Unlocator-gennemgang

Unlocator

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 4,96
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com score
5 ud af 10

Resumé

Unlocator er et dansk firma, der fokuserer på metoder til at hjælpe folk med at komme rundt på internetbegrænsninger, censur og geo-blokering. Virksomheden leverer både Smart Domain Name System (Smart DNS) og en fuldstændig VPN-service. Få mere at vide om Smart DNS og Virtual Private Network (VPN) -tjenester fra Unlocator ved at læse denne anmeldelse, eller gå direkte til virksomhedens websted ved at klikke på knappen nedenfor.

Smart DNS er en fantastisk måde at få adgang til onlinetjenester, der er blokeret, men for at få privatliv er det nødvendigt at bruge en VPN. Den gode nyhed er, at Unlocator giver adgang til begge teknologier for at give abonnenter alt hvad de måtte have brug for.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Danmark
 • Lande
  36
 • Samtidige forbindelser
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  49,2 Mbps

Funktioner

Lande 36
Samtidige forbindelser 5
torrenting

Unlocator kommer med valget af smarte DNS- og VPN-tjenester, og disse kan bruges samtidig til at streame indhold i et land og VPN til et andet.

Unlocator VPN er tilgængelig for alle populære platforme og har apps, der leverer OpenVPN-kryptering (iOS leverer kun L2TP / IPSec og IKEv2, hvilket er temmelig standardpris). Unlocator VPN-apps har en dræbte og en "skjold" funktion, der forhindrer dig i at oprette forbindelse til internettet, medmindre VPN er aktiveret. Killswitch er dog kun til desktops.

Unlocator har servere i 36 lande, som er et stort udvalg af nationer til at fjerne blokering af indhold. BitTorrenting er tilladt, og firmaet specificerer ikke specifikke servere til P2P, hvilket betyder, at du er fri til at bruge nogen.

Hastighed og ydeevne

Unlocator VPN forringede ikke hastighederne i noget meningsfuldt omfang, da vi blev forbundet til dets servere. Det betyder, at denne VPN skal være fint til udførelse af datakrævende opgaver såsom streaming og spil. Dette giver mening, fordi VPN markedsfører sig selv som god til at fjerne blokering af indhold som Netflix.

Netflix

Unlocator er en service, der kan give adgang til US Netflix. Brugere kan fjerne blokering af Netflix enten ved hjælp af de smarte DNS-servere eller med VPN. Tjenesten blokerer også for mange andre populære tjenester såsom BBC iPlayer, Hulu og mange flere.

Lækagetest

ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit) 49,2
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 62
WebRTC-lækage fundet?
IPv4-lækage detekteret?

Vi testede denne VPN for lækager på en IPv4-forbindelse og fandt, at den ikke led nogen IP-lækager, DNS-lækager eller WebRTC-lækager. Dette betyder, at det beskytter dit privatliv effektivt.

Vi anbefaler dog, at du selv går over til IPLeak.net for at kontrollere for lækager, især hvis du har en IPv6-forbindelse (vi kunne ikke teste for IPv6, fordi vores internetudbyder ikke leverede den på vores placering på tidspunktet for gennemgangen) . Hvis du får en WebRTC- eller DNS-lækage på IPv6, anbefaler vi, at du deaktiverer IPv6 helt på din computer.

Pris

2 år

$ 4,96
om måneden

Unlocator er en temmelig dyr VPN-service sammenlignet med gennemsnitspriserne på premium VPN'er i disse dage. Hvis du abonnerer på et år, betaler du $ 98,75 (inkl. Moms), hvilket svarer til $ 8,30 pr. Måned. Vi finder det faktum, at prisen på en moms uden moms er lidt vildledende.

En måneds plan koster $ 12,49. Dette er top-end priser, der let kan slås. Så hvis det er vigtigt for dig at få en fremragende VPN, der også er billig, anbefaler vi, at du søger et andet sted.

Alle planer inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste tjenesten grundigt for at se, om den gør alt, hvad du har brug for. Dette er meget generøst, især fordi Unlocator VPN også leverer en 7-dages gratis prøveversion, som du kan bruge til at teste tjenesten. Den gratis prøveversion giver fuld adgang til Unlocator-tjenesterne, inklusive VPN og Smart DNS-tjenesten.

Virksomheden accepterer alle større kredit- og betalingskort, og du kan også betale med Bitcoin. Det er dog ikke muligt at betale for tjenesten med PayPal.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
iOS
Android

Tilmelding

Den syv dages gratis prøveperiode skal give dig masser af tid til at blive komfortabel med Unlocator og teste den grundigt. Der er gratis prøveknapper overalt på siden, så du skal ikke have problemer med at komme til tilmeldingsformularen.

Din e-mail-adresse bliver dit brugernavn til systemet. Virksomheden sender eventuelle oplysninger om nulstilling af adgangskode til den registrerede e-mail-adresse. Det er muligt at bruge systemet med en falsk e-mail-adresse, fordi der ikke er noget e-mail-verifikationstrin under kontoaktiveringsprocessen. Det er dog bedre at give en rigtig e-mail-adresse. Opret bare en ny anonym webmail-konto, hvis du ikke ønsker at give Unlocator din rigtige e-mail-adresse.

Du bliver omdirigeret direkte til din kontoside efter afsluttet tilmelding.

Opsætningen

Apps er tilgængelige for alle platforme, hvilket betyder, at du kan få VPN-appen i gang på Windows, Mac, Android og iOS. Alle platforme har OpenVPN bortset fra iOS, der kører på et valg af sikker IKEv2- eller L2TP-kryptering. En killswitch er tilgængelig på begge desktop-klienter, men er ikke tilgængelig på mobile apps.

Vi fandt, at apperne var lette at navigere og lette at bruge, med flot et-klik-funktionalitet til at oprette forbindelse til et valg af servere i hele verden.

Kunde service

Gratis prøveversion 7
Penge tilbage garantilængde 30
24-timers support
Live chat
Penge-tilbage-garanti

Du kommer til Unlocator Support Center ved at klikke på Support-knappen i topmenuen på webstedet. Hvis du har brug for at stille et spørgsmål fra supportteamet, skal du klikke på "Kontakt support" -knappen i supportsiden. Åbning af en supportbillet indebærer udfyldning af en standardwebformular. Et svar går til din registrerede e-mail-adresse.

For brugere, der foretrækker det, er der en 24/7 live chat-service på sin hjemmeside. Vi fandt, at supportagenterne generelt var gode. Imidlertid gik man ud af vores samtale, da vi stadig havde flere spørgsmål, vi ville stille, hvilket betød, at vi var nødt til at starte en anden chat-samtale; vi antager, at hun havde et sted, der var vigtigere at være. Den næste herre var meget bedre og deltog i chatten, indtil vi var færdige med alle vores spørgsmål.

Vi var imponeret over det tekniske niveau, de kunne levere, når de skubbes. Vi kunne også godt lide installationsvejledningerne, som inkluderer en installationsvejledning til Windows 10 og andre moderne platforme. Samt guider til opsætning af VPN manuelt.

Privatliv og sikkerhed

IPv4 lækagebeskyttelse
Dræb switch
WebRTC lækebeskyttelse

Unlocator er baseret i Danmark, som er et europæisk land, der er meget stærkt på privatlivets fred. Nationen har ingen krav til logning efter dansk lovgivning, der gælder for VPN'er, og Danmark har nogle af de stærkeste forbruger- og privatlivsbeskyttelseslover i verden.

Derudover gemmer firmaet kun aggregerede statistikker, der ikke kan knyttes til en IP-adresse, og disse forbindelseslogfiler renses inden for 24 timer. Dette betyder, at selv hvis firmaet kontaktes med en warrant, ville det ikke have noget væsentligt at udlevere om sine brugere.

Det er dog værd at bemærke, at du behøver at give firmaet din IP-adresse, hvis du beslutter at bruge Smart DNS-funktionen.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPsec

VPN'er krypterer alle de data, der kommer og går fra dine enheder. Og Unlocator-apps giver stærk kryptering på alle platforme inklusive OpenVPN (på hver platform undtagen iOS). Vi bad firmaet om at give os detaljer om OpenVPN-implementeringen, og de fortalte os, at det bruger:

Chiffer: AES-256-CBC. Håndtryk: RSA-2048-nøgle. Hash-godkendelse: SHA-512. PFS: Ja

Dette er en meget stærk OpenVPN-implementering, der er fremtidssikker.

VPN-logning

Unlocator siger, at det sletter alle poster over aktiviteter inden for 24 timer efter afslutningen af ​​en session. Derudover indsamler det aldrig data om, hvad brugerne gør, mens de er tilsluttet sine servere (brugslogfiler). Dette er så tæt på en nul-logs VPN, som det bliver, og er fremragende privatliv for de fleste menneskers behov.

Endelige tanker

Unlocator er en service, der markedsføres både hos personer, der ønsker at fjerne blokering af mere indhold online, og folk, der ønsker privatliv. Vi fandt, at tjenesten var god for begge. Men det er lidt på den dyre side, og der er VPN'er på markedet, der giver dig identiske funktioner med flere serverplaceringer til omkring halvdelen af ​​prisen. Ikke desto mindre er dette en temmelig god VPN-service, der er værd at prøvekøres.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me