VikingVPN anmeldelse

VikingVPN

  • Prisfastsættelse

    Fra $ 9,99
    / måned

ProPrivacy.com score
6.7 ud af 10

Resumé

Med ekstremt sikker AES 256 CBC bitkryptering og højhastigheds Gigabit (1 Gbps) forbindelser, VikingVPN er et godt valg, hvis du leder efter en VPN, der primært fokuserer på effektivitet. VikingVPN er en god start i 2018 med nye serverplaceringer og yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

For mere information om VikingVPN, fortsæt med at læse vores 2018 VikingVPN-anmeldelse nedenfor.

Funktioner

VikingVPN er tilgængelig til følgende enheder: Windows PC, Mac, Android, iOS og / eller Ubuntu Linux. Derudover kan du bruge VikingVPN med DD-WRT og tomatruter. Desværre mangler Windows-versionen af ​​VikingVPN noget funktionalitet, men er stadig samlet set effektiv.

Med hensyn til serverindstillinger tilbyder VikingVPN grupperede servere. De tilgængelige serverplaceringer - med nyligt tilføjede indstillinger - er som følger: US Chicago, US Los Angeles, US Dallas, US New York City, US Seattle, US Miami, Amsterdam Netherlands og Bukarest Rumænien.

Du placeres automatisk på en server med bedste rå båndbredde på tidspunktet for din forbindelse. Desuden bruger VikingVPN kun bare metal-servere. Dette betyder, at virtuelle servere og virtuelle maskiner ikke er gået, giver dig "100% af ressourcerne".

Fremover er VikingVPN kendt for deres høje hastigheder. Hver server er givet sin egen 1 Gbps-forbindelse. Endelig tilbyder VikingVPN fuldt optimerede OpenVPN-indstillinger med konstante opdateringsopdateringer. Derfor fortsætter vi med at opleve nogle af de bedste hastigheder, mens vi bruger VikingVPN.

Besøg VikingVPN »

Hastighed og ydeevne

Det er vigtigt at teste din VPN for hastighed og lækager. Som du kan se ved downloadtestene nedenfor, er VikingVPN lidt af en blandet taske. De europæiske servere fungerede temmelig godt og ville sandsynligvis tillade HD-streaming. New York-serveren var imidlertid på den langsomme side med hastigheder på kun et par megabyte pr. Sekund.

VikingVPN-downloadhastigheder

Heldigvis blev der heller ikke opdaget nogen IP-, DNS- eller WebRTC-lækager under min test. Det betyder, at VPN klarer sig godt med hensyn til privatliv.

Pris og planer

VikingVPN tilbyder tre forskellige abonnementsmuligheder. Prisfastsættelsen er baseret på den abonnementsperiode, du ønsker at købe (en måned, seks måneder, 12 måneder). Priserne er som følger:

  • $ 14,95 / mo ved betaling månedligt
  • $ 11,95 / mo eller $ 71,70 ved betaling hver sjette måned
  • $ 9,99 / mo eller $ 119,88 ved betaling årligt

Mens VikingVPN er noget dyre, er de tro mod deres ord i tilbyder høje hastigheder og ubegrænset brug. Du kan tilslutte op til fem enheder samtidigt med en konto. Som en ekstra bonus donerer VikingVPN også $ 1 fra hver abonnementsplan til Electronic Frontier Foundation.

Desuden VikingVPN også tilbyder Bitcoin og Dash som betalingsmuligheder (såvel som større kreditkortselskaber). Mens VikingVPN ikke tilbyder en gratis prøveperiode, tilbyder de dog en pengene-tilbage-garanti, hvis din hastighed eller forbindelse ikke er optimal.

Privatliv og sikkerhed

VikingVPN tilbyder nogle af de bedste sikkerhed, når det kommer til virtuelle private netværk. Med supersikker AES 256 CBC bitkryptering og en 4096 bit RSA krypteret håndtryk, VikingVPNs tunnel er umulig at trænge igennem, aflytte, ændre eller endda observere.

Derudover giver VikingVPN dig også den sædvanlige anonyme IP-adresse, mens du regelmæssigt opretter falsk trafik for at styrke din online sikkerhed endnu mere. Endnu mere tilføjede VikingVPN for nylig deres avanceret 2048 bit HMAC Firewall for at forhindre ukendte forbindelser.

Dette ekstra lag af sikkerhed kombineret med VikingVPNs ingen logfiler politik, viser kun yderligere, at VikingVPN er et godt VPN-valg, hvis du leder efter privatliv og sikkerhed.

VikingVPN's Warrant Canary

Da VikingVPN er baseret i USA, er de tvunget til at overholde amerikansk jurisdiktion. Dette betyder, at hvis VikingVPN er underlagt retssager, der indeholder en gag-ordre, vi får besked via deres garantikanarie.

Juridisk set kan VikingVPN ikke tale om nogen handling. Faktisk kan de ikke indrømme, at programmet eller retssagen endda eksisterer. Heldigvis er det her garantikanaren kommer ind. Hvis VikingVPN nogensinde kompromitteres, farven på logoet på deres hjemmeside ændres på en "meget oplagt måde".

Desuden er det nyttigt at vide, at VikingVPN logger serverdata kun til vedligeholdelsesformål. Hvad angår P2P, reklameres det ikke åbent, men det er heller ikke i strid med VikingVPN's politik. Med andre ord: fortsæt med forsigtighed.

Brugervenlighed

Hjemmesiden til VikingVPN er ekstremt brugervenlig med information og tilgængelige links lige fra startsiden. Derudover er VikingVPN meget gennemsigtig i hvad de tilbyder. Dette inkluderer en blog, der aktivt indeholder tip og nyheder, der involverer cybersikkerhedsverdenen.

En yderligere ting, VikingVPN leverer på deres hjemmeside, er et link til kundeanmeldelser. Jeg kan især godt lide dette, da det giver dig mulighed for at se, hvordan andre brugere føler for tjenesterne, inden de bruger pengene på dem selv.

VikingVPN & Kunde support

For at starte med tilbyder VikingVPN en FAQ med meget nyttig information om deres tjenester og andre emner. Dette er praktisk, da den eneste ting VikingVPN ikke tilbyder er live chat support. I stedet tilbyder de billetbaseret support. VikingVPN kan tage op til 24 timer for at give et svar på dit spørgsmål.

Når det er sagt, deres kundesupportteam er stadig yderst hjælpsom og begrænser kun live chat for at kunne give kunderne den bedst mulige support. Derudover tilbyder deres websted også detaljerede installationsvejledninger for de forskellige platforme, som deres service er tilgængelig på. Endelig har VikingVPN også en Google+ konto, der aktivt opdateres med nyheder, opdateringer og anden relevant information.

VikingVPN til Windows

Registrering af VikingVPN var hurtig og smertefri og tog cirka 2 minutter. Installation tog lidt længere tid, ca. 3-5 minutter. Selve processen krævede minimale detaljer: brugernavn, adgangskode og betalingsoplysninger.

Brug af VikingVPN Windows Client

Brug af VikingVPN er ekstremt enkelt. Det er så let som at vælge en af ​​de listede stablede servere og vælge forbindelsesknappen. Forbindelsen til en VikingVPN-server er enkel og hurtig, ligesom det er frakobling - vælg blot afbrydelsesknappen!

Denne brugervenlige VPN-service er bestemt der oppe på min liste over anbefalede VPN'er - især når det kommer til hastighed og samlet ydelse. Hos ProPrivacy.com, ønsker vi, at du finder en VPN, der passer bedst til dig. Hvis du vil have en pålidelig og sikker VPN, der giver dig mulighed for at gennemse, downloade og streame - undertiden samtidig - skal du ikke lede længere! VikingVPN er en fantastisk kamp.

VikingVPN platform tilgængelighed

Mens den brugerdefinerede VikingVPN-klient kun er tilgængelig for Windows, kan du stadig opnå det samme resultat ved at følge en af ​​VikingVPNs leverede installationsvejledninger til andre enheder. Dette er kun at installere OpenVPN på din enhed og konfigurere det med VikingVPN. Forhåbentlig vil VikingVPN overveje at tilføje yderligere klienter til andre platforme i fremtiden.

Afsluttende tanker

VikingVPN er lav på serverplaceringer og tunge på priser, men på trods af disse negativer er de stadig et godt valg til en VPN-service. Sikkerheden og hastighederne, som VikingVPN tilbyder, er fremragende og fortsætter kun med at vokse, når årene presser på.

Hvis en effektiv VPN-service er hvad du leder efter, skal du ikke lede længere! VikingVPN er præcis, hvad du har brug for. Hvis du beslutter at tage en chance for VikingVPN, kan du dele din oplevelse i kommentaredelen nedenfor!

Besøg VikingVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me