AnonyymiVPN-arvostelu

AnonymousVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 12.00
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
5 10: stä

Yhteenveto

Anonyymi VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, joka perustuu Seychelleillä. Nimetön VPN on yksi pienimmistä, vähemmän tunnetuista palveluista online-tietosuojamarkkinoilla. Siinä on hyviä ominaisuuksia, jotka osoittavat VPN-palvelun positiivisen tulevaisuuden. Kokeemme kuitenkin löysivät VPN: n, joka ei vieläkään ole täysin kilpailukykyinen VPN-markkinoiden huipun kanssa. Tässä nimettömässä VPN-katsauksessa tarkastellaan perusteellisesti palvelun turvallisuus- ja yksityisyyden näkökohtia, niiden tarjoamia ominaisuuksia, vastinetta rahalle ja muuta tavoitteena selvittää, onko tämä palvelu rahasi arvoinen.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  19,1 Mbps
 • Toimivalta
  Seychellit
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  25

ominaisuudet

Yhtiön paketin ominaisuudet ovat:

 • Palvelimet 25 maassa
 • Ei tiedon käyttörajoituksia
 • Kolme samanaikaista yhteyttä sallittu
 • P2P sallittu
 • OpenVPN- ja tietoprotokollaturvallisuus (IPSec)
 • Monikielinen verkkosivusto
 • Halvan hinnan kokeilutili
 • Tapa kytkin
 • Muokattu sovellus Windowsille, Macille ja Androidille
 • Kolmannen osapuolen sovellus iOS: lle ja Linuxille

Apple ei salli yritysten tarjota sovelluksia iPhonille ja iPadille ilman sen hyväksyntää. Tämä hyväksymisprosessi voi viedä vuosia. Siksi ei ole epätavallista, että suhteellisen uudella yrityksellä ei ole mukautettua sovellusta saatavilla iOS: lle. OpenVPN-salaus on kuitenkin paras online-tietosuojapalveluihin käytettävissä oleva VPN-suojaus, ja voit muodostaa yhteyden nimettömään VPN: ään kolmannen osapuolen OpenVPN-yhteyden kautta iOS: lle. OpenVPN Connect on saatavana ilmaiseksi Apple Storesta. Nimettömässä VPN-verkkosivustossa on saatavana määritystiedostoja, jotka saavat tämän sovelluksen toimimaan kaikkien palvelimien kanssa. Samanlainen järjestely on saatavana Linux-käyttäjille. Palvelinverkko tarjoaa pääsyn 25 maan sijaintiin.

Käy nimettömässä VPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Testasin nimettömän VPN: n nopeutta testmy.net: llä. Nämä testit suoritettiin Nottinghamista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Virgin Media-asuin-Internet-palvelun avulla. Testasin kolmen nimettömän VPN-palvelimen suorituskykyä. Nämä olivat Ison-Britannian ja Irlannin palvelimet, joita testasin yhteydellä Lontooon, Iso-Britannia ja Yhdysvaltojen tuntematon VPN-palvelin, joita testasin yhteydellä Miamiin..

Kaaviossa olevat lohkot edustavat enimmäis-, minimi- ja keskimääräisiä nopeuksia viiden testiajon aikana. Näet myös tietueet Lontoon ja Miamin koeajoihin ilman VPN: n käyttöä. Tämä antaa kuvan VPN: n vaikutuksesta alla olevan Internet-palvelun nopeuksiin. Tunnistin kunkin VPN-palvelimen todelliset sijainnit IPLocation.net: n avulla. Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin oli Lontoossa, irlantilainen palvelin Dublinissa ja yhdysvaltalainen palvelin Manassasissa, Virginiassa.

NimetönVPN-nopeustesti

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä. Jokainen palvelin suunnilleen puolitti Internet-yhteyden nopeuden, mikä ei ole ollenkaan suuri. Onneksi taustalla olevan Internet-palveluni nopeus oli niin hyvä, että VPN ei vahingoittanut suoratoistovideon toistoa. Kuitenkin kuka tahansa hitaammasta Internetistä voi kärsiä suuresti.

Suoritin enemmän testejä ipleak.net-palvelun kanssa ollessani yhteydessä nimettömään VPN: n Yhdysvaltain palvelimeen. Nämä testit tutkivat, antoivatko DNS-palvelimille soitetut puhelut sijaintini. Aina kun selaimesi hakee sivua, sen on ensin viitattava annetun web-osoitteen Internet-osoitteeseen. Tämä suoritetaan pääsyllä DNS-palvelimelle.

VPN: n täytyy hallita näitä puheluita, koska ne voidaan havaita, kun ne ylittävät Internetin. Jos selaimesi valitsee DNS-palvelimen, joka on epäloogisesti kaukana sijainnistaan, snooperit voivat selvittää, ettet ole oikeasti siinä missä näytät olevansa. Ipleak.net-testi osoitti sijaintini Virginiana.

Kaikki DNS-puhelut menivät yhdelle DNS-palvelimelle, myös Virginiassa. Toinen vuodoriski tulee järjestelmästä, jota kutsutaan Web Real-Time Communication (WebRTC). Tämä on selaimen tietojen tallennus, joka auttaa nopeuttamaan vuorovaikutteisia sovelluksia. Näiden tietojen tarkistukset eivät paljastaneet todellista sijaintini.

Tarkistin IP-vuotokertoimet uudelleen toisella testisivustolla, doileak.net. Testien tulokset kaikuivat ipleak.net-sivuston havainnot. Nimetön VPN piilotti onnistuneen sijaintini onnistuneesti. Ainoa häiriö oli, että käyttöjärjestelmäni aikavyöhykeasetukset poikkesivat ilmoitetun sijaintini aikavyöhykkeestä. Internet-palveluntarjoajani ei käytä IPv6-osoitteita, joten en voinut testata IPv6-vuotoja.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

1 kuukausi

$ 12.00
kuukaudessa

Nimetöntä VPN: ää on yksi palvelupaketti. Se tarjoaa kolme tilausjaksoa kyseiselle suunnitelmalle. Ilmaista kokeiluversiota ei ole, mutta voit saada rahasi takaisin, jos kirjaudut kuukausittain tai vuosittain liittymissuunnitelmiin. Sinun on vain pyydettävä tilisi peruuttamista 14 päivän kuluessa tilauksesta.

AnonyymiVPN-hinnoittelu

Vain 2 dollarilla saat täyden pääsyn palveluun kolmen päivän ajan. Tämä on erinomainen tapa kokeilla VPN: ää ja varmistaa, että se sopii sinulle, ennen kuin sitoudut pidempään aikaan. Monet VPN-palvelut tarjoavat laajan valikoiman maksutapoja. Voit kuitenkin maksaa nimettömästä VPN: stä vain luottokortilla. Tämä on sääli, koska monet VPN-asiakkaat haluavat maksaa Bitcoinilla tai PayPalin kautta.

Yksityisyys ja turvallisuus

Nimetön VPN-sovellus antaa sinun valita, haluatko käyttää OpenVPN- tai IPSec-ohjelmaa. OpenVPN on paras järjestelmä VPN-verkkoille. IPSec on kuitenkin myös erittäin arvostettu. Cisco Systems loi sen. Cisco on maailman suurin Internet-reitittimien ja ohjelmistojen tuottaja. Molemmat toteutukset sisältävät Advanced Encryption Standard (AES) -salauksen 256-bittisellä avaimella. Tämä on paras suoja VPN-markkinoilla tällä hetkellä.

Anonyymi VPN käyttää RSA-kättelyä 2048-bittisellä avaimella. Tämä on VPN-teollisuuden vakioavaimen pituus. Suurimmissa VPN-palveluissa käytetään kuitenkin 4096-bittisiä avaimia ylimääräisen turvallisuuden takaamiseksi. Dodgy VPN: t käyttävät 1024-bittisiä avaimia. Sinänsä Nimetön VPN: n toteutus tarjoaa sinulle yleisimmän suojaustason - ei parhaimman - mutta ei ehdottomasti pahimman. Se on riittävän turvallinen pitämään tietosi yksityisinä. IPhonen ja iPADin (jotka muodostavat yhteyden OpenVPN-yhteyden kautta) omistajat saavat täyden OpenVPN-suojauksen käytettäessä nimettömiä VPN: tä. He kuitenkin unohtavat pienet lisäominaisuudet, jotka yritys on sisällyttänyt mukautettuun sovellukseensa.

Windowsin, Macin ja Android-laitteiden omistajien tärkein turvaominaisuus on tappauskytkin. Olet todennäköisesti kokenut tilanteen, jossa Internet-yhteytesi epäonnistuu. Kun yhteys on palannut, kaikki sovelluksesi yrittävät muodostaa yhteyden uudelleen. Tämä on tietoturvaongelma, koska et voi sanella, missä järjestyksessä he muodostavat yhteyden. Jos VPN ei ole ensimmäinen sovellus, joka palauttaa palvelunsa, ne sovellukset, jotka alkavat lähettää Internet-viestejä, paljastavat todellisen henkilöllisyytesi. Siksi tappajakytkin on niin tärkeä. Se varmistaa, että yksikään sovellus ei voi muodostaa yhteyttä uudelleen ennen suojattua VPN-linkkiä.

yksityisyys

Seychellit ovat hyvä sijainti VPN-palveluille. Se ei ole suurvaltojen kiusaamisen salaisten palveluiden ulottuvilla. Se on myös pitkä, pitkä matka kaukana Los Angelesin, New Yorkin ja Lontoon tärkeimmistä laillisista keskuksista. Tekijänoikeuksien omistajat todennäköisesti aloittavat syytteitä ihmisiä vastaan, jotka lataavat omaisuutensa P2P-verkoilla. Ne eivät kuitenkaan todennäköisesti mene ponnisteluihin ja kustannuksiin lentääkseen Seychelleille. Anonyymi VPN ei pidä aktiviteettilokeja, mikä on hyvä merkki siitä, että se suojaa yksityisyyttäsi. Lisäksi yhtiö ilmoittaa avoimesti, että se sallii P2P-lataamisen verkossaan.

Jos poliisi tai tekijänoikeuslakimiehet saavat oikeuden määräykset pakottaa yritys luovuttamaan kirjanpidon, haluat varmistaa, että tiedostossa ei ole mitään sellaista, joka pystyisi kartoittamaan todellisen henkilöllisyytesi väärennettyyn osoitteeseen, jonka VPN on antanut sinulle . Valitettavasti Nimetön VPN pitää yhteyslokeja. Nämä tietueet kuvaavat, mihin palvelimiin olet yhteydessä ja milloin.

He myös tallentavat lataamasi tietomäärän. Liikenneanalyysi (e2e-ajoitushyökkäys) tarkoittaa, että nämä tiedot ovat kaikki mitä lainvalvontaviranomaiset tai tekijänoikeuslakimiehet tarvitsevat murtaakseen yksityisyyttä, jota VPN: n on tarkoitus tarjota. Vielä pahempaa, yritys ei ilmoita ajanjaksoa, jonka ajan se pitää nämä lokit tiedostossa. On myös syytä huomata, että Anonyymi VPN ei tee sinusta täysin nimetöntä. VPN-verkot tarjoavat yksityisyyttä, ei nimettömyyttä. Valitettavasti tämän VPN: n pitämien yhteyslokkien takia - yksityisyys ei ole niin hyvä kuin se voisi olla.

Helppokäyttöisyys

Ilmoittautuminen

Kun olet valmis tilaamaan AnonymousVPN, siirry kotisivun Hinnoittelu-osioon ja napsauta "Osta nyt" -painike valitsemasi tilauksen ajanjakson alla. Sivusto vie sinut ostoskorisivulle.Jatka napsauttamalla Checkout-painiketta. Seuraava tehtävä on rekisteröidä tili. Lopuksi sinun on annettava luottokorttitietosi ostaaksesi tilauksen.

Saat kaksi sähköpostiviestiä nimettömältä VPN: ltä. Ensimmäinen näistä vahvistaa jäsenyytesi sisäänkirjautumistiedoilla, jotka määritit rekisteröintisivulla. Nämä ovat asiakasalueesi käyttöoikeustiedot. Sovelluksen käyttäjänimi ja salasana sisältyvät toiseen sähköpostiin, jonka saat. Tämä sähköposti sisältää myös linkkejä sovelluksen tiedostojen lataamiseen. Lataa asennus napsauttamalla käyttöjärjestelmän linkkiä. Sovellus asentaa itsensä. IOS-laitteiden ja Linux-tietokoneiden omistajien on siirryttävä tietokantaan saadakseen asennusohjeet.

Nimetön VPN Windows VPN -asiakas

Asennusohjelma luo työpöydän pikakuvakkeen sovellukselle.

Kun sovellus aukeaa, sinun on annettava käyttäjänimesi ja salasanasi. Salasana on erilainen kuin verkkosivuston asiakasalueella. Napsauta ennen kirjautumista sisään liukusäätimen symbolia käyttöliittymän oikeassa alakulmassa. Tämä avaa sovelluksen Asetukset-sivun.

Tarkista "Muista käyttäjänimi ja salasana" -ruutuun, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa käyttöoikeustietojasi joka kerta, kun avaat sovelluksen. Voit palata Asetukset-sivulle milloin tahansa napsauttamalla liukusäätimen kuvaketta. Tällä sivulla voit kytkeä tappauskytkimen päälle, mikä varmistaa, että VPN suojaa sinua aina, kun käytät Internetiä. Voit myös valita täältä, kulkeeko yhteys VPN: ään UDP (User Datagram Protocol) tai TCP (Transmission Control Protocol) kautta.

Yleensä olet parempi UDP: n kanssa. Se on paljon nopeampaa kuin TCP ja on hyödyllinen interaktiivisissa sovelluksissa, kuten chatissa ja IP-puhelimissa. Se on myös parempi suoratoistoon. Voit valita, mitä VPN-järjestelmää sovellus käyttää. Vaihtoehdot ovat IPSec tai OpenVPN. Molemmat käyttävät vahvaa salausta, mutta avoin VPN on paras. Napsauta liukusäädintäkuvaketta sulkeaksesi Asetukset-paneelin.

Oletuspalvelimen valinta sovellukselle on automaattinen allokointi. Jos kuitenkin haluat näyttää olevan tietyssä paikassa, aseta tämä ominaisuus nimettyyn maahan. Napsauta Alas-kentän lopussa olevaa alanuolta saadaksesi palvelinluettelon ja sitten maassa, johon haluat käyttää verkkosivustoja.

Napsauta Yhdistä-painiketta aktivoidaksesi VPN: n. Yhdistä-painike muuttuu Katkaise yhteys, kun VPN-yhteys on muodostettu.

Yhdistä / Irrota-painikkeen vieressä oleva riippulukko muuttuu vihreäksi, kun VPN toimii.

Suoratoistopalvelut

Yhdistyneessä kuningaskunnassa ollessani yhteyden Anonymous VPN -palvelimeen Yhdysvalloissa, jotta voisin katsoa televisiota Amerikasta. Pääsin Netflix-tililleni ja pystyi katsomaan videoita siellä olevasta Yhdysvaltain kirjastosta. Netflix VPN -entunnistusjärjestelmät ovat kovia. VPN-teollisuus käyttää niitä mittakivenä. Harva VPN-verkko ei pääse Netflixiin ulkomailta, joten tämä oli erinomainen tulos.

Käytin myös ABC- ja NBC-verkkosivustoilla ollessani yhteydessä Yhdysvaltojen palvelimeen. ABC: n pääsynhallinta on todella kattavampi kuin Netflixin. NBC ei yritä kovasti estää pääsyä ulkomaille, ja lähes kaikki VPN-palvelut voivat päästä siihen. ABC havaitsi VPN: n ja esti videoiden toiston. NBC antaa minun katsella. Espanjasta yritin käyttää brittiläisiä videosivustoja. Valitettavasti VPN ei päässyt minua BBC iPlayeriin. Voin katsoa videoita Channel 4: n ja ITV: n verkkosivustoilla.

Muut alustat

Nimetön VPN-sovellus on saatavana Windows-, Android-, Mac OS X- ja macOS-käyttöjärjestelmille. Sivustolla on ohjeita ilmaisen käyttöliittymän lataamiseksi OpenVPN: lle ja sen mukauttamiseksi sitten tiedostoista nimettömästä VPN: stä. Nämä ohjeet on tarkoitettu iOS- ja Linux-laitteiden käyttäjille. OpenVPN Connect -ohjelmisto on kuitenkin saatavana myös Windowsille ja Macille. Nimettömän VPN: n tarjoamat asetustiedostot eivät ole käyttöjärjestelmäkohtaisia. Tämä tarjoaa toisen vaihtoehdon Windows-, Mac- ja Android-laitteiden käyttäjille.

Lopulliset ajatukset

Nautin todella nimettömänä VPN-sovelluksesta. Suunnittelijat ovat saaneet hallintalaitteet oikealle tasolle miellyttääksesi kaikkia. Niiden, jotka eivät tiedä paljon verkkotekniikasta, täytyy vain valita sijainti ja paina Yhdistä-painiketta käyttääksesi VPN: tä. Palvelu palvelee myös niitä, jotka haluavat vaihtoehdon valita, kulkeeko yhteys UDP: n vai TCP: n kautta, ja käyttääkö OpenVPN vai IPSec.

BBC iPlayeriin pääsyyn liittyvä ongelma tarkoittaa, että brittiläiset ulkomaalaiset ja matkustajat eivät todennäköisesti valitse tätä VPN: tä. Palvelu on melko kallista, mutta se ei voi kilpailla huippuluokan palveluiden kanssa samanlaisessa hintaluokassa. Tästä huolimatta suosittelen nimettömän VPN: n luomista (niin kauan kuin et ole britti ulkomailla). Kuitenkin, kun parempia vaihtoehtoja on saatavana samanlaisesta hinnasta, on todella parempi hankkia jotain muuta.

Käy nimettömässä VPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me