Box.com-arvostelu

Box.com

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Alkuperäinen toimitusjohtaja Aaron Levie'n korkeakouluhankkeessa, Box
on yksi alkuperäisistä pilvitallennusratkaisuista, joita on saatavana kaupalliseen käyttöön. Sen jälkeen se on kasvanut eksponentiaalisesti ja palvelee yli 41 miljoonaa henkilöä ja 92 000 organisaatiota, joten katsotaanpa syvällisesti, miksi se on niin suosittu.

tykkää

 • Ensimmäinen 10 Gt tallennustilaa on ilmainen
 • Hyvät turvatoimenpiteet
 • Käyttäjäystävällinen
 • Osittainen kaksikerroinen todennus
 • Tiedostonjako

inhoaa

 • Yhdysvallat on viiden silmän jäsen
 • Joitakin havaittavia virheitä ja puuttuvia ominaisuuksia
 • Sovellukset eivät ole avoimen lähdekoodin sovelluksia
 • Ei Linux-tukea

hinnoittelu

Laatikon avulla yksityishenkilöt voivat kokeilla ennen ostamistaan ​​10 Gt tallennustilalla täysin ilmaiseksi. On kuitenkin syytä huomata, että latausten enimmäismäärä on vain 250 Mt tiedostoa kohden. Tätä voidaan lisätä maksamalla 10 dollaria kuukaudessa Personal Pro -paketista, myöntämällä 100 Gt tallennustilaa ja 5 Gt / tiedosto-lähetysraja.

Liiketoiminta on siellä, missä Box todella loistaa, ja monilla kerroksilla on tarkoitus ihmisjoukkoja. Kaikki Starter-, Business- ja Business Plus -paketit vaativat vähintään kolme käyttäjää, jotka maksavat kuukausittain 5, 15 dollaria ja 25 dollaria käyttäjää kohti. Suuret yritykset voivat hyödyntää yrityssuunnitelmia joko hallintotavalla tai ilman sitä, mutta heidän on otettava yhteyttä Boxiin suoraan neuvotellakseen hinnoista.

Box-yrityksen tarjoamat ominaisuudet

On syytä kiinnittää huomiota siihen, mitä kukin taso tarjoaa, koska niiden välillä on eroja, mukaan lukien tallennuskoko, API-puhelu ja ominaisuuksien mukauttaminen. Onneksi, kuten yllä näet, Boxillä on vertailuopas potentiaalisille asiakkaille vertailla, mitkä ominaisuudet sisältyvät tiettyihin paketteihin ja mitä voidaan napata lisämaksusta.

ominaisuudet

 • Katseleminen offline-tilassa
 • Laatikkomuistiot
 • Kolmannen osapuolen sovellusten integrointi
 • Rajoitettu tiedostoversio
 • Tiedostojen jakamisen tuki
 • Käyttöjärjestelmän integrointi
 • 2-kertainen todennus

Katseleminen offline-tilassa & muokkaaminen

Box Notes antaa sinulle mahdollisuuden luoda työnkulun jakamalla kalentereita, suunnitelmia ja asiakirjoja, mutta tämä ei ole kaukana Googlen ja Microsoftin tarjoamista kattavista paketeista. Onneksi Box tarjoaa myös integroinnin suosittuihin sovelluksiin, kuten Google Docs, Adobe Sign sekä Microsoftin Office Suite -sovelluksen online- ja offline-versioihin..

Jos käytät jotakin näistä ensimmäistä kertaa, kysytään, onko kyseessä oletusalusta, kun muokkaat kyseistä tiedostotyyppiä, ja varoitan, että ulkoisten sovellusten käyttäminen tarkoittaa, että hyväksyt kyseisen kolmannen osapuolen palvelusehdot. Oletusarvoja voidaan helposti muuttaa siirtymällä tili-asetuksiin ja napsauttamalla Integrations-osaa.

Selainpohjaiset muokkaustyökalut ilmestyvät automaattisesti uuteen ikkunaan, jonka mainosten estäjät voivat joskus estää. Minun tapauksessani Firefox lopetti ikkunan avautumisen, mutta tämä voidaan korjata helposti napsauttamalla Asetukset ja sallimalla ponnahdusikkunat app.box.com -sivulta..

Kun tiedosto on muokattu, asiakirjasi tallennetaan automaattisesti ja alkuperäinen laatikko -ikkuna kehottaa sinua päivittämään sivun ilmoittamalla, että uusi versio on saatavana. Voit ilmoittaa vasemmassa yläkulmassa olevasta numerosta, minkä tiedoston version olet tällä hetkellä, ja versiossa 3 on merkintä “V3”.

Tiedostojen versiointi

Sen lisäksi, että seuraat tarkasteltavan tiedoston versiota; Laatikko antaa sinun ladata uudempia tiedostoversioita manuaalisesti ja tarkistaa versiotiedot. Valitettavasti versiohistoriaominaisuuteen kohdistui jatkuvasti ”palvelinvirhe” testin aikana, joka kertoi minulle, että ”tiedostoversioita ei voitu hakea” huolimatta iteratiivisista numeroista, jotka muuttuivat vasemmassa yläkulmassa.

Sinulle anteeksi antama ajatus siitä, että Microsoft Word ja Google Docs voivat säästää sinut täällä, koska molemmilla on sisäänrakennettu tiedostoversio. Valitettavasti Boxin integrointi poistaa monet näistä ominaisuuksista, joten voit luottaa tallennuspalveluun; parempaan tai huonompaan.

Tiedostojen jakamisen tuki

Box on tehnyt tiedostojen jakamisen uskomattoman helpoksi antamalla jäsenille mahdollisuuden kutsua käyttäjiä sähköpostitse tai linkin avulla. Vaikka vieraiden on luotava tili Box-tilillä sähköpostikutsujen vastaanottamiseksi, linkkillä varustetut ihmiset voivat käyttää jaettuja kansioita ja tiedostoja ilman samoja rajoituksia, vaikka linkit voidaan rajoittaa aiemmin kutsuttuihin.

Järjestelmänvalvojat voivat asettaa useita rajoituksia kutsuessaan muita ihmisiä. Esimerkiksi toisen editorin kutsuminen on tehtävä sähköpostitse, antamalla heille lupa ladata, ladata, esikatsella, jakaa ja muokata mitä tahansa heillä on käyttöoikeus. Vaihtoehtoisesti sähköpostikutsut voidaan rajoittaa lataamiseen, esikatselemiseen ja jakamiseen, jos he liittyvät katsojana. Linkit toimivat hieman eri tavalla, antamalla ihmisille vain katsella tai katsella ja ladata tiedostoja.

Yksi asia, josta pidän Boxistä erityisesti, on kyky lukita tiedostoja yhdellä napsautuksella. Kun tiedosto on lukittu, muut toimittajat eivät voi tehdä muutoksia asiakirjoihin, ennen kuin se on avattu, antaen sinulle täydellisen hallinnan yhteistyöstäsi.

Cross-platform

Boxiin pääsee useimmissa alustoissa selaimen kautta. On suositeltavaa käyttää joko Chromea, Firefoxia, Safaria, Microsoft Edgeä tai Internet Exploreria pitämällä valitsemasi tiedot ajan tasalla kuin mahdollista. On huomattava, että vaikka Microsoft Edge antaa sinun muokata dokumentteja pilvipohjaisilla ohjelmistoilla, se ei tällä hetkellä tue Box Tools -sovellusta tiedostojen muokkaamiseen työpöytäsovellusten avulla.

Box Sync -sovellus on ladattavissa kaikista Android-versioista, jotka on julkaistu viimeisen kolmen vuoden aikana, sekä uusimmista kahdesta MacOS- ja iOS-versiosta. Windows 7, 8, 8.1 ja 10 tukevat kaikki Box Sync -sovellusta, mutta se ei tue NTFS-datan deduktiointia.

OS-integrointi

Ne, jotka lataavat Box Sync -sovelluksen, huomaavat integroitumisen pilveen käyttöjärjestelmän tasolla.

Työpöydällä ruutu tulee näkyviin Windowsin Resurssienhallinnan ja Mac Finderin vasempaan reunaan, jolloin voit selata tiedostoja, jos olet yhteydessä Internetiin. Laatikko näkyy myös Windows-lokerossa, johon pääsee painamalla Ctrl, Alt, Shift ja B samanaikaisesti. Napsauttamalla tiedostoa hiiren kakkospainikkeella Resurssienhallinnassa ja Finderissa, näyttöön tulee uusia vaihtoehtoja, kuten pikakuvake verkkosivustolle ja kyky lukita ja jakaa tiedostoja. Tätä ei pidä sekoittaa OneDriven Windowsin jakamisvaihtoehtoihin, jotka näkyvät edelleen.

Tiedoston jakaminen laatikossa Windows-tiedostonhallinnasta

Tällä hetkellä Linuxille ei ole virallista tukea, mutta Android- ja iOS-laitteille on saatavana sovelluksia. Pilvipalvelua mobiililaitteilla tarjoavan kantoraketin vieressä ruutu tulee näkyviin myös, kun yritetään jakaa kuvia ja tiedostoja suoraan, jolloin ne voidaan ladata välittömästi.

2-kertainen todennus

Vaikka olisimmekin mieluummin fyysisten USB-avaimien kautta universaalia 2-kertointa (U2F), jota suuret yritykset jo tukevat, Box sisältää 2-kertoimen todennuksen SMS-tekstiviestien avulla tilien suojaamiseksi entisestään. Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa uuteen laitteeseen, sinun on syötettävä koodi. Kun kyseinen laite on rekisteröity, se kirjaa sinut sisään pyytämättä sinua kaksikerroiseen vahvistukseen. Tämä on kätevää, mutta edellyttää, että olet erityisen varovainen käyttäessään Box-laitteita, koska kaksinkertaista tekijää ei voida vahvistaa joka kerta, kun kirjaudut sisään.

Yksityisyys ja turvallisuus

Toimivalta

Boxin kotipaikka on Redwood City, Kalifornia, mikä tarkoittaa, että sen on noudatettava Yhdysvaltojen kyseenalaista tietosuojakäytäntöä ja sen viiden silmän vakooja-allianssia, jota johtaa National Security Agency (NSA). Yhtiö ei ole aivan löytänyt itsensä otsikoista, kuten Google ja Microsoft, mutta on kohtuullista olettaa, että NSA ja muut virkamiehet yrittävät hallita joitain yrityksiä.

Nollatietotodistuksen

Kun entinen NSA: n ja CIA: n turvallisuusurakoitsija Edward Snowden avasi joukkovalvontaa vuonna 2013, Box aloitti suunnitelmien laatimisen tapoista, joilla se voisi välttää hallituksen puuttumista asiaan. Koska Box kirjaa edelleen toimintaa, se ei aivan saavuta nolla tietämystä koskevan politiikan lupauksia, mutta toteuttaa omat protokollansa Box KeySafe -sovelluksen avulla.

Tekninen turvallisuus

Boxin salaus osuu suurimpaan osaan samoja muistiinpanoja kuin suuremmille kilpailijoille. SSL-salaus on kuljetuksen aikana, 256-bittinen AES-salaus levossa ja jopa aseelliset vartijat, jotka suojaavat fyysisiä palvelimia. Suojausvaihtoehdot tiukentuvat, mitä enemmän maksat, mutta Data Loss Prevention (DLP), joka on saatavana Business-paketteista ylöspäin ja Box KeySafe lisäkustannuksin Business Plus- tai Enterprise -tasojen päälle..

Box KeySafe on eräänlainen avaintenhallintapalvelu (KMS), joka yrittää antaa sinun hallita omaa yksityisyyttäsi ilman tavallisia mukavuuskustannuksia. Tarkoituksena on tarjota laitteistoturvamoduuleja (HSM), jotta yritykset voivat paremmin hallita salausavaimien hallintaa, mutta ne säilyvät silti Amazonin Web Services -palvelussa (AWS). Vaihtamaton tarkastusloki seuraa, kuka on käyttänyt palvelinta, lähettää sähköpostia järjestelmänvalvojille, kun henkilöä ei tunnisteta, ja sisältää viimeisenä keinona tappikytkimen, mutta vaatii silti, että luotat yrityksen avaimiin. Tätä ominaisuutta ei myöskään sisälly mihinkään peruspakettiin, vaan sitä käytetään lisäkustannuksilla.

kysymykset

Selaimen salaus

Verkko luottaa usein JavaScriptin muunnelmiin sisällön hajauttamiseksi, tarkistamiseksi ja salaamiseksi. Tätä sisältöä pidetään yhtenä huonoimmista ohjelmointikieleistä pirstoutuneen ja epävakaan käyttöliittymän vuoksi. Tätä ei auta se, että käyttäjillä ei ole sananvaltaa hyväksyä päivitysten aikana työnnettyä koodia tai vahvistuskeinoja varmistaakseen, että tarkoitus on mitä kehittäjä väittää.

Suljetun lähdekoodin

Jokainen Box-version versio on suljetun lähdekoodin, mikä tarkoittaa, ettei ole mitään keinoa riippumattomasti varmistaa, että tiedostot on salattu oikein tai että yritys ei pumppaa haitallista tai itsepalvelevaa koodia palveluihinsa. Vaikka yrityksen aikomuksista ei ole syytä ajatella pahaa, suosimme aina kykyä tarkistaa itseämme sen sijaan, että luottaisi vain luottamiseen.

Helppokäyttöisyys

Boxin pääpaino on mukavuudessa, asioiden poistaminen yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi käyttöliittymäksi kaikilla virallisesti tuetuilla alustoilla. Tämä osoittaa esteettisesti, mutta se ei todellakaan ole niin intuitiivinen kuin valtavirran edustajat, koska se jättää huomioimatta joitain yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja ja on epäilemättä epäluotettava..

Työpöytä (Windows ja macOS)

Sovelluksen lataaminen Windowsista ja Macista leipoo palvelun suoraan Resurssienhallintaan ja Finderiin. Jokainen asiakas on rakennettu synkronoimaan automaattisesti niin, että tiedostosi ovat saatavilla minne ikinä menetkin, mutta pakkosynkronointi on omituisesti yksi tapa. Voit pyytää selaimen version synkronoimaan käyttämäsi laitteen kanssa, mutta vaihtoehtoa ei ole olemassa päinvastoin. Samoin hämmentävää, et voi tehdä yksittäisiä tiedostoja saatavana offline-tilassa. Sen sijaan sinun on luotava alikansio, asetettava tiedosto sisälle ja tehtävä itse kansio offline-tilaan.

Laatikon synkronointi Windowsin kanssa

Minulla oli myös lukuisia ongelmia Windows-käyttöjärjestelmien integroinnissa, kun poistin ohjelman käytöstä käynnistyessä. Ymmärrettävästi, jos ohjelma ei voi käynnistyä, se ei voi synkronoida pilveen ja estää sen vuoksi pääsyn Resurssienhallintaan, mutta vaikka sovellus oli käynnistetty manuaalisesti, Box pysyi offline-tilassa. Tämä korjattiin osittain ottamalla ruutu käyttöön uudelleen käynnistyessä, mutta jotkut ongelmat jatkuivat.

Mobiili (Android ja iOS)

Android- ja iOS-sovellukset ovat paljon heikompia ja selkeästi määritellyt. Plussymbolin napsauttaminen tuo esiin useita vaihtoehtoja, uusien kansioiden, asiakirjojen ja muistiinpanojen luomisesta valokuvien ottamiseen ja lähettämiseen suoraan pilveen..

Toisin kuin työpöytäversiossa, voit asettaa yksittäiset tiedostot saataville offline-tilassa ja jopa vastaanottaa vahvistuspyynnön vahvistusta tiedoston lataamisesta onnistuneesti, vaikka useamman kuin yhden kerrallaan lähettäminen voi aiheuttaa sen kaatumisen ja näyttää, että se “valmistautuu” loppuun saattamisestaan ​​huolimatta lataus minuuttia ennen.

Kaikkein pettymys Boxin mobiilisovelluksessa on kyvyttömyys ladata ja synkronoida kokonaisia ​​kansioita sen sijaan, että sinun pitäisi luoda uusi kansio pilveen ja valita useita tiedostoja manuaalisesti.

selain

Kuten tavallista, verkkoportaali näyttää olevan lopullisin versio Boxista. Se on täysin varustettu puhtaalla käyttöliittymällä, joka tarjoaa vaihtoehtoja, joita ei ole nähty missään muualla. Selaimen avulla voit seurata aktiivisesti yhteistyötä tekeviä henkilöitä, muokata profiilisi tietoja ja jopa käyttää Boxin nopeaa asiakastukea.

miltä laatikko näyttää selaimessa

Lopulliset ajatukset

Box on epäilemättä yksi tyydyttävämpiä pilvipalveluita, ja sen kiitettävä keskittyminen on turvallisuuden ja mukavuuden tasapainottamiseen. Sen hinnoittelu on melko pirstoutunutta ja mahdollisesti epätoivottavaa yksityishenkilöille kilpailuun verrattuna, mutta tämän pitäisi sopia yrityksille täydellisesti antamalla heille mahdollisuus mukauttaa tarkka kokemus.

Asiakaspalvelulla oli ehdoton ilo ottaa yhteyttä, vastata nopeasti kysymyksiin osaamisella ja ammattitaidolla, minkä pitäisi saada kilpailijat istumaan ja ottamaan huomioon. Valitettavasti matkalla kokenut hikkaat eivät ole jotain mitä voisimme odottaa premium-palveluntarjoajalta. Emme voi auttaa, mutta tuntuu siltä, ​​että sen amerikkalainen toimintapohja on ongelma ilman nollaosaamista koskevaa politiikkaa, vaikka Boxin KeySafe yrittäisi pehmentää iskua niille, jotka eivät välitä maksamasta ylimääräistä.

Kaiken kaikkiaan kannattaa todennäköisesti etsiä muualta yksilöksi, jos määrä on etusijalla tai etsit todellista synkronointia. Yrityksenä Box voi kuitenkin olla juuri sitä, mitä etsit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me