BlackVPN-arvostelu

BlackVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.11
  / kuukausi

BlackVPN on toiminut vuodesta 2009. Se sijaitsi alun perin Yhdysvalloissa, mutta on sittemmin muuttanut Hong Kongiin. Tämä on huomattava parannus, koska yhdysvaltalaisille yrityksille voidaan antaa optio-oikeuksia ja korkotarjouksia.

Musta VPN tarjoaa erilaisia ​​tilaussuunnitelmia, jotka on räätälöity videon suoratoistoon, yksityisyyteen ja torrenttiin. Se ei ole lokitietoinen VPN-palvelu hyvin toteutetulla salauksella, mikä tarkoittaa, että se on suojattu. Se tarjoaa myös kohtuullisen nopeuden ja sallii vertaisverkkojen (P2P) lataamisen useimmissa palvelimissa (ei Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa).

ProPrivacy.com Pisteet
7,1 10: stä

Yhteenveto

Viime aikoihin asti BlackVPN: llä ei ollut mukautettuja asiakkaita, mikä tarkoitti, että siitä puuttui tiettyjä ominaisuuksia (kuten killswitch). BlackVPN on nyt kehittänyt räätälöityjä asiakkaita Windowsille, Androidille ja iOS: lle. Valitettavasti nämä beeta-asiakkaat ovat täynnä virheitä, eivätkä muodosta yhteyttä moniin palvelimiin. Jopa Android-asiakassovelluksessa - joka on pois beetamenetelmästä - puuttuu tapinkytkin ja se ei muodosta yhteyttä moniin palvelimiin. Katsotaanpa tarkemmin ...

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Hongkong
 • Samanaikaiset yhteydet
  7
 • Maat
  18
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  0 Mbps

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Yhtiö tarjoaa tilaajille kolme erilaista pakettia, joista valita. Ensimmäinen on "yksityisyys" paketti, joka tarjoaa pääsyn palvelimille 16 maassa ja sallii P2P: n lataamisen. Tämä suunnitelma on hyvä - mutta puuttuu Yhdysvaltain ja Ison-Britannian palvelimia - mikä todennäköisesti sulkee sen pois monille ihmisille.

"TV" paketti antaa tilaajille pääsyn palvelimille vain Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. 75 dollarilla se on jonkin verran kallista, koska Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen palvelinta ei voi silti koskaan käyttää torrentia varten. Niille, jotka ovat kiinnostuneita vain sisällön virtaamisesta kyseisistä paikoista, se saattaa kiinnostaa.

Globaali paketti yhdistää TV- ja yksityisyyspaketit - ja on käytännössä täsmälleen sama kuin oletussuunnitelma useimpien muiden markkinoilla olevien VPN-verkkojen kanssa. Tästä syystä keskitymme tässä katsauksessa globaaliin suunnitelmaan.

BlackVPN hinnoittelu

Kaikkia paketteja voi ostaa kuukausittain, 3 kuukaudessa tai vuodessa. Kokonaissuunnitelma on 11,60 dollaria kuukaudeksi, 33,02 dollaria kolmeksi kuukaudeksi ja 121,08 dollaria vuodeksi (vastaa 10 dollaria kuukaudessa). Nämä hinnat ovat melko kalliita verrattuna muihin huippuluokan VPN-verkkoihin - joilla on ylöspäin 60 maata, joista valita.

Näet nämä vaihtoehdot napsauttamalla Valitse globaalin (tai jonkin muun suunnitelman alla) -kohdassa. Tämän jälkeen sinulle annetaan mahdollisuus valita tilauksen pituus. Kummallista, mutta BlackVPN ilmoittaa hinnat vain euroissa. Yritin muodostaa yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen nähdäksesi hinnat dollareina, mutta se oli silti euroissa, mikä on aika epätavallista. (Muutin hinnat itse dollariksi tätä arviointia varten avuksesi.)BlackVPN globaalit hinnoittelupaketit

Muista, että vaikka globaali paketti sisältää kaikki yrityksen palvelimet, se ei silti salli sinun tehdä torrentteja, kun olet yhteydessä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tai Yhdysvaltoihin.

Käyttäjät voivat saada kolmen päivän ilmaisen globaalin paketin kokeiluversion, jos he asentavat sovelluksen Androidille tai uuteen beta iOS VPN -sovellukseen. Valitettavasti Windowsissa tai OS X: ssä ei ole ilmaista kokeiluversiota. BlackVPN tarjoaa kuitenkin täyden 14 päivän rahojen palautustakuun: joten voit testata palvelun riskittömästi..

Tilaajat voivat halutessaan maksaa luottokortilla, PayPalilla, Bitcoinilla ja UnionPaylla. Samoin pankkisiirrolla ja lahjakorteilla.

On syytä muistaa, että Bitcoinin maksaminen lisää yksityisyyttäsi - mutta ei tee sinusta anonyymiä, koska VPN: llä on silti kyky tietää oikea IP-osoitteesi aina yhteyden muodostamisen yhteydessä (reaaliajassa), vaikka sitä ei kirjaudutakaan, kun istunto päättyy. Tämä pätee kaikkiin lokien (ja lokien pitämisen) VPN-verkkoihin.

ominaisuudet

BlackVPN: n ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Palvelimet 18 maassa (yleinen suunnitelma)
 • 14 päivän rahat takaisin -takuu
 • Lokiton nollakäytäntö
 • P2P sallittu useimmissa palvelimissa (ei Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa)
 • OpenVPN-, L2TP- ja PPTP-salausasetukset
 • Seitsemän samanaikaisen yhteyden salliminen
 • Ei tiedonkäyttö- tai kaistanleveysrajoja
 • Hajautettu palvelunesto (DDoS) -suojaus

BlackVPN-palvelinverkko on melko pieni verrattuna muihin vastaavasti hinnoiteltuihin (ja jopa halvempiin) VPN-verkkoihin. Globaalilla paketilla on palvelimia Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Tšekin tasavallassa, Virossa, Ranskassa, Saksassa, Japanissa, Liettuassa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Norjassa, Romaniassa, Espanjassa, Sveitsissä ja Ukrainassa..

Ollakseni rehellinen, tämä on erittäin mukava levitys palvelimille, joihin suurin osa ihmisistä on tyytyväisiä.

turvallisuus

Tilaajat voivat valita kolmesta eri VPN-protokollasta, kun käytetään BlackVPN: tä. Nämä ovat PPTP, L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) ja OpenVPN. Näistä suosittelemme OpenVPN: ää, koska se on turvallisin. Lisäksi kehotamme käyttäjiä yleensä pysymään poissa PPTP: stä, joka on vanhentunut ja epävarma protokolla.

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että BlackVPN: n OpenVPN-toteutusstandardit ovat alan vahvimpia. Se käyttää Advanced Encryption Standard (AES) -salausta 256-bittisellä avaimella. Se toteuttaa 4096-bittisen RSA-kättelyn - joka on erittäin turvallinen. Sekä data- että ohjauskanavat ovat erittäin korkeatasoisia, mikä tarkoittaa turvallisuus varmistetaan tällä VPN: llä.

yksityisyys

BlackVPN: llä ei ole kirjautumiskäytäntöä. Yritys poistaa kaikki istunnon tietueet heti, kun käyttäjä kirjautuu ulos. Se ei pidä toiminta- tai yhteyslokeja. BlackVPN muutti myös Yhdysvalloista Hongkongiin välttääkseen optio-oikeuksia ja gag-määräyksiä, jotka saattavat asettaa paineita tarjota reaaliaikaista pääsyä tileille (tai jopa aloittaa lokien pitäminen salaa). Tämä on todellakin hyvä uutinen. Politiikasta:

BlackVPN-palvelun ehdot

Yksi pätevä kysymys ympäröi BlackVPN: n kieltäytymistä P2P: stä Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen palvelimilla. Jos siinä ei ole mitään lokkeja, näyttää siltä, ​​että BlackVPN: llä ei ole mitään keinoa tietää, rikkovatko käyttäjät todella näitä sääntöjä. Puhuin BlackVPN-edustajan kanssa ja he kertoivat minulle seuraavan:

"Sen sijaan, että pitäisimme yhteyslokeja väärinkäytösten estämiseksi, luotamme reagoimaan saapuviin väärinkäytöksiin ilmoittamalla väliaikaisesti estämällä pääsy väärinkäytettyihin sivustoihin ja palveluihin.

"Voimme myös valvoa väärinkäyttäjien IP-yhteyksiä väärinkäyttäjän löytämiseksi ja kieltämiseksi. Pidämme seurantaa paikallaan, kunnes väärinkäyttö loppuu, yleensä vain muutaman päivän."

Lisätietoja BlackVPN: n ei lokit -käytännöstä napsauta tätä.

Nettisivu

BlackVPN-verkkosivusto on aika viileä, ja siinä on omaperäinen animoitu tausta, kun saavut kotisivulle. Sivua vierittämällä saat runsaasti tietoa palvelun pääominaisuuksista. Se sisältää jopa paljaiden metallipalvelimien maininnan ja tosiasian, että siinä ei ole "virtuaali-" VPN-sijainnit, tämä on erittäin yksityiskohtainen.

Sivustoa suojaa nyt myös Cloudflare sen jälkeen, kun se kärsi DDoS-hyökkäyksestä vuonna 2016. Tämä on hyvä ja tarkoittaa, että sivusto ei todennäköisesti joudu uuteen hyökkäykseen, joka voi sulkea käyttäjät pois. Se tarkoittaa, että sinua voidaan pyytää täyttämään kaappaus ajoittain.

BlackVPN-verkkosivustolla on sopiva musta otsikko sen valikkoon. Valikko pysyy näkymässä, kun vierität sivua alas, mikä on hyödyllistä. Sivustolla on itse asiassa muutama sivu, mutta tämä johtuu siitä, että suurin osa myyntitiedoista sisältyy kotisivulle.

BlackVPN-sivuston kuvakaappaus

Linkki yrityksen blogiin linkittää Mediumiin - missä se ylläpitää blogiaan. Blogissa on useita mielenkiintoisia artikkeleita, mutta se ei ole jotain, jota päivitetään säännöllisesti. Sen sijaan näyttää siltä, ​​että BlackVPN ilmoittaa uuden palvelimen tai ominaisuuden lisäämisestä palveluun ja selittää jo olemassa olevat ominaisuudet. Jotkut VPN-verkot tarjoavat myös uutisia digitaalisiin tietosuojakysymyksiin - BlackVPN ei häiritse tätä.

BlackVPN-blogin viesti

BlackVPN-verkkosivuston alatunnisteessa on myös linkkejä sivukartan eri osiin. Erilaiset paketit löytyvät täältä napsauttamalla ja saadaksesi lisätietoja. Palvelun ehdot, hyvityskäytäntö ja osio nimeltään "oikeutesi" löytyy myös täältä. "ota meihin yhteyttä" linkki löytyy myös alatunnisteesta.

Viimeinkin on linkki "Lue ja polta" ilmainen verkkotyökalu, jota käyttää BlackVPN, jonka avulla ihmiset voivat lähettää kertaluonteisen yksityisviestin, joka tuhoaa automaattisesti itsensä, kun siihen on saatu.

BlackVPN-verkkosivuston alatunniste

Ensi silmäyksellä olin pettynyt siihen, että käyttöehdot sisältyivät alatunnisteeseen, mutta eivät VPN: n tietosuojakäytäntöä. Napsauttaessani ToS-ohjelmaa löysin sen kuitenkin sisältävän tietosuojakäytännön, joka sisältää tärkeitä yksityiskohtia nollalokin käytännöstä..

Tuki

BlackVPN-verkkosivuston tukisivu sisältää linkit UKK-sivulle ja tukilipun luomislomakkeen. Voit käyttää näitä napsauttamalla ylävalikon valikkoa Ohje.

BlackVPN-live chat-tuki

Tietokanta vie sinut UKK-sivulle. Valitettavasti UKK-osio on melko paljain. Joten joudut avaamaan lipun saadaksesi oikean avun useimpiin ongelmiin.

Sivustolla on live-chat-ominaisuus, ja live-chat-agentti kertoi minulle, että se on ympäri vuorokauden. Kokemukseni mukaan se on yleensä miehitetty noin 16-18 tuntia päivässä. Tämä on edelleen melko hyvä.

BlackVPN-live chat-tuki

Jos näytön oikeassa alakulmassa oleva chat-ruutu ilmoittaa, että live-ohje on online-tilassa, napsauta sitä päästäksesi live-chat-agenttiin. Sinun on annettava nimesi ja kysymyksesi keskustelun aloittamiseksi.

Kun tukioperaattori tulee saataville, keskustelu alkaa.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Liittyminen BlackVPN: ään on helppoa. Klikkaa "Osta nyt" näytön oikeassa yläkulmassa ja sitten "valita" sinua kiinnostavan paketin alla. Halusin testata palkkion "maailmanlaajuinen" tili - joten valitsin sen.

Valitsin maksamaan Paypalilla helppokäyttöisyydestä ja tosiasiallisesti käytin vääriä sähköpostitilejä voidakseen tehdä mysteeriostoksia tukipalvelun avaamisen yhteydessä..

Seuraavaksi sinun on päätettävä maksutavasta. Käytin PayPalia helppokäyttöisyyden vuoksi. Voit halutessasi valita Bitcoinsin tai myymäläkortin yksityisyyden lisäämiseksi.

Tilaajia pyydetään vahvistamaan, että he "SITÄ EI lataa tai jaa mitään tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia USA: n tai UK: n VPN-palvelimilla." Seuraava napsauta "Jatka maksamaan". Kun olet täyttänyt tarvittavat käyttöoikeustiedot ja maksusi tyhjenee, näet selaimessa vahvistusnäytön.

Tämän jälkeen saat kaksi sähköpostia BlackVPN: ltä. Ensimmäinen sisältää käyttäjänimesi ja salasanasi. Toinen sisältää linkit asennusoppaisiin ja sovelluksen lataussivulle.

BlackVPN Windows VPN Client

BlackVPN toimi vain käyttämällä kolmannen osapuolen OpenVPN GUI -asiakasta. Käyttäjät voivat silti käyttää tätä asiakasohjelmaa (ja hänen on käytettävä sitä voidakseen muodostaa yhteyden tiettyihin palvelimiin).

Hyvä uutinen on, että BlackVPN: llä on nyt mukautettu Windows VPN -asiakas, joka on beetaversio. Voit käyttää sitä napsauttamalla "VPNSetup" topnav-valikossa. Windowsin valitseminen vie useita vaihtoehtoja. Tämä on haluamasi:

BlackVPN-sovellus

Kun ohjelmisto on ladattu ja asennettu, se käynnistyy automaattisesti. Asiakas näyttää hyvältä, se on hauska ja houkutteleva asiakas, joka näyttää olevan ominaisuuspakattu.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kirjoittaa käyttöoikeustiedot oikeassa yläkulmassa. Nämä ovat ensimmäisessä tervetulossähköpostissasi.

BlackVPN-sovelluksen asetukset

Napsauttamalla yläpuolella olevaa maapalloa, pääset palvelimen vaihtoehtoihin. VPN tulee oletusasetuksena Alankomaihin. Testasin muutamia palvelimia ja huomasin, että tämä beeta-asiakas ei muodosta yhteyttä mihinkään Yhdysvaltain palvelimeen, Kanadaan, Brasiliaan, Australiaan, Espanjaan, Tšekkiin, Norjaan tai Japaniin. Kaikki muut eurooppalaiset palvelimet toimivat kuitenkin hyvin beta-asiakasohjelmassa.

Tästä syystä, joudut edelleen käyttämään OpenVPN GUI-asiakasohjelmaa yhteyden muodostamiseen melko paljon tärkeisiin palvelimiin (kun tämä beeta-asiakas on vielä kehitteillä).

BlackVPN-palvelimen valinta

Oikealla oleva sydän ei tällä hetkellä tee mitään.

Asetuksissa voit vaihtaa muutamia OpenVPN-salausvaihtoehtoja. Asetuksena on oletuksena UDP 443 ja AES-256-CBC. Nämä asetukset ovat hienoja useimmille ihmisille, joten näitä asetuksia ei tarvitse päivittää. Muita protokollia ei tällä hetkellä tarjota. Koska OpenVPN on kuitenkin paras, tämä ei ole ongelma.

Auto-Connect on hyvä lisä, varsinkin jos se tehdään toimimaan yhdessä killswitchin kanssa. Hyvä uutinen on, että beeta-asiakas sisältää DNS-vuodonsuojauksen ja tappikytkimen. Näitä ominaisuuksia ei voi kytkeä pois päältä: ne ovat aina käytössä, kun muodostat yhteyden. Molemmat pilvet muuttuvat vihreäksi, kun yhteys on muodostettu. P2P on merkitty punaisella, koska olin yhteydessä Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimeen.

BlackVPN tappikytkin

Testasin tapikytkintä irrottamalla Internet-yhteyden ja muodostamalla sitten uudelleen yhteyden ja huomasin, että minulla ei ollut Internetiä ennen kuin VPN-yhteys oli luotu uudelleen. Joten se näytti toimivan hyvin minulle. BlackVPN kuitenkin myönsi, että killswitch-ominaisuus ei ole "täysin toteutettu vielä" Windows beta -versiossa. Joten se voi silti olla hieman viallinen.

Kaatasin myös VPN: n tarkoituksella tarkistaaksesi tappikytkimen ja havaitsin sen olevan sovelluspohjainen ominaisuus, joka ei toimi, jos VPN kaatuu jostain syystä. Suoritin kuitenkin BlackVPN-beetaa 16 tuntia vankkana ja se ei koskaan kaatui kerran.

Viimeinkin käyttäjille annetaan mahdollisuus ottaa VPN-peittäminen käyttöön Stunnelilla. Tämä on erinomainen ominaisuus, jonka avulla ihmiset voivat kiertää palomuureja esimerkiksi Kiinassa, Egyptissä ja Iranissa (joissa Internet-palveluntarjoajat ohjaavat VPN: n käyttöä). Se toimii piilottamalla VPN-liikenteen siten, että sitä ei voida havaita.

Suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

Testasin BlackVPN-palvelinta palvelinpohjaisen, tieteellisen nopeustestausmenetelmämme avulla. Käytimme OpenVPN-määritystiedostoja nopeuksien tarkistamiseen suositellun protokollan avulla.

BlackVPN-latausnopeudet

Kuten huomaat, verrattuna neljään muihin suosittuihin VPN-palveluihin, BlackVPn toimii hyvin. Keskimääräinen latausnopeus on 30,3 Mbit / s, enimmäisnopeus 71,7 Mbit / s. Nämä tulokset osoittavat, että tämä VPN on ehdottomasti tarpeeksi nopea suoratoistaa teräväpiirtona.

BlackVPN DNS -haun aika

DNS-hakuajat olivat valitettavasti huonompia. Näillä aikoilla voi olla todellinen vaikutus sivujen latausaikoihin, ja kuten näette BlackVPN: n rekisteröimällä 5 kilpailukykyisen VPN-yrityksen hitaimmat nopeudet.

VPN-yhteysaikojen suhteen BlackVPN sujui hyvin. Keskimääräinen yhteysaika oli 3,3 sekuntia. Olen kuitenkin kokenut paljon pitemmät yhteysajat, kun käytin heidän Beta-asiakkaitaan. nämä tulokset saavutettiin käyttämällä OpenVPN-määritystiedostoja, joten ne edustavat sitä, mitä voit odottaa käyttämällä kolmannen osapuolen OpenVPN-käyttöliittymän asiakasohjelmaa.

Kaiken kaikkiaan nämä nopeustestaustulokset eivät ole kauheita. Maksamastasi maksusta he eivät kuitenkaan ole aivan yhtä nopeita kuin jotkut muut kilpailijat markkinoilla.

Seuraavaksi suoritin IP-osoite- ja DNS-vuototestejä ipleak.net-sovelluksen avulla ollessani yhteydessä Lontoon BlackVPN-palvelimeen, tarkistin myös WebRTC-virheen. En löytänyt yhtään IP- tai DNS-vuotoa. Testisivusto osoitti vain VPN: n IP-osoitteen ja DNS-palvelimen. Sivusto ilmoitti Web Real-Time Communication (WebRTC) -vuotoista, joilla ei ollut merkitystä todellisen sijaintini kanssa, joten tämäkin oli vihreä valo. Nämä testit suoritettiin Windows-beeta-asiakasohjelmalla - mikä tarkoittaa, että asiakas on turvallinen käyttää yksityisyyden suojaan.

Internet-palveluntarjoajani (ISP) ei käytä IPv6-osoitteita, joten en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja.

Suoratoistopalvelut

Testieni aikana yritin muodostaa yhteyden Yhdysvaltain itäisiin ja kanadalaisiin palvelimiin nähdäkseni, voinko käyttää Netflixiä. Huomasin, että Windows-beetasovellus ei muodosta yhteyttä Yhdysvaltoihin tai Kanadaan. Tästä syystä muutin OpenVPN-käyttöliittymään, jonka latasin BlackVPN-verkkosivustolta (sen mukana tulee esiasennetut palvelimet). Sekä Netflix USA että Netflix Canada estävät minut.

Otin yhteyttä BlackVPN: ään ja he käskivät minun käyttää USA West -palvelinta pääsemään Netflix USA: hon. Valitettavasti Windows-beeta-asiakasohjelmassa en pystynyt enää täysin muodostamaan yhteyttä Yhdysvaltojen länsipalvelimeen (se sanoi yhteyden määräämättömästi). Tästä syystä käännyin jälleen kerran OpenVPN GUI-asiakasohjelmaan testaamaan.

Hyvä uutinen on se Pystyin katsomaan Yhdysvaltain Netflixiä TV-USA-West-palvelimella käyttämällä OpenVPN-käyttöliittymää.

USA: n itäisen palvelimen (edelleen OpenVPN GUI) avulla pääsin esitykseen CBC: ssä. TVA oli myös saatavilla. ABC.com puolestaan ​​huomasi, että VPN oli käytössä, eikä se antanut minulle katsoa mitään suoratoistoja. NBC.com: n esto onnistui VPN: n avulla.

Ison-Britannian palvelin toimi hyvin Windows-beeta-asiakasohjelmassa - mutta ei voinut huijata Netflix UK -välityspalvelimen havaitsemisjärjestelmää. BBC iPlayer - joka estää VPN-verkkoja - antoi minun katsoa. Tämä päsi myös ITV-keskittimeen ja Channel 4: ään, joihin kaikkiin oli pääsy beeta-Windows-asiakasohjelmalla.

Muut alustat

Voit asentaa BlackVPN-asiakasohjelman Windows, Mac OS X, macOS ja Android. BlackVPN on nyt myös lopettanut iOS VPN -asiakasohjelmansa kehittämisen ja lähettänyt sen Apple App Store -kauppaan. Se odottaa kuitenkin tällä hetkellä hyväksyntää. Hyvä uutinen on, että voit silti käyttää beetaversiota ottamalla yhteyttä suoraan BlackVPN: ään.

Mac VPN -asiakas on vain tunnistettu versio Tunnelblickistä. Lisäksi Tunnelblickin versio, jonka BlackVPN toimittaa, ei ole edes uusin versio. Tunnelblickin uusimmassa versiossa on killswitch, joten suosittelen hankkimaan sen ja lisäämään .ovpn-asetustiedostot manuaalisesti.

On myös mahdollista asettaa BlackVPN Linux- ja DD-WRT-, pfSense- ja OpenWRT-reitittimille. BlackVPN tarjoaa .ovpn-asetustiedostot, jotta minkä tahansa alustan käyttäjät voivat pudota takaisin kolmannen osapuolen viralliseen OpenVPN-asiakasohjelmaan, jos he haluavat.

Android VPN -asiakas on ainoa asiakas, joka on todellinen kuin beta-mukautettu asiakas. Se on saatavana Google Play -kaupasta. Asiakas antaa ihmisille mahdollisuuden valita OpenVPN UDP: n ja TCP: n välillä portissa 443. Siinä on myös automaattinen yhteysominaisuus, jolla on mahdollisuus valita, pitäisikö sen muodostaa yhteys tuntemattomiin ja tunnetuihin julkisiin WiFi-yhteyspisteisiin.

BlackVPN-autoyhteys

Jälleen Android-asiakkaalla ei ole tappikytkintä. Lisäksi se ei anna minun muodostaa yhteyttä mihinkään Yhdysvaltain palvelimiin, Kanadaan, Brasiliaan, Australiaan, Espanjaan, Tšekkiin, Norjaan tai Japaniin. Tämä on täsmälleen sama ongelma, jonka koin Windows-käyttöjärjestelmässä. Erittäin pettymys.

Plussapuolena, Android Nougat 7+: sta, Android OS: ssä on oma VPN-tappokytkin, joka toimii kaikissa VPN-sovelluksissa. Joten pystyt suojaamaan Android-yhteytesi tällä ominaisuudella, jos sinulla on Nougat 7+ tai uudempi. Jos kuitenkin haluat käyttää kaikkia VPN-palvelimia, tarvitset hankkia kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakasohjelman Androidille.

BlackVPN-arvostelu: johtopäätös

BlackVPN on palvelu, jota pidetään turvallisena vahvan salauksen toteutuksen ja nollalokkipolitiikan takia. Nopeudet ovat kohtuulliset, ja koska se sallii P2P: n useimmissa palvelimissa, sitä pidetään yleensä hyvänä Torrentingille. Kuitenkin, että räätälöityjen asiakkaiden puute killswitchillä on asioita, jotka ovat aikaistaneet ihmisiä aikaisemmin (ja saattavat jatkaa niin tekemistä). Varmasti mikään killswitch ei ole kaukana ihanteellisesta torrentia varten.

Hyvä uutinen on, että BlackVPN: llä on teoksissa mukautettuja asiakkaita, vaikka iOS- ja Windows-asiakkaat ovat vielä beta-versioita ja erittäin viallisia. Valitettavasti Windows-beeta vaikeutti yhteydenpitoa moniin palvelimiin. Lisäksi tukitiimi kertoi minulle, että tappaja ei ole vielä täysin toteutettu. Tästä syystä kehotan hieman varovaisuuteen.

Android-asiakas on täysin toiminnallinen - silti puuttuu silti tappaja kytkin. Lisäksi se ei muodosta yhteyttä moniin tärkeisiin palvelimiin. Siksi olet todennäköisesti parempi tarttua kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakasohjelmaan. Yksi etu on, että käyttäjät voivat valita OpenVPN UDP: n ja TCP: n välillä - hienoa, jos sinun ei tarvitse käyttää mitään palvelimia, jotka eivät muodosta yhteyttä.

Ei ole epäilystäkään siitä, että mukautetut asiakkaat, joilla on killswitch, tulevat olemaan hyödyllisiä, kun ne on täydennetty, mutta toistaiseksi saatat joutua huomaamaan, että joudut käyttämään yhdistelmää kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakasohjelmaa ja beeta-asiakkaita saadaksesi irti palvelusta.

Pidin:

 • Hyvin suunniteltu verkkosivusto
 • 14 päivän rahat takaisin -takuu
 • Vahva tietosuojakäytäntö ilman lokit
 • Yksityinen DNS eikä mitään vuotoja
 • Seitsemän samanaikaisen yhteyden salliminen
 • Toimii reitittimillä ja sillä on asennusoppaat
 • Poista Netflix US: n esto USA West West -palvelimesta (OpenVPN GUI: n avulla)
 • Poista iPlayerin esto (jopa beetaversiossa)

En ollut niin varma:

 • Mac-asiakas on vain Tunnelblick, eikä sillä ole tappaa-kytkintä
 • Live chat-tuki ei ole käytettävissä ympäri vuorokauden
 • Nopeudet voisivat olla nopeampia
 • Tilin jakaminen ei ole sallittua
 • Killswitch Windows-beetaversiossa on edelleen vähän viallinen
 • Ei Killswitchia Android-asiakasohjelmassa

Vihasin:

 • Android-asiakas ei muodosta yhteyttä moniin palvelimiin
 • Beta Windows -asiakas ei muodosta yhteyttä moniin palvelimiin

BlackVPN on hyvä VPN ihmisille, jotka eivät välitä kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakkaan käytöstä. Hintaan nähden se vaikuttaa kuitenkin olevan hiukan puutteellinen verrattuna muihin huippuluokan VPN-palveluihin.

Toivotan BlackVPN: lle onnea beeta-asiakkaidensa käyttöönoton loppuun saattamisessa ja odotan innolla palvelun uudelleenarviointia, kun se on onnistunut selvittämään joitain ongelmia. Hyvä VPN, jolla on paljon potentiaalia.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me