BolehVPN-arvostelu

BolehVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,70
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

ProPrivacy.com Pisteet
8.5 10: stä

Yhteenveto

Kaakkois-Aasian luonnollisen kauneuden ja kulttuurin ansiosta alueen hallitusten online-sensuuri on sellaista verkkosivustoa kuin Facebook, Youtube ja Google. Olipa kyse sitten Singaporesta, Vietnamista tai Malesiasta, tämän alueen maat ovat tunnettuja Internetin käytön rajoittamisesta. Seychelles-pohjainen BolehVPN tulee tänne kuvaan, joka tarjoaa loistavan ratkaisun niille, jotka haluavat avata Internetin kokonaan. Lukekaa tämä BolehVPN-arvostelu saadaksesi selville itse!

Pikatilastot

 • Maat
  12
 • Samanaikaiset yhteydet
  2
 • Toimivalta
  Seychellit

ominaisuudet

Torrenting
Palvelimia yhteensä 35
Maat 12
Samanaikaiset yhteydet 2
Reitittimen tuki
Portin uudelleenohjaus
Portin valinta
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä
Reitittimiä tuettu Asus-WRT-Merlin -reitittimet, SabaiTech-reitittimet, DD-WRT OpenVPN -reitittimet

BolehVPN on Seychellien osakeyhtiö, jolla on vapaus kaikista pakollisista tietojen säilyttämislokeista. Heillä on toimipisteitä Hongkongissa ja Malesiassa, vaikka tämä on ehdottomasti liiketoiminnallista tarkoitusta eikä vaikuta heidän hakkuupolitiikkaansa. BolehVPN: n etuna on se, että se on paikallinen yritys S.E Asia -alueella. Yrityksen perustajat ja johtajat ovat läsnä tukitiimissään vastaamassa kysymyksiin. Heillä on lähes 10 vuoden kokemus teollisuudesta, ja se on perustettu vuonna 2007. BolehVPN: llä on palvelimia 13 maassa ympäri maailmaa. Suosituimmat sijaintit ovat Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Sveitsi. Ne tarjoavat myös pelipalvelimien isännöintiä Kaakkois-Aasian alueella.

BolehVPN: ää käytettäessä voi olla korkeintaan kaksi samanaikaista yhteyttä yhdellä IP-osoitteella. Tämä ei ole yhtä vaikuttava kuin IPVanish (enintään viisi) tai ExpressVPN (kolme), mutta sen pitäisi riittää tyypilliselle käyttäjälle. BolehVPN: llä on VPN-asiakkaalleen saatavana kuusi erilaista kokoonpanoa, joissakin käytettävissä olevista vaihtoehdoista ovat välityspalvelin, kokonaan reititetty ja suoratoisto. Torin käyttäjät arvostavat myös BolehVPN: n tukea VPN: lle Torin kautta tarjoamalla lisää nimettömyyttä ja yksityisyyttä.

Käy BolehVPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Saadaksesi paremman kuvan BolehVPN: n suorituskyvystä, suoritimme muutaman yksinkertaisen nopeustestauksen Saksan, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen palvelimilla..

BolehVPN-nopeus

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä. Kuten huomaat, saavuttamme nopeudet olivat melko vakaita lukuun ottamatta heidän UK-palvelimia, joissa saimme melko huonoja tuloksia. Olimme kuitenkin vaikuttuneita heidän Saksan sijaintinsa esityksestä. DNS- ja IPv6-vuodot (katso tästä saadaksesi lisätietoja näistä ehdoista) eivät myöskään näy, mutta älä unohda tarkistaa tätä itse ipleak.net-sivuston kautta.

Vuotokokeet

IPv4-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset

Hinta

7 päivä

$ 3,70
kuukaudessa

12 kuukautta

$ 6.66
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 7,50
kuukaudessa

2 kuukautta

$ 8.50
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 9.99
kuukaudessa

BolehVPN tarjoaa yhden suunnitelman, jonka hinnoittelu alkaa 3,70 dollarista seitsemän päivän kokeilujaksolle. Lisähinta alkaa 9,99 dollaria kuukaudesta toiseen, kun taas vuosittaiset ostokset purkavat kolmanneksen hinnasta vain 6,67 dollariin kuukaudessa.

BolehVPN hinnoittelu

BolehVPN: n palvelun testaamiseen on saatavana ilmainen yhden päivän kokeilu, vaikka tämä (hieman ärsyttävästi) vaatii ilmoittautumisen ja sähköpostin myyntitiimilleen pääsemiseksi. He eivät tarjoa palautusta tai rahat takaisin -takuuta palvelustaan, joten muista hyödyntää kokeiluversiot täysimääräisesti ennen pitkäaikaista kirjautumista. BolehVPN hyväksyy Bitcoin- ja Dash-mobiilimaksut tavallisten luotto- ja pankkikorttimaksujen lisäksi. Bitcoin on myös tervetullut vaihtoehto niille, jotka etsivät lisääntynyttä nimettömyyttä Internetissä. BolehVPN tekee ei suositella käyttää prepaid-kortteja tietyillä maarajoituksilla, koska niihin saattaa liittyä ongelmia kirjautuessaan.

Helppokäyttöisyys

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
Android
Linux
iOS
Windows Puhelin

Ilmoittautuminen

Kirjautuminen BolehVPN-palveluun on nopeaa ja helppoa, mutta samalla ei vaadita maksutietoja kirjautumisen aikana. Tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja nimen ilmoittautumiseksi, ja myös viittauskannustimia on saatavana. Rekisteröinnin yhteydessä he lähettävät sähköpostin tilinumeroillasi ja käyttäjätunnuksellasi, jotka ovat tarpeen, jotta he voivat rekisteröityä yhden päivän ilmaiseen kokeiluversioon. Kun tilisi on määritetty, voit ladata sovelluksen omalle alustallesi.

Windows-asiakas

Kun olet luonut tilin, voit ladata BolehVPN-asiakkaan käyttöjärjestelmällesi. Windows-asiakas tiedostot ovat vain 6,9 Mt, mikä mahdollistaa nopean lataamisen myös hitaissa yhteyksissä. Windows-asiakas on melko vakio verrattuna muihin VPN: iin, koska sitä on helppo käyttää ja määrittää tarpeitasi vastaavasti. Päähallintapaneelissa voit hallita yhteyksiäsi, tarkastella päivittäisiä ja kuukausittaisia ​​kaistanleveystilastoja ja tarkastella nykyisen yhteyden tietoja.

Asiakkaan mukana on myös ominaisuuksia, kuten automaattinen uudelleenyhteys, DNS-vuodonsuojaus ja VPN-tappokytkin, jotka voivat tehdä elämästäsi paljon helpompaa. Voit tarkastella yksityiskohtaisia ​​VPN-yhteyslokeja myös pääliittymästä. Välityspalvelimen asetuksia voidaan hallita myös erillisestä asiakkaan osasta, vaikka muista, että välityspalvelimen asetukset edellyttävät sinun määrittävän tietyn ohjelmiston ennen yhteyden muodostamista.

Muut alustat

BolehVPN tukee iOS: ää OpenVPN Connect -sovelluksen kautta tavallisten Windows / Mac / Linux-käyttöjärjestelmien lisäksi. Android-käyttäjillä on pääsy BolehVPN: n hiukan mukautettuun versioon Android VPN: stä. Testasimme Boleh VPN -sovellusta iPhonessa nähdäksemme, kuinka nopeasti voimme asentaa laitteemme. Palvelun asentaminen OpenVPN Connect -sovelluksen avulla oli suhteellisen helppoa, vaikka se kuitenkin vaati meitä lataamaan ja siirtämään BolehVPN-määritystiedostot erikseen. DD-WRT-käyttäjille annetaan myös yksinoikeusoppaat ja tuki BolehVPN: n asettamiseen DD-WRT-reitittimelle.

Muut palvelut

BolehVPN tarjoaa VPN-palvelujensa lisäksi myös isäntäpelaamista suosituille online-peleille, kuten Counter-Strike ja Minecraft. Tätä mainitaan heidän verkkosivuillaan kevyesti, joten näyttää siltä, ​​että pelipalvelimen isäntä ei näytä olevan heille ensisijainen myyntikohta. Tor-käyttäjät arvostavat myös BolehVPN: n tukea VPN: lle Tor-palvelun kautta, mikä antaa Internet-toiminnollesi lisää nimettömyyttä ja yksityisyyttä. On tärkeää muistaa, että tämä johtaa kuitenkin yhteysnopeuden laskuun entisestään. Ne, jotka haluavat avata Youtube-palvelun ja suoratoistopalvelut, kuten Netflix, nauttivat myös tarjottavista BolehGEO-palvelimista (Aasia, E.U ja Kanada). Nämä toimivat samalla tavalla kuin SmartDNS-palvelu, mikä tekee typeräjen georajoitusten ohittamisesta paljon helpompaa.

Asiakaspalvelu

Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Ilmainen kokeilu Kyllä - 1 päivä

Uudet tulokkaat ja VPN: n veteraanit ymmärtävät kuinka tärkeä tuki voi olla. BolehVPN suhtautuu asiakastukeen vakavasti. Yrityksen perustajat ja johtajat voivat vastata kysymyksiisi. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää lippu heidän Zendesk-tukijärjestelmänsä kautta tai lähettää heille sähköpostia suoraan osoitteessa [email suojattu]. Olemme pettyneitä siihen, että BolehVPN: llä ei ole live chat- tai puhelintukiominaisuutta, koska nämä voivat olla pelastushenkilöitä, kun kiireellinen kysymys nousee esiin. BolehVPN: n ilmaisen kokeilujakson rekisteröinnin yhteydessä otimme yhteyttä heidän myyntiosastoon pyytääksesi kokeilua rekisteröinnin jälkeen. Sähköpostin vastausajat voivat olla erittäin pitkiä, mutta saimme mielellämme vastauksen sähköpostiisi hieman yli tunnissa. Erittäin vaikuttava.

BolehVPN: llä on myös Twitter- ja Facebook-profiili, mikä voi johtaa nopeampaan vastaukseen. VPN-verkkoihin liittyviä hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita julkaistaan ​​myös näissä verkoissa päivittäin.

Turvallisuus ja yksityisyys

Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
Tapa kytkin
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Ei

BolehVPN-käyttäjillä on mahdollisuus valita OpenVPN- tai L2TP-protokollan käytöstä (suosittelemme OpenVPN!). P2P-yhteydet ja välityspalvelimet (HTTPS ja SOCKS) ovat myös käytettävissä tarvittaessa.

Salausprotokollat

IKEv2
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
OpenVPN

Kuten jo mainittiin, BolehVPN on rekisteröity Seychelleillä, mutta toimii Malesiasta. Tämä tarkoittaa, että heihin sovelletaan Seychellien lakeja tietojen säilyttämisestä ja kirjaamisesta. Onneksi tämä tarkoittaa, että heidät on vapautettu typerästä Yhdysvaltain isänmaallisesta laista tai EU: n lainsäädännöstä, joka koskee tietojen säilyttämistä. BolehVPN: n sitoutumista yksityisyyteen vahvistetaan käyttämällä 256-bittistä (128-bittistä surffausta / suoratoistopalvelinta) AES OpenVPN-salausta RSA-2048-kädenpuristussalauksella ja SHA-512-hash-todennuksella. Täydellisen eteenpäin salaisuuden tarjoaa Diffie-Hellman-4096 avaimenvaihto.

Jos et ymmärrä, mitä tämä kaikki tarkoittaa, tutustu VPN-salaukseen: Täydellinen opas (TL: DR BolehVPN käyttää erittäin vahvaa OpenVPN-salausta). Se on myös mukava "xCloak" ominaisuus, joka sekoittaa edelleen Internet-liikennettä, jotta Internet-palveluntarjoajat voivat entistä vaikeammin tunnistaa VPN-liikennettä.

Vaikka kirjauskäytäntöä ei ole käytössä, Boleh toteaa, että he voivat väliaikaisesti käyttää lokitunnistusta epätavallisen toiminnan havaitsemiseksi palvelimillaan (suuri kaistanleveys, liiallinen määrä yhteyksiä jne.). Vaikka tämä ei ole liian huolestuttavaa, täydellistä nimettömyyttä hakeville henkilöille voidaan tarjota parempi haku muualta. Ne, jotka haluavat harjoittaa mitä tahansa P2P-toimintaa, näkevät mielellään, että BolehVPN tarjoaa täyden tuen P2P-yhteyksille, rajoittamattomalla kaistanleveydellä, myös suurille latauksille..

Lopulliset ajatukset

Yksinkertaisesti sanottuna, BolehVPN on yksi parhaista VPN-palveluista siellä. He eivät kerää lokit, käyttävät mahtavaa salausta ja paljon lisäominaisuuksia tyhjentämättä pankkitiliäsi. VPN Torin, BolehGEO: n kautta ja heidän vaikuttava ohjelmisto tekevät kaikki upeita lisäyksiä. Nopeudet (etenkin heidän UK-palvelimillaan) antavat jonkin verran syytä huoleen, mutta muut testatut sijainnit olivat melko vakioita. Pään päälle
ja hyödynnä heidän yhden päivän ilmainen kokeiluversio itsellesi!

Käy BolehVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me