b.VPN-arvostelu

b.VPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 7,50
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Tästä b.VPN-arvosteluista löydät hollantilaisen VPN-palveluntarjoajan, joka tarjoaa ammattimaista palvelua. Ympärivuorokautinen asiakastuki ja tehokkaat sensuurin vastaiset tekniikat ovat korkein kohta. Parannuksia voitaisiin tehdä (lokit eivät ole nopeampia, suorituskyky on suurempi ja kytkettyjen laitteiden lukumäärä sallittu), mutta olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen palveluun.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  33 Mbps
 • Samanaikaiset yhteydet
  2
 • Maat
  11
 • Toimivalta
  Alankomaat

ominaisuudet

 • VPN: n kotipaikka on Alankomaat
 • 18 palvelinta 11 maasta on saatavana
 • Voit kytkeä kaksi laitetta kerralla, mutta vain yksi käyttää OpenVPN: tä ja toinen L2TP: tä
 • OpenVPN SSH-tunnelin kautta
 • ”Savuinen tunneli”
 • 24/7 asiakastuki
 • P2P sallittu

OpenVPN SSH-tunnelin kautta

Tämän ominaisuuden avulla voit piilottaa OpenVPN-yhteydet TLS / SSL-tunnelissa. TLS / SSL on HTTPS: n käyttämä salaus. Näiden TLS / SSL-tunnelien läpi kulkevia VPN-yhteyksiä on siksi erittäin vaikea erottaa tavallisesta HTTPS-liikenteestä. Tämä johtuu siitä, että OpenVPN-tiedot on kääritty TLS / SSL-salauksen ylimääräisen kerroksen sisään. Koska syvä pakettivalvonta (DPI) -tekniikat eivät kykene tunkeutumaan tähän "ulkoiseen" salauskerrokseen, he eivät pysty havaitsemaan OpenVPN-salausta "sisällä". Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, koska sen pitäisi pystyä hävittämään useita VPN-muotoja. lohko.

SAVUN tunneli

Sen lisäksi, että b.VPN voi piilottaa OpenVPN: n SSH-tunnelissa, se tarjoaa myös toisen tekniikan, jonka tarkoituksena on hävittää VPN-lohkot. Nimeltään “SMOKE”, tämä on mukautettu protokolla, joka lisää ylimääräistä hämärtymää jokaiselle paketille. b.VPN väittää, että SMOKE voi saada tämän VPN: n Kiinassa, Iranissa, Omanissa, Turkissa ja Venäjällä. Kysyin b.VPN: n tukitiimiltä lisätietoja:

”Se on polymorfinen UDP-tunneli, jolla on paljon laajempi ominaisuus DPI: n läpi. Se on ainoa asia, joka toimii Kiinassa vakaasti toisin kuin Obfsproxy, joka ei toimi jo melkein vuoden. Smokella on puolustustaktiikka GFW: tä (Kiinan suuri palomuuri) vastaan, joka kuristaa paketit ja voi siirtyä laajalle alueelle verkko-IP: itä ja portteja ilman katkaisuja. Lisäksi siinä on pakettien varmuuskopiointimekanismi GFW: n vioittuneiden pakettien palauttamiseksi. Olemme erittäin varmoja, että ainoa asia, joka toimii vakaasti, koska meillä on testitiimi. "

b.VPN antoi minulle TeamViewerille pääsyn Kiinassa sijaitsevaan tietokoneeseen. Joten voin vahvistaa, että pystyin muodostamaan yhteyden SMOKE: n kautta ja pääsemään verkkosivustoille, joita siellä yleensä sensuroidaan.

Käy b.VPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Testit suoritettiin käyttämällä Yhdistyneen kuningaskunnan 50 Mbps / 3 Mbps kuituyhteyttä. Valitsin OpenVPN UDP -yhteyden käyttämällä b.VPN: n ”Vahvaa” salausastetta.
ladata

Kaaviot osoittavat suurimman, pienimmän ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso tarkemmat tiedot täyden nopeuden testin selityksestä.

Suoritin myös joitain testejä vertaillaksesi tarjolla olevien eri protokollien suorituskykyä. Nämä tulokset ovat riittävän kunnollisia, mutta eivät vastaa korkean tason VPN-palveluntarjoajien tarjoamia tuloksia.

En havainnut IPv4 DNS -vuotoja tai WebRTC-vuotoja käyttäessäsi b.VPN Windows -asiakasta. Jee! Huomaa, että Internet-palveluntarjoajani (Virgin Media UK) ei tue IPv6: ta, joten en voi testata IPv6-vuotoja. Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voidaan nähdä, b.VPN hyödyntää Google DNS: ää suorittamaan DNS-käännös.

Kaikkia DNS-pyyntöjä välittää kuitenkin b.VPN, joten Google ei tiedä kuka ne teki. Siksi en pidä tätä ongelmana. Yhdysvaltain Netflix havaitsi käyttävän välityspalvelinta ja kieltäytyi pelaamasta. Tähän sisältyy myös se, kun reititin yhteyden SSH-tunnelin läpi. BBC iPlayer toimi kuitenkin hienosti, kun se oli yhteydessä UK-palvelimeen.

Muut alustat

Hinnoittelu ja suunnitelmat

b.VPN tarjoaa yksinkertaisen yhden koon kaikille -suunnitelman. Se alkaa 9,99 dollaria kuukaudessa ja laskee 7,50 dollariin kuukaudessa, jos ostat vuoden tilauksen.

b.VPN hinnoittelu

Koska erittäin ärsyttävä ja melko epäselvä ponnahdusikkuna yrittää kertoa verkkosivuston jokaisella sivulla, b.VPN tarjoaa tällä hetkellä alennuksen. Näin saat vuositilauksen vain 36 dollaria (3 dollaria kuukaudessa). Ohjelmiston voi ladata ja käyttää täysin ilmaiseksi yhden tunnin kokeiluversiona. Tätä varten ei tarvita maksutietoja. Tämä ei ole kovin pitkä, mutta sen pitäisi olla tarpeeksi vahvistaaksesi, että palvelu toimii sinulle ja suorittaa joitain suoritustarkistuksia, jos olet taipuvainen. Ilmaisen kokeilun aikana voit käyttää monia, mutta ei kaikkia b.VPN-palvelimia.

Turvallisuus ja yksityisyys

OpenVPN-käyttäjät voivat valita kahden salausasteen välillä: Normaali (Blowfish-128-salaus SHA-1-hash-todennuksella) ja Vahva (AES-256 SHA-256-hash-todennuksella). Kaikki OpenVPN-yhteydet käyttävät RSA-2048: ta ja täydellistä eteenpäin suuntautuvaa salaisuutta. Katso tästä artikkelista täydellinen keskustelu VPN-salausehdoista. Tl; dr-versio on, että b.VPN: n käyttämä salaus on hyvä. Varsinkin jos vahva salaus on valittu. b.VPN sijaitsee Alankomaissa. Alankomaat on Nine Eyes NSA: n vakoilukumppani, ja Alankomaiden hallitus suorittaa kohtuullisen määrän omaa valvontaansa.

Alankomaissa VPN-palveluntarjoajia ei kuitenkaan vaadita pitämään lokitietoja. Valitettavasti, vaikka b.VPN ei pidä käyttölokeja, se pitää joitain yhteyslokeja: ”Emme pidä kirjaa käyttäjien toiminnasta riippumatta (emme tarkista tai kirjaa käyttäjäliikennettä), pidämme infrastruktuuriin tarvittavia lokit, jotka ovat (Connection IP, aika, kesto, kaistanleveyden käyttö). ”Yleensä minua ei häiritse tämä lokitiedon taso. Mutta todella vainoharhaisen tulisi olla tietoinen siitä, että ainakin teoriassa sellaisia ​​lokkeja voitaisiin käyttää tunnistamaan henkilö, jolla on tunnettu Internet-käyttäytyminen "loppupään ajoitushyökkäyksen" kautta. B.VPN: llä ei ole ongelmia torrentin kanssa palvelua käyttäessään..

Helppokäyttöisyys

Verkkosivusto näyttää riittävän älykkäältä ja tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot liittymiseen ja palvelun muodostamiseen. Ponnahdusikkuna, joka ilmestyy jokaiselle b.VPN: n vuotuista alennustarjousta mainostavalle sivulle, on kuitenkin erittäin ärsyttävä. Pidän myös parempana, että saataisiin enemmän teknistä tietoa ja että tietosuojakäytännössä (”sopimus”) todettiin selvästi, että joitain yhteyslokeja pidetään. Sen sijaan ensisijaisesti tarkoitetaan kertoa sinulle, mikä ei ole sallittua palvelun käytön aikana. Verkkosivustossa käytettyä englantia ei usein selvästi kirjoita äidinkielenään puhunut kieli, mutta se on ymmärrettävää.

Tuki

Live chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden. Vastaus oli nopea, ystävällinen ja avulias. Teknisempiä kysymyksiä varten piti lähettää sähköpostia b.VPN: n tekniseen tiimiin, mutta sain yleensä tietoisen vastauksen noin puolessa tunnissa..

Ilmoittautuminen

Kuten aiemmin todettiin, voit ladata VPN-asiakasohjelman ja testata palvelun tunnin ajan ennen kirjautumista. Tämä on tarpeeksi kivuton prosessi, vaikka en hyväksykaan pyydettyjen henkilökohtaisten tietojen määrää. Vain sähköpostiosoitteen on oltava kelvollinen (ja kertakäyttöinen tulee), mutta haluaisin silti mieluummin, että sitä ei kysyisi. Tavallisten maksutapojen lisäksi b.VPN hyväksyy mahdollisesti nimettömän maksun Bitcoinin kautta. Tämä on hienoa, mutta muista aina, että VPN-palveluntarjoaja tietää joka tapauksessa todellisen IP-osoitteesi.

B.VPN Windows VPN -asiakas

Muokattu Windows-asiakas on vain OpenVPN. Mahdollinen ongelma tässä on, että sinulla on vain yksi VPN-yhteys kerrallaan. Se näyttää melko vaatimattomalta, mutta saa työnsä päätökseen. Salaustaso, OpenVPN SH-tunnelin kautta ja Savutunneli voidaan valita Lisäasetukset-valikossa. Valitettavasti tappokytkintä ei ole mukana.

Mukautettuja OpenVPN-sovelluksia on saatavana Mac OSX, iOS ja Android (+4.0.3). Näille alustoille on saatavana myös manuaalisia L2TP / IPsec- ja / tai OpenVPN-asennusoppaita sekä muutama muu (esimerkiksi L2TP Linuxille ja Windows-puhelimille). Muokattavia .ovpn-tiedostoja voidaan käyttää missä tahansa järjestelmässä, joka tukee OpenVPN-asiakasohjelmaa.

Android-sovellus

Android-sovellus käyttää OpenVPN: tä. Kuten työpöytäsovelluksessa, olen nähnyt enemmän swish-näköisiä sovelluksia, mutta se toimii hyvin. Voit reitittää OpenVPN-yhteyden SSH-tunnelin läpi. Tämä on ainoa Android VPN -sovellus, jonka tiedän tarjoavan tämän ominaisuuden. Valitettavasti tätä ominaisuutta ei tueta iOS-sovelluksessa. Vahvaa salaustasoa ei voida valita mobiilisovelluksella. Mutta totta puhuen, säännöllinen salaus (Blowfish-128-salaus SHA-1-hash-todennuksella) on enemmän kuin tarpeeksi useimmille käyttäjille. En havainnut DNS- tai WebRTC-vuotoja sovellusta käytettäessä.

Lopulliset ajatukset

Minusta on erityisen vaikuttunut ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki ja edistyneet hämärtämistekniikat. SMOKE toimii hyvin Kiinan sisällä, ja b.VPN: n Android-sovellus on tällä hetkellä ainoa saatavilla oleva VPN-tunnelin kautta VPN: n kautta saatavana oleva sovellus. Tämä tarkoittaa, että b.VPN tekisi loistavan valinnan käyttäjille esimerkiksi Kiinassa, jotka yrittävät estää VPN: n käytön.

Käy b.VPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me