VortexVPN anmeldelse

VortexVPN

ProPrivacy.com score
1 ud af 10

Resumé

VortexVPN er nu ophørt med at eksistere. For at se de bedste VPN'er til Android går du over til denne side.

Prisfastsættelse & Planer

VortexVPN-planen er forskellig fra den, vi har set før, i stedet for at oplade dig for en tidsperiode, opkræver den dig for de data, du bruger, som vi synes er ganske opfindsomme - selvfølgelig har dette fordele og ulemper. Det er ikke overraskende, at jo flere data du tilmelder dig, desto billigere bliver det. Når du downloader Android-appen, får du 250 MB til at evaluere den gratis. Husk også, at alle data, du køber, udløber efter et år - men dette er en tilstrækkelig lang tid, vi tror.

VortexVPN_Pricing

Funktioner

VortexVPN er forskellig fra andre udbydere i det faktum, at det udelukkende er dedikeret til at bringe den bedste service til Android-brugere. I øjeblikket leverer de kun 4 servere i 4 forskellige lande, så adgangen er begrænset, men på grund af deres placering er de ret gode til geoblokerede tjenester. De praler på deres hjemmeside med at komprimere websider for at reducere din dataforbrug, og dette fungerer virkelig, og overraskende er din dataforbrug beregnet efter komprimering. Sammenlignet med deres lille størrelse har de en dejlig afrundet service, som vi forklarer nedenfor, eller du kan gå og tjekke dem ud med det samme:

Sikkerhed & Privatliv

I modsætning til de fleste andre udbydere leverer de kun en OpenVPN-krypteringstjeneste, som vi ikke mener skal betragtes som en ulempe, da vi mener, at dette er det mest sikre under alle omstændigheder - og de bruger en 1024 bit til det!

De er et New Zealand-firma med deres hovedserver i Schweiz, så loven har meget begrænset rækkevidde for dem, men de logger stadig dine login-og-out-tider for netværksstatistikker, men overvåger ikke nogen af ​​netværkstrafikken.

Hjemmesiden

De har et meget ligetil websted, der er let at navigere i, men vi føler, at de måske kunne indeholde nogle flere detaljer om tjenester & sikkerhed og en nyhedsside, hvor brugere kan se den udvikling, de lover.

VortexVPN_Home

Support

Som med de fleste andre små VPN-udbydere har VortexVPN kun et lille team og kan ikke yde en fuld support 24/7. Deres billetsupport er dog meget effektiv, og vi modtog altid et svar inden for 24 timer fra dem.

VortexVPN_Support

Processen

Tilmelding

Tilmelding til en konto er lige så let som med ethvert andet firma, men betalingen kan være mere en fars, da de kun accepterer BitCoin-betalinger (Kortbetalinger skal være tilgængelige i fremtiden).

Vortex_Account

Android-klienten

Da deres hovedfokus er på Android, er dette den platform, vi gjorde det meste af vores test på. Appen er enkel at installere og bruge. Der er meget lidt at diskutere eller informere dig om her, da alt hvad du kan gøre er at vælge en server og oprette forbindelse - enkelt.

Vortex_AndroidHome Vortex_Server Vortex_Connected

App-hovedsiden

Valg af en server - viser pings, som er en nyttig hastighedsindikator

Tilsluttet Dublin-serveren

Ydeevne (hastighed, DNS og IP-test)

DNS- og IP-testene kom alle godt tilbage, og hastighedstestene var meget gode, som nedenstående tabel viser.

Vortex_SpeedNoVPN Vortex_SpeedOpenVPN
Ingen VPN OpenVPN-forbindelse

Da de på deres hjemmeside siger, at de sigter mod at reducere dit dataforbrug og sideindlæsningstider, udførte vi en række webaktiviteter med og uden VPN-tjenesten aktiv (sørg for at rydde cache og andre browserdata imellem). I denne periode loggførte vi vores dataanvendelse og fandt ud af, at vi faktisk med den aktive VPN-service lykkedes os at bruge rimeligt mindre - dette afhænger naturligvis af de typer websteder, du bruger. Vi bemærkede også lidt hurtigere lastetid, hvilket også var fantastisk.

Andre platforme

Desværre kan vi ikke diskutere en Windows-klient, da der ikke er en. Via deres websted kan du downloade OpenVPN-konfigurationsfiler, som du kan bruge til en række enheder, og de leder dig gennem, hvordan du konfigurerer det med OpenVPN-softwaren (på iOS, Linux og Windows) - som vi har gjort.

Ydeevne (hastighed, DNS og IP-test)

Selvom de optimerer det til Android, gav vi det alligevel en hastighedstest på Windows. Vi var lidt overrasket og skuffede over resultaterne sammenlignet med Android, men det fungerede stadig godt. Billedkomprimeringen, de bruger, var dog meget mere synlig og irriterende på en større skærm (vi testede det også på en tablet, og det var tåleligt).

Vortex_NoVPN Vortex_VPN
Ingen VPN Med OpenVPN-software

Konklusion

Vi kunne godt lide

  • Enkel app
  • Store hastigheder på Android
  • Nedsat netværksbrug
  • Gratis prøveversion

Vi var ikke så sikre på

  • Brug af det på andre platforme
  • Hastighed for kundeservice
  • Kan ikke justere komprimeringsgraden

Vi hadede

  • Lille antal servere

Selvom det ikke var så godt på pc-platforme, fandt vi generelt, at VortexVPN var en fantastisk service, hvis du leder efter en dedikeret Android VPN-udbyder, der reducerer din dataforbrug og øger batteriets levetid.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me