Anonabox-arvostelu

Anonabox

  • hinnoittelu

    alkaen $ 4.99
    / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
3.5 10: stä

Yhteenveto

Anonaboxilla on ollut jotain ruudullinen historia. Alkuperäinen laite, joka lupasi tarjota Internetin käyttäjille entistä enemmän nimettömyyttä rakentamalla Tor-asiakkaan kannettavaksi reitittimeksi, herätti suurta mediahuomiota, kun se keräsi 585 549 dollaria Kickstarterin 7000 dollarin keräystavoitteelle vain viidessä päivässä..

Kun kuitenkin tiedettiin, että mukautettu prototyyppi oli melkein identtinen muiden Internetissä saatavien laitteiden kanssa, puhkesi rivi, jonka vuoksi Kickstarter keskeytti Anonabox-kampanjan..

Siirry eteenpäin puolitoista vuotta, ja alkuperäisistä ongelmista huolimatta Anonabox tuottaa nyt joukon kannettavia reitittimiä, jotka on suunniteltu parantamaan yksityisyyttä reitittämällä kaikki Internet-yhteydet joko Tor-verkon tai VPN-palvelun kautta (huippuluokan Pro -mallin avulla voit reititä myös yhteydet VPN Torin kautta).

Idea "turvallisesta" reitittimestä, joka varmistaa kaiken yhteyden kytketystä laitteesta on salattu, koska se kulkee laitteen ja Internetin välillä, ei ole uusi.

Tämä on mitä kaikki VPN: n suorittamiseen määritetyt reitittimet tekevät (meillä on ohjeet tämän tekemistä varten itse DD-WRT: ssä, tai voit ostaa esipalautettuja ja määritettyjä reitittimiä monilta VPN-palveluntarjoajilta).

Olemme myös nähneet tuotteita ennen tätä reittiä kaikki yhteydet Torin kautta, kuten Onion Pi (vadelma Pi, joka on ennalta määritetty käyttämään Toria), PogoPlug SafePlug (samanlainen kuin Anonabox, mutta kaksinkertainen kokoon eikä avoimeen lähdekoodiin), kuten samoin kuin DIY-salama omalla reitittimelläsi Tor-projekteilla, kuten TorRouter ja PORTAL (joiden molempien tavoitteena on viime kädessä tarjota yhtenäisiä ohjelmisto- / laitteistoratkaisuja).

Suojaus laitteiston kautta

Tarkasteltaessa Anonabox-erikoislehteä huomaamme, että prosessori näyttää riittävän tehokkaalta (saman verran kuin huippuluokan Asus RT-AC66U -reititin) ja 64 megatavua RAM-muistia riittää Torin suorittamiseen.

anonabox-spec-arkki

On kuitenkin häpeällistä (etenkin kun rahoituksen menestys on ollut mahdollista), että Kickstarter ei lisännyt venytystavoitteita yhteyksien parantamiseksi nopeampaan 802.11ac WiFi -standardiin ja 10/100 / 1000M Gigabit Ethernet -yhteyteen. Se edustaa silti edelleen hyvää vastinetta rahalle.

Glenn Greenwaldin The Intercept -sivuston johtava tekniikka ja innokas Tor-yhteisön kehittäjä Micah Lee kertoi Wiredille, että Anonaboxin idea rohkaisi häntä.,

'Jos käytät jotain tällaista, kaikki menee Torin yli, joten [ohjelmiston hyväksikäyttö] ei voi tapahtua. Tor-reitittimellä voi ehdottomasti olla suuri etu, koska siinä on fyysinen eristys. "

Hän kuitenkin kiinnitti huomiota siihen, että tällainen laitteisto ei tarjoa täydellistä suojaa esimerkiksi selaimen sormenjälkiä ja evästeitä vastaan, ja suositteli kovetetun Tor-selaimen käyttöä jopa Anonaboxin ollessa yhteydessä (Tor-selaimen asetus, jota kutsutaan ”läpinäkyväksi torisointiksi” olla kytketty pois päältä estääksesi Internetiä juuttumasta Tor kahdesti).

anonabox-koko

Muita Anonboxin mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat se, että se voi käyttää "kytkettäviä kuljetuksia", kuten obfsproxy, jotka on suunniteltu kiertämään torneja (mahdollisesti tekemällä siitä hyötyä esimerkiksi Kiinassa), että sen pyöristetyt kulmat mahdollistavat varastoinnin kehon ontelon sisällä , ja että kuten kehittäjä August Germar selittää, se voidaan helposti tuhota,

'Ehkä on liian myöhäistä ja poliisi on jo alakerrassa, joten murskaat laatikon tiilellä ja heität palat ikkunasta. Tai ehkä vain murskaat sen astuessasi siihen kenkälläsi ja huuhteleksesi paloja wc: lle. "

Germar päättelee tämän,

"Kyse ei ole vain asioiden helpottamisesta nyt Toria käyttäville ihmisille, mutta myös niille, jotka haluavat käyttää Toria, mutta eivät voi mistä tahansa syystä. He ovat ihmisiä, joita haluamme auttaa. "

Päivitys 15. lokakuuta 2014: Heti tämän artikkelin julkaisemisen jälkeen törmäsimme tähän reddit-säieeseen, jonka pääasiallisena syytteenä Aonabox-laitteita on vääristetty kehitysprosessia ja käytetty halpoja kolmansien osapuolien kiinalaisia ​​laitteita, jotka he itse kehittivät (ilmeisesti Kickstarter-sivulla esitetyt 'prototyypit'). eivät ole heidän). Suosittelemme kaikille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan tähän Kickstarteriin, lukemaan kiihkeä keskustelu redditistä ennen sijoittamista.

Päivitys 17. lokakuuta 2014: Taustavirta Anonaboxia vastaan ​​jatkuu, kun lisää kritiikkiä ilmaantuu (esimerkiksi siitä, kuinka yhteys reitittimeen ei ole salasanasuojattu oletuksena). Katso jatkoartikkeliamme, jossa kerromme tarkemmin alkavasta tarinasta.

Päivitys 20. lokakuuta 2014: KickStarter on keskeyttänyt Anonabox-kampanjan ja tuki seuraavaa sähköpostia:

'Hei,

Tämä on Kickstarter's Trustin viesti & Turvallisuusjoukkue. Me kirjoitamme ilmoittaaksemme sinulle, että anonabox: Tor -laitteistoreititin (keskeytetty) -projekti on keskeytetty ja 51,00 dollarin panttilupa on peruutettu. Hankkeen tarkastelu paljasti todisteita siitä, että se rikkoi Kickstarterin sääntöjä. Voimme keskeyttää hankkeet, kun ne osoittavat yhden tai useamman seuraavista:

Tarjoamalla ostettuja esineitä ja väittämällä, että ne on tehty itsellesi Esittelemällä jonkun toisen työtä omina. Väärinkäyttämällä tai jättämättä paljastamaan asiaa koskevia tosiseikkoja projektista tai sen luojasta. Vastaavasti kaikki rahoitus on lopetettu eikä rahoittajia veloiteta lupauksistaan. Sinulta ei tarvita lisätoimenpiteitä.

Otamme Kickstarter-järjestelmän eheyden erittäin vakavasti. Keskeytämme projektit vasta, kun löydämme vakavia todisteita siitä, että ne esittävät vääriä tietoja itsestään tai rikkovat muuten Kickstarterin sääntöjen kirjainta tai henkeä. Käytännössä emme tarjoa kommentteja projektin keskeyttämisistä pidemmälle kuin tässä viestissä todetaan.

Terveisin, Kickstarter Trust & Turvallisuus.'

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me