VFEmail anmeldelse

VFEmail

VFEmail er en sikker e-mail-udbyder, der blev grundlagt i 2001. Det er en lille uafhængig service, der var ekstremt populær blandt sine brugere, indtil den led et katastrofalt hack i februar 2020. På det tidspunkt infiltrerede en hacker tjenesten og slettede hver server og sikkerhedskopi af VFEmail. Som et resultat mistede brugerne adgang til deres indbakke og hele deres indhold - inklusive deres meddelelser, kontakter, vedhæftede filer og gemte filer.

Efter angrebet dukkede rapporter op om, at tjenesten sandsynligvis aldrig ville vende tilbage. Fra dette øjeblik ser det imidlertid ud til at være i gang - og brugere er i stand til at tilmelde sig gratis eller betale for en premiumkonto.

ProPrivacy.com score
8 ud af 10

Resumé

Spørgsmålet om, hvorvidt det er klogt at tegne et abonnement - eller endda benytte sig af den gratis plan - er et rimeligt. Det er trods alt ikke nøjagtigt, hvorfor nogen besluttede at angribe og ødelægge tjenesten (der var ingen løsepenge, som ofte er tilfældet med denne slags angreb). Med dette i tankerne virker åbning af en VFEmail-konto risikabel og kan føre til tab af hele din indbakke.

På trods af de åbenlyse bekymringer - er tjenesten i gang igen. Så vi troede, det ville være bedst at kontrollere, om vi kan kaste lys over, om det er værd at overveje.

Hvor meget koster VFEmail?

VFEmail giver brugerne mulighed for at nyde sin service gratis. Den gratis "Copper" abonnementsplan giver brugerne 10 Mb e-mail-plads; hvilket er en meget begrænset mængde lagerplads. Brugere får dog adgang til funktioner såsom en kalender, et notepad, en opgavemanager, adressebog for kontakter og en mappe til upload og lagring af filer. Kobber leveres også med SMTP / POP / IMAP-funktionalitet og ubegrænsede engangsadresser. Imidlertid vil gratis brugere blive udsat for nogle annoncer i webmail-grænsefladen. Derudover er gratis brugere begrænset til at sende 10 e-mails om dagen.

En premiumkonto kan købes i enten bronze, sølv, guld eller platin. Bronze giver alt fra kobber plus: PGP-kryptering, annoncefri oplevelse, IP-maskering, 3 permanente aliaser, serverside-filtrering. Bronze koster et engangsgebyr på kun $ 24,95 og giver 1 GB lagerplads.

En sølvkonto udvider det, du får med Bronze, til at omfatte 3 GB lagerplads, 400 e-mails om en dags meddelelseskvote, 8 udskiftelige aliaser, et udfordringssvar-system, der bekræfter afsenderen er reel, en postkasse uden for os, der er vært i Holland, og to brugerdefinerede domæner, du vælger. Sølv koster $ 15 per år.

En guldkonto koster $ 30 pr. År og forbedres på Silver-kontoen ved at tilføje 12 skiftelige aliaser, 5 brugerdefinerede domæner, 5 brugerkonti, en Metadata Mitigator-funktion, der automatisk "omskriver din afsenderadresse for at beskytte dit privatliv mod loghøstning", FTP Storage, en sortlistefunktion og IMAP-synkronisering til to komplette IMAP-postkasser. Guldkontoen leveres med 5 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og en meddelelseskvote på 600 e-mail pr. Dag.

Endelig giver Platinum - som koster $ 50 pr. År - det samme som guld, men med 15 skiftelige aliaser, 15 brugerdefinerede domæner, 15 individuelle konti, 750 meddelelser om dagen og 20 Gb lagerplads.

Funktioner

 • SMTP / POP / IMAP-kompatibilitet til synkronisering af e-mail-konti
 • Ubegrænset midlertidige engangsadresser
 • aliasser
 • Tilpassede domæner
 • Kalender
 • Fillagring
 • Kontakter
 • Anti Spam
 • PGP-kryptering
 • Sortlistefunktion
 • Op til 20 GB lagerplads

Privatliv

VFEmail kræver ikke, at brugerne angiver nogen form for identifikation for at tilmelde sig. Ingen separat e-mail eller telefonnummer er nødvendig, hvilket betyder, at du kan tilmelde dig ved hjælp af en VPN eller Tor og få privatliv eller anonymitet fra tjenesten ved tilmelding.

For at kryptere e-mails med PGP vil det være nødvendigt at købe et abonnement, som under omstændighederne (i betragtning af dets nylige hack) sandsynligvis er uklokt. En gratis e-mail-konto vil ikke give nogen bestemmelser for at sende sikre e-mails. Det gemmer dog alle e-mails, der er krypteret i hvile.

Det samme gælder for skrubning af IP-adresser. Denne funktion og VFEmails unikke tilsløringsteknologi for metadata er kun tilgængelig på betalte konti. Denne tilsløring bruger et system til at skjule fra-adressen og gøre det sværere (men ikke umuligt) at finde ud af.

Vi kontrollerede fortrolighedspolitikken og var glade for at finde ud af, at tjenesten ikke logger nogen specifikke data om brugere, når de opretter forbindelse til og bruger tjenesten. Virksomheden påpeger dog, at enhver, der bruger PGP via sin webmail-interface snarere end en enkeltstående klient, er i fare, og at det vil overholde eventuelle juridiske anmodninger fra den amerikanske regering om adgang til dets servere og brugerkonti.

Sikkerhed

Virksomheden ser ud til at levere sikker TLS / SSL (HTTPS) til kommunikation med sine servere, skønt firmaet ifølge Qualys SSL Labs kun scorer B. Dette er en lav score i sammenligning med størstedelen af ​​toppen af ​​e-mail-tjenesterne i toppen . Årsagen givet af Qualys er, at "serveren understøtter svage Diffie-Hellman (DH) nøgleudvekslingsparametre."

Det er dog værd at bemærke, at så vidt vi kan fortælle, at chiffer-suiterne ser fine ud. Og fordi DH kun bruges til FS (ikke til at sikre selve udvekslingen, så Logjam burde ikke være et problem); vi er ikke sikre på, hvorfor Qualys bliver så hård.

Det faktum, at firmaet for nylig blev udsat for et kritisk hack - som gjorde det muligt for en ubuden gæst at slette alt, hvad firmaet havde gemt på sine servere - er et bekymrende tegn med hensyn til sikkerhed. Derudover er firmaets indrømmelse af, at data på dets webmail sandsynligvis er sårbare over for angreb fra en sofistikeret aktør som NSA, sandsynligvis nok til at udsætte mange mennesker (selvom i det mindste viser, at firmaet er ærligt).

Brug af denne e-mail-udbyder via en tredjepart-klient med PGP vil bestemt blive meget mere sikker og betyder, at (så længe du er villig til at risikere at bruge en tjeneste, der for nylig blev hacket), skal det være sikkert.

En roundcube-klient er også tilgængelig, og brugere kan aktivere Mailvelope med denne mulighed. Dette betyder, at det er muligt at sende e-mails gratis med PGP-kryptering, hvis du ved, hvordan du får Mailvelope i gang med roundcube (meget let). Når du har konfigureret det, vil du være i stand til at dele og modtage offentlige nøgler, importere dem til nøglering og bruge konvolutikonet fra e-mail i roundcube-klienten til at kryptere og dekryptere e-mails ved hjælp af din adgangskode.

dekrypter adgangskode

På trods af denne nyttige funktionalitet (hvilket ikke er noget specielt, fordi Mailvelope er kompatibel med de fleste tredjeparts e-mail-udbydere alligevel); der ser ud til at være for mange risici forbundet med VFEmail til at være i stand til at anbefale det med sikkerhed.

Brugervenlighed

At starte en konto med VFEmail er let, og det er muligt at gøre det uden at udlevere nogen personlige oplysninger. Gratis får brugere adgang til en e-mail-konto med kryptering i hvile, men ingen indbygget PGP-funktionalitet.

Vi fandt, at webmail-grænsefladen var let at omgå, og frie brugere får brugen af ​​en kalender, adressebog, opgaveregning, noter og en filhåndtering til at uploade og gemme filer sikkert på dens servere.

importerer kontakter

Import af kontakter kan udføres i adressebogen, og brugere kan importere via CSV-fil fra enhver anden udbyder.

importer kontakter

Ved at abonnere på en af ​​de betalte planer kan brugerne begynde at bruge klienten med PGP-kryptering fra webmail-grænsefladen. Brugere kan dog vælge at bruge PGP-kryptering via en enkeltstående klient ved hjælp af POP eller IMAP (selv på den gratis konto). Dette giver brugerne mulighed for at håndtere deres nøgler lokalt og bruge tjenesten meget mere sikkert.

Brugere får også muligheden for at logge på og bruge en RoundCube-version af webmail-grænsefladen. Dette er en open source webmail-klient, som mange privatlivsbevidste brugere muligvis foretrækker.

roundcube e-mail-interface

Der bages ingen PGP-kryptering i roundcube-klienten, så du bliver nødt til at bruge Mailvelope til at sende PGP-krypteret e-mail (og brugere kan gøre det gratis).

Kunde service

Kundeservice er kun tilgængelig via e-mail, og trods forsøg på to gange var vi helt ude af stand til at få noget svar fra firmaet. Dette er et dårligt tegn, der sandsynligvis viser, at selv om tjenesten er i gang igen, bliver den ikke bemandet ordentligt, siden det hack, den led i februar.

Webstedet har et antal guider og ofte stillede spørgsmål. Uden at være i stand til at undersøge, om firmaet er overbevist om, at det har opdateret uanset sårbarhed, der har gjort det muligt at udnytte det, er det meget svært at anbefale denne service.

Vi vil generelt anbefale at bruge denne service - selvom du er teknisk nok til at bruge den uden behov for kommunikation med firmaet.

Konklusion af VFEmail

Samlet set fandt vi denne e-mail-konto relativt let at bruge, og hvis den ikke for nylig havde lidt et katastrofalt hack, ville det sandsynligvis være en service, som vi kunne anbefale til alle, der ønsker at flytte væk fra Google eller andre invasive e-mail-tjenester.

For så vidt angår privatlivets fred og sikkerhed, rejser det nylige hack alarmklokker, og det faktum, at det er baseret i USA - og indrømmer, at det vil fungere med amerikanske myndigheder, hvis det serveres en warrant - er problematisk. Selv lagring af data på dets nederlandske servere er ikke længere en sikker mulighed på grund af resultatet af sagen Microsoft VS USA.

Afslutningsvis ser vi for mange huller i denne tjeneste til i øjeblikket at kunne anbefale den. Enhver, der beslutter at bruge VFEmail, skal være opmærksom på, at deres e-mail-data kan være i risiko for enten uønsket indtrængen eller mulig tab af data på grund af et andet hack.

Derudover ser e-mailtjenesten ud til at være fuldstændig ubemandet. Og det er umuligt at få fat i nogen for at få svar omkring status for tjenesten efter dens nylige hack. I betragtning af hvad der findes andre steder til en lignende pris, må vi anbefale dig at se andre steder efter en bedre e-mail-udbyder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me