Windscribe anmeldelse

WindScribe

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,70
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Awards er hurtigt blevet branchens guldstandard til at anerkende enestående præstation inden for VPN-sektoren. Ved dette års eksklusive Las Vegas-begivenhed, vindede Windscribe VPN anden pladsen i vores eftertragtede bedste gratis VPN-pris, Læs denne indgående dybde af Windscribe for at finde ud af, hvorfor.

ProPrivacy.com score
9.8 ud af 10

Resumé

Windscribe er en canadisk VPN-service, der giver fremragende værdi for pengene. De har både en præmie (betalt) og en gratis plan tilgængelig. Denne gennemgang fokuserer primært på deres premium VPN-service, som giver adgang til Netflix med Windflix-funktionen.

Windscribe premium er en komplet tjeneste, der giver abonnenter adgang til servere over hele verden, ubegrænset båndbredde og muligheden for at tilslutte ubegrænsede enheder. Windscribe VPN har software til alle populære platforme samt en Chrome-browserudvidelse, der også gennemgås i denne artikel.

Hurtige statistikker

 • Lande
  51
 • Jurisdiktion
  Canada
 • Samtidige forbindelser
  100

Funktioner

torrenting
Samlede servere 600
Lande 51
Router Support
Portvideresendelse
Valg af havn
Routere understøttet DD-WRT, tomat, Asus, Netgear
Bare metal eller virtuelle servere Råt metal
Samtidige forbindelser 100

Windscribe Ltd er en ny VPN-udbyder med base i Ontario, Canada. Det blev grundlagt i 2016, hvilket gør Windscribe til en utrolig ung VPN-service. Sidste gang vi gennemgik Windscribe VPN, var dens funktioner ikke lette at finde på sin hjemmeside. Den gode nyhed er, at Windscribe siden har opdateret sit websted til at omfatte en side med “Funktioner”. Det kan let findes i menuen øverst på webstedet.

Ud over den fremragende nye "Funktioner" side, alle de vigtigste forskelle mellem "Ubegrænset" og "Limited" planer kan let sammenlignes på "Prisfastsættelse" side. Abonnenter på "Ubegrænset" plan få adgang til:

 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • 50 serverplaceringer
 • Ubegrænset båndbredde
 • OpenVPN-kryptering
 • IKEV2-kryptering (standard på iOS) i Beta til Windows og Mac.
 • DNS-lækager
 • Killswitch (kender som firewall i klienten)
 • Stealth-tilstand og portvideresendelsesmuligheder
 • adblocker
 • Peer-to-peer (P2P) support
 • Chrome- og Firefox-udvidelser
 • Windflix Netflix-adgang (kun pro)
 • R.O.B.E.R.T annonceblok-funktion (fremragende annonceblok, der kan tilpasses fuldt ud)

Det er værd at bemærke, at Windscribe advarer brugere om, at (trods tilladelse af ubegrænset udstyr) "Kontodeling er forbudt". Dette er interessant, fordi Windscribe på funktionssiden hævder at have nej "permanente logfiler".

For at analysere, hvor abonnenter logger på VPN, ville nogle forbindelseslogfiler være nødt til at blive opbevaret - så dette er noget, som jeg vil undersøge i det næste afsnit af gennemgangen.

Netflix

Windscribe giver adgang til Netflix US og forskellige andre kataloger over hele verden via dets Windflix-servere. Disse servere er kun tilgængelige på de betalte planer. Vi fandt, at systemet fungerer med succes, hvilket betyder, at Windscribe er en tjeneste, der er egnet til at fjerne blokering af mere indhold. Vi fandt det dog til tider noget temperamentsfuldt, hvilket betyder, at du måske foretrækker at shoppe andre steder, hvis Netflix er din primære bekymring

Hastighed og ydeevne

Jeg testede den betalte version af Windscribe ved hjælp af speedtest.net. Hvis du selv ønsker at teste VPN-hastigheder, kan du gøre det ved hjælp af dette værktøj (det er det mest pålidelige uafhængige hastighedstestwebsted, jeg er stødt på hidtil). Jeg brugte en britisk og amerikansk testserver for at få min baseforbindelseshastighed (uden VPN). Jeg testede de britiske og nederlandske VPN-servere fra en britisk testserver. Jeg testede den amerikanske østkystserver fra en New York testserver. Jeg kørte alle prøverne fem gange for at få et gennemsnit.

Windscribe DownloadWindscribe Upload

Som du kan se i ovenstående grafer, giver Windscribe Unlimted meget hurtigere hastigheder. Faktisk er det rimeligt at sige, at hastighederne på Windscribe er fremragende - hvilket gør det til en fremragende service til streaming af indhold online i HD. Selvom VPN sænkede min forbindelse lidt, forblev hastighederne høje nok til at udføre selv de mest dataintensive opgaver.

Det største fald i forbindelseshastigheder blev fundet på den amerikanske server, hvilket var lidt skuffende sammenlignet med de britiske og nederlandske servere. Selv disse resultater var imidlertid mere end tilstrækkelige.

Lækagetest

IPv4-lækage detekteret?
WebRTC-lækage fundet?
Datagrænser
Båndbreddegrænser

Ud over hurtige hastigheder er den gode nyhed, at jeg ikke registrerede nogen DNS-lækager i løbet af. Jeg brugte ipleak.net til at kontrollere for både DNS og Web Real-Time-kommunikation (WebRTC) lækager. Desværre kunne jeg ikke teste for IPv6-lækager, fordi min internetudbyder ikke leverer den. Mens jeg selv ikke fandt nogen lækager, anbefaler vi, at vi her på ProPrivacy.com kører disse tests hver gang for at sikre, at din VPN fungerer godt for dig.

Pris

24 måneder

$ 3,70
om måneden

12 måneder

$ 4,08
om måneden

1 måned

$ 9,00
om måneden

Selvom Windscribe stærkt annoncerer sin gratis plan, er det hovedsageligt der for at trække folk til at købe et premiumabonnement. Windscribe Unlimited (premium-versionen) findes kun i en plan, der kan købes enten årligt eller månedligt.

Vindskrivning-prissætning

Som med de fleste VPN-tjenester belønnes abonnenter for at have forpligtet sig i en længere periode.

Abonnenter kan betale for Windscribe ved hjælp af MasterCard, Visa, PayPal og American Express. For mennesker, der foretrækker at betale ved hjælp af Bitcoin (for at bevare højere niveauer af anonymitet), er dette også en mulighed. En tre-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig (gælder for op til 10 Gb brug). Selvom du selvfølgelig kan teste Windscribe risikofri takket være den fremragende gratis plan.

Brugervenlighed

vinduer
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows telefon

Windscribe VPN har software til næsten enhver platform på markedet. Windscribe-klienten understøttes på alle følgende:

 • Computere: Windows, Mac og Linux Ubuntu
 • Browsere: Chrome, Firefox og Opera
 • Mobiltelefoner: iPhone, Android og Windows Mobile
 • Routere: DD-WRT, tomat og Asus
 • NAS: Synology og QNAP
 • Torrentklienter: uTorrent, Deluge, qBitorrent og VUZE

Det er også værd at huske på, at smarte tv'er og andre typer enheder kan bruges med VPN via en router eller computer. I guider-afsnittet er der endda installationsoplysninger til Amazon FireTV og Nvidia Shield og Kodi. Som sådan bliver du hårdt presset for at finde en enhed, som du ikke kan oprette forbindelse til Windscribe.

Det er også værd at bemærke, at det er muligt at købe en forudblinket WiFi-router fra Windscribe, der leveres med VPN-installationen og klar til at plug-and-play. Dette er en fremragende mulighed for alle, der ønsker en upåklagelig måde at beskytte alle enheder i deres hjem.

Hvis du vil bruge en VPN specifikt til torrent, kan du se vores bedste guide til VPN til torrent-websteder.

Windscribe på mobil

Windscribe tilbyder brugere en VPN til Android, iOS og Windows Mobile. De fleste VPN'er har software til de to første platforme. På den anden side er Windows mobil normalt kun VPN-kompatibel ved hjælp af OpenVPN-konfigurationsfiler og en tredjeparts OpenVPN-klient. Dette er et fremragende arbejde fra Windscribe-teamet - der virkelig har dækket flere baser end langt de fleste VPN'er.

Klienterne er alle tilgængelige på downloadsiden til Windscribe.

Windscribe mobil fungerer og vises den samme som desktopversionen. Med iOS- og Android-versionerne, når du først har startet appen, bliver du bedt om at logge ind. Derfra skal du bare trykke på den store On / Off-knap for at starte VPN og vælge den ønskede server.

Windscribe VPN iPhone-appen brugte IKEv2-kryptering som standard, brugere bliver nødt til at installere tredjeparts OpenVPN connect-klienten for at oprette forbindelse til Windscribe via OpenVPN på iOS-enheder.

Kunde service

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Live chat
Gratis prøveversion Gratis grundlæggende konto
Penge tilbage garantilængde 3

Windscribe har tre forskellige supportmuligheder: installationsguider, en FAQ-side og supportbilletter. Desværre har den ikke en 24/7 live chat-funktion, så du bliver nødt til at bruge e-mail-billetsystemet til at kommunikere med Windscribe.

Windscribe support side

Opsætningsguiderne er fantastiske og giver detaljer om, hvordan du opsætter Windscribe på alle enheder og platforme. Uanset om du vil brugeWindscribe på Linux, Opera, Windows Mobile, uTorrent - eller endda en Synology NAS-enhed - finder du en detaljeret installationsvejledning. Hvad mere er, hver installationsvejledning indeholder klare trin-for-trin-instruktioner med skærmbilleder.

FAQ-siden er også rig på indhold. Det dækker både grundlæggende spørgsmål og højteknologiske spørgsmål. Ressourcen er ærlig og laver ikke skyggende fejl. For eksempel forklarer det, at VPN ikke giver anonymitet, men snarere privatliv (et faktum, at mange VPN'er ikke ser ud til at forstå forskellen mellem). Dette er fremragende og øger tilliden til VPNs generelle viden (hvilket ser ud til at være fremragende).

Hvis du af en eller anden grund ikke kan finde et svar på et spørgsmål, er det muligt at sende en billet til supportanmodning til Windscribe supportteam. Jeg kontrollerede, om jeg kunne bruge denne service uden at registrere mig, og var glad for at finde ud af, at jeg kunne bruge et falskt Windscribe-brugernavn på en billetanmodning for at kunne stille et spørgsmål.

Jeg fik straks et billetsvar, og svaret på mit spørgsmål inden for 24 timer.

Efter at jeg havde købt et abonnement, sendte jeg en mere teknisk forespørgsel og fik igen et svar inden for 24 timer. Jeg fandt, at understøttelsen var god, men ikke 24/7, ligesom mange top-of-the-range VPN'er.

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
IPv6 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse
Selvhostede / Proxied DNS Ja
Dræb switch

Windscribe er baseret i Canada, som er en del af Five Eyes-overvågningsaftalen. Derudover vides det, at CSIS (den canadiske version af NSA) tidligere er blevet fanget ulovligt ved at få adgang til borgernes metadata. Tilføj dertil det faktum, at internetudbydere i Canada formodes at føre logfiler for at overholde lovgivningen om piratkopiering (Bill C-11), og du forstår, hvorfor Canada er et mindre end perfekt sted at basere en VPN på.

Det er af denne grund, at det er vigtigt for en VPN, der er beliggende i Canada, at have en nul-logs-politik. Eventuelle logfiler, der opbevares af en canadisk-baseret VPN-udbyder, kan på et eller andet tidspunkt fås adgang via en warrance, eller måske endda blive opfanget via CSIS.

I EULA specificerer Windscribe, at:

Windscribe Eula

Dette indebærer, at firmaet kan følge med på, hvad der sker med hvert VPN-abonnement for at sikre, at det ikke bruges af for mange enheder / IP-adresser på én gang. For at kunne udføre denne form for analyse, skal forbindelseslogfiler og IP-adresser gemmes - i det mindste i en kort periode, hvis ikke på ubestemt tid. Senere i EULA oplyser Windscribe, at data, der indsamles om abonnenter, ikke vil være det "personligt identificerbar".

Jeg kontrollerede fortrolighedspolitikken, og den siger, at:

Windscribe Privay Policy 1

Som du kan se, sletter Windscribe alle forbindelseslogfiler tre minutter efter, at en forbindelse til VPN er afsluttet. Dette betyder, at Windscribe skal overvåge for potentielt misbrug af tjenesten under sessioner (for at sikre, at den ikke bruges af mere end én person). Dette er gode nyheder og betyder det Windscribe opbevarer ikke data, som myndighederne senere kan få adgang til.

I det store og hele ser det ud til, at selvom Windscribe ofte nævner, at VPN kun skal bruges af én person - loggene, der holder, gør det svært for Windscribe at håndhæve dette. Som sådan vil du være i orden med at lade andre familiemedlemmer (som bor i samme hus som dig) bruge VPN uden bekymringer, som Windscribe måske vil bemærke.

Windscribes logningspolitik er fair, og den er fremragende. Derudover er fortrolighedspolitikken skrevet på en meget klar og præcis måde. Dette giver dig mulighed for at stole på, at VPN udfører sit job korrekt og efterlader ingen grå områder omkring, hvordan dine data håndteres. Dette er en ekstremt positiv side af Windscribes VPN-service.

Krypteringsprotokoller

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Den gode nyhed er, at når det kommer til kryptering, kan Windscribe betragtes som meget sikker. Det giver OpenVPN-kryptering (vores anbefalede protokol) implementeret til en høj standard. Detaljerne om denne krypteringsimplementering er som følger:

AES-256-chiffer, SHA512-tilladelse og en 4096-bit RSA-nøgle - ud over at støtte Perfekt fremadretthed bruger Diffie Hellman (DHE).

Det er også værd at nævne, at Windscribe tydeligt annoncerer disse krypteringsdetaljer på funktionssiden på webstedet. Dette er fremragende og er noget, som mange VPN-udbydere kunne lære af. Gennemsigtighed inden for dette centrale område i tjenesten går langt!

Vindskrivningskryptering

Det er også værd at bemærke, at Windscribe er i færd med at tilføje IKEv2-protokollen til sine klienter. IKEv2 er tilgængelig til Windows og Mac i den nye Beta-version af klienten. Det rulles ud som standardkryptering på sin nye klient om få måneder. Windscribe planlægger også at tilføje IKEv2 til Android-klienten, men dette vil tage lidt mere tid ifølge firmaet. IKEv2 er en sikker form for kryptering, der giver fremragende hastigheder til streaming.

Her på ProPrivacy.com anbefaler vi som hovedregel OpenVPN (fordi det er den mest modne og velprøvede form for sikker VPN-kryptering). At have IKEv2 som en mulighed er dog en fantastisk mulighed, der helt sikkert hjælper med at give forbrugerne flere muligheder.

Ud over stærkt implementeret kryptering giver Windscribe VPN-softwaren også Internet Protocol version 6 (IPv6) og Domain Name System (DNS) lækebeskyttelse. Det angiver også tydeligt, hvilke servere der ikke kan bruges til P2P Torrenting. Windscribe-klienten har også en kill-switch, der afbryder dig fra internettet, hvis din VPN-forbindelse falder ud. Dette forhindrer dig i at utætte lækager af ukrypteret trafik til din internetudbyder ved et uheld.

Endelig giver Windscribe også dobbelt hop (i Chrome-udvidelsen). Dette giver abonnenter mulighed for at tunnelere gennem to proxyservere snarere end en. Dette vil bremse din internetforbindelse lidt mere (og er ikke særlig nødvendig for de fleste mennesker). For folk, der ønsker at tilsløre deres placering så meget som muligt, er det en interessant ekstra funktion.

Endelige tanker

Windscribe er en canadisk VPN-udbyder, der er både gennemsigtig og fortrolig. Virksomhedens ærlige og velpræsenterede privatlivspolitik er et vidnesbyrd om dets service, som bestemt kan betragtes som godt over gennemsnittet. Den gratis version af Windscribe er en langsom service, der giver folk adgang til blokerede nyhedswebsteder og lignende. I betragtning af at det ikke koster noget, er det en nyttig ressource, der helt sikkert giver folk mulighed for at omgå censur og geografiske begrænsninger. For datakrævende opgaver som streaming, er den gratis service dog ikke nødt til at skære ned på den.

Windscribe Unlimited-planen er på den anden side en fremragende premium VPN, der giver blærehastigheder. Selvom den amerikanske server præsterede langsommere end de europæiske servere: den var hurtig nok til at streame i HD. I betragtning af den relativt lave pris på denne VPN-tjeneste (især hvis du forpligter dig i et år), fandt jeg, at denne VPN var gennemtænkt, godt designet, fuldt udstyret og en fornøjelse at bruge. Med privatlivets fred takket være OpenVPN-kryptering er denne VPN absolut værd at overveje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me