VPN Ubegrænset anmeldelse

VPN Ubegrænset


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,78
  / måned

 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited er en USA-baseret tjeneste, der generelt betragtes som en god allrounder. At være baseret i USA er ikke ideelt til en privatlivstjeneste. VPN holder dog ingen invasive logfiler - og implementerer OpenVPN-kryptering - hvilket skulle gøre VPN sikker nok for de fleste mennesker.

VPN har et bredt udvalg af servere i 70 lande, hvilket gør det godt til at fjerne blokeringen af ​​masser af indhold på verdensplan. Nedadrettet lækker WebRTC på macOS, og Windows skal tilsluttes manuelt for at gøre denne VPN sikker på IPv6. Hvad angår hastighederne udfører denne VPN okay - leverer forbindelseshastigheder, der er gode nok til streaming i HD.

ProPrivacy.com score
7.4 ud af 10

Resumé

Som med andre VPN-udbydere har VPN Unlimited flere abonnementsniveauer, med fordele og rabatter, der ydes til kunder, der forpligter sig i en længere periode. En dejlig ting ved VPN Unlimited er, at det blokerer for populære streamingtjenester som Netflix US og BBC iPlayer. Potentielle abonnenter kan også teste VPN ved hjælp af 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  USA
 • Lande
  70
 • Samtidige forbindelser
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  56,64 Mbps

Pris

3 år

$ 2,78
om måneden

1 år

$ 5,00
om måneden

1 måned

$ 9,99
om måneden

VPN Unlimited har ændret prisfastsættelsesplanen væsentligt, siden vi sidst gennemgik tjenesten. Oprindeligt var Keepsolid VPN Unlimited en billig VPN med en enkelt månedlig budget. I dag er det en service, der er i overensstemmelse med disse mere standard VPN-prissætningsplaner.

At være fair VPN Unlimited er stadig enestående værdi, hvis du forpligter dig i tre år - til kun $ 2,78 pr. Måned kan det betragtes som en lejlighedskøb. Til svarende til $ 5 pr. Måned på den årlige told (betales i en enkelt rate på $ 59,99) og $ 9,99 for en enkelt måned, er det rimeligt at sige, at VPN Unlimited er en VPN-pris i gennemsnit for sin beslag.

Nyt, siden vi sidst gennemgik servicen, tillader VPN Unlimited nu brugere at købe et abonnement på enten fem eller ti simulerede enheder. Brugere, der vil forbinde op til 10 enheder (for eksempel familier), kan betale 14.99 for en enkelt måned, $ 89.99 årligt eller $ 149.99 for en treårig kontrakt.

Brugere kan også vælge et livstidsabonnement til en pris af $ 199 for 5 enheder eller $ 299 for 10 enheder. Som det altid er, har vi en tendens til at anbefale imod livstidsplaner, fordi det er umuligt at garantere, at tjenesten også vil være tilgængelig (eller at den fortsat leverer en pålidelig og tillidsværdig service i fremtiden).

Understøttede betalingsplatforme


Visa / MasterCard

VPN Unlimited accepterer Paypal- og kreditkortbetalinger samt Bitcoins for enhver, der foretrækker at betale med ekstra privatliv. VPN giver også en 7-dages pengene-tilbage-garanti, som skønt ikke den mest generøse garanti, vi har stødt på, helt sikkert er nok til at teste service fungerer.

Blokerer VPN Unlimited Netflix?

VPN Ubegrænset
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Hulu

Den gode nyhed er, at VPN Unlimited er over pari, når det kommer til streaming. Hvis du leder efter en VPN, der fungerer med Netflix, er denne service værd at overveje. VPN Unlimited kan også fjerne blokering af BBC iPlayer uden for Det Forenede Kongerige samt et væld af andre tjenester. Adgang til Hulu er også tilgængelig, hvilket er fantastisk. Denne VPN giver dig også mulighed for at fjerne blokering af Youtube-viduer, der er begrænset i din region.

Deres supportagent fortalte os, at VPN Unlimited-brugere ikke kan få adgang til Netflix UK. Dette er dog ikke rigtigt et problem, fordi det alligevel er meget bedre at have adgang til det amerikanske katalog.

Når det kommer til adgang til streamingwebsteder som Putlockers, 123 Film osv., Fungerer denne VPN perfekt og giver dig mulighed for at fjerne blokering af dem privat. Og fordi det giver tilstrækkelige tilslutningshastigheder til streaming - skal du være i stand til at se indhold uden at lide af bufferspørgsmål.

Funktioner

VPN Unlimited leverer en godt afrundet service med hensyn til funktioner. Her er hvad abonnenter får:

 • 400+ servere i 70 lande

 • Killswitch (Android, iOS, Windows og Mac)

 • 5 eller 10 samtidige forbindelser (afhængigt af hvad du betaler)

 • Ingen politik for brugslogfiler (og kun ekstremt minimale og ikke-invasive forbindelseslogfiler)

 • Stærk OpenVPN, L2TP / IPSec og IKEv2 kryptering

 • KeepSolid Wise (tilsløring for at skjule VPN-brug og omgå firewalls)

 • Fjern blokering af Netflix, Hulu og iPlayer

 • P2P Torrenting tilladt på udvalgte servere

 • Enestående iOS-app (med OpenVPN og en killswitch)

 • Dedikerede IP'er (tilføj funktionen med en ekstra omkostning)

 • Support til live chat

 • 7-dages pengene-tilbage-garanti

Hastighed og ydeevne

Vi tester VPN-hastigheder tre gange om dagen ved hjælp af vores videnskabelige serverbaserede hastighedstestsystem. Vores dedikerede VPN-testservere kontrollerer de britiske, amerikanske, Hong Kong og australske servere både for gennemsnitlige downloadhastigheder og burst (top) hastigheder. Nedenfor kan du se VPN Unlimited gennemsnitlige downloadhastigheder for de sidste seks måneder.

VPN Ubegrænset hastighedstest

I løbet af de sidste seks måneder ser VPN Unlimited ud til at have lidt under nogle problemer. Selvom der er hurtigere VPN'er på markedet (og nogle, der også er lidt billigere), er dette ikke en VPN, der fungerer dårligt. Gennemsnitlige downloadhastigheder på 22,5 Mbits per sekund betyder, at det skal være godt nok til at streame i HD. På den anden side ser VPN ud til at have været gennemsnitligt tættere på 15 Mbps siden april.

For at være retfærdig får vi ikke mange klager over, at denne VPN har hurtige problemer, hvilket betyder, at VPN skal udføre Okay for de fleste menneskers behov. Hvis du dog har særligt datakrævende krav, kan du teste det ved hjælp af 7-dages pengene-tilbage-garanti (for at sikre dig, at du ikke oplever problemer).

I betragtning af prisen på denne VPN-tjeneste vil vi have en tendens til at rådgive, at der er hurtigere muligheder på markedet, der næsten helt sikkert vil klare sig bedre til streaming af HD-indhold.

IP-, DNS- og WebRTC-lækager

Vi testede denne VPN's desktop-klienter for IP-lækager ved hjælp af testwebstedet ipleak.net. Vi registrerede ingen IPv4-lækager, IPv4 DNS-lækager eller IPv4 WebRTC-lækager.

Da vi testede på en IPv6-forbindelse, registrerede vi dog WebRTC-lækager på Windows og Mac. For at gøre denne VPN sikker på IPV6-forbindelser skal du således enten deaktivere IPv6 helt eller deaktivere WebRTC (enten i selve browseren eller ved at bruge Easy WebRTC Block-udvidelsen til Chrome eller Firefox).

Endnu mere bekymret, da vi testede Mac-klienten med en IPv6-forbindelse, fik vi lige IPv6 IP-lækager ud over WebRTC-lækager. Dette er en meget problematisk lækage, og som et resultat skal du konkurrere deaktivere IPV6 på Mac for at bruge denne VPN sikkert. Hvis du ikke gør det, betyder det, at du lækker din IP-adresse til de websteder og den service, du bruger. Som et resultat er det meget sværere at anbefale denne VPN til Mac-brugere.

Privatliv

VPN Unlimited er baseret i New York, hvilket muligvis udsætter nogle mennesker for VPN-udbyderen. USA menes generelt at være et sted, der er dårligt for privatlivets fred, fordi det er hjemsted for NSA og CIA. Derudover er USA et sted, hvor myndighederne kan betjene techfirmaer (inklusive VPN'er) med en warrance og gag order.

Dette betyder, at VPN Unlimited teoretisk kunne blive tvunget til at begynde at logge i hemmelighed (og endda at logge på sine internationale servere og sende disse data tilbage til USA). Selvom dette er en ægte bekymring, der kan udsætte nogle mennesker for tjenesten, har vi ingen grund til at tro, at VPN Unlimited faktisk er blevet tvunget til at gøre dette. Så for de fleste mennesker giver tjenesten sandsynligvis mere end tilstrækkeligt privatliv. Det afhænger virkelig af din personlige trusselmodel.

Selvom VPN Unlimited hævder at have en nul-log-politik på sit websted, er virkeligheden, at det ser ud til at bevare nogle begrænsede forbindelseslogfiler (anvendt båndbredde). Den hævder dog ikke at gemme tidsstempler med IP-adresser nogensinde, hvilket betyder, at denne VPN kan betragtes som ekstremt tæt på ingen-logs, og, endnu vigtigere, helt sikker.

”Vi opbevarer ikke logfilerne på de websteder, vores kunder besøger, vi gemmer kun dataene relateret til den mængde trafik, der er downloadet af brugeren. Disse oplysninger er kun tilgængelige på hans konto. Det er også vigtigt at påpege, at systemet tildeler dynamiske IP-adresser, hver gang en kunde logger på VPN Unlimited. De er ikke statiske, og der er ingen måde, hvorpå vi kan logge de nøjagtige IP-adresser eller bestemte tidsstempler for VPN Unlimited-kunder. ”

Kryptering

VPN Unlimited er en af ​​de få VPN'er, der leverer OpenVPN på alle fire populære platforme. OpenVPN findes naturligt på iOS, Android, Windows og Mac OS X. Dette er fantastisk, og betyder, at du kan bruge VPN sikkert på enhver enhed (så længe du tilslutter de førnævnte lækager).

Vi kan også godt lide, at VPN Unlimited ikke leverer PPTP-kryptering på nogen af ​​sine platforme. Og både L2TP / IPSec og IKEv2 (de andre protokoller, den leverer) vides at være sikre, hvilket er gode nyheder. Sådan implementeres OpenVPN-kryptering:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 til HMAC-godkendelse og et RSA-2048-håndtryk.

 • Perfekt fremadretthed er forsynet med Diffie-Hellman (DH) med en 4096-bit nøgle.

SHA1-godkendelsen er den svageste del af denne protokol, men den betragtes stadig som sikker nok til at give digitalt privatliv i en overskuelig fremtid. Afslutningsvis betragtes VPN Unlimited's implementering af OpenVPN-protokollen som sikker.

Kunde service

VPN Ubegrænset
NordVPN
ExpressVPN

24-timers support
Live chat
Penge-tilbage-garanti
Penge tilbage garantilængde 7 30 30

VPN Unlimited har valget mellem enten 24/7 live chat support eller et billet-system til at stille et spørgsmål via e-mail. Vi fandt, at VPN Unlimited-personale var yderst kyndige. Derudover var teamet i stand til hurtigt at kontakte sekundære tekniske supportagenter (og under samtalen) for at give os mere detaljerede oplysninger.

VPN Unlimited har også en informationsside på sit websted, dette inkluderer en blog, en FAQ-sektion og installationsvejledninger til at få VPN til at gå på forskellige platforme. Disse ressourcer er en fantastisk tilføjelse til tjenesten, som helt sikkert får en 5/5 fra os til kundesupport.

Brugererfaring

VPN Unlimited har et websted, der er let at navigere i, og som giver en masse nyttige oplysninger. Detaljer om, hvordan den implementerer sin kryptering kan findes på webstedet (skønt det gør disse detaljer lidt forvirrende ved et uheld). Det er også nemt at abonnere på VPN, og softwaren er let at få adgang til og installere uden problemer.

En ting, vi bemærkede, er, at VPN Unlimited har fem trackere på sin hjemmeside, inklusive facebook.net, yandex.ru og google-analytics. Ikke ideelt, men temmelig normalt i dag.

Windows-app

Windows VPN-klienten er en fremragende app, der er fuldt udstyret med en killswitch og OpenVPN-kryptering. Derudover kan brugere oprette forbindelse ved hjælp af VPNs proprietære beskyttelsesprotokol KeepSolid Wise (TCP eller UDP). Det siges, at denne protokol er yderst sikker, men kun "moderat" med hensyn til ydeevne.

Det faktum, at KeepSolid Wise leveres med UDP eller TCP, betyder, at det faktisk er OpenVPN. Så vi besluttede at trykke på dens supportagent, der bekræftede, at det er OpenVPN over port 443 for at skjule VPN-brug som HTTPS. Dette er, hvad agenten fortalte os:

”Takket være brugen af ​​TCP 443 og UDP 443-porte og med OpenVPN-protokollen, der danner rygraden, er den meget mere krypteret og bliver ekstremt vanskelig at opdage og blokere.”

Hvad der er forvirrende ved dette er, at tilsløret OpenVPN faktisk kun nogensinde er TCP over port 443 (ikke UDP over port 443 - som ville stikke ud som en øm tommel, hvis trafikken blev analyseret). Vi er således tabt til at forstå, hvorfor VPNUnlimited endda har UDP som en mulighed for KeepWise-protokollen. De skal kun virkelig have TCP og UDP som en mulighed på almindelig OpenVPN. Så hvis du har til hensigt at bruge funktionen KeepSolid Wise tilsløring - hold dig til TCP!

Endelig er det værd at bemærke, at OpenVPN TCP over port 443 ikke er en avanceret obfuskationsmetode (såsom Stunnel, Xor eller Obfsproxy). Det virker således yderst vildledende for VPN Unlimited at give OpenVPN TCP over port 443 det proprietære navn “KeepSolid Wise” - der er intet ejendomsret til det.

Generelt fandt vi, at dette var en klient, der fungerer godt og har alle de vigtige funktioner, der er nødvendige for at få digitalt privatliv. Således kan vi anbefale denne Windows VPN til at udføre opgaver såsom Torrenting via P2P. Det er dog også værd at huske på, at VPN Unlimited kun tillader torrenting på fem servere: USA-Californien 1, Canada-Ontario, Rumænien, Luxembourg og Frankrig.

Mac OS X-app

Mac VPN-appen adskiller sig ikke meget fra dens Windows-modstykke. OpenVPN-kryptering er tilgængelig, og brugere kan vælge at bruge OpenVPN TCP over port 443 (KeepSolid Wise-protokol) til at skjule VPN-trafik som almindelig HTTPS. IKEv2 er også tilgængelig fra klienten.

Der findes en dræbtskift i klienten, hvilket betyder, at denne VPN er god til downloading via BitTorrent. Som det er tilfældet på Windows, er Torrenting kun tilladt på fem serverplaceringer.

Vi kunne godt lide det faktum, at appen viste os arbejdsbelastningsprocenten på hver server; så vi kan vælge en server, der led under mindre overbelastning.

Desværre, da vi testede denne VPN på IPv6-forbindelse, led vi lige IPv6 IP-lækager såvel som IPv6 WebRTC-lækager. Dette er forfærdeligt og betyder, at du bliver nødt til at deaktivere IPv6 helt for at få denne VPN til at fungere sikkert på macOS.

Android-app

Android VPN-appen er nem at bruge og giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse ved hjælp af IKEv2, OpenVPN og KeepSolid Wise (OpenVPN TCP over port 443) protokoller er også tilgængelige. Derudover er en Killswitch tilgængelig på denne platform.

Auto-forbindelse på WiFi-funktion giver folk mulighed for at forblive i sikkerhed, når de bevæger sig rundt og bruger offentlig WiFi; dette forhindrer dem i at ved en fejltagelse forbindes med en ikke-betroet (og ubeskyttet) WiFi-hotspot (såsom en ond tvilling-hotspot, der tilhører en kriminel).

Funktionen Trusted Networks er tilgængelig i mobilversioner, der giver folk mulighed for at hvidliste netværk, der er kendt af brugeren. Dette er en temmelig imponerende liste over funktioner til en mobil VPN-app.

iOS-app

IOS VPN-appen giver brugerne valget af protokoller IKEv2, OpenVPN og KeepSolid Wise (TCP og UDP). Dette er godt, og inkluderingen af ​​OpenVPN på iOS er fremragende; fordi det er temmelig sjældent.

Brugere får også tilføjelsen af ​​en funktion kaldet Connect on Demand, som dybest set er en dræbte (men som kun fungerer, når de er tilsluttet via IKEv2-protokollen). Følg disse trin for at slå den til:

 • Gå til din iOS-startskærm > Indstillinger > VPN > Tryk på et blåt infoikon i VPN Ubegrænset profil > aktiver Connect On Demand.

Endelige tanker

KeepSolid VPN Unlimited er en VPN, der er en god allrounder. Enhver, der leder efter en VPN, der er solid med hensyn til kryptering, går ikke meget galt med VPN Unlimited, og det er rimeligt at sige, at det er en service, der er prisfastsat, og som ikke kan betragtes som dyr. VPN's IPv6-lækager vedrører dog og betyder, at Mac-brugere sandsynligvis skal se andet ud.

Denne VPN holder nogle begrænsede forbindelseslogfiler, herunder logbånd til brug for båndbredde. Disse logfiler er imidlertid yderst minimale og inkluderer ikke IP-adresser ved siden af ​​tidsstempler. Dette betyder, at VPN er så tæt på en ingen log-VPN, som det er muligt at få, og vi betragter generelt tjenesten som sikkerhedsmæssigt. På den anden side er det baseret i USA, hvilket afhængigt af din trusselmodel kan være nok til at udsætte dig for tjenesten.

Hvad forbindelseshastigheder angår, er denne VPN intet at ringe hjem til. Gennemsnitlige downloads over en seks måneders periode viser, at det er en VPN, der ikke har nogen problemer med at streame i HD, hvilket er godt. Vi kan også godt lide det faktum, at denne VPN får adgang til størstedelen af ​​de populære streamingtjenester. Det er dog også sandt, at hastighederne er blevet glidende for nylig, hvilket kan blive et problem, hvis det fortsætter.

Endelig, hvis du abonnerer på tre år, bliver denne VPN ekstremt billig, hvilket kan passe folk på et budget. Livstidsabonnementsplanerne er også interessante - og selv hvis VPN forbliver i forretning i kun 5 år mere; du ville ende med at spare nogle penge. Vi vil dog sandsynligvis anbefale mod at forpligte sig i så lang tid, fordi der er bedre tjenester til et lignende prissted - og det er dejligt at have muligheden for at forlade en tjeneste, hvis den begynder at miste sin vej.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me