ZoogVPN anmeldelse

VI har ændret, hvordan vi scorer vurderinger!
Vi har for nylig opdateret vores scoringsproces for alle anmeldelser på ProPrivacy.com. Detaljer om vores nye scorekriterier kan findes her

ZoogVPN

 • Prisfastsættelse

  Fra $ 1,75
  / måned

 • Tilgængelig på:


  • vinduer

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • åbner op:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com score
7.8 ud af 10

Resumé

ZoogVPN er en udbyder med base i Grækenland, et EU-land, der har en historie med at implementere datalagringsdirektiver. Dette menes dog ikke at gælde eller påvirke VPN-tjenester, der er baseret i landet. ZoogVPN blev oprindeligt kendt som “ZoogTV” - en tjeneste, der hovedsageligt sigter mod at fjerne blokering af indhold via Smart DNS. I dag har Zoog udvidet sin service til en fuldstændig VPN-service. Det giver et valg af protokoller inklusive OpenVPN og har en vandtæt nul-logs politik. Hastighederne er også rimeligt hurtige - hvilket betyder, at denne VPN er god til streaming.

Hurtige statistikker

 • Samtidige forbindelser
  5
 • Jurisdiktion
  Grækenland
 • Lande
  25
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gennemsnit)
  57,35 Mbps

Pris

24 måneder

$ 1,75
om måneden

12 måneder

$ 2,99
om måneden

1 måned

$ 7,99
om måneden

ZoogVPN tilbyder to forskellige planer - en gratis plan og en betalt plan. Den betalte plan er en fuldt udstyret premium VPN, mens den gratis plan mangler en række funktioner og har svag kryptering.

Den betalte ZoogVPN-plan kan købes i en række forskellige abonnementsperioder: to år, et år, seks måneder og månedligt. Den to-årige mulighed giver en stor rabat, der koster kun $ 29.99. Det svarer til kun 1,25 pr. Måned. Det er uden tvivl et ekstremt billigt forslag. Især i betragtning af det antages, at det blokerer for mange streamingtjenester.

Bizarrely koster et års abonnement mere end et toårigt abonnement 35,88 pr. År; så du kan lige så godt glemme den plan.

En måned vil sætte dig tilbage $ 6.99, mens den seks måneders plan koster dig $ 19.99 (svarende til $ 3.33 pr. Måned). Samlet set er den to-årige plan et tilbud, så hvis du agter at købe et abonnement, vil vi anbefale at holde dig til dette.

ZoogVPN tilbyder følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin og Paymentwall. ZoogVPN tilbyder også en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Så hvis du ikke er tilfreds med den betalte plan af en eller anden grund, kan du skifte mening.

Understøttede betalingsplatforme


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Funktioner

 • 40+ servere i 25+ lande
 • P2P support
 • Ingen logfiler
 • Ubegrænset båndbredde og brug
 • 5 samtidige enheder
 • Brugervenlige apps
 • Killswitch på Mac OS X og Windows (ingen killswitch iOS eller Android)
 • SOCKS5-proxy
 • 7-dages pengene-tilbage-garanti
 • OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP og L2TP / IPsec protokoller
 • 24/7 kundesupport
 • Gratis plan (3 servere, 2 GB downloadgrænse med 128-bit kryptering)
 • Tilsløring på Android (ZoogShadowing-funktion)

Som du kan se fra listen ovenfor, er Zoog VPN tilstrækkeligt udstyret med de fleste af de vigtige indstillinger, du sandsynligvis har brug for.

torrenting
Samtidige forbindelser 5
Router Support
Portvideresendelse
Valg af havn
Routere understøttet Vilfo-router forinstalleret med ZoogVPN DD-WRT-tomat
Bare metal eller virtuelle servere En kombination
Samlede servere 40
Lande 25

Fjern blokering af Netflix?

ZoogVPN er en service, der giver adgang til streamingtjenester som US Netflix, BBC iPlayer og ITV Hub til en meget rimelig pris. Selvom det ikke er den hurtigste VPN på markedet, fungerer den tæt sammen med andre premium VPN'er, vi har gennemgået. Således skal det bestemt være hurtigt nok for de fleste at nyde streaming uden at buffere.

Hvad mere er, ZoogVPN er gået ud af sin måde at massivt øge puljen af ​​IP-tilføjelser, der er tilgængelige til streaming, hvilket betyder, at du skal få meget mindre overbelastning og hurtigere hastigheder som et resultat.

Faktisk har ZoogVPN forsikret os om, at det nu med succes fjerner blokeringen af ​​de amerikanske, britiske, canadiske, australske og indiske Netflix-biblioteker. Det er et ekstremt brad udvalg af NEtflix-indstillinger.

Få den bedste Netflix VPN

Få den bedste VPN til BBC iPlayer

Netflix
iPlayer

Hastighed og ydeevne

Her på ProPrivacy.com tester vi VPN-hastigheder 3 gange om dagen ved hjælp af et serverbaseret videnskabeligt hastighedstestsystem. Vi tester servere beliggende i Australien, Hong Kong, USA og England for både internationale og lokale gennemsnit og burst-hastigheder. I nedenstående graf kan du se resultaterne af disse test i løbet af måneden i sommeren 2020. Som du kan se, giver VPN fremragende gennemsnit for downloadhastighed på omkring 43 Mbits per sekund, med maksimalt "burst" hastigheder på omkring 259 Mbits per sekund. Dette er ekstremt gode hastigheder, der gør denne VPN fantastisk til at streame HD-videoer eller downloade filer.

ZoogVPN hastighedstest

IP, DNS-lækager og WebRTC-lækager

Vi testede denne VPN for lækager ved hjælp af IPLeak.net og opdagede intet vedrørende IP- eller DNS-lækager på hverken Mac eller Windows. Vi opdagede dog en WebRTC-lækage på Windows, hvilket betyder, at du enten skal deaktivere WebRTC eller bruge en WebRTC-blokerende udvidelse i din browser. I det store og hele er dette et relativt mindre problem (så længe du tilslutter lækagen på en af ​​disse to måder og kontrollerer, at lækagen ikke længere er vedvarende).

Privatliv og sikkerhed

Tilsløring (stealth)
IPv4 lækagebeskyttelse
WebRTC lækebeskyttelse
Dræb switch
Selvhostede / Proxied DNS Ja

ZoogVPN er baseret i Grækenland. Overvågning antages ikke at være et problem, og samlet set er det et okay sted, hvor en VPN-udbyder skal placeres. Selvfølgelig kan ethvert EU-land, der implementerer direktiver om datalagring, med rette tages øje med en vis mistanke.

Den gode nyhed er, at ZoogVPN holder nul-logfiler - ingen brugslogfiler eller forbindelseslogfiler. Dette betyder, at VPN teoretisk ikke skal have noget at udlevere, selvom myndighederne banker på døren.

ZoogVPN tilbyder fremragende OpenVPN-kryptering med den betalte plan via en AES 256-bit-chiffer (til både kontrol- og datakanaler) og HMAC SHA1 (datakanal) / HMAC SHA256 (kontrolkanal) til godkendelse. Zoog bruger også et RSA-2048-håndtryk og DHE-2048 PFS eller perfekt fremad-hemmelighed. Dette gør det til en meget god service med hensyn til privatliv.

Det er dog værd at bemærke, at OpenVPN i den gratis plan er beskyttet med en svagere 128-bit-ciffer, som selvom den ikke er så stærk - stadig er temmelig god til fri. Når det er sagt, er det muligt, at andre dele af den gratis kryptering (autorisation, håndtryk, PFS) også er svagere; så vi vil generelt fraråde at bruge den gratis version til privatlivets fred.

Desværre giver Zoog ikke et dræbte på nogen af ​​sine mobile apps.

Brugererfaring

Webstedet og Zoog VPN-klienter er ekstremt nemme at bruge. Med det i tankerne vil jeg bestemt anbefale denne VPN til ikke-tekniske VPN-begyndere.

Det er også en VPN, der giver masser af førsteklasses funktioner. Brugere kan skifte mellem forskellige krypteringsprotokoller Tilgængeligheden af ​​en SOCKS5-proxy for alle premium-brugere er en fordel.

Jeg kan også godt lide det "Manuel API-opløsning" funktion. Denne funktion er designet til at give folk mulighed for at omgå VPN-firewalls i lande som UAE, Qatar, Rusland, Tyrkiet og Kina. Dette giver dem mulighed for at logge på VPN, selvom domænet til VPN er sortlistet af deres internetudbyder.

Mac OS X

Denne VPN er sandsynligvis bedst egnet til Mac-brugere. Mac-klienten er fuldt udstyret med DNS-lækagebeskyttelse og en driftsafbryder. Dette gør Zoog perfekt til Mac-brugere, der ønsker at kunne downloade via P2P. OpenVPN og IKEv2 er begge tilgængelige i klienten; hvilket gør dette til den eneste ZoogVPN-klient, hvor brugere kan skifte mellem protokoller. Mac OS X-brugere får også adgang til "Manuel API-opløsning" funktion til at logge på VPN i lande, der firewall VPN URL'er.

vinduer

Windows-klienten giver adgang til Manuel API-opløsning og beskyttelse mod DNS-lækage. Windows-klienten leveres med en killswitch, hvilket betyder, at denne VPN er sikker for dig at downloade via P2P til torrenting. På Windows-brugere får valget mellem OpenVPN UDP og TCP samt IKEv2.

Android

Android-klienten er nem at bruge og er perfekt til at fjerne blokering af streamingplatforme eller til at omgå censur. Android-klienten implementerer OpenVPN-kryptering (UDP og TCP). Den har ikke en dræbte, men er bestemt god nok til at beskytte de fleste menneskers privatliv både hjemme og på offentlig WiFi. Android-appen har også en VPN-obfusceringsfunktion kaldet ZoogShadowing. Dette vil hjælpe brugere med at omgå firewalls og VPN-blokke i lande, hvor internetudbydere blokerer VPN-brug.

iOS

IOS-klient implementerer IKEv2 som standard. Således vil enhver, der ønsker at oprette forbindelse via OpenVPN, gøre det ved hjælp af den tredje parts OpenVPN connect-app. Imidlertid er IKEv2 en hurtig og sikker protokol, der er perfekt til de fleste menneskers blokerende behov. Manglen på en dræbte gør dette VPN ikke ideelt til vandtæt privatliv. Imidlertid er denne iOS VPN for at fjerne blokering af strømme god.

Kunde service

Penge-tilbage-garanti
24-timers support
Penge tilbage garantilængde 7
Live chat
Gratis prøveversion Ja - gratis for evigt

ZoogVPN har 24/7 live chat kundesupport, en online FAQ og en blog. Dette er alle gode måder for forbrugerne at finde løsninger på de problemer, de måtte have. Når det kommer til live chat support, udmærker denne VPN sig; giver hurtig tekniske svar på spørgsmål med lethed. Et af de bedste kundesupporthold, jeg er stødt på.

samlet set

ZoogVPN er en service, der tikker en masse kasser, især i betragtning af prisen. At være baseret i Grækenland er ret godt for privatlivets fred, og fordi det holder nul logfiler, kan denne VPN stole på. Dette er enestående i betragtning af at ZoogVPN primært markedsføres hos forbrugere, der ønsker at fjerne blokering af strømme.

Med hensyn til privatlivets fred stadig værd at bemærke, er det værd at bemærke, at manglen på en dræbte på Android og iOS er en smule skuffende - men næppe en aftale for de fleste mennesker.

På den anden side har denne VPN en killswitch til Mac OS X og Windows - så denne VPN er velegnet til Torrenting på stationære maskiner. På både Mac og Windows er denne VPN ekstremt godt afrundet og kan let betragtes som en utrolig mulighed for prisen.

Vi kan godt lide, at denne VPN har servere, der er dedikeret til at fjerne blokeringen af ​​tv-streamingtjenester, og til en pris af kun $ 29,99 i to år er der ingen benægtelse af, at den tørrer gulvet med en masse lignende tjenester. Hvad mere er, vi kan acceptere hele vores kundeserviceteam.

Hvis du vil prøve, før du køber, kan du bruge den gratis version af ZoogVPN til at gøre det. Det er dog værd at bemærke, at streaming-servere ikke er tilgængelige gratis. Den gode nyhed er, at du kan teste VPN til streaming af Netflix ved hjælp af dets 7-dages pengene-tilbage-garanti! En fremragende VPN, der sandsynligvis er et godt valg for store skår af befolkningen.

Besøg ZoogVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me