AceVPN-arvostelu

AceVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 8,12
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

Ensimmäiset vaikutelmat AceVPN: stä ovat hiukan ylivoimaisia; palveluntarjoajan kotisivu on turmeltunut ja antaa sinulle paljon tietoa sulatettaviksi kerralla. Valitettavasti tämä on jatkuva teema koko käyttökokemuksen ajan.

Täällä on varmasti runsaasti toiminnallisuutta, mutta pyrimme näkemään kuka haluaisi käyttää tarvittavan ajan ja vaivat, muut kuin harrastajat, jotka nauttivat tekniikan hoitamisesta. Kaikille muille on tarjolla parempia vaihtoehtoja: Aloittelijat löytävät ratkaisuja, jotka vain tekevät kaikesta paljon helpompaa. Asiantuntijoiden osalta on olemassa muita kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja, jotka tarjoavat paremman latauskyvyn.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  10 Mbps
 • Toimivalta
  MEILLE
 • Samanaikaiset yhteydet
  1
 • Maat
  26

AceVPN antaa rohkeita lausuntoja. Esimerkiksi he väittävät verkkosivuillaan olevansa "halvimmat VPN-palveluntarjoajat," väite, jota on vaikea määrittää, ja varmasti virheellinen, jos valitset sen "perimmäinen" palvelu.

On joitain alaikäisiä "plus pistettä." Tukiosasto vastaa sähköposteihin, joissa on nopea nopeus, ja siellä on paljon leikkiä. Missä AceVPN todella putoaa, on kuitenkin helppo käyttää; aloittelijoille on yksinkertaisesti liikaa tietoa - ja myös kokemamme suorituskyky ei todennäköisesti riitä houkuttelemaan tekniikoita.

paketit & hinnoittelu

AceVPN tarjoaa kaksi avainpakettia, nimeltään "palkkio" ja "Perimmäinen."

Ei heti käy ilmi, miten nämä kaksi pakettia eroavat toisistaan, etenkin kun otetaan huomioon näiden kahden hinnan suuret erot. "vapaa" Poista TV-palvelun esto (älykäs DNS), joka tosiasiallisesti sisältyy molempiin paketteihin, lisää alkuperäistä sekaannusta.

Tosiasioihin pääsy vaati meitä menemään "Vertaa VPN: tä" -sivulle, joka tarjosi meille taulukot, joissa verrattiin kaikkia palveluita ja nimeämättömiä "kilpailu." Nämä vertailutaulut, jotka jakautuvat viiteen erilliseen välilehteen, antoivat meille paljon tietoa sulatettaviksi, emmekä voineet auttaa ajattelemaan, että tietojen selkeämpi tapa esitellä on.

Siitä huolimatta lopulta todensimme, että tärkeimmät erot (hinnasta lukuun ottamatta) olivat seuraavat:

1. Premium-palvelu on rajoitettu 50 Gt: n kaistanleveyteen kuukaudessa, kun taas Ultimate-palvelu on rajoittamaton.

2. Ultimate-palvelu antaa asiakkaille pääsyn VPN-palvelimiin 13 maassa. Halvempi Premium-palvelu tarjoaa pääsyn palvelimille vain Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Ranskassa.

3. Ainoastaan ​​kalliimpaa perimmäistä palvelua voidaan käyttää vertaisverkkojen tiedostojen jakamiseen tai torrentikäyttöön.

Kuten monien palvelujen tapauksessa, hinta alenee valitsemasi sitoutumispaketin pituuden perusteella, vaikka ilman monien muiden palveluntarjoajien tarjoamia vuotuisen tilauksen korkeita alennustasoja. Premium-palvelun hinnat ovat alla:

acevpn hinnoittelu 1

Ultimate-palvelun hinnat ovat alla:

acevpn hinnoittelu 2

Vuotuisen Premium-tilauksen kokonaishinta 55 dollaria asettaa AceVPN: n kustannusten kannalta alhaisimpaan hintatasoon. Ultimate-palvelu, joka on kuitenkin 165 dollaria vuodessa, on kaukana "halvin palvelu" mainittu kotisivulla.

Vaikka AceVPN ei tarjoa minkäänlaista ilmaista kokeiluversiota, he mainostavat seitsemän päivän rahojen palautustakuun.

Asiakaspalvelu

AceVPN kannustaa asiakkaitaan käyttämään tukifoorumiaan teknisiin kyselyihin yksityiskohtaisen tietopohjan luomiseksi "yhteisön hyödyksi."

Olemme aluksi huolestuneita tukivaihtoehtojen puutteesta. Lähetimme kuitenkin testikyselyn annettuun sähköpostiosoitteeseen, ja olimme erittäin vaikuttuneita saamaan vastauksen alle kahdessa minuutissa.

Jopa niin, on syytä huomauttaa, että vaikka kokemuksemme oli hyvä, tuskin täällä on paljon tukivaihtoehtoja. Foorumiyhteisön käyttö tukeen on toinen syy nähdä AceVPN palveluna harrastajalle, ei aloittelijalle..

Emme löytäneet puhelinnumeroa puhelintukeen.

Turvallisuus ja yksityisyys

Vaikka kaikki AceVPN: ää koskevat tiedot ovat melko tiheitä ja raskaita tekstissä, tämä tarkoitti kuitenkin, että protokollien avaintietojen löytäminen oli helppoa. AceVPN tarjoaa tukea PPTP, L2TP ja OpenVPN. Salaustasoa ei voitu selvittää, mutta tukiosastolle osoitettu kysely paljasti, että AceVPN tukee sekä 128- että 256-bittistä salausta.

Yksityisyyden suhteen AceVPN toteaa, että he eivät valvo palvelun käyttöä tai "vakoilla käyttäjiään." He eivät kuitenkaan tee selväksi, pitävätkö he lokit ja sanovat "pidättää oikeuden ilmoittaa siitä lainvalvontaviranomaisille," jos he epäilevät heidän palveluaan käyttävän laittomasti.

Tämän perusteella, jos haluat mistä tahansa syystä palvelun, joka ei ylläpitä mitään lokkeja, sinun pitäisi todennäköisesti etsiä muualta.

Prosessi

Rekisteröityminen

Päätimme liittyä Premium-palveluun kuukausitilauksella palvelun testaamiseksi.

Löysimme ilmoittautumisprosessin melko mutkikkaana, kun hinta laskettiin uudelleen sitoumuskauden perusteella.

Kerran olimme lisänneet valintamme omaan "kori," Sitten meitä pyydettiin rekisteröitymään maksupalveluntarjoajaan, ennen kuin meidät ohjataan PayPaliin tapahtuman suorittamiseksi. Google Checkout -vaihtoehto oli myös saatavana.

Heti PayPal-transaktiomme viimeistelyn jälkeen saimme tavanomaiset kuitit ja tervetuliaisähköpostiviestit, ja meille kerrottiin, että meidän on ehkä odotettava 30 minuuttia, ennen kuin palvelimet hyväksyvät vasta toimitetut kirjautumistietomme..

Vaikka meillä ei ollut merkittäviä rekisteröintimenettelyyn liittyviä ongelmia, olimme varmasti nauttineet sujuvammista kokemuksista muualla.

Asennus ja määritykset

Kun tilimme oli perustettu, pääsimme verkkoon "Asenna oppaat" osa tietokantaa, jotta voimme selvittää, miten palvelu pystytään ottamaan käyttöön testikoneellamme, MacBook Prolla, jossa on OS X 10.8 Mountain Lion.

Täällä asiat alkoivat hankalaa. Ensinnäkin voimme nähdä, että ei-tekninen käyttäjä ei tiedä mitä linkkejä napsauttaa. Teknikkona tiesimme, että Tunnelblick on OpenVPN: n ulkopuolinen asiakas. Tarkastelimme nopeasti sen asennusohjeet nähdäksemme kuinka ne rehellään. Rehellisesti sanottuna ohjeet ovat kaukana käyttäjäystävällisistä.

Jopa meille Tunnelblickin lataamislinkin napsauttaminen johti siihen, että meille kerrottiin, että ohjelmisto ei tue täysin Mountain Lionia ja että meidän tulisi käyttää beetaversiota. Emme olleet valmiita pelaamaan beta-ohjelmistoja saadaksesi "maksettu" palvelu toimii, joten napsautimme "Takaisin" -painiketta ja tarkasteli sen sijaan L2TP-asennusohjeita.

Tämä oli hieman yksinkertaisempi, ja onneksi se käytti Macin sisäänrakennettuja VPN-ominaisuuksia. Aloin käyttää kuvakaappauksia opastamaan meitä prosessin läpi.

Valitettavasti tämä dokumentaatio jätti jotain toivomisen varaa. Neljännessä vaiheessa näennäisesti yksinkertainen ohje "Syötä palvelimen osoite ja Acevpn vpn-tilisi käyttäjänimi," jätti meidät pohtimaan, mistä löytää palvelimen osoitteet.

Kymmenen minuuttia myöhemmin, olimme alkaneet ärsyntyä. Olimme etsineet pääsivua ja tietokantaa "palvelimet" ja "palvelimen osoitteet," tarkistivat jälleen tervetulosähköpostimme ja katsoivat jopa osoitteiden iOS-ohjeita. IOS-ohjeiden mukaan löysimme ne konfiguraatiotiedostosta. Linkki siihen ohjasi meidät jäsenalueelle. Sitten lataamme tiedosto oli arkistotiedosto (.zip), joka puolestaan ​​sisälsi kuorman OpenVPN-asetustiedostoja.

Kaikki halusimme tietoja, joita tarvitsimme AceVPN: n ohjeiden täyttämiseen, mutta sen sijaan meillä oli lukuisia avoimia selaimen välilehtiä ja turhautumisen ilmapiiri toimiston ympärillä.

Löysimme lopulta palvelimen nimen Windows-ohjeista.

Löysimme myös ohjeen käyttää IP-osoitetta, jos palvelimen nimi on "estetty maassasi." Kuten aiemmin todettiin, emme löytäneet palvelimen IP-osoitetietoja, mutta löysimme foorumin viestin, jossa joku sanoi, että tukiosasto oli toimittanut heille yhden. Poistimme sähköpostin pyytääksesi tätä.

Löytämämme palvelimen nimi antoi meille mahdollisuuden edetä hiukan eteenpäin ohjeiden avulla. Sitten saimme hämmentävämpiä ohjeita.

Opettaa meitä "syötä Google- tai OpenDNS-IP-osoitteet" on kaikki hyvin, mutta palveluntarjoaja laiminlyönyt kertoa meille, mitkä nämä ovat tai mistä ne löytyvät. Teknikkona tiesimme mitä tänne laittaa, mutta keskivertokuluttaja tuskin tietää näitä IP-osoitteita. Tähän mennessä olimme alkanut pohtia, yrittivätkö AceVPN todella vaikeuttaa palvelun oikeaa määritystä!

Joka tapauksessa, kun asetukset lopulta syötettiin, pystyimme muodostamaan yhteyden. Teimme IP-osoitteen haun ja havaitsimme, että meillä oli nyt IP-osoite Yhdysvalloissa. Pystyimme selaamaan USA: n erityistä streaming media -sivustoa ja pääsemään sisältöön.

AceVPN: n erittäin nopean tukiosaston ansiosta meillä oli nyt myös vastaus palvelinluettelopyyntöömme. Valitettavasti tukitiimi lähetti yksinkertaisesti saman arkistotiedoston, johon meillä oli ollut pääsy jäsenalueelta, epämääräisellä ehdotuksella "avaa tiedostot TextEditillä" saadaksesi palvelimien tiedot muista maista. Tämä vaikutti tarpeettomalta haittaavalta - miksi he eivät voineet vain toimittaa meille tietoja?

"Poista television esto" palvelu

AceVPN sisältää "Poista television esto" heidän VPN-pakettiensa kanssa. Tämä on pohjimmiltaan vaihtoehtoinen tapa katsella suoratoistosisällön sisältöä kuten "saavuttaa" TV-palvelut ilman, että sinun täytyy muodostaa yhteyttä VPN: ään.

Sen sijaan muutat tietokoneesi DNS-asetuksia siten, että pyynnöt käyttää näitä alueelle lukittuja sivustoja ohjataan uudelleen piilottaaksesi sijaintisi. AceVPN toimittaa luettelon palveluista, joiden kanssa tämä ratkaisu toimii.

TV: n estokokeen testaaminen oli toinen prosessi, joka nosti turhautumistaan. klikkaaminen "Hanki TV: n esto nyt" vei meidät takaisin alkuperäiselle tilaussivulle; seuraamalla ohjeita vaadimme meitä menemään jäsenalueelle ja ottamaan huomioon IP-osoitteet asennuksen loppuun saattamiseksi; koko prosessi vaati meiltä Macin käynnistämistä uudelleen.

Palvelun ollessa toiminnassa turhautui jälleen kerran siitä, kuinka tarpeettoman monimutkainen asennusprosessi oli.

Yhteysnopeudet ja luotettavuus

Päätimme pitää asiat yksinkertaisina nopeustestauksemme avulla.

Kuten tavalliseen tapaan, käyimme Speedtest.net-verkkosivustoa saadaksesi vertailuarvon latausnopeuden testi-Internet-yhteytellemme:

Yhdistimme sitten AceVPN-palveluun L2TP: n kautta ja suoritimme testin uudelleen.

Tulokset olivat erittäin pettymys - yhteydenotto AceVPN: ään johti latausnopeuden laskuun yli puoleen.

Oikeudenmukaisuudessa meidän on korostettava, että AceVPN: n suorituskyky saattaa olla parempi, kun yhteys on muodostettu OpenVPN: n kautta, mutta melkein läpäisemättömät ohjeet yhdistettynä siihen, että yritys käyttää kolmannen osapuolen yhteysohjelmistoja, joita ei vielä ollut "valmis" Macillemme kirjoittamisen aikana tarkoitettiin, että emme saaneet koetta tätä.

yhteensopivuus

AceVPN tarjoaa runsaasti yhteensopivuusvaihtoehtoja. Matkapuhelimen käyttäjät voivat saada tämän VPN: n Android-, iOS- ja Windows-puhelimille. On tärkeätä huomata, että iPhone VPN -sovellus ei tue OpenVPN: tä, sinun on ladattava kolmas osapuolisovellus, kuten Tunnelblick, voidaksesi käyttää tätä salausprotokollaa. VPNArea tarjoaa myös VPN-verkon Windowsille, Macille ja Linuxille, vaikka Linux VPN -asiakasohjelmalla ei ole graafista käyttöliittymää.

Mac VPN -kokemuksemme perusteella emme voi luottaa siihen, että mikään näistä alustoista olisi erityisen helppo määrittää. Harrastajat ja teknikot kuitenkin todennäköisesti hallitsevat sen.

Asiakasalue

AceVPN: n asiakasalue tarjoaa melko vakiovalikoiman toimintoja. Se näyttää VPN-käyttäjänimesi ja salasanasi (joka eroaa tilisi käyttäjänimestä ja salasanasta) sekä tilauksesi tilan. Koska olimme valinneet Premium-tilauksen, meillä oli mahdollisuus myös päivittää Ultimate-pakettiin.

Asiakasalue tarjoaa myös mahdollisuuden ladata edellä mainitut "konfigurointitiedostot" ja ohjaa TV: n esto -palveluun liittyviä asetuksia.

johtopäätös

Me pidimme

 • Laaja yhteensopivuusluettelo, joka voi houkutella harrastajia
 • Erittäin nopeat vastaukset kyselyihin

Emme olleet niin varmoja

 • Pitkän tuulen ilmoittautumismenettely
 • Epäselvä käytön kirjauskäytäntö

Vihasimme

 • Huono esitys
 • Jotkut vähiten käyttäjäystävällisistä asennusohjeista, joita olemme nähneet
 • Puute selkeästä pääsystä palvelimen yksityiskohtiin
 • Erittäin turhauttava kokoonpanokokemus

Useissa kohdissa tarkastelun aikana ihmetelimme, olisimmeko AceVPN: n suhteen ankaraa. Teknikkana pystyimme täyttämään puutteet tiedoissa, ja palvelu osoittaa selvästi olevan yhteensopiva monien laitteiden kanssa.

Meidän on kuitenkin harkittava sitä, kuinka koko potentiaalinen käyttäjien joukko päästäisiin jokaisen tarkastelemamme palvelun kanssa, ja koimme teknisenä asiantuntijana riittävän turhautumisen tietääksemme, että muut kuin tekniset käyttäjät (ainakin Mac-koneissa) kamppailevat kokoonpanon kanssa - ehkä luopumisen pisteeseen.

Jos suorituskykyluvumme olisivat olleet vaikuttavia, olisimme voineet antaa varovaisen suosituksen AceVPN: lle, mutta vain tosi IT-harrastajille. Kun suorituskyky on myös keskimääräistä alhaisempaa, meillä ei ole juurikaan sanottavaa. Joku AceVPN: stä tarvitsee todella tarkastella palvelua käyttäjän näkökulmasta ja tehdä joitain parannuksia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me