WorldVPN anmeldelse

WorldVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 3,50
  / måned

ProPrivacy.com score
6 ud af 10

Resumé

WorldVPN er en funktionel VPN-udbyder, der tilbyder en række lande med OpenVPN- og PPTP-forbindelser, og selvom de har fået noget arbejde at gøre med hensyn til at gøre deres service tilgængelig og pålidelig, har de foretaget nogle forbedringer i de seneste måneder.

Hurtige statistikker

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  10 Mbps
 • Jurisdiktion
  Letland
 • Samtidige forbindelser
  5
 • Lande
  47

Funktioner

 • Over 100 serverplaceringer rundt om i verden
 • 3 til 10 samtidige forbindelser afhængigt af prisplanen
 • Forretningsbrugerplaner
 • Websteds værtplaner
 • Forhandlerprogram
 • P2P er tilladt på nederlandske, Rumænien og russiske servere
 • OpenVPN
 • Ingen brugslogfiler
 • DNS-lækager

Hastighed og ydeevne

Vi havde meget blandede resultater med vores test af WorldVPNs præstation. Ved hjælp af den skræddersyede klient og den konto, vi fik til rådighed til testformål, fandt vi i gennemsnit omkring 80% reduktion i båndbredde, mens vi var tilsluttet de nærmeste servere i England på vores første testdag. Nogle af vores amerikanske servertest leverede et virkelig dystre 500 kbps nedstrømsresultat, mens de var tilsluttet VPN sammenlignet med 25 Mbps på vores ubeskyttede forbindelse. Et par dage senere returnerede vores test meget bedre resultater med næsten intet hastighedstab på den London OpenVPN dedikerede IP-profil leveret til krypteringstestningsformål, og britiske serverhastigheder generelt omkring 26Mbps-regionen. Vi har dog aldrig haft nogen stor succes med de amerikanske servere, med vores bedste resultat at styre en skånsom 6,6 Mbps.

Vi havde nogle problemer med VPN's pålidelighed: nogle forbindelsesforsøg mislykkedes med at beskytte vores internettrafik til trods for, at klienten sagde, at den var tilsluttet, og lejlighedsvis frafald eller indefrysning var ikke ualmindeligt. Vi havde ingen problemer med DNS-lækager, hvilket indikerer, at klienten yder en vis beskyttelse imod dette. WorldVPN bruger Googles DNS-servere.

Prisfastsættelse og planer

WorldVPN tilbyder fire prisplaner, hvoraf to er sat til den gennemsnitlige bruger, og to af dem er mere rettet mod virksomheder. Selvom dette ikke annonceres på hovedwebstedet, er der rabatter til længere abonnementsperioder. Dette betyder, at den billigste pris pr. Måned faktisk er $ 3,50 for et årligt abonnement på budgettjenesten, som er ret billig, hvis du ikke har brug for mere end den tilladte 15 GB båndbredde. Det er noget dyrere at købe et ubegrænset abonnement på en tilbagevendende månedlig basis til $ 9,95.

En gratis prøveversion er tilgængelig, selvom du muligvis ikke bemærker dette på webstedet, før du klikker igennem for at undersøge prisindstillinger. Der er ikke meget detaljeret i den gratis prøveversion, men ifølge support er det begrænset til kun 60 minutters tilsluttet tid. Ud over dette kan nye brugere anmode om refusion af enhver grund inden for syv dage efter, at de har købt et abonnement. Betaling kan ske på forskellige måder, herunder kreditkort, PayPal, WebMoney og - glædeligt - BitCoin.

Privatliv og sikkerhed

WorldVPN fokuserer på OpenVPN-protokollen med 256-bit AES-datakryptering, der er sikret med RSA-256 til håndtryk og SHA-1 til hash-godkendelse (SHA256 på kontrolkanalen). Dette er en forbedring i forhold til standard BlowFish-128-chiffer. PPTP- og L2TP-indstillinger er også tilgængelige ved hjælp af 128-bit kryptering. Givet båndbreddebegrænsningerne i Budgetplanen logges naturligvis brugernes båndbreddebrug til deres konto, og dette kan ses på kontosiden. I henhold til support registreres intet andet, og der holdes ingen IP-adresser.

Nogle røde flag rejses af den generelle vanskelighed med at få information om tjenesten. Vi er også bekymrede over, hvor let det er at spore enhver kunde, der er tildelt en unik dedikeret IP som pr "Dedikeret" abonnementsplan.

Endelige tanker

Det er dejligt at se en VPN-udbyder arbejde med sine mangler, og WorldVPN har foretaget forbedringer af sin tjeneste for nylig: det har løst et problem med inkonsekvente krypteringsstyrker og tilføjet en privatlivspolitik og brugsbetingelser til sin hjemmeside. Der er dog yderligere plads til forbedringer: der er spørgsmålet om pålidelighed - især de bekymrende tider, hvor vi fandt, at VPN overhovedet ikke beskyttede vores forbindelse - såvel som forvirring, når vi forsøgte at få oplysninger om tjenesten. Når det fungerer, fungerer det dog godt uden DNS-lækager, høje potentialhastigheder og en lang række servere og placeringer, hvorfra man kan vælge. Med tre enheder, der tages højde for selv i budgetplanen og rimelige billige priser, der er understøttet af en (kort) gratis prøveversion og tilbagebetalingsgaranti, er det op til dig, om du vil give WorldVPN en chance.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me