WASEL Pro-gennemgang

WASEL Pro


 • Prisfastsættelse

  Fra $ 7,50
  / måned

ProPrivacy.com score
6 ud af 10

Resumé

WASEL Pro gennemgangsoversigt

WASEL Pro er en funktionel VPN-service, der tilbyder OpenVPN-klienter til forskellige platforme, men den hæmmes af lave hastigheder og en relativt høj pris.

Hurtige statistikker

 • Jurisdiktion
  Holland
 • Samtidige forbindelser
  2
 • Lande
  11

Funktioner

WASEL Pro er baseret i Egypten og er underlagt egyptiske love, mens dens moderselskab iSpire Holding U.A. opererer ud af Holland. De leverer ti OpenVPN- og ti L2TP-servere i otte lande med servere i Indien og Singapore samt Europa og USA.

Kunder har tilladelse til to forbindelser til VPN på én gang, men ikke til den samme server / protokol. I henhold til vilkårene og betingelser er fildeling / P2P tilladt uden begrænsninger.

Hastighed og ydeevne

Performance-klogt, vi fandt, at WASEL Pro's service var temmelig variabel og bestemt tilbøjelige til den langsomme side. Vi havde dips så lave som 1,4 Mbps på den britiske server, som er ved at komme til det punkt, hvor glat streaming af normalindhold kunne trues, men til generel browsing havde vi ingen problemer. Ydeevnen svævede generelt omkring 7 Mbps, hvilket er nok til streaming af HD-indhold, og en kollega formåede at få hastigheder så høje som 22 Mbps ved hjælp af SSH-indstillingen på klienten.

Ostromhastighedstest UK wasel_speed_uk1 wasel_speed_us1
Ingen VPN, UK hastighedstest. UK OpenVPN, UK hastighedstest. US OpenVPN, amerikansk hastighedstest.

WASEL Pro bruger deres egne DNS-servere, men det ville være rart at se dem implementere DNS-lækagesikring i deres Windows-klient.

Prisfastsættelse og planer

WASEL Pro-kunder tilbydes en enkelt serviceplan med nedsættelse af den månedlige pris for køb af længere abonnement på én gang. På trods af forskelle i ordlyden på webstedet tilbyder alle planer den samme service. Betaling måned for måned fungerer på $ 9,99, mens det at købe et helt år på forhånd sætter de månedlige omkostninger på $ 7,50. Som vi ser nedenfor, er dette på den højere side for den tilbudte service.

wasel_prices

En gratis prøveversion af den fulde service tilbydes på WASEL Pro-webstedet, skønt i flere uger omkring skrivningstidspunktet var prøven ikke tilgængelig, og supporten var ikke sikker på, hvornår den ville blive genindført. I stedet blev der tilbudt en syv-dages pengene-tilbage-garanti til nye brugere, der ønsker at afprøve tjenesten. Betaling kan ske ved hjælp af en række forskellige tjenester, herunder kreditkort, PayPal og bankoverførsel.

Privatliv og sikkerhed

Som angivet ovenfor tilbyder WASEL Pro et valg af OpenVPN- eller L2TP-forbindelser til deres servere, begge bruger 256-bit datastrømkryptering. L2TP-godkendelse bruger en offentlig PSK. Desværre gav support ikke os et komplet svar, da vi spurgte om godkendelse via OpenVPN, men de nævnte, at den protokol, der bruges til kryptering, er den ældre standard BlowFish-standard.

Virksomheden hævder, at deres VPN er fuldstændig logløs og registrerer hverken brugeraktiviteter eller deres forbindelsesmetadata.

Brugervenlighed

WASEL Pro's websted er lidt anderledes end den standard VPN-webstedsskabelon, som de fleste udbydere bruger. Første indtryk er desværre af rod og forvirring. Der er masser af ikoner, der svæver rundt, og de anvendte engelske skrifttyper er hverken de mest læsbare eller de mest attraktive. Der er en uhensigtsmæssig adskillelse mellem Ofte stillede spørgsmål, support og kontaktområder på webstedet, som vi vil diskutere nærmere nedenfor, og den indgående chatindsats, der dukker op på den engelske version af webstedet, giver en introduktion i arabisk script. Vi var også skuffede over den manglende information om de tekniske aspekter af VPN, såsom krypteringstyper og styrker.

wasel_website

Det er dog let at finde klientoverførselslinket og komme i gang med WASEL Pro-tjenesten. Der er også et nyhedsafsnit tilgængeligt, der beskriver serviceopdateringer og forbedringer, skønt det er en skam, at der ikke var noget ved den midlertidige tilbagetrækning af den gratis prøveversion på nyhedssiden (eller omtale, hvornår det muligvis vil vende tilbage).

Support

Hjælp til urolige eller nysgerrige brugere er tilgængelig fra WASEL Pro via e-mail, live webchat eller ved at besøge vidensbasen. Forvirrende er websteds hjælpressourcer opdelt mellem to links øverst til højre på siden og et længere nede på venstre side. Ofte stillede spørgsmål, som indeholder nogle meget nyttige oplysninger, er adskilt fra resten af ​​supportområdet og har desværre nogle temmelig forældede oplysninger i det.

Selvom det igen indeholder nogle meget nyttige oplysninger, er det svær at navigere sammen med. E-mail-support er tilgængelig ved at kopiere og indsætte den e-mail-adresse, der findes under linket 'kontakt', eller ved at udfylde en formular under "Klik her for at give en feedback".

Vi fandt variabel e-mail-svarstider: et simpelt spørgsmål om servere, logfiler og torrent-politik blev besvaret inden for et par timer, men vores spørgsmål om krypteringsprotokoller ventede langt længere på et desværre ufuldstændigt svar.

wasel_livechat

Live chat-tjenesten på webstedet har i mellemtiden aldrig fået os til at vente i mere end et par sekunder på en operativ, men kvaliteten af ​​responsen her har også været variabel. Det var forfriskende, hvis ikke meget nyttigt, for en operativ at udjævne tilstand, de havde ingen idé om, hvad svaret på vores spørgsmål måtte være. Andre spørgsmål er blevet mere succes, og selvom mange af de svar, vi modtog, var forpakkede og kopierede, blev det fint, hvis det besvarer spørgsmålet og garanterer et meget hurtigt svar.

Processen

Tilmelding

Registrering til WASEL Pro er ret smertefri, men kræver desværre indtastning af et fuldt navn, land og adresse samt den sædvanlige e-mail-adresse og adgangskode. Formularen beder endda om et telefonnummer, og selvom det ikke er obligatorisk, er der intet, der angiver dette, før du klikker på knappen 'Registrer nu'. Det er muligt at forfalske alle disse oplysninger, men vi foretrækker det ikke overhovedet bliver bedt om det.

wasel_registration

Efter registrering sendes et aktiveringslink til den givne e-mail-adresse, og brugere kan derefter logge ind på kontoportalen på webstedet for at opsætte deres betalingsplan og metode.

Windows VPN-klienten

WASEL Pro's Windows VPN-klient er funktionel og let at bruge, hvis ikke særlig smuk. Der er muligheder for både at køre klienten ved opstart og automatisk oprette en VPN-forbindelse, hvilket er fantastisk, samt at oprette forbindelse igen, hvis VPN-forbindelsen falder af en eller anden grund. Det opretter forbindelse hurtigt og viser nyttige oplysninger, mens de er tilsluttet, og der er mulighed for at oprette forbindelse via SSH også.
wasel_client

Vi havde desværre et par problemer med klienten også. Når VPN ikke kunne oprette en forbindelse, gav den os ingen mulighed for at opgive eller prøve igen, hvilket tvang os til at forlade klienten og genstarte den. En gang, når forbindelsen tilsyneladende var faldet efter en lang session, der var forbundet til VPN, blev klienten helt reagerende og måtte dræbes ved hjælp af task manager, mens vores internetforbindelse måtte nulstilles. Og på den mindre seriøse side kan det også være lidt svært at finde ud af, hvordan man kommer tilbage til forbindelsesdialogen efter at have undersøgt indstillingsområdet. Det ville være dejligt at se små detaljer som dette stryges.

Andre platforme

Ud over deres Windows-klient har WASEL Pro klienter til Mac, iOS og Android, plus der er en installationsvejledning til L2TP på Linux. Alle klienter / apps bruger OpenVPN som standard.

Android-app

I Googles Play-butik er der to versioner af WASEL-appen, hvoraf den ene er mærket iWASEL og den anden WASEL Pro. Hvis du bruger WASEL Pro-webstedet, er det sidstnævnte, du har brug for at downloade, da konti er adskilt mellem de to websteder. Klienten fungerer selv fint med en lignende æstetik og funktionalitet som sin Windows fætter, og browsningshastighederne, mens de var tilsluttet, var gode.

wasel_android

Der er en mulighed for at køre klienten automatisk ved systemstart, men desværre er der ingen mulighed for at starte VPN-forbindelsen automatisk.

Afsluttende tanker

Der er masser af plads til WASEL Pro til at polere og forbedre, både i deres kernetjeneste og i den support, de tilbyder kunder. I betragtning af prispunktet vil vi bestemt gerne se en forbedring af hastigheder og mindre unødvendige brugerdata, der er anmodet om registrering. Men i øjeblikket leverer de en funktionel VPN-service med stærk kryptering og anstændige klienter til de fleste større platforme, og politikerne uden logs er prisværdige.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me