Blockless arvostelu

Blockless

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.16
  / kuukausi

PÄIVITYS: Blockless ei näytä hyväksyvän uusia asiakkaita tällä hetkellä.

ProPrivacy.com Pisteet
4.5 10: stä

Yhteenveto

Blockless on Kanadalainen SmartDNS-palveluntarjoaja, jonka tavoitteena on tuoda sinulle loistavat suoratoistonopeudet käytön yksinkertaisuuden avulla. Vaikka on olemassa joitain ongelmallisia asioita, ne tarjoavat kaiken kaikkiaan hyvää vastinetta rahalle.

ominaisuudet

Kanadalainen Blockless perustaa sen päätoiminnan SmartDNS-palvelun ympärille, joten keskustelemme tästä ensin. Ne tarjoavat hyvin pyöristetyn tuen ja asennuksen tähän, ja kuten alla on osoitettu, käytännössä ei ole nopeuden menetystä. Se tarjoaa loistavan palvelun, jos haluat olla jatkuvasti yhteydessä streaming-palveluun, vaikka (kuten useimmissa muissa SmartDNS) se voi olla hieman haittaa, jos haluat jatkaa vaihtamista Internetin vakioasetuksiin ja ominaisuuksiin. SmartVPN-palvelu (jota he suosittelevat ollessasi liikkeellä) auttaa ohittamaan edellä mainitut ongelmat, mutta valitettavasti se ei toimi aina - vaikka asiat näyttäisivät olevan varattuja BBC iPlayerille. Blockless-onneksi Hulu ei ole vielä estänyt heidän palveluitaan (kuten monien muiden palveluntarjoajien kanssa). Jos etsit VPN: tä Netflixille, Pandoralle jne., Tämä on hyvä valinta. Blockless-palvelu mahdollistaa suoratoiston 17 eri maasta. Vaikka Aasian tai Afrikan yhteyksiä ei ollut, nämä paikat olivat selvästi harkittuja, ja ne ovat maita, joissa suuret suoratoistopalvelut perustuvat ja ovat saatavissa. Ne sallivat yhden IP: n käyttämisen SmartDNS-palveluun ja yhden yhteyden käyttämisen SmartVPN: ään.

Nopeus ja suorituskyky

Annoimme Blockless-standardin mukaisen suorituskykytestimme nähdäksemme sen oikeudenmukaisuuden. Ei ole yllättävää, että tuskin nopeuden menetys tapahtui joko SmartDNS- tai PPTP-yhteydellä. IP-testin suhteen saimme aina oman IP: n, koska kummassakaan järjestelmässä ei ole toteutettu tietoturvaa. DNS-tulokset eivät olleet tarkalleen mitä odotimme, koska suurin osa ajasta osoitti Yhdysvaltoja / Kanadaa ja Saksaa, mutta palvelu ja niiden järjestelmä toimivat, joten meidän ei tarvitse murehtia tästä.

Hinta

1 kuukausi

$ 4.16
kuukaudessa

Kuten kaikki muutkin siellä olevat VPN: t, Blockless tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa, ja hinnankorotukset nousevat, mitä kauemmin kirjaudut. Verrattuna perinteiseen VPN-palveluun, ne ovat halpoja, mutta verrattuna SmartDNS: ään ja streaming-palveluihin [niiden kohdemarkkinat] ne ovat samalla hinnalla. Hieman ärsyttävästi he eivät näytä näitä tietoja ennen kuin kirjaudut tilille. Kun kirjaudut, saat myös 7 päivän ilmaisen kokeilujakson (joutumatta antamaan luottokorttitietoja), jota voidaan pidentää 10: een, jos pidät heistä Facebookissa.

Tuetut maksujärjestelmät

Asiakaspalvelu

Blockless: llä on kahdentyyppistä tukea: UKK ja lipputuki. Heidän usein kysyttyjen kysymysten aiheet kattavat peruskysymykset, kun taas lipputuki on saatavana monimutkaisempien ongelmien ratkaisemiseksi. Lipputuki vastasi kohtuullisessa ajassa ja näytti tuntevalta ja ystävälliseltä. Valitettavasti he eivät onnistuneet ratkaisemaan ongelmaamme SmartVPN: n kanssa, mutta emme pidä tätä heitä vastaan, koska he yrittivät parhaansa ja lopulta sen kehittäjien vika emmekä tukitiimit.

Yksityisyys ja turvallisuus

Koska Blockless pyrkii tarjoamaan huippuluokan suoratoistoa ja käyttää SmartDNS-tekniikkaa, se ei tarjoa paljon turvallisuutta, mutta ymmärtää tämän eikä väitä tästä - mikä on hienoa. Heidän SmartDNS ei tarjoa minkäänlaista tietoturvaa mitä ikinä, mutta tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla parhaat mahdolliset suoratoistonopeudet. Heillä on myös palvelu nimeltä SmartVPN, mutta uskomme, että sanamuoto on hieman harhaanjohtava, koska se ei todellisuudessa ole yksityinen verkko. Syynä tähän lausuntoon on seuraava:

 • Se käyttää PPTP-yhteyttä, joka, kuten olemme jo useita kertoja aiemmin maininneet, ei ole kovin turvallinen.
 • Asetukset, joita he käyttävät tähän PPTP-yhteyteen, tarkoittavat myös, että sitä ei ole salattu millään tavalla.

Heidän tietosuojakäytäntönsä ja käyttöehdot näkyvät selvästi verkkosivustolla. Valitettavasti, vaikka se on selkeästi kerännyt ja käyttänyt tietoja verkkosivuillaan, siinä ei mainita mitään tietoja palvelun kautta tapahtuvasta kirjautumisesta. Heidän tuki oli erinomainen tämän aukon täyttämisessä ja kertoivat meille, että ainoa asia, jonka he kirjaavat, on yhteysvirheet. Blockless tarjoaa myös mainosten estopalvelun DNS-kokoonpanonsa kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia kaikista häiritsevistä mainoksista, jotka viehättävät verkkosivustoa. Vaikka monet VPN: t tekevät tämän, tiedämme, että ne ovat ainoat, jotka toteuttavat sen SmartDNS-yhteytelleen.

Lopulliset ajatukset

Kaiken kaikkiaan, vaikka on joitain asioita, jotka voitaisiin tasoittaa, Blockless on hyvin pyöristetty palvelu. He tekevät runsaasti punkkeja oikeisiin laatikoihin ja heidän palvelunsa on hyvin kohdistettu ja täyttää kyseiset kohdemarkkinat. On olemassa muutamia suuria kilpailijoita, joihin Blocklessia voi verrata, mutta alhaisemman hinnoittelun ja päättäväisyyden vuoksi ne kestävät hyvin.

Me pidimme

 • Suuri nopeus
 • Upea tuki
 • Hyvää vastinetta rahalle

Emme olleet niin varmoja

 • Omistetut sovellukset eivät ole kovin vaikuttavia

Vihasimme

 • Ei paljon

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me