CloudAlly-arvostelu

CloudAlly

CloudAlly on pilvestä pilveen varmuuskopiointiratkaisu, joka lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Sen on kehittänyt israelilainen yritys, jolla on toimistot Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Palvelun avulla yritykset tai yksityishenkilöt voivat helposti varmuuskopioida tiedostojaan useista online-tallennusalustoista. CloudAlly: n avulla käyttäjät saavat mahdollisuuden ottaa varmuuskopioita useille alustoille - mahdollisuuden hallita arkistoja ja palauttaa kadonneet tai vioittuneet tiedot mistä tahansa hetkestä.

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Suojattu pilvitallennus on loistava tapa varmistaa, että tietosi on suojattu laitteen tahattomalta katoamiselta, toimintahäiriöltä tai haittaohjelmilta. kuten hakkerointi tai ransomware-hyökkäykset. Kun näin tapahtuu useimmissa pilvialustoissa, kyseiset tiedot menetetään peruuttamattomasti. Esimerkiksi Dropboxilla on mahdotonta palauttaa vahingossa tai haitallisesti tuhottuja tiedostoja - heti, kun Roskakori-kansio on tyhjennetty; tiedostot ovat poissa ikuisesti.

Pilvitallennusalustojen liitetyn luonteen vuoksi nämä SaaS-palvelut voivat mahdollisesti joutua uhreiksi tietojenkalastelun aiheuttamasta hakkeroinnista. Ja näissä olosuhteissa koettu tietojen menetys voi olla erittäin kallista. CloudAlly pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman tarjoamalla automaattiset varmuuskopiot kaikille online-tallennustilillesi.

CloudAlly on pilvipalvelusta varmuuskopiointipalvelu, jonka avulla yritykset tai yksityishenkilöt voivat helposti varmuuskopioida tiedostojaan palveluista, kuten Office 365 Backup, Dropbox, GSuite, SalesForce, Box tai SharePoint Online. CloudAlly varmistaa, että kaikkiin näihin online-SaaS-alustoihin tallennetut tiedot varmuuskopioidaan säännöllisesti Amazon S3 -varastoon, joka suojaa niitä vahingossa tapahtuvilta tai haitallisilta vahingoilta kyseisten kolmansien osapuolien alustoilla. CloudAlly: n avulla tilaajat saavat rajoittamattoman Amazon-varmuuskopiotallennustilan, johon pääsee heti tietojen palauttamiseksi tai viemiseksi nopeasti ja helposti.

hinnoittelu

CloudAlly voidaan ostaa tilauksena joko kuukausittain tai vuosittain. Tilaus kattaa vain yhden palvelun kerrallaan, joten joudut maksamaan jokaisesta palvelusta erikseen, jos tarvitset useita varmuuskopioita useista palveluista.

Kuukauden sopimus maksaa sinulle 3 dollaria, ja mukana tulee joko varmuuskopio yhdelle käyttäjälle tai 10 Gt dataa (riippuen siitä, minkä palvelun haluat varmuuskopioida). Vuotuinen sopimus maksaa sinulle 30 dollaria, mikä säästää 6 dollaria kuukauden kokonaishinnasta. Tätä kustannusta pidetään melko kohtuullisena. Jos kuitenkin haluat varmuuskopioida esimerkiksi Dropbox ja G -sovelluksen, joudut maksamaan 60 dollaria vuodessa, joka alkaa olla melko kallista. Ja jos haluat tallentaa 20 Gt dataa uudelleen 10 Gt: n sijasta, se maksaa kaksinkertaisesti (6 dollaria kuukaudessa).

Jos aiot käyttää CloudAlly-yritystä yrityksessä, voit jakaa käyttäjien määrän, joka sinulla on GSuite- tai Office 365 Backup -sovelluksessa, ja kuinka paljon Dropbox-tietoja sinulla on (esimerkiksi) ja yritys antaa sinulle tarjouksen varmuuskopioida koko yritys ja kaikki sen yksittäiset käyttäjät. Yritys antaa 10 prosentin alennuksen yrityksille, joilla on yli 100 käyttäjää ja / tai 500 Gt + tietoja.

On myös syytä mainita, että palvelua on mahdollista käyttää ilmaiseksi 15 päivän ajan, mikä tarkoittaa, että voit testata sen riskittömästi nähdäksesi miten se toimii.

ominaisuudet

  • Varmuuskopio Microsoft Office 365 -kopiosta tai G Suite (sisältää aseman, sähköpostit, yhteystiedot, kalenterit, tehtävät ja myös G Suite -sivustojen kanssa).
  • Varmuuskopioita kaikista sähköpostipalveluista / asiakkaista IMAP: n kautta
  • Varmuuskopio SharePointista, OneDrivestä, MS Groups, Box, Google Team Drive Backup tai Dropbox (tiedostot, asiakirjat ja luettelot).
  • Backup Salesforce Production (hiekkalaatikkoympäristöt, vakioobjektit, mukautetut objektit, asiakirjat, liitteet, Chatter-syötteet & metatiedot).

Perustaa

Ensimmäinen asia, joka sinun on aloitettava CloudAllyn käytöstä, on kolmannen osapuolen tili, joka on varustettu tiedostoilla, jotka haluat varmuuskopioida. Jos sinulla on jo Google-tili, DropBox-tili - tai jokin muu palvelu, josta se voi varmuuskopioida -, olet valmis käyttämään palvelua.

Testausta varten perustimme väliaikaisen Dropbox-tilin, joka asettaa testitiedostot ja kirjautui myöhemmin ilmaiseen CloudAlly-kokeiluun. Suorita se vain siirtymällä verkkosivustolleen ja noudattamalla kotisivun ohjeita.

CloudAlly-verkkosivusto

Rekisteröityäksesi sinun tarvitsee vain antaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Kun olet valmis, olet valmis napsauttamaan Kirjaudu.

tilaa ilmainen kokeilu

Seuraavaksi saat vahvistusviestin ja kun napsautat aktivointilinkkiä, voit kirjautua palvelun kojelautaan..

lisää varmuuskopio

Kuten huomaat, varmuuskopioitavan tilin lisääminen CloudAllyyn on helppoa get-go-palvelusta. Löysimme koko asennusprosessin olevan paljon odotettua nopeampi, vieden meillä vain muutaman minuutin.

Helppokäyttöisyys

Kun CloudAlly on asennettu ja aktivoitu, jäljellä on vain lisätä tili, jonka haluat varmuuskopioida. Valitsimme Dropboxin ja meitä pyydettiin antamaan varmuuskopion nimi.

dropbox-järjestelmänvalvojan tiedot

Napsauttamalla Todenna-ruutua, siirrät sinut Dropboxiin, ja niin kauan kuin olet jo kirjautunut tiliisi, sinua pyydetään suostumaan antamaan CloudAlly-käyttöoikeus.

Luvat kuulostavat vähän täynnä. CloudAlly vaatii kuitenkin pääsyn toimintojen suorittamiseen kuin mikä tahansa tiimin jäsen voidakseen varmuuskopioida kaikkien Dropbox-tilin käyttäjien tiedot. Tämä on välttämätöntä yrityskäyttäjille, jotka haluavat varmuuskopioida yritystiedostojaan - eikä sillä ole merkitystä, jos olet Dropbox-tilisi ainoa käyttäjä..

varmuuskopiointi ja palautus

Napsauttamalla Sallia tarjoaa CloudAllylle pääsyn heti antamatta salasanaasi palveluun. Tämä saavutetaan käyttämällä OAuth-tunnusta, joka voidaan peruuttaa milloin tahansa.

CloudAllyn jälkeen tilillämme oli nyt aktiivinen yhteys Dropbox-tiliimme. Tällä sivulla pystyimme määrittämään varmuuskopioiden tiheyden joko päivittäin, kolmen päivän välein tai viikoittain. Jäimme sen päivittäin, vaikka vaihdoimme varmuuskopiointiajan keskipäivään, jotta se suorittaisi ensimmäisen tallennuksensa aikaisemmin.

varmuuskopiointiasetukset

CloudAlly-tilimme on perustettu tallentamaan tietomme Amazon S3 -palvelimille Irlannissa, vaihtoehdon, jonka valitsimme kirjautumisvaiheen aikana.

Kun asetukset on tallennettu, olet valmis asettamaan tilisi varmuuskopioimaan valitsemallasi taajuudella. Selaa tätä vierittämällä tiliisi ja napsauta aktivointia käyttäjänimen oikeassa reunassa.

aktivoi varmuuskopio

Kun se on aktivoitu, CloudAlly varmuuskopioi tiedostosi, kun sen on tarkoitus tehdä automaattisesti. Voit keskeyttää varmuuskopioinnin milloin vain haluat. Halutessasi voit myös pyytää CloudAllya manuaalisesti Varmuuskopioi nyt. Päätimme mennä eteenpäin ja luoda ensimmäisen varmuuskopion.

varmuuskopio-painike

Tämä muutti tilaamme Työn alla. Varmuuskopiointi kesti alle minuutin, mutta tämä johtuu vain siitä, että meillä oli vain muutama testitiedosto varmuuskopioida. Jos Dropboxissa (tai muilla tileillä) on valtavia määriä tietoja, tämä vie kauemmin.

Napsauttamalla Aktiviteetti CloudAllyn vasemman reunan valikossa voit nähdä tarkalleen mitä CloudAlly on tehnyt. Tämä on hyvä tapa seurata varmuuskopioita ja ilmoituksia. Kuten näette, ensimmäinen varmuuskopiointi onnistui.

toiminta valmis

Tarkistaaksemme tiedostojemme palauttamisprosessin päätimme palauttaa varmuuskopiomme. Napsauttamalla Palauta-painiketta voit valita varmuuskopioidun tilisi ja CloudAlly antaa sinulle mahdollisuuden joko palauttaa tai ladata tiedot. Päätimme mennä Dropboxiin ja poistaa tiedostot.

Poista tiedostot

Kun tiedostot on nyt poistettu, menimme eteenpäin ja palautimme ne.

palauta tai lataa dropbox-tili

Päätimme kuitenkin palauttaa; on hienoa nähdä, että tarvittaessa on mahdollista ladata kaikki zip-tiedostona. Tämän avulla on helppo joko siirtää tietoja CloudAllyn avulla tai palauttaa pilvitallennustili, joka on hakkeroitu tai vahingossa poistettu.

Lataa arkistoluettelo

Napsauttamalla Palauttaa saa aikaan viestin, joka ilmoittaa palautuksen olevan ajoitettu. Ja takaisin aktiviteettinäytöllemme voimme nähdä, että palautus oli suoritettu loppuun, joten suuntasimme takaisin Dropboxiin nähdäksesi, toimiiko se. Toivovasti Dropboxillamme oli palautettu esineiden kansio, joka sisälsi aiemmin poistetut asiakirjat.

palautetut tuotteet

Lopuksi voidaan todeta, että CloudAlly on palvelu, joka opastaa sinua varmuuskopioinnin tai palauttamisen prosessin läpi. CloudAllyn ominaisuuksien käyttö on erittäin helppoa ja sopii ehdottomasti muille kuin teknisille ihmisille ja aloittelijoille. Nautimme kaikesta palvelun käytöstä, ja meillä ei ole mitään valituksia palvelun toiminnasta.

Päätös CloudAllyn käytöstä heikkenee suurelta osin sen suhteen, luotatko palveluesi tietosi suojaamiseen...

Yksityisyys ja turvallisuus

Jos haluat varmuuskopioida tietosi CloudAllylle kolmannen osapuolen pilvitallennuspalvelusta, sinun on annettava CloudAllylle pääsy näihin tileihin. Koska CloudAllyn antaminen salasanoillasi olisi kuitenkin ongelmallista yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta, CloudAlly käyttää OAuthia luomaan tunnuksen, joka tarjoaa lupapohjaisen pääsyn.

OAuth on tunnustettu avoin käyttöoikeuksien siirtämisen standardi, joka antaa sovellusten ja palveluiden käyttäjille mahdollisuuden antaa kolmansien osapuolien verkkosivustoille tai sovelluksille pääsy muiden palveluiden tietoihin antamatta salasanoja suoraan.

Tämä antaa CloudAlly-käyttäjille mahdollisuuden tarjota rajoitettu pääsy näihin palveluihin varmuuskopioiden luomista varten, eikä mitään muuta. Se tarkoittaa myös, että käyttäjät voivat peruuttaa valtuutuksen milloin tahansa huolehtimatta salasanan päivittämisestä - vaikka tämä on asia, jota suosittelemme, joka tapauksessa.

Kun CloudAlly välittää tietoja pilvistä pilviin, yritys käyttää suojattuja SSL (HTTPS) -palvelimia. Teoriassa tämä sallii turvallisen tiedonsiirron, joka on turvallinen ihmisten keskellä-hyökkäyksiltä. Tarkistimme kuitenkin CloudAlly-palvelimet Qualys SSL Labs -palvelimella varmistaaksemme TLS-tietoturvansa toteutumisen ja havaitsimme, että se sai vain B-arvon heikosta avaintenvaihtototeutuksesta johtuen (ei täydellistä eteenpäinsalaisuutta). Tämä on huolestuttavaa, koska se tarkoittaa, että kuljetuskerroksen tietoturvaa ei ole toteutettu niin hyvin kuin sen pitäisi olla.

Kun tiedot on kuljetettu TLS: n kautta Amazon S3 -palvelimille, tietosi tallennetaan levossa käyttämällä vahvaa palvelinpuolen AES-256-bittistä salausta. Tämä salaus saadaan käyttämällä yksilöllisiä salausavaimia jokaiselle yksittäiselle tilaajalle, ja nämä ainutlaatuiset avaimet tallennetaan eristetyssä ja suojatussa tilassa erillisessä Amazon S3 -palvelimessa. CloudAlly toteaa, että vain "hyvin rajallisella määrällä CloudAllyn ydintiimin jäseniä" on koskaan pääsy näihin avaimiin.

On syytä huomata, että koska nämä avaimet on tallennettu palvelinpuolelle, tämä tarkoittaa, että CloudAlly-käyttäjät menettävät pilvitallennusturvallisuuden kultastandardin ilman päästä päähän -salausta. Seurauksena CloudAllyn tallentamat tiedot ovat potentiaalisesti alttiita CloudAlly-työntekijöiden hakkeroinnille tai ei-toivotulle tunkeutumiselle.

Pitäisitkö tätä turvallisuutta riittävänä henkilökohtaisten tarpeidesi kannalta, omaan henkilökohtaiseen uhkomalliisi kuuluu. Tärkeää on ymmärtää, että CloudAlly voisi teoriassa tarjota hallitukselle pääsyn kaikkiin tietoihisi, jos sille annetaan määräys. Tämän seurauksena meidän on neuvottava, että ainoa tapa suojata tietosi kunnolla pilvipalvelimilla - ilman yksityisyyttä tai turvallisuutta koskevia huolenaiheita - on käyttää suojattua pilvitallennuspalveluiden tarjoajaa, joka tarjoaa täyden e2ee-palvelun..

Yhtäältä CloudAlly on GDPR- ja HIPAA-yhteensopiva. Toisaalta se myöntää jakavansa aggregoidut tiedot kolmansien osapuolten kanssa

Seuraavaksi tarkistimme tietosuojakäytännön saadaksemme kuvan siitä, kuinka CloudAlly voisi käsitellä tietojasi varmuuskopioinnin aikana. Käytännössä vahvistetaan, että se todellakin luovuttaa tietosi viranomaisille, jos sille annetaan määräys. Se osoittaa myös, että se voi tutkia tietosi, jos se uskoo rikkoneen käyttöehtoja. Huolestuttavaa on, että sanamuoto näyttää antavan sille luvan tutkintasi aloittamiseen tietosi edes vain epäillä "mahdollisia rikkomuksia".

Yritys myöntää myös, että se voi käyttää ja luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille kootussa tai nimettömässä muodossa. Yhdistellyt tiedot eivät saisi aiheuttaa mitään riskejä yksilöille, vaikka tutkimukset ovat osoittaneet, että aiemmin nimettömät tiedot voidaan tunnistaa henkilöille tietyissä olosuhteissa.

Se, että varmuuskopioituja tietojasi voidaan analysoida tulovirran luomiseksi, näyttää kyseenalaiselta - ja se on asia, josta me yleensä vältelemme palveluita, jotka lupaavat tietosuojaa. Toisaalta CloudAlly väittää olevansa GDPR- ja HIPAA-yhteensopivia.

Sillä on kansainvälisesti tunnustettu akkreditointi tietoturvallisuuden hallintaan Cloud Security Alliance STAR -ohjelman kautta CSA: n Cloud Controls Matrix -sovelluksella. Siksi sen pitäisi teoreettisesti suojata tietoja asianmukaisesti. Kuten aina, sinun on tehtävä riskinarviointi, kun päätät käyttää tätä (ja muuta) pilvipalvelupalvelua.

Asiakaspalvelu

CloudAlly: n avulla käyttäjät saavat erinomaista asiakastukea 24/7-live-chatin ansiosta. Testasimme live-chatin ja havaitsimme, että edustajat olivat sekä hyödyllisiä että tietäviä palvelusta. Agentit voivat auttaa sinua joko löytämään tietoja palvelusta tai auttamaan sinua tilin määrittämisessä varmuuskopiointia varten.

resursseja cloudally-verkkosivustolla

Ylä navigointivalikosta löydät avattavan valikon Resurssit. Tämän valikon avulla voit navigoida paljon hyödyllisiä tietoja. Usein kysytyt kysymykset, asennus- ja käyttöohjeet, tietokanta ja videot ovat kaikki vain yhden napsautuksen päässä,

Sivusto tarjoaa myös hyödyllisen blogin, joka sisältää informatiivisia artikkeleita varmuuskopioita ja varmuuskopioita koskevista eri aiheista.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme verkkosivustolla käytettävissä olevat resurssit fantastisiksi. On rehellistä sanoa, että koko verkkosivusto on suunniteltu tarjoamaan runsaasti tietoa palvelusta ja runsaasti apua perustamiseen ja työskentelyyn - riippumatta siitä, mistä alustasta olet kiinnostunut.

pilvi-liittolainen opas

johtopäätös

CloudAlly on pilvistä pilveen varmuuskopiointipalvelu, joka on erittäin intuitiivinen, helppo asentaa ja välin käyttö. Verkkosivusto on erittäin hyvin muotoiltu, ja se selittää kaiken palvelusta, josta saatat ihmetellä. Tämä palvelu on ihanteellinen sekä yksityishenkilöille että yrityksille, jotka etsivät automaattista varmuuskopiointiratkaisua tiedoilleen.

10 Gt tallennustilaa 3 dollaria kuukaudessa ei ole kallis, mutta muista, että nämä kustannukset nousevat 3 dollarilla ylimääräisellä kuukaudella jokaisesta tarvitsemastasi 10 Gt: n lohkosta.

CloudAlly ei ole palvelu, joka tarjoaa kokonaissalauksen, eikä se toimi minkään e2ee-palvelua tarjoavan palvelun kanssa. Joten, jos tarvitset turvallista varastointia, on parempi tehdä ostoksia muualta. Lisäksi palvelu ei lupaa yksityisyyttä ja koska sillä on salausavaimet puolestasi; on mahdollista, että yritys voi käyttää tietojasi tai kadottaa tietosi hakkeroinnin vuoksi.

Olipa tämä huolestunut sinusta, on todella oman oman uhkailumallisi mukainen. Yleensä tämä on kuitenkin hyvä pilvistä pilviin -varmuuskopio, joka toimii hyvin suorittaessa käsin tehtävää.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me