN til at oprette forbindelse ekstremt hurtigt, hvilket var behageligt sammenlignet med træg VPN'er, der tager et halvt minut at oprette forbindelse. For at teste, hvordan det fungerede med Netflix, besluttede vi at logge ind på en premium-konto og teste UltraFlix US-serveren (dette er ikke tilgængeligt i den gratis 7-dages plan).

Andre klienter

Vi kørte hurtigt gennem de andre klienter for at kontrollere, om der var en stor forskel mellem dem. Den gode nyhed er, at begge desktop-klienter er identiske, og bortset fra at have få funktioner, fungerer de fint.

Som det er tilfældet på Windows, får Mac-brugere en dræbte og muligheden for at skifte mellem OpenVPN og IKEv2. Der er ingen andre funktioner at tale om andet end auto-connect ved lancering.

Android-klienten er kun OpenVPN, og den er fuldstændig blottet for andre funktioner end muligheden for at oprette forbindelse (og auto-connect) til UltraVPNs servere. Efter vores erfaring blev forbindelsen etableret med succes og hurtigt, men vi har set mennesker klage over, at dette ikke er tilfældet for dem.

ultravpn-serverliste

Ganske vist svarer softwaren lidt. Vi fandt, at det tog et øjeblik for softwaren at genkende at klikke på en af ​​funktionerne, hvilket helt sikkert tilføjer et lag af frustration ved at bruge softwaren.

På plussiden så vi ikke lokale DNS-adresser, da vi kontrollerede denne klient for lækager, og der var ingen IP-lækager eller WebRTC-lækager på IPv4. Desværre fik vi ikke en chance for at kontrollere Android-klienten på IPv6; så vi vil anbefale at gøre det, hvis du regelmæssigt bruger denne Android-klient via IPv6.

IOS-klienten ligner Android på alle måder, bortset fra det faktum, at det kun er IKEv2. At ikke have OpenVPN på iOS er ikke en overraskelse, da det normalt er nødvendigt at oprette forbindelse ved hjælp af tredjepartssoftware for at nyde OpenVPN på iPhones. Vi mødte ikke nogen træghed på denne klient, hvilket betyder, at den sandsynligvis er en lille smule bedre end dens Android-modstykke. Både Android- og iOS-klienter ser bestemt ud til at give dig det, du har brug for for at forblive sikkert på offentlig WiFi, og muligheden for at fjerne blokering af Netflix kan appellere til mange forbrugere.

Kunde support

Ligesom mange VPN'er på markedet er UltraVPN en service, der yder support både via et e-mail-billetsystem og via live chat-support. Live chat support er tilgængelig 24/7, men vi fandt, at deres kundesupportagent var fuldstændig utrænket til lidt brug.

Agenten kunne ikke fortælle os, hvilke platforme den havde klienter til, eller om disse klienter leverede OpenVPN-kryptering. Agent syntes faktisk ikke at vide, hvad OpenVPN var. Vi spurgte: hvilken af ​​dine apps har OpenVPN? Som deres agent svarede:

”Det er en gratis software og hører ikke til os, så jeg er bange for, at jeg ikke ved, hvilke funktioner de har.”

Vi søgte efter svar, men agenten kunne ikke gøre andet end at fortælle os, at UltraVPN var tilgængelig over hele verden. Når han stillede selv grundlæggende spørgsmål, kunne han ikke gøre noget for at hjælpe og sendte mig blot videre til Knowledgebase for selv at lede efter svar. Jeg prøvede at presse på for at få oplysninger om krypteringen på platformen, men agenten besluttede at lukke chatten,

Dette er massivt skuffende og betyder, at live chat ikke er til stor nytte, medmindre du har problemer med at betale for VPN.

Selve videnbasen er en Okay ressource, der gør et meget bedre stykke arbejde med at besvare tekniske spørgsmål end agenterne. Ofte stillede spørgsmål er nyttige, og installationsvejledningerne skrives sammenhængende.

Endelige tanker

På grund af manglen på funktioner og privatlivets fred omkring denne VPN er det rimeligt at sige, at det er en overpris tjeneste. Andre VPN'er er tilgængelige på markedet, der har en lang række privatlivsfunktioner til en meget lignende pris og nogle gange endda billigere. Denne VPN tillader Torrenting, men nogle mennesker overvejer muligvis de logfiler, den indsamler for meget af en risiko for Torrent.

Forbindelseslogfilerne, den holder, er alarmerende, og fordi den er baseret i Storbritannien er denne VPN et privatansvar. Ganske vist er OpenVPN-krypteringen stærk, og VPN hævder ikke at have nogen brugslogfiler. Under omstændighederne er det imidlertid umuligt at anbefale denne VPN til privatlivets formål. DNS-lækager på IPv4 og IPv6 afslører, at denne VPN er en risiko, og vi anbefaler kraftigt, at du kigger et andet sted, hvis du leder efter en VPN til en stationær computer. Denne VPN havde dog ingen lækager på Android - så hvis du bare leder efter en Android VPN, kan denne VPN muligvis være okay.

På den anden side, alt i betragtning, anbefalede vi generelt, at brugerne kigger andre steder. Det er simpelthen ikke værd at betale for denne VPN, medmindre det eneste, du har brug for, er adgang til Netflix US. I betragtning af at du kan få Netflix-adgang - og et stærkt privatliv - med et antal konkurrenter, er det svært at forstå, hvorfor nogen ville vælge denne VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me