UnoTelly anmeldelse

UnoTelly

  • Prisfastsættelse

    Fra $ 4,93
    / måned

UPDATE: UnoTelly ser ikke ud til at være aktiv på dette tidspunkt.

ProPrivacy.com score
5 ud af 10

Resumé

UnoVPN er en del af UnoTelly's Gold-abonnement. Det er et begrænset virtuelt privat netværk (VPN), som UnoTelly markedsfører som en privatlivs- og sikkerhedstjeneste. Faktisk specificerer UnoTelly, at VPN kun er til privatliv og bør "ikke bruges til andre formål." Som sådan er denne VPN ikke egnet, hvis du vil have en VPN til P2P-torrenting. UnoVPN leverer OpenVPN-kryptering, hvilket er godt. VPN'et er dog for dyrt i betragtning af dens serveres langsomhed. Alt i alt er dette en under pari VPN-service, som vi kraftigt anbefaler, at du undgår.

Funktioner

UnoTelly er canadisk firma bedst kendt for sin Smart DNS-service. VPN-tjenesten er en ekstra, som UnoTelly har designet til at styrke sin hovedtjeneste. Sidste år leverede VPN primært Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP), som er meget usikker. Dog tilbyder det nu også OpenVPN, som er meget mere sikker.

Servere er placeret i kun seks lande: USA, Storbritannien, Holland, Canada, Tyskland og Schweiz. Dette er temmelig begrænset i betragtning af omkostningerne ved tjenesten. Peer-to-peer (P2P) er eksplicit forbudt på den amerikanske server og anbefales ikke på nogen af ​​de andre servere, baseret på VPN's råd.

Hvis du vil have en VPN til at skjule din identitet under torrenting, anbefaler vi, at du tjekker vores bedste guide til VPN for torrent-websteder.

UnoTelly leverer ikke brugerdefineret VPN-software. Dette betyder, at brugere skal bruge tredjeparts OpenVPN-software til at oprette forbindelse til dets servere. Fordelen med dette er, at OpenVPN-softwaren er meget god og i dag leveres med DNS-lækager.

Desværre betyder dette, at der ikke er nogen kill switch, stealth mode og andre vigtige funktioner, som pro VPN-tjenester tilbyder. Dette er skuffende, især i betragtning af omkostningerne ved denne VPN.

UnoVPN tillader samtidige forbindelser fra så mange enheder som nødvendigt. Derudover tillader det ethvert antal kilde-IP'er at oprette forbindelse til så mange servere, som du vil. Dette er en sindssygt generøs bestemmelse, især i betragtning af at den kun tillader dig en IP på Smart DNS-tjenesten.

Smart DNS-tjenesten giver adgang til over 300 kanaler til tv-streaming. Dette gøres ved at give adgang til mere end 30 højhastigheds-DNS-servere. Som sådan markedsføres Smart DNS-tjenesten specifikt til ophævelse, mens VPN formodes at blive brugt til privatliv.

Hastighed og ydeevne

Forbindelseshastigheder var sandsynligvis den største skuffelse af alt ved denne service. Jeg testede dem på OpenVPN ved hjælp af en 50 Mbps fiberforbindelse. Jeg testede serverne i Storbritannien, Holland og USA.

Som du kan se, kæmpede VPN virkelig. Det ville sandsynligvis være en smule forsinket til streaming i HD. Når det er sagt, ville du sandsynligvis slippe af med streaming i alt andet end de meget højeste niveauer af HD. Alligevel var dette ikke en fremragende præstation.

Unotelly uploads

Jeg brugte ipleak.net til at kontrollere, om VPN fungerede som det skulle. Jeg er glad for at kunne rapportere, at jeg ikke opdagede nogen IP-lækager eller DNS-lækager. Derudover opdagede jeg ingen lækager af Web Real-Time Kommunikation (WebRTC) på mit system. Alt klart her, hvilket er en af ​​de få gode ting ved tjenesten.

Prisfastsættelse og planer

UnoTelly leverer kun UnoVPN som en del af sit guldabonnement. UnoVPN er tilgængelig på fire planer, der spænder fra $ 7,95 / måned til $ 4,93 / måned. Planerne betales månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt - med tildelte rabatter for forpligtelse i en længere periode.

Omkostningerne ved VPN er omtrent gennemsnittet i sammenligning med andre tjenester. Det er dog en smule dyrt for det serviceniveau, det leverer. Brugere kan betale via Visa, Mastercard eller PayPal. Der er en tre-dages gratis prøveversion tilgængelig såvel som en syv-dages, ikke-klapbar, pengene-tilbage-garanti.

unotelly_pricing

Du kan prøve UnoVPN til gratis duethanks til dets 14-dages pengene-tilbage-garanti. Derudover modtager du et henvisningsgebyr for hver ven, som du overbeviser om at tilmelde dig (på $ 4,95).

Privatliv og sikkerhed

Kryptering på UnoVPN leveres med enten PPTP-kryptering (128-bit MPPE) eller OpenVPN. PPTP er ikke sikker, så vi anbefaler, at du bruger OpenVPN.

UnoVPN implementerer OpenVPN med 128-bit Blowfish (standardcifferet indbygget i OpenVPN). Dette betragtes generelt som sikkert, forudsat at dets kendte svagheder undgås. Jeg bad UnoVPN tre gange om fuldstændige detaljer om dens OpenVPN-implementering, men det gav mig ikke, hvad jeg bad om. Som sådan er alt, hvad vi ved, hvad der findes på webstedet:

  • Data: BF-CBC med 128-bit nøgle
  • Auth: TLS med 1024-bit nøgle

Desværre betragtes 1024-bit-godkendelse ikke længere som sikker. Hos ProPrivacy.com ser vi efter et minimum på 2048. Vi betragter således ikke UnoVPN som en sikker VPN til privatliv.

I henhold til dets privatlivspolitik holder UnoVPN forbindelseslogfiler. Heldigvis er dette kun minimale logfiler, f.eks. Tidspunktet for tilslutning til / frakobling fra tjenesten. Derudover registrerer firmaet, hvor meget båndbredde du bruger (formodentlig for at kontrollere, om P2P-download foregår).

Disse oplysninger er knyttet til dine kontooplysninger snarere end til din IP-adresse. Dette er ikke ideelt. Hvis de canadiske myndigheder henvender sig til UnoTelly med en warrance, skulle de aflevere sine abonnenters IP-adresser. Dette giver mulighed for et tidskorrelationsangreb, som kunne finde ud af, hvilke websteder du har besøgt.

UnoTelly anfører, at det ikke logger noget "undtagen i overensstemmelse med de lokale love i serverens værtsland." Med andre ord kan det samle brugslogger, hvis det land på den server, du opretter forbindelse til, har obligatoriske datalagringslove. Dette gør det privatliv, der leveres af UnoVPN, til et lidt berørt punkt.

Selv DNS-tjenesten ser ud til at føre logfiler om sine brugere:

"Når du bruger vores DNS-servere, indsamles din IP-adresse og eventuelle DNS-anmodninger fra enhedsopsætning med UnoDNS-servere. Disse oplysninger bruges udelukkende til at autentificere dig på vores servere og til at henvise dig til de relevante links."

Hvis du har brug for stærkt privatliv, er UnoTelly langt fra ideel. Der er meget bedre privatlivspolitik derude for en lignende pris, så hvorfor nøjes med dette?

Brugervenlighed

UnoTellys websted fokuserer primært på dens Smart DNS-service. Det er et klart websted, der forklarer, hvordan man får adgang til geobegrænset streamingindhold fra hele verden. Når du abonnerer, får du adgang til et nyttigt instrumentbrætområde. Du får også en guidet tur til, hvad der er tilgængeligt. Dette er en fremragende tilføjelse, der giver dig mulighed for hurtigt at se, hvad du kan gøre med DNS-tjenesten.

unotelly_website

Desværre får UnoVPN ikke et indblik i denne tour. Du skal bruge vidensbasen, hvis du vil have oplysninger om brug af VPN.

Ingen tekniske detaljer om VPN-tjenesten (som detaljer om implementering af kryptering) er tilgængelige på webstedet. Dette viser en reel mangel på gennemsigtighed og er en massiv ulempe, hvilket er en skam.

UnoTelly-webstedet har også en blog. Imidlertid koncentrerer det sig endnu en gang om at fjerne blokeringen ved hjælp af UnoDNS-tjenesten med meget lidt information om VPN.

Webstedet har masser af nyttige videoer til at få UnoDNS til at arbejde på mange forskellige enheder. Som sådan, hvis streamingguider er det, du har brug for, har UnoTelly du dækket.

Support

Registrerede brugere får adgang til 24/7 live chat support. Dette er en nyttig tilføjelse til vidensbasen og kompenserer bestemt for manglen på information om VPN på webstedet.

Jeg fandt, at holdets responstid var fremragende. Jeg havde aldrig ventet meget længere end et minut eller to for at tale med en kundeservicerepræsentant. Derudover blev 'niveau 1' supportbilletter besvaret temmelig hurtigt.

Den eneste gang jeg måtte vente længere var da jeg bad om detaljer om kryptering. Selv da var jeg ikke nødt til at vente mere end et par timer. Jeg fandt, at kundeservicerepræsentanter var hjælpsomme og høflige.

Videnbasen er ikke dårlig, men den er ikke den bedste, jeg har stødt på heller. Søgefunktionen fungerer godt, men hovedsiden er en rodet liste over kategorier og spørgsmål. Desværre gør dette det umuligt at gennemse kategorierne. Det betyder, at det er nødvendigt at søge - det er usandsynligt, at du blot vil fare for de oplysninger, du har brug for.

Også lidt irriterende er det faktum, at du skal indtaste din e-mail-adresse igen for at åbne en supportbillet (selv når du klikker gennem fra hovedpanelet). Jeg fandt, at oplevelsen var besværlig og raslende.

Processen

Tilmelding

Tilmelding til UnoTelly kræver kun et fornavn, e-mail-adresse og adgangskode. Dette giver dig øjeblikkeligt adgang til en tre-dages gratis prøveversion af UnoDNS. Bekræft din e-mail-adresse for at få yderligere fem dages gratis UnoDNS-adgang. Denne periode kan forlænges med en måned ved hjælp af "UnoCredits" til henvisning til venner.

Hvad mere er, det er muligt at få en gratis prøveversion af UnoVPN. For at få dette følger du et link i vidensbasen, der tilføjer en "UnoVPN 3-dages prøveversion" til din indkøbskurv.

Denne gratis vare skal derefter være "betalt" til. Hvis du betaler med et kreditkort, kræver dette, at du indtaster dine kortoplysninger, selvom du faktisk ikke bliver opkrævet noget. Hvis du betaler for den gratis prøveversion med PayPal, behøver du ikke at gøre noget (du behøver ikke engang at logge ind på PayPal).

Jeg abonnerede på en måned med UnoVPN for at teste tjenesten og for at sikre, at den respekterer sin 14-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg betalte med PayPal, men frustrerende måtte jeg stadig give en faktureringsadresse. Desværre var der ingen mulighed for at betale i Bitcoins.

Windows-klienten

Desværre kører UnoVPN ikke på tilpasset VPN-software. Dette er ret dårligt. Tilslutning til enhver VPN via tredjeparts OpenVPN-software er dog normalt en meget god oplevelse i dag. OpenVPN er let at bruge og gratis at downloade. Derudover leveres den nyeste version med DNS-lækagesikring, hvilket gør det sikkert at bruge.

UnoTelly giver support til forbindelse via TunnelBlick (primært til Mac-brugere) og almindelig OpenVPN (.ovpn). Af denne grund skal du sørge for at downloade de korrekte filer til den klient, du bruger. Du kan gøre dette ved at se på filenderne (.ovpn eller .tblk).

Personligt har jeg ikke noget imod at bruge OpenVPN-software fra tredjepart (især fordi jeg har en masse erfaring med at gøre det). I betragtning af omkostningerne ved pro-tjenesten er dette bestemt ikke et positivt aspekt af tjenesten. Derudover havde jeg usædvanlige installationsproblemer med at logge på UnoVPN-servere ved hjælp af OpenVPN. Jeg var nødt til at få firmaet til at ændre mine loginoplysninger for at løse problemet. Dette tilføjede en ekstra frustration til en allerede manglende service.

Andre platforme

På grund af det faktum, at UnoVPN af UnoTelly ikke har brugerdefinerede klienter, skal alle abonnenter på alle platforme bruge tredjeparts OpenVPN-softwaren til at oprette forbindelse til VPN. På grund af dette er der intet andet at rapportere i denne del af revisionen. Nogle gode nyheder kommer i form af UnoTellys vidensbase, som indeholder installationsinstruktioner til forskellige platforme. Disse inkluderer OS X (via Tunnelblick for OpenVPN), Android og iOS (via OpenVPN Connect for OpenVPN).

Andre / gratis tjenester

UnoTelly er måske mest berømt for sin Smart DNS-service. Sådan foretrækker firmaet at give folk adgang til geobegrænset indhold. Se her for en mere dybtgående gennemgang af den smarte DNS-service.

Afsluttende tanker

UnoVPN af UnoTelly markedsføres specifikt som en privatlivs- og sikkerhedstjeneste. Det er en bolt-on-funktion til virksomhedens vigtigste Smart DNS-service. Smart DNS-tjenesten er det, som forbrugerne skal bruge til at fjerne blokeringen af ​​webstedsindhold og streaming af geobegrænset tv. VPN skal på den anden side kun bruges med det formål at sikre webbrowsingdata med kryptering.

På trods af at være meget klar over det, er UnoVPN en service, der mangler den robuste kryptering, der kræves for at gøre det til en sikker VPN. Af denne grund undlader UnoVPN fra UnoTelly fuldstændigt at udføre den ene opgave, som den angiver at udføre. Det er en langsom, clunky VPN-service, der lider af fejl, langsomme forbindelseshastigheder og dårligt implementerede krypteringsstandarder.

Hvis du vil have en Smart DNS-service, er UnoTelly muligvis billetten. Hvis du imidlertid leder efter en allround-løsning og blokerer løsningen, skal du kigge andre steder efter en pålidelig, VPN-udbyder, der er værdi for pengene. Der er masser derude at vælge imellem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me