VPNTunnel-gennemgang

VPNTunnel

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 2,99
  / måned

ProPrivacy.com score
4 ud af 10

Resumé

VPNTunnel er en hurtigt ekspanderende svensk-ejet Virtual Private Network (VPN) -tjeneste med base på Seychellerne. Virksomheden har en særlig stærk tilstedeværelse i Europa. Men dens serverliste inkluderer også placeringer i Latinamerika. Dette gør det til en af ​​de bedste tjenester i regionen, som ofte overses af VPN-branchen.

Denne VPN-service giver dig en række adgangsmuligheder. Disse inkluderer valg af en brugerdefineret app til Windows-, Android- og iOS-enheder eller en standard OpenVPN-klient til en længere liste med operativsystemer. For information om, hvordan du får adgang til denne VPN gratis, skal du læse vores anmeldelse.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Seychellerne (med base i Sverige)
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  32

PROS af VPNTunnel

 • Syv-dages pengene-tilbage-garanti
 • Hemmelig tre-dages gratis prøveperiode
 • Tilpasset app til Windows, Android og iOS
 • Tredjeparts OpenVPN-app til Windows, Mac OS X, macOS og Linux
 • Tillæg for fem samtidige forbindelser
 • Ingen logfiler

CONS af VPNTunnel

 • Brugerdefineret app er ikke tilgængelig for Mac-computere
 • Ingen dræbskontakt
 • Fildeling er ikke tilladt

Besøg VPNTunnel »

Prisfastsættelse og planer

VPNTunnel er en af ​​de billigste VPN'er i branchen. Den nedsatte diskonteringssats er særlig billig, når den beregnes på månedlig basis. En tre måneders abonnementsperiode er også tilgængelig, dog ikke så kraftigt diskonteret som etårsplanen.

Hver abonnementsperiode kvalificerer sig til en syv-dages pengene-tilbage-garanti. Et abonnement giver dig ret til at oprette forbindelse til op til fem enheder på én gang. Kontodeling er dog forbudt.

Virksomheden accepterer en lang række betalingsmetoder, herunder kreditkort, PayPal, Bitcoin og bankoverførsel.

VPNTunnel-webstedet fortæller dig ikke det, men ProPrivacy.com vil: du kan få en tre-dages gratis prøveversion af VPNTunnel, hvis du skriver til supportteamet via siden Kontakt os på siden.

Funktioner

Funktionerne i virksomhedens pakke er:

 • Mere end 800 servere i 31 lande
 • Egen-app til Windows, Android og iOS
 • Flersproget app til OpenVPN
 • Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP), Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) og Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) tilgængelig til manuel opsætning
 • Ingen aktivitetslogfiler
 • Tillæg for fem samtidige forbindelser
 • Ingen datagennemstrømningsgrænser
 • Flersproget hjemmeside

Servernetværket har en stærk tilstedeværelse i Europa. Det har også nogle gode placeringer i Latinamerika, herunder Brasilien, Argentina og Panama.

Besøg VPNTunnel »

Sikkerhed

VPNTunnel tilbyder PPTP, SSTP og L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) til manuel opsætning. Ejere af macOS-computere skal bemærke, at PPTP ikke understøttes af operativsystemet. VPNTunnel-webstedet angiver, at OpenVPN ikke er tilgængeligt for iOS- og Android-enheder. I stedet giver den manuelle VPN-opsætningsinstruktioner til disse operativsystemer. Der er dog et OpenVPN GUI-interface tilgængeligt gratis for disse operativsystemer. Således skal du i det mindste prøve at installere denne version på din smartphone eller tablet.

Mærkeligt nok opdagede jeg, når jeg abonnerede på tjenesten, at der faktisk er en brugerdefineret app til Windows, Android og iOS. Det ser ud til, at udsagnene på webstedets FAQ-side er stærkt forældede.

OpenVPN-implementeringen bruger Blowfish-kryptering med en 128-bit nøgle. De fleste VPN'er bruger en 256-bit nøgle med Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering. AES blev opfundet for den amerikanske regering. Det er det mest sikre krypteringssystem i verden. Dog mistroer det det på grund af den amerikanske regerings inddragelse i dens oprettelse. Blowfish er et respektabelt alternativ. Ingen har nogensinde knækket det.

En længere krypteringsnøgle gør det sværere at knække kryptering. Et computerprogram kan bare arbejde igennem alle mulige tastekombinationer i et brute force-forsøg på at finde nøglen. Jo længere nøglen der er, desto længere tid vil det tage at få nøglen ved hjælp af denne metode. Derfor vil det tage langt længere tid at knække en 256-bit-nøgle end en 128-bit-nøgle. Tilhængere af 128-bit nøgler påpeger, at Blowfish med en 128-bit nøgle aldrig er blevet brudt. Brug af en 256-bit nøgle skaber en masse ekstra behandling, bruger CPU-kapacitet op og skaber lange forsinkelser i kommunikationsprocessen. Dette er et unødvendigt stykke over-engineering, når målet er at forbedre et system, der allerede er uknækkeligt.

OpenVPN-kryptering

 • Chiffer: Blowfish-128
 • Data Auth: HMAC SHA1
 • Håndtryk: RSA-2048
 • Kontrol Auth .: HMAC SHA1
 • Fremadretthed: DHE-2048

Logs & gyldige

 • Tilslutning: Ingen
 • Trafik: Ingen
 • Land: Ok

Disse Blowfish-krypteringsnøgler skal distribueres, fordi den samme nøgle krypterer og dekrypterer en meddelelse, så begge sider i forbindelsen skal have den samme nøgle. Opgaven til datakryptering af nøglefordeling er potentielt et svagt punkt i ethvert sikkerhedssystem. OpenVPN bruger et offentligt nøglesystem i denne fase. I dette scenarie dekrypterer en anden nøgle en meddelelse, og det er umuligt at gætte dekrypteringsnøglen, hvis du har krypteringsnøglen. Dette betyder, at ejeren af ​​nøglen kan gøre krypteringsnøglen offentlig. Denne offentlige nøgle er skrevet på et sikkerhedscertifikat, der også fungerer som godkendelsesmetode.

Sikkerhedscertifikatet opbevares på en separat server. Den første ting klienten vil gøre, når han opretter forbindelse til en server, er at kryptere en meddelelse ved hjælp af den offentlige nøgle, der er skrevet på certifikatet. Hvis serveren kan dekryptere denne meddelelse og svare på den, har den bevist sin identitet. En hacker, der opfanger meddelelsen, kunne ikke dekryptere meddelelsen.

RSA-koderen, der bruges af VPNTunnel, har en 2048-bit nøgle. Dette er standard for VPN-branchen. Virksomhedernes øverste rang har imidlertid besluttet at gå op til en 4096-bit nøgle, bare for at være sikker.

Et stort problem med brugen af ​​den standard gratis OpenVPN GUI-interface er, at VPNTunnel ikke er i stand til at inkludere ekstra sikkerhedsfunktioner. VPN-udbydere med deres egne apps skriver normalt disse til deres brugerdefinerede software. Den vigtigste sikkerhedsforanstaltning, der virkelig forbedrer en standard OpenVPN-implementering, er en kill switch (for at blokere for internettet, hvis forbindelsen til VPN bliver ødelagt). En anden dejlig sikkerhedsfunktion er automatisk WiFi-beskyttelse. Dette er især vigtigt for mobile enheder.

Privatliv

VPNTunnels privatlivspolitik er en af ​​de bedste i branchen. Det holder ikke nogen logfiler. Næsten alle VPN'er siger det, men så udskriver det med småt det faktum, at de faktisk holder logfiler. Ikke kun opbevarer VPNTunnel ikke aktivitetslogfiler, men det opbevarer heller ikke nogen forbindelseslogfiler. Forbindelseslogproblemet er et aspekt, som mange VPN-virksomheder fejler på.

VPNTunnels fine print taler med tillid til sine servere i Sverige. Virksomheden startede i Sverige. Ejere og operatører har helt klart stadig en stor interesse i dette land, selvom tjenestens operationelle base nu er på Seychellerne.

Politistyrker kan let få retsafgørelser for at tvinge VPN-virksomheder til at udlevere deres poster. Tilstedeværelsen af ​​forbindelseslogfiler, der indeholder din IP-adresse og tidsstempler, der viser, hvornår du var aktiv, er nok til at anklagere kan spore dig. Fraværet af forbindelseslogfiler på VPNTunnel er således meget, meget godt.

Desværre fortæller virksomheden derefter, at denne fremragende politik kun gælder for dens servere i Sverige. Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger på VPNTunnel-webstedets FAQ-side henviser læseren til virksomhedens servicevilkår og dokument til beskyttelse af personlige oplysninger til loggningsprocedurer, der håndhæves på servere i andre lande. Ingen af ​​disse sider specificerer dog, hvad logpolitikken er i andre lande end Sverige. Fortrolighedspolitikken erklærer, at virksomheden ikke indsamler personlige oplysninger om sine kunder. Der er dog ingen specifik omtale af behandlingen af ​​IPN-adresserne for VPNTunnels brugere.

Desværre forbyder servicevilkårene eksplicit download af copyright-filer. Derfor bør du ikke abonnere på denne service, hvis du har brug for beskyttelse mod torrenting.

Support

Kundesupportteamet kan nås via en live chat-service på webstedet. Tjenesten er ikke altid bemandet. En meddelelse om, hvorvidt der er nogen, der deltager i live-chatten, vises nederst til højre på webstedet.

Hvis der ikke er nogen på helpdesk, kan du efterlade en besked enten ved at klikke på meddelelsen eller ved at gå til webstedets kontaktside.

Du kan også kontakte supportteamet via e-mail.

FAQ-siden er en anden supportkanal. Oplysningerne der henvender sig imidlertid mere til potentielle kunder snarere end at være en hjælp til fejlfinding.

Processen

Tilmelding

Når du er klar til at abonnere, skal du klikke på Bestille i stedets øverste menulinje. Klik på den abonnementsperiode, du vil købe, og indtast din e-mail-adresse. Indtast ikke en falsk e-mail-adresse. Du har brug for adgang til den e-mail-konto, du indtaster i dette felt, fordi en bekræftelses-e-mail sendes til den. Du kan ikke bruge tjenesten, før du har valideret din e-mail-adresse. Hvis du er vred over, at dette krav går på kompromis med din anonymitet, skal du blot oprette en brænder-webmail-konto til kommunikation med VPNTunnel.

Du har rigelige betalingsmuligheder. Betalingsafsnittet på skærmen tilpasser sig efter hvilken betalingstype du vælger. Jeg gik for PayPal.

Sørg for at fjerne markeringen fra "Aktivér abonnement" mulighed. Ellers ender du med en gentagen faktureringsaftale.

Som PayPal-bruger blev jeg bedt om at logge ind på min konto og godkende købet. Denne afgift værdsættes i amerikanske dollars. Jeg har dollars på min PayPal-konto, så denne transaktion var ligetil. Hvis du ikke har dollars, vil pengene blive taget ud af hvilken valuta du har på din PayPal-konto og konverteret automatisk til dollars. Hvis du annullerer abonnementet, betragter PayPal en tilbagebetaling som en sletning af transaktionen. Derfor, hvis du betalte ud af en konto, der er i en anden valuta, modtager du nøjagtigt det samme beløb. Dette gælder, selv hvis dollarkursen ændres mellem du betaler for tjenesten og får en refusion.

Efter at betalingsprocessen var afsluttet, blev jeg vist en tak-side.

Beskeden på denne side bekymrede mig, fordi den fortalte mig, at jeg kunne annullere den gentagne faktureringsaftale. Jeg havde dog fjernet markeringen af "Aktivér abonnement" , så der skulle ikke have været en gentagelsesafgift på min konto. Jeg tjekket på min PayPal-konto. Der var ingen tilbagevendende betalingspost for Online Sales Solution, som er det faktureringsnavn, der bruges af VPNTunnel.

Klik på knappen i skærmen Tak for at oprette en konto og downloade VPN-softwaren. Når du opretter dit brugernavn og din adgangskode, får du adgang til webstedets klientområde. Det er her du kan downloade appen.

Irriterende kræver appinstallationsprocessen, at du genstarter din computer.

Du modtager tre e-mails om dit abonnement. Den første vedrører din konto og har en valideringsknap i den. Du skal validere din e-mail-adresse, før tjenesten fungerer. Den anden e-mail er bare en tak. Den tredje er en kvittering fra din betalingsprocessor.

VPNTunnel Windows VPN-klient

Installationsprocessen skal oprette en genvej på dit skrivebord. Klik på den for at åbne VPNTunnel-appen.

Dit brugernavn og din adgangskode til appen er de legitimationsoplysninger, som du konfigurerede lige efter at du betalte for tjenesten. Du behøver kun at indtaste dem første gang du får adgang til appen. Derefter logger systemet dig automatisk på.

Appen er veludformet, og du behøver ikke være ekspert for at bruge den. Øverst på skærmen viser din aktuelle placering. Du har derefter en rulleliste, der giver dig VPN-protokolindstillinger. Dette er en fantastisk funktion, men dit bedste valg er at lade denne indstilling ligge på sin standard, som er OpenVPN over User Datagram Protocol (UDP). Din eneste anden opgave er at vælge en placering og trykke på Forbind.

Appens indstillinger er begrænsede. Det ville være rart at se en dræbskontakt og automatisk WiFi-beskyttelse. Dog ved at aktivere "Start program med Windows" og "Forbind igen automatisk, hvis forbindelsen er tabt," du kan komme temmelig tæt på disse to krav.

Du kan også ændre sprogindstillingerne for appen. Der er indstillinger for engelsk, fransk, tysk, russisk, spansk og svensk.

Længere nede på skærmen findes muligheder for at specificere den port, som dine forbindelser går til. Dog skal du sandsynligvis forlade dem alene, medmindre du er netværksspecialist.

Ydeevne (hastighed, DNS, WebRTC og IPv6-tests)

Jeg udførte hastighedstest på VPNTunnel-tjenesten ved hjælp af OpenVPN over UDP.

I begge tilfælde udførte jeg fem testkørsler med testmy.net fra et sted i Caribien. Forbindelser til USA blev foretaget til en server i Miami. De britiske tests gik til en server i London.

Jeg brugte IPLocation.net til at teste den faktiske placering af VPNTunnel-serverne, som jeg fik adgang til. Jeg valgte først VPN-serveren i New York. Appen rapporterede om min nye placering som Parsippany, New Jersey. Dette er ikke nøjagtigt New York, men det er tæt nok. IPLocation indsamler resultater fra fem geolokationssystemer. To af disse rapporterede, at min sande placering var i Parsippany, New Jersey, en besluttede, at jeg var i Newark, New Jersey, en anden sagde, at jeg var i Garwood, New Jersey, og den sidste tænkte, at jeg var i New York City.

Jeg koblede fra serveren og forbindte igen. Denne gang fortalte appen mig, at jeg var i New York City. IPLocation rapporterede min placering som New York Garden City (to stemmer), Westbury i New York, Lingwood, Texas og London City i Storbritannien.

For en anden nordamerikansk VPN-server ville jeg prøve en placering i Canada. Således gik jeg ind på VPNTunnel-serveren i Toronto. Forbindelsen mislykkedes. Jeg prøvede stedet VPNTunnel i Montreal. Kun et medlem af IPLocation's panel rapporterede denne placering som Montreal. Tre troede, at jeg var i Saint Quentin, New Brunswick, og en erklærede, at jeg var i Carvel, Alberta.

De rapporterede hastigheder for min placering i Montreal var så langsomme, at de virkede urealistiske, så jeg koblede ud og prøvede derefter igen. IPLocation kom med nøjagtigt de samme resultater. Hastigheden var stadig umulig langsom. Jeg tog alle mulige skridt for at give VPNTunnel en fair chance og udelukke muligheden for, at resultaterne var urimeligt forringet af andre faktorer. Dog var den canadiske servers hastighedstest forfærdelige hver gang.

VPNTunnel har tre servere i England. En af dem er indstillet til BBC iPlayer. Da jeg ønskede at teste tjenestens evner til at komme ind i videostreamingtjenester fra udlandet, valgte jeg den mulighed. IPLocation-resultaterne, da jeg blev tilsluttet denne server, var bogstaveligt talt over hele kortet. En af de fem underliggende detektionstjenester troede, at jeg var i Johannesburg, Sydafrika. En detektionstjeneste fortalte mig, at jeg var i Maidenhead, og en anden sagde, at jeg var i Bromley - to lokationer i Kent, Storbritannien. De to andre tjenester så, at jeg var i England, men kunne ikke navngive min nøjagtige placering.

Desværre var hastighederne, som serveren tilbyder, alt for lave til at streame video.

Jeg kunne ikke oprette en forbindelse med VPNTunnel-serveren i London, så jeg oprettede forbindelse til Coventry-serveren. De fem IPLocation-tjenester placerede denne server i Coventry eller Rugby, som ligger lige ved siden af.

VPNTunnel-downloadhastigheder

VPNTunnel-uploadhastigheder

Graferne viser de højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver server og placering.

New York- og Coventry-serverne gav en respektabel hastighedsydelse både til download og upload.

Jeg udførte flere test med ipleak.net, mens jeg var tilsluttet VPNTunnel-serveren i New York for at kontrollere Domain Name System (DNS) lækager og Web Real-Time Communication (WebRTC) bug. Dette sted rapporterede min placering som Parsippany, New Jersey og stødte på opkald til kun to DNS-servere. Den ene var i Arizona og den anden i Sverige. Dette er usædvanligt. Ingen afskaffede dog min sande placering i Den Dominikanske Republik.

Mens jeg stadig var tilsluttet New York-serveren, fik jeg adgang til testwebstedet doileak.net. Dette opdagede også, at min placering var i USA. Dette testsite kunne ikke finde nogen WebRTC-uoverensstemmelser eller DNS-lækager.

Min internetudbyder bruger ikke Internet Protocol version 6 (IPv6) adresser, så jeg kunne ikke teste for IPv6 lækager.

Streamingtjenester

Jeg testede adgang til et antal videostreamingtjenester for at kontrollere, om VPNTunnel kunne omgå deres oversøiske adgangsblokke. Da jeg var tilsluttet New York-serveren, kunne jeg ikke indlæse Netflix-webstedet. Fejlen fra min browser oplyste, at webstedet tog for lang tid at svare. Men på samme tid var jeg i stand til at få adgang til Yahoo og Facebook uden problemer. ABC opdagede VPN og nægtede at levere en video. Jeg kunne heller ikke se en video på NBC, hvilket er dårligt, fordi webstedets VPN-detekteringssystem har en meget lav bjælke.

Jeg har oprettet forbindelse til VPNTunnel-serveren, der er udpeget til adgang til BBC iPlayer. BBC opdagede imidlertid VPN og ville ikke lade mig se en video. Netflix UK nægtede også at levere mig en video. Kanal 4 lod mig se. Overførselshastighederne var imidlertid for langsomme, og afspilningen blev sat på pause i lange perioder.

Coventry-serveren havde meget bedre hastigheder, så jeg kunne se en video fra Channel 4-webstedet komfortabelt. Netflix UK og BBC iPlayer ville dog stadig ikke lade mig se.

Andre platforme

Den tilpassede VPNTunnel-app er tilgængelig til Windows-, Android- og iOS-enheder.

VPNTunnel kan bruges med OpenVPN GUI-interface på Windows, Mac OS X, macOS og Linux. Virksomheden oplyser, at OpenVPN-systemet ikke er tilgængeligt for brugere af mobile enheder. Der er dog OpenVPN-grænseflader gratis til rådighed for iOS- og Android-operativsystemer. Disse OpenVPN-grænseflader er afhængige af OVPN-filer til at konfigurere forbindelser til servere. OVPN-filerne leveret af VPNTunnel skal være kompatible med enhver open source, ikke-proprietær OpenVPN-interface.

VPNTunnel kører PPTP-, SSTP- og L2TP-servere, som kunderne kan oprette forbindelse til ved at opsætte en VPN manuelt på deres operativsystemer. PPTP understøttes ikke i macOS, men det kan bruges på Windows, Mac OS X, iOS, Android og Linux. SSTP og L2TP kan bruges på alle disse operativsystemer og også på macOS.

VPNTunnel-gennemgang: Konklusion

VPNTunnel har dårligt brug for at opdatere sit websted, fordi det ikke nævner sin brugerdefinerede app overalt på sine salgssider. Tilstedeværelsen af ​​denne app vises kun, når du har tilmeldt dig. Ejere af mobile enheder ville ikke gider at abonnere på denne service, fordi webstedet fortæller dem, at der kun er PPTP og L2TP til rådighed for dem, og de bliver nødt til at konfigurere VPN manuelt, hvilket ikke er sandt.

Du bør undgå VPNTunnel, hvis du kan hente filer med torrents, fordi servicevilkårene forbyder brugen af ​​netværket til denne aktivitet. VPN er heller ikke noget brug for at prøve at komme ind på streamingtjenester fra udlandet.

Jeg kunne lide:

 • Syv-dages pengene-tilbage-garanti
 • Flersproget sted og app
 • Accepterer PayPal og Bitcoin
 • Ubegrænset data
 • Online chat til support

Jeg var ikke så sikker på:

 • Onlinechat bemandet sjældent

Jeg hadede:

 • Forbud mod download af peer-to-peer (P2P)
 • Nogle servere er ikke tilgængelige
 • Nogle servere er meget langsomme
 • Kan ikke komme ind i mange videostreamingtjenester

Det er mystificerende, at VPNTunnel tilbyder en tre-dages gratis prøveversion, men kun gør disse oplysninger tilgængelige for kunderne, når de har betalt. Måske ønsker virksomheden ikke, at mange af sine serveres dårlige ydelse skal afsløres for potentielle kunder.

Besøg VPNTunnel »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me