AirVPN-arvostelu

Olemme muuttuneet, kuinka arvioimme pisteet!
Olemme päivittäneet äskettäin kaikkien ProPrivacy.com-sivuston arvostelujen pisteytysprosessimme. Tiedot uusista pisteytyskriteereistämme löytyvät täältä

AirVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4,64
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • Linux

  • iOS

AirVPN: llä on erinomainen salaus ja suojaus. Ominaisuudet, kuten VPN Torin kautta ja OpenVPN-tuki, ovat vain muutama syy siihen, miksi AirVPN on erinomainen VPN-palvelu. ProPrivacy.com -palkinnot tunnustetaan alan kultastandardiksi erinomaisten saavutusten määrittämiseksi VPN-alalla. Tämän vuoden yksinoikeudella järjestetyssä Las Vegas -tapahtumassa AirVPN voitti parhaan yksityisyyden suojaavan VPN-palkinnon. Lue tämä arvostelu saadaksesi selville, miksi AirVPN kruunattiin parhaaksi yksityisyyden suojan VPN: ksi toisen vuoden peräkkäin!

ProPrivacy.com Pisteet
8,9 10: stä

Yhteenveto

AirVPN on italialainen VPN-palveluntarjoaja, joka ylpeänä ylpeilee siitä, kuinka hakkerit ja aktivistit sen määrittivät. Se on lähes vertaansa vailla huolta käyttäjien yksityisyyden ylläpidosta. Aloitan tämän katsauksen huomauttamalla, että kun olen käyttänyt sitä henkilökohtaisena VPN-palveluna noin kahden vuoden ajan, olen AirVPN: n suurempi fani kuin koskaan. Se käyttää myös erinomaisia ​​salaus- ja suojaustoimenpiteitä ja tarjoaa upeita yksityisyyttä parantavia ominaisuuksia (kuten VPN SSL: n yli ja VPN Torin kautta). Kokemukseni mukaan AirVPN on myös varmasti nopein ja vakain VPN-palvelu, jota olen koskaan käyttänyt.

Pikatilastot

 • Maat
  19
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Toimivalta
  Italia

ominaisuudet

AirVPN sijaitsee Italiassa ja tarjoaa palvelimia 15 maassa, joista suurin osa on Euroopassa paitsi Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Hongkongissa. Verrattuna joihinkin palveluntarjoajiin tämä ei ole paljon, mutta kattaa suosituimmat sijainnit. AirVPN tukee vain OpenVPN-protokollaa, koska PPTP ja jopa L2TP / IPsec ovat liian epävarmoja (tuomaristo ei ole IPSec-ohjelmassa, mutta OpenVPN on uskomattoman turvallinen ja sitä pidetään yleensä parhaana kaupalliseen käyttöön käytettävissä olevana VPN-protokollana). Koska OpenVPN toimii nyt kaikilla tärkeimmillä alustoilla (paitsi Blackberry ja Windows Mobile), tämä ei todennäköisesti ole ongelma useimmille käyttäjille. Käyttäjät saavat jopa viisi samanaikaista yhteyttä (täydellinen tietokoneen, puhelimen, tablet-laitteen ja vielä muutaman laitteen yhdistämiseen kerralla).

DNS-reititys

Yhä useammat suoratoistopalvelut estävät käyttäjiä ohittamasta maantieteellisiä rajoituksiaan käyttämällä VPN: ää ja muita geoformointitekniikoita. AirVPN: n hieno DNS-reititysjärjestelmä, joka “kaksinkertaistaa” yhteytesi sisäisten palvelimien kautta tällaisen sensuurin ohittamiseksi, on erittäin tervetullut. Tämä on loistava VPN iPlayerille ja muille streaming-palveluille, kuten Hulu. Tämä tarkoittaa, että vaikka VPN-palvelimet olisivat yhteydessä Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian ulkopuolelle, tämä on VPN, joka toimii Hulun ja BBC iPlayerin kanssa (ei edes tarvitse muodostaa yhteyttä VPN-palvelimeen maassa, joka tarjoaa maantieteellisesti rajoitetun palvelun!) . Käytössäni mielestäni tämä toimii yleensä hyvin ... mutta ei aina. Näissä tilanteissa yksinkertainen yhteyden muodostaminen haluttuun maahan sijaitsevaan palvelimeen on aina toiminut minulle. Minun on myös huomattava, että käymällä Netflix.com-sivustossa vie minut verkkosivustolle paikallisen version (perustuu VPN-palvelimeni IP-osoitteeseen).

VPN Torin kautta

Yhdessä BolehVPN: n kanssa
, AirVPN on ainoa palvelu, jonka tiedän tarjoavan VPN: ää Torin kautta, jossa yhdistät ensin Tor-verkkoon, sitten AirVPN: ään. Kun käytät myös nimettömää maksutapaa (esimerkiksi sekoitettuja bitcoineja oikein), tämä tarkoittaa, että AirVPN ei voi tietää kuka olet, koska se ei näe todellista IP-osoitettasi. Torin kautta tapahtuva VPN tarjoaa erittäin korkean todellisen nimettömyyden, mikä ei yleensä ole mahdollista VPN: n avulla. Siksi sitä pidetään yleensä parhaana tapana yhdistää VPN: n ja Tor: n yksityisyyden suojan edut, vaikkakin se seikka, että AirVPN edustaa ketjussa kiinteää pistettä, joka voi olla vaarantunut, on mielessä pidettävä asia. AirVPN tarjoaa myös ohjeita Tor-selaimen käyttämiseksi turvallisen Tor-järjestelmän aikaansaamiseksi VPN: n kautta (mikä on paljon turvallisempaa kuin joidenkin palveluntarjoajien tarjoama "läpinäkyvä silta" Tor-VPN-ominaisuus).

Vaihtoehtoiset portit, SSL ja SSH-tunnelointi

On harvinaista, että VPN-verkot estävät, mutta se tapahtuu esimerkiksi Kiinassa ja Iranissa (vaikka tämä on yleensä vain osittain tehokasta). AirVPN antaa sinun torjua tällaisia ​​toimenpiteitä suorittamalla OpenVPN-liikennettä TCP-portin 443 kautta, joka on sama portti, jota tavallinen SSL-liikenne käyttää (salausstandardi, jota koko Internet käyttää verkkosivustojen ja Internet-palvelujen suojaamiseen). Tämä tekee OpenVPN-liikenteestä aivan kuten tavalliselta SSL-liikenteeltä, joka molemmat piilottaa sen, ja vaikeuttaa sen estämistä (koska näin hajottaa Internet tehokkaasti!)

Porttiasetukset muuttuvat helposti asiakasohjelmassa. TCP-portin 443 lisäksi voit kiertää sensuuria vaihtamalla useita portteja, jotka ovat todennäköisesti tukossa
Hyvin päättäväinen vastustaja voi kuitenkin suorittaa hienostuneen syvän paketin tarkistuksen havaitakseen, että VPN-protokollia käytetään (ja esimerkiksi Kiinan kaltaiset paikat eivät ole Internetin käyttäjien rikkoutumisen yläpuolella!).

AirVPN: n vastaus tähän on antaa käyttäjien kääriä OpenVPN-salatut tiedot vielä toisen salauskerroksen (SSL tai SSH) sisälle. Tämän pitäisi olla melkein mikä tahansa menetelmä, jota käytetään VPN: n käytön havaitsemiseen (NSA saattaa pystyä purkamaan vanhan SSH-protokollan, joten suosittelen SSL-tunnelointia tarvittaessa). SSL- ja SSH-tunnelointi tekevät tästä loistavan VPN: n Kiinassa ja kykenevät voittamaan Kiinan suuren palomuurin, mutta on syytä huomata, että molemmat vaativat ylimääräistä prosessointitehoa ylimääräiselle salauskerrokselle, mikä hidastaa Internet-yhteyttäsi. Etäporttien edelleenlähetys on käytettävissä myös käyttäjille, jotka tarvitsevat enintään 20 avointa porttia tuleville yhteyksille, mikä on hyödyllistä itse isännöimissä verkkosivustoissa ja pelipalvelimissa..

Nopeus ja suorituskyky

Nopeustesti suoritettiin 50 Mbps / 3Mbps UK laajakaistayhteydellä.

Kuten voimme nähdä, tulokset ovat melko hyviä, vaikka (hieman omituisesti) minun on nopeampi muodostaa yhteys palvelimeen Hollannissa kuin Isossa-Britanniassa. Yhdysvaltain esitys Isosta-Britanniasta on erittäin vakaa. Jopa ilman verkkolukkoa ole käytössä, en ole koskaan havainnut DNS-vuoto-ongelmaa, ja kuten aiemmin todettiin, Eddie estää IPv6-vuotoja ja (jos verkkolukko on käytössä) WebRTC-vuotoja. Epätavallisesti kärsin erittäin harvoin VPN: n katkeamisista käytettäessä AirVPN: tä.

AirVPN veloittaa 7 euron (noin 8 dollaria USD) kuukauden tilauksesta. Tavanomaisilla alennuksilla on saatavilla irtotavarana ostettuja alennuksia. Hinta laskee 4,50 euroon (noin 5 dollaria USD), jos vuositilaus ostetaan. 3 päivän ilmainen kokeiluversio on saatavana kirjallisesta pyynnöstä. Jos olet kärsimätön, 3 päivän tilauksen voi hankkia 1 eurolla. / Blog / 29990 / VPN-salaus-terms-selitetään-aes-vs-rsa-vs-sha-etc /

Kaikki tilaukset tarjoavat täyden pääsyn kaikkiin AirVPN: n ominaisuuksiin, joten AirVPN on melko edullinen vaihtoehto verrattuna moniin kilpaileviin palveluihin..

AirVPN hyväksyy maksut PayPalin ja vaikuttavan laajan maksuprosessorien kautta, mikä tarkoittaa, että muualla maailman käyttäjillä, joita muuten usein syrjitään kansainvälisiä maksuja suoritettaessa, ei pitäisi olla mitään ongelmia tilauksen ostamisessa. Se hyväksyy myös maksun paitsi Bitcoinilla, myös melkein millä tahansa muulla kryptovaluutalla, jonka haluat nimetä.

Helppokäyttöisyys

Ilmoittautuminen

AirVPN tukee matkapuhelinkäyttäjiä sekä Android-VPN-sovelluksella että iOS VPN -sovelluksella. AirVPN on myös VPN Mac-, Linux- ja Windows-käyttäjille. Linux VPN -asiakasohjelmassa on graafinen käyttöliittymä, joka on identtinen Windows- ja OSX-versioiden kanssa.

Ilmoittautuminen AirVPN: ään on helppoa ja vaivatonta, ja ainoat vaadittavat henkilökohtaiset tiedot ovat kelvollinen sähköpostiosoite (AirVPN kannustaa käyttäjiä aktiivisesti lähettämään tähän kertakäyttöisen sähköpostiosoitteen). Bitcoin-maksut suoritetaan CoinBase: n kautta, kun taas muut kryptovaluuttamaksut hoidetaan CoinPaymentsin kautta. Kun maksu on suoritettu, saat tervetuliaisviestin, joka sisältää hyödyllisiä linkkejä. Toisin kuin jotkut palveluntarjoajat, tilitietoja ei lähetetä tavallisella sähköpostilla - valitset kirjautumistunnuksesi ja salasanasi kirjautumisen yhteydessä.

AirVPN Windows VPN -asiakas

AirVPN kutsuu mukautettua Windows VPN -asiakasta (he tarjoavat myös tämän VPN Mac OSX Mavericksille, Yosemitelle ja Linuxille) ”Eddie”, ja ensimmäinen asia, joka huomauttaa siitä, on, että Eddie on täysin avoin lähdekoodi. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan tarkastaa riippumattomasti sen varmistamiseksi, ettei mitään epäsuotuisaa ole meneillään, ja toivon, että useammat VPN-palveluntarjoajat avaisivat ohjelmiston. Eddie sisältää DNS-vuodonsuojauksen, dynaamisen palvelimen valinnan ja paljon tilastoja, joiden avulla voit päättää parhaasta palvelimesta, johon yhdistää.

Paljon tietoa!

Reaaliaikaisten lokien ansiosta on mahdollista seurata tarkalleen mitä Eddie tekee (jos sinulla on tietoa niiden ymmärtämiseksi!).

Oikeassa yläkulmassa oleva lukko osoittaa, että “Verkon lukitus” on käytössä. Tämä luo palomuurin, joka estää liikennettä pääsemästä tietokoneelle tai poistumasta siitä VPN-tunnelin ulkopuolelle AirVPN: n palvelimille. AirVPN tarjoaa hyvän DNS-vuodonsuojauksen myös ilman Network Lock -toimintoa (en ole koskaan havainnut DNS-vuotoa palvelun avulla), mutta Network Lock -sovelluksen tulisi varmistaa, että DNS-vuodot ovat mahdottomia, samalla kun ne toimivat myös tappajana. Tämän asennuksen tulisi myös estää WebRTC-virheestä johtuvat IP-vuodot, mutta järjestelmässäni Network Lock -palomuuri on ristiriidassa normaalin palomuurini kanssa, estäen tätä ominaisuutta toimimasta. Koska tätä ei voida ratkaista poistamatta palomuuria kokonaan (jotain en halua tehdä), en ole pystynyt tarkistamaan, mutta teoriassa tämän ominaisuuden pitäisi toimia hyvin. Eddie ei reititä IPv6-pyyntöjä oikein, mutta poistaa IPv6: n käytöstä DNS-vuotojen estämiseksi (AirVPN: ää on vaikea lyödä liian voimakkaasti, koska muut kuin Mullvad, yksikään palveluntarjoaja ei käsittele DNS-pyyntöjä oikein). Ainoa todellinen ongelma, joka minulla on Eddien kanssa, on, että se muuttaa Windowsin DNS-asetuksia. Tämä on yleensä hyvä asia, koska se varmistaa, että AirVPN: n palvelimet ratkaisevat kaikki DNS-pyynnöt, mutta jos asiakas jostakin syystä sammuu yhtäkkiä, minun on palautettava DNS-asetukset manuaalisesti ennen kuin voin muodostaa uudelleen yhteyden Internetiin (Ohjauspaneeli -> Verkko-ja jakamiskeskus -> Muuta adapterin asetuksia -> Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhteyttä -> ominaisuudet -> valitse Internet Protocol Version 4 -> ominaisuudet -> Haluttu DNS-palvelin: 8.8.8.8). Eddie on luultavasti kaikkein täydellisin VPN-asiakas, jota olen koskaan käyttänyt. Kuten useimmissa AirVPN: ään liittyvissä asioissa, siinä on kuitenkin tekninen painopiste ja siinä käytetään termejä, joita jopa kokenut VPN-käyttäjä, kuten minä, joskus tarvitsemme tutkimusta ymmärtääksesi täysin.

Asiakaspalvelu

Tuki

Tukea tarjotaan pääasiassa AirVPN: n laajojen foorumien kautta. Valitettavasti keskusteluissa on taipumus suunnata erittäin teknisille, eikä ole yllättävää, että monet käyttäjät saattavat pitää niitä erittäin pelottavina (näetkö täällä kehitettävän teeman?). Plussapuolena foorumit tarjoavat aarreaitta VPN-liittyvän tietämyksen, ja AirVPN-ryhmän halu keskustella intiimeistä yksityiskohdista toiminnassaan (jota tukee selvästi vahva tekninen tietämys) on raikkaan ilman hengitys teollisuudessa, jossa tuki antaa joko vain yksinkertaisia ​​vastauksia monimutkaisiin kysymyksiin, tai mikä vielä pahempaa, sillä ei näytä olevan aavistustakaan siitä, mistä puhuu! Foorumien lähettämisen lisäksi voit lähettää sähköpostia (lippujärjestelmä) AirVPN-tiimille suoraan. Olen kokeillut tätä aikaisemmin ja huomannut, että vastauksen saaminen voi viedä yhden päivän, mutta vastaus on aina kattava.

Yksityisyys ja turvallisuus

AirVPN käyttää erittäin vahvaa salausta. On itsestään selvää, että AirVPN ei pidä lokkeja ja käyttää jaettuja IP-osoitteita, ja on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka toteuttavat täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden (jota ilman OpenVPN: ää ei pidä pitää erityisen turvallisena). Tätä varten se käyttää 4096-bittisiä Diffie-Hellman-näppäimiä, jotka päivitetään 60 minuutin välein (tai jotka voidaan asettaa useammin asiakkaan kautta). Tämän ansiosta AirVPN oli aina immuuni mahdollisille Logjam-hyökkäyksille, jotka tutkijat paljastivat viime vuonna.

Se oli immuuni myös viimeaikaiselle portin epäonnistumiselle, joka koski monia VPN-palveluita, koska se käytti erillisiä IP-osoitteita jokaisessa VPN-palvelimessa. Lisäksi AirVPN on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka suojaavat käyttäjiä WebRTC-virheiltä (ja kuten näemme, DNS-vuodonsuojaus ja tapinkytkin ovat myös työpöytäohjelman kohdalla). Kuten edellä on keskusteltu, AirVPN tarjoaa myös erilaisia ​​(valinnaisia) tekniikoita, jotka tekevät VPN: n käytöstä erittäin turvallisen ja yksityisen (ja Torin kautta toimitetun VPN: n ansiosta mahdollisesti jopa todella nimettömänä - etenkin kun otetaan huomioon runsaasti anonyymejä maksutapoja, jotka AirVPN hyväksyy). Mielestäni sekä teknisen innovoinnin että huippuosaamisen kannalta sekä sen huomioiminen yksityiskohtiin asiakkaiden yksityisyyden suojelemiseksi ei sisällä mitään muuta palvelua, joka koskettaisi AirVPN: ää.

On kuitenkin syytä huomata, että kieli, jota AirVPN käyttää kuvaamaan sekä tekniikansa tarkoitusta että sitä, miten se tulisi asentaa, voidaan parhaiten kuvata harvinaisena ja kuormitettuna žargonilla. Kun tarkastelemme AirVPN: n dokumentaatiota, tulee pian selväksi, miksi valtavirran käyttäjät voivat karkaa! Toinen potentiaalinen ongelma on se, että AirVPN sijaitsee Italiassa, joka kuuluu NSA: n ja GCHQ: n kanssa yhteistyössä toimivaan 14 eyes-vakooja-allianssiin. Tämä ei todellakaan ole ihanteellinen, eikä Italia ole myöskään kovin ystävällistä tekijänoikeuspiratismin suhteen. Toisaalta, vaikka jo ennen kuin Euroopan yhteisöjen tuomioistuin julisti EU: n tietojen säilyttämisdirektiivin pätemättömäksi ihmisoikeussyistä, Italian VPN-palveluntarjoajia ei vaadittu pitämään kirjaa. AirVPN sanoo, että jos jokin EU: n jäsenvaltio, jolle se toimii, asettaa sille koskaan tällaisia ​​vaatimuksia, saattaisi asian Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen eteen. AirVPN on tyytyväinen käyttäjien lataamiseen P2P-palveluihin mistä tahansa palvelimistaan.

Lopulliset ajatukset

Jopa kuvaus siitä, mitä lukemattomat AirVPN: n ominaisuudet tekevät tässä katsauksessa, osoittaa paljolti tämän palvelun vahvuudet, mutta myös miksi monet käyttäjät kamppailevat sen kanssa. Yksityisyyteen, hienoihin ominaisuuksiin ja tekniseen tietotaidoon omistautumisen suhteen AirVPN on erittäin vaikuttava - itse asiassa kukaan muu markkinoilla ei voi mielestäni koskea siihen näissä suhteissa. Mutta (ja tämä on iso, mutta!) AirVPN ei selvästikään ole tekemisissä laajemman yleisön kanssa sen läpäisemättömästi teknisesti raskaan keskittymisen vuoksi. Tämä on monella tavalla epäreilua, koska AirVPN-asiakasohjelmaa on helppo käyttää (vain ladata ja suorittaa!), Ja näyttää olevan churish kritisoida palvelua sen huolellisesta huomiosta yksityiskohtiin ja tarjota runsaasti ominaisuuksia, jotka ovat harvoin saatavilla muualla (jos kaikki). Jos tarkastelemme nopeasti keskusteluja foorumeista tai jopa suurta osaa uusien käyttäjien auttamiseksi suunnitelluista dokumenteista tai siitä, miten vaihtoehdot esitetään asiakkaassa, on helppo nähdä, miksi sekä verkkosivuston kävijöistä että olemassa olevista tulee pelotella! Sellaisenaan (ja hienoa, kun mielestäni se on) AirVPN: ää pitäisi luultavasti pitää niche-palveluna, joka on suunnattu teknologiapäälliköille ja yksityisyyden torjuntaa harrastaville mieluummin kuin VPN-yleisölle sopiva palvelu..

* Tämän artikkelin tietosuoja- ja tietoturvaosa on päivitetty sen jälkeen, kun AirVPN on ottanut minuun yhteyttä poistaaksesi joitain virheitä / sekaannuksia, joista merkittävimmät liittyvät HMAC SHA1 -todennuksen käyttöön tieto- ja ohjauskanavilla. Olen nyt vakuuttunut siitä, että HMAC SHA1 on erittäin turvallinen. Katso tämän artikkelin kommenttiosasta AirVPN: n perusteelliset perustelut.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me