CryptoStorm-arvostelu

CryptoStorm


 • hinnoittelu

  alkaen $ 7,00
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

CryptoStorm on ”tunnuspohjainen, avoimen lähteen julkaistu, rajoittamattoman käytön, kompromissivapaa, screamin-nopea verkkoturva & yksityisyyden suojaava [VPN] -palvelu. ”Kuten näemme tässä CryptoStorm-katsauksessa, palveluntarjoaja on raskaana sanojen ja itsemainonnan suhteen, mutta ei pysty selviytymään omasta hypeistään..

CryptoStormin tokenpohjainen tilausmenetelmä on mielenkiintoinen, mutta se ei ole läheskään yhtä mullistava kuin laskutettu.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Ehkä Islanti, ehkä ei
 • Samanaikaiset yhteydet
  4
 • Maat
  9

Käy CryptoStormissa »

CryptoStormin hinnoittelu ja suunnitelmat

CryptoStormin hintarakenne on melko epätavallinen. Perushinta on 6 dollaria USD kuukaudessa, pienillä säästöillä pidemmän tilauksen ostamisessa. Esimerkiksi vuositilauksen ostaminen säästää vain 6 dollaria kuukausimaksamisesta.

1 kuukausi

$ 7,00
kuukaudessa

Tilauksen ostaminen lisää kuitenkin sallittujen samanaikaisten yhteyksien määrää. Esimerkiksi vuositilauksen avulla voit kytkeä jopa neljä laitetta samanaikaisesti.

On myös mahdollista ostaa nippuja kuukauden tilauksia. Nämä paketit eivät kuitenkaan ole linjassa tavanomaisten tilausvaihtoehtojen kanssa. Voit esimerkiksi ostaa kuuden kuukauden tai vuositilauksia, mutta viiden tai 11 kuukauden paketteja.

Tämä näyttää tarkoitukselliselta yritykseltä hämärtää sitä tosiasiaa, että niput maksavat suunnilleen saman hinnan kuin tilaukset, vaikka tarjoavat vain yhden yhteyden (esimerkiksi 52 dollaria / 12 = 4,33 dollaria, kun taas 48 dollaria / 11 = 4,36 dollaria)..

On myös mahdollista maksaa 1,86 dollaria viikon tilauksesta, mikä on kätevää palvelun kokeilulle. Tämä vaihtoehto on erityisen tervetullut, koska CryptoStorm ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota tai rahat takaisin -takuuta.

Ilmaisen ”Cryptofree” -solmun olemassaolosta ei mainosteta hyvin, ja se oli minulle uutinen, kun johdin ensimmäistä kertaa asiakastä. Tällä ilmaisella palvelimella ei ole datarajoituksia, mutta palvelu on erittäin hidasta (katso nopeustestejä myöhemmin tässä katsauksessa).

Maksu suoritetaan CryptoStormin paljon hypeillä varustetun merkkijärjestelmän kautta (katso alla). Tokeneja voi ostaa suoraan CryptoStorm-verkkosivustolta PayPalin tai kolmannen osapuolen maksuprosessorin Stripe kautta.

Stripe hyväksyy maksun luotto- tai pankkikortilla, mukaan lukien ennakkomaksukortit. Se hyväksyy myös maksun Bitcoinissa. Jos maksut suoritetaan Stripen kautta, CryptoStormilla ei ole tietoja siitä, kuka suoritti maksut, vaikka Stripe.

Tokeneja voi ostaa myös jälleenmyyjiltä. Muista, että riippumatta siitä, kuinka anonyymiä maksutapoja käytettiin, CryptoStorm tietää silti todellisen IP-osoitteesi.

CryptoStormin VPN-ominaisuudet

CryptoStorm tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • Ei lokit
 • Maksu väliaikaisten hajautettujen kuponkien kautta, joita myyvät jälleenmyyjät (teoriassa)
 • Jopa neljä samanaikaista yhteyttä (yhden vuoden + tilaukset)
 • DNSCypt- ja DNSChain-tuki
 • Hyväksyy Bitcoin- ja ennakkomaksukortit (Stripen kautta)
 • Satunnaistettu portin valinta (vain Windows)
 • Palvelimet yhdeksässä maassa
 • OpenVPN-protokolla
 • P2P-torrentit ovat sallittuja

Palvelimet sijaitsevat pääasiassa Euroopassa, mutta joitakin on myös Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Lisätietoja torrentista saat torrent-sivustojen parhaan VPN: n oppaasta.

CryptoStorm Token -maksu

Ylivoimaisesti CryptoStormin tarjoama ominaisuus on kyky maksaa käyttämällä hajautettuja merkkejä. Teoriassa nämä voidaan ostaa ulkopuolisten jälleenmyyjien kautta. Tällä varmistetaan, että CryproStormin osalta maksut ovat nimettömiä. Sellaisenaan rahakkeita ei liitetä tiliin. Jokainen merkki antaa sinulle luvan käyttää palvelua tietyn ajan.

Idea näyttää siltä, ​​että nämä tokenit vaihdetaan, vaihdetaan ja myydään kolmansien osapuolten jälleenmyyjien toimesta. Teoriassa tämä ei ole huono idea, vaikka en ymmärrä, kuinka se on enemmän anonyymi kuin VPN: t, jotka hyväksyvät maksun myymäläkortilla tai käteisellä. Käytännössä järjestelmä näyttää kuitenkin olevan sotkuinen. Voit ostaa rahakkeita suoraan CryptoStorm-verkkosivustolta, ja voi tehdä sen nimettömästi käyttämällä Bitcoinia.

Pääsivun Jälleenmyyjät-linkki laukaisee kuitenkin HTTPS-varmenteen varoituksen. Jos ohitat varoituksen, sinut viedään CryptoStorm-foorumisivulle, jolla väitetään luetteloivan jälleenmyyjiä. Mutta monet tämän sivun linkit ovat hyvin vanhoja, eikä mikään ainoa jälleenmyyjälinkki, jota napsautin, toiminut (todellakin napsauttamalla monia sellaisia ​​linkkejä syntyi myös varmennusvaroituksia)..

Jotkut yksittäisten merkkien yksityismyynti vaikuttavat olevan aitoja, vaikka minulla ei olisi varmasti juurikaan tai ei ollenkaan luottamusta ostamalla merkkiä kolmansien osapuolien kautta tällä sivulla, koska nämä ovat yksinkertaisesti yksityismyyntiä, jolla ei ole mainetta ja / tai sulkutiloja tai vastaavaa järjestelmää..

DNSCrypt

Windows Widget v3: ssa on DNSCrypt-tuki: “Nyt DNS-kyselysi piilotetaan Internet-palveluntarjoajalta ennen kuin edes muodostat yhteyden CS: hen, joten elleivät he seuraa kaikkia DNSCrypt / DeepDNS IP -osoitteitamme (siksi voit valita muun kuin -CS DNSCrypt -palvelin versiossa v3), he eivät edes tiedä yhteyden muodostamista CS: ään. ”Tärkein etu, jonka täällä näen, on kyky muodostaa yhteys turvallisesti muihin kuin CryptoStorm DNS -palvelimiin. Tämän pitäisi auttaa selviytymään VPN-palveluntarjoajien esteistä, joita Kiinan kaltaiset maakunnat toteuttavat.

DNSChain

DNSChain on tekniikka, jonka tarkoituksena on korjata olemassa olevat ongelmat HTTPS-varmenteen todennusjärjestelmässä. Sen sijaan se käyttää Namecoin-lohkoketjua varmenteiden todentamiseksi. Minulla on artikkeli siitä täällä. Se on hyvä idea, mutta parhaan tietoni mukaan se pysyy hyvin kehitysvaiheessa. Tämä tarkoittaa, että se ei varmasti ole valmis näyttelyaikaan.

CryptoStorm-tietosuoja

CryptoStorm laskuttaa itseään yksityisyyden suojaamiseksi, mutta sen verkkosivuilla ei ole mitään tietoa yrityksestä. CryptoStorm-työntekijä puolusti yrityksen näennäisyyttä tässä vanhassa reddit-viestissä, mutta henkilökohtaisesti pidän parempana luottamuksellisia yrityksiä, joita johtavat henkilöt, jotka ovat valmiita ottamaan henkilökohtaisen vastuun johtamistaan ​​palveluista. Ymmärrän kuitenkin, että jotkut saattavat arvostaa viitta- ja tikari-lähestymistapaa.

Toimivalta

Tämä tarkoittaa kuitenkin, että on mahdotonta sanoa varmasti, millä lainkäyttöalueella CryptoStorm toimii. Douglas Spink on Yhdysvaltojen kansalainen, minkä arvoinen se on, ja Baneki Privacy Computing Inc. on rekisteröity Kanadassa (katso lisäys)..

Suosittelemme yleisesti välttämään Kanadan VPN-verkkoja yksityisyyden suojan vuoksi, koska Kanada on innostunut NSA: n johtaman Five Eyes-vakooja-allianssin jäsen. Tässä katsauksessa (jossa puhutaan myös CryptoStorm-edustajan kanssa) todetaan, että CryptoStorm sijaitsee Islannissa.

En kuitenkaan löydä mitään muuta vahvistusta tälle. Islanti on hyvä yksityisyydelle, mutta jos CryptoStorm todellakin sijaitsee siellä, on mielenkiintoista huomata, että se ei suorita palvelimia kyseisestä sijainnista. Päivitys: CryptoStorm on kertonut minulle, että: "Missä maassa asut oikeudellisesta näkökulmasta? Islanti, oikeastaan ​​emme välitä." Hmm. Minun on sanottava, etten ole kovin vakuuttunut. Tässä yhteydessä on syytä huomata myös lyhyesti, että Spink-yhteys on johtanut spekulointiin siitä, että CryptoStorm on hunajapotti.

Käy CryptoStormissa »

Kryptostormi: Lokit

CryptoStorm väittää, ettei se pidä lainkaan lokkeja, vaikka se valvoo selvästi palvelimen toimintaa reaaliajassa: ”Voit asettaa pää- ja tilalokit hakemistoon / dev / null, jotta lokit poistetaan käytöstä, mutta se tarkoittaa, että palveluntarjoajalla ei ole pääsyä hyödyllisiä tilastoja, kuten kuinka monta käyttäjää on tällä hetkellä yhteydessä ilmentymään (ja siten jokaiseen fyysiseen palvelimeen).

Suurin osa heistä (myös meitä) tarvitsee näitä tietoja seuratakseen kuinka kiireinen tietty palvelin on, jotta tiedämme milloin tietty klusteri tarvitsee lisäsolmun.! ”Hieman huolestuttavampaa:

”Koska emme pidä ajatuksesta, että oikeat IP-osoitteet näkyvät missä tahansa tilaloissa, muutimme OpenVPN-lähdettä niin, että kytkettyjen käyttäjien lukumäärää voidaan silti tarkastella (yhdessä vastaanotettujen / lähetettyjen tavujen kanssa, kytkettyjen jälkeen, jne.) , mutta IP-osoite ei ole enää osa kyseistä tietoa. Loimme UNIX .diff-korjaustiedoston kenelle tahansa muulle, joka haluaa tehdä saman OpenVPN: n kanssa, saatavana täältä (käytä `patch -p1 < noip.diff`).”

Onko todella hyvä idea muokata kokeiltua, testattua ja nyt täysin auditoitua OpenVPN-koodia testaamattomalla ja auditoimattomalla laastarilla? Pidän parempana, että kaikki lokit lähetettiin yksinkertaisesti hakemistoon / dev / null, kuten palveluntarjoajat, kuten AirVPN.

Onko CryptoStorm suojattu?

VryptoStorn käyttää seuraavia OpenVPN-asetuksia:

Ohjauskanava: AES-256-salaus. RSA- ja SHA-parametreja ei ole määritelty (tls-salaus TLS-DHE-RSA-WITH-AES-256-CBC-SHA), joten oletan oletusarvoisen OpenVPN RSA-2048-kädenpuristussalauksen ja HMAC SHA-1 -hajautunnistuksen. Täydellinen eteenpäin salaisuus (PFS) tarjotaan Diffie-Hellman-vaihdon (DHE) myötä.

Datakanava: AES-256-CBC-salaus HMAC SHA-512-hash-todennuksella. Nämä asetukset ovat hienoja, vaikkakin vain yhtä turvallisia kuin ohjauskanavalle käytettävät oletusarvoiset OpenVPN-asetukset (jotka on sanottava, suojatut).

Kuten vakiintunut käytäntö, kaikki IP: t jaetaan yksityisyyden lisäämiseksi. Haluatko tietää enemmän? Tutustu VPN-salausoppaaseeni ja viiteen turvallisimpaan VPN-verkkoon 2017. CryptoStorm sanoo käyttävänsä paljaita metalli-palvelimia, jotka on korjattu tarkkuudella ylimääräisen turvallisuuden saavuttamiseksi. Paitsi, että GPLv2-lisenssissä on joitain juridisia ongelmia, tämä kuulostaa hyvältä.

Cryptostorm-verkkosivusto

Maut vaihtelevat, mutta minulle henkilökohtaisesti CryptoStorm-verkkosivusto on yksi rumaimmista ja epäammattimaisimmista verkkosivuista, joita olen nähnyt 1990-luvulta lähtien.. Cryptostorm Etusivu 2

Suurempi huolenaihe on vaikuttavien kuulostavien äänisanomien runsas käyttö, joilla näyttää olevan vain vähän tienkäyttöä. Tämä kireä, mutta jotenkin sanallinen ja ammattikielellä kieli hallitsee myös foorumisivuja, jotka ovat CryptoStorm-verkkosivuston ydin. Huolestuttavaa, että monet kotisivun linkit johtavat HTTPS-varmenteeseen.

Tällaiset perusvirheet eivät juurikaan lisää luottamusta palvelun teknisiin ominaisuuksiin. Nyt ... olen tekninen pää, mutta minulla on vaikeuksia seurata suurta osaa verkkosivustolla ja foorumeilla sanotusta. Jos jotain, mielestäni kieli on hämmentävä ja se hämärtää mitä sanotaan.

Tätä tilannetta ei paranna se, että foorumin hakutyökalu ei jatkuvasti palauttanut pyytämiäni tuloksia. CryptoStormilla näyttää kuitenkin olevan uskollinen fani, joka osallistuu aktiivisesti keskusteluihin. Siksi CryprtoStormin postitustyyli on vetoaa joihinkin.

CryptoStorm-tuki

Muut kuin foorumin sivujen kautta tuki tulee (selainpohjaisen) IRC-keskustelukanavan kautta. Voit myös lähettää kysymyksiä CryptoStorm Twitter -kanavalle.

CryptoStorm-asiakaspalvelusivu

Vaikka IRC-kanava oli melko kiireinen, en pystynyt saamaan tyydyttäviä vastauksia kysymyksiini. Yllä oleva on ainoa saamani vastaus, jonka jälkeen löysin itseni toistuvasti irti. Päivitys: Sain Twitterissä vastauksen 5 päivää myöhemmin, joka vastasi kysymyksiini tyydyttävästi.

Prosessi

Kun CryptoStorm on saanut maksun, se lähettää sinulle sähköpostiosoitteen koodin (teoriassa voit ostaa myös rahakkeita kolmansien osapuolien jälleenmyyjiltä). Siksi sähköpostiosoitteen on oltava kelvollinen, mutta kertakäyttöinen sähköpostitili riittää.

CryptoStorm Windows “Widget” v3

Widget voidaan ladata verkkosivun kotisivulta. On hyvä huomata, että Widget on avoimen lähdekoodin, mutta vaikka md5- ja SHA-tiivisteitä on saatavana, täysi PGP-allekirjoitus ei ole. Tämä ei ole hyvä muoto avoimen lähdekoodin ohjelmistoille, koska ei ole mitään takeita siitä, että niitä ei ole rikottu.

CryptoStorm Windows-asiakasohjelma

Umm… miten kirjaudutaan VPN-palvelimeen jollain tavalla, muodossa tai muodossa ”Sisäänkirjautuminen darknettiin…"?!! Tämä on oire siitä, millaista harhaanjohtavaa žargonia löytyy tämän palvelun kaikilta tasoilta.

CryptoStorm Windows -sovellus

Olen nähnyt kauniimpia ohjelmistoja, mutta se saa työnsä päätökseen.

CryptoStorm-ikkunat

Voit valita minkä tahansa porttinumeron (UDP tai TCP) tai satunnaistaa portin. Jälkimmäinen vaihtoehto voi auttaa poistamaan VPN: n sensuuritoimenpiteet ja hämärtämään VPN: n käytön.

Cryprostorm-widget 3

Widget sisältää DNS- ja WebRTC-vuodonsuojauksen (IPv6 DNS on yksinkertaisesti poistettu käytöstä). Kuten jäljempänä nähdään, IPv6-osoitteita kuitenkin vuotaa edelleen WebRTC: n kautta. Käsittelen yllä olevaa DNSCrypt-toimintoa. Tappokytkintä ei ole.

CryptoStorm-suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

Kaikki testit suoritettiin Virgin Media UK -kuituliitoksella, käyttäen OpenVPN User Datagram Protokollaa (UDP). Ne suoritettiin puhtaan asennuksen virtuaalikoneessa langallisen Ethernet-yhteyden avulla.

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, alimmat ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä, mutta huomaa, että olen siirtynyt Speedtest.net Betaan (HTML5), koska se tuottaa tällä hetkellä yhdenmukaisempia tuloksia kuin testmy.net.

Olen myös lisännyt sulkeisiin keskimääräiset ping-tulokset (latenssi), koska tämä heijastaa parhaiten reaalimaailman sivujen latausaikoja ja siten havaittua nopeutta. Kryptostormi alas 2Kryptostormi ylös

Sanomattakin on selvää, että latausnopeuden tulokset ovat hyvin heikot. "Hämmästyttävä verkon nopeus toistaiseksi eteenpäin, se on pelottavaa" tämä ei ole.

Juuri kiinnostuksen takia testasin myös ”CryptoFree” -palvelinta seuraavilla tuloksilla (keskiarvo): Lataa 0,38 Mbps, Lataa 0,89 Mbps, Ping: 654,2. Nämä nopeudet ovat käytännöllisesti katsoen käyttökelvottomia. Kryptostormi Ip -vuoto

Yksinkertaiset IP-vuototestit ipleak.net-sovelluksella paljastivat WebRTC IPv6 -vuodon. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustot näkevät IPv6-käyttäjien todellisen IP-osoitteen, mikä on täydellinen VPN-virhe. Katso lisätietoja WebRTC-vuodoista täältä. CryptoStorm ei toiminut yhdessä US Netfixin tai BBC iPlayerin kanssa.

Muut alustat

Widget on saatavana vain Windowsille, mutta manuaaliset asennusoppaat ovat saatavana Linuxille (eri distros), Android, iOS ja OSX (vaikka johdannossa olevassa OSX-linkissä viitataan Linux-ohjeisiin). Kun käytät kolmannen osapuolen ohjelmistoja, voit luoda salasanan, ja käyttäjänimi on SHA512-hash koodista. En ole sataprosenttisesti varma, mitä hyötyä tästä on pelkästään koodin käytöstä, mutta sellaista voi olla. Sivustoon sisältyy SHA512-laskin, jotta tämä vaihe olisi helppo, vaikka jotkut eivät ehkä tiedä sitä tosiasiaa, että tämä vaatii JavaScriptin toimiakseen.

Lisäys: Douglas Spink

Mikään keskustelu CryptoStormista ei voi olla valmista ilman Douglas Spinkia mainitsemista. CryptoStorm on VPN-palvelun CryptoCloud reinkarnaatio, joka on Baneki Privacy Computing Inc. -yrityksen tytäryhtiö (tai mahdollisesti läheinen yhteistyökumppani). Bloomberg jatkaa Spinkin luetteloa Banekin teknologiajohtajana, ja on laajalti todettu, että hän omistaa CryproStormin (jotain hän itse) on ennätys sanonut). CryptoStorm puolestaan ​​on vuosien mittaan edelleen kiistänyt Spinkin olevan tällä hetkellä sidoksissa yritykseen. Tämä tekee seuraavasta vain vuosi sitten annetusta lausunnosta melko omituisen: ”Hän palasi takaisin ja osallistui uudelleen lyhyeksi ajaksi vapautumisensa jälkeen, mutta sitten hänet pidätettiin, ja muu joukkue erotti hänet ja poisti / esti hänen pääsy mihinkään mihinkään. ”On syytä huomata, että Spinkillä on hyvin erottuva kirjoitustyyli, joka tunkeutuu CryptoStorm-verkkosivustoon. Olipa hän edelleen mukana, hän oli selvästi opas CryptoStormin luomisessa.

Joten kuka helvetti on?

 • Spink oli menestyvä amerikkalainen yrittäjä ja adrenaliinimunkki, joka menetti miljoonat ja haki konkurssiin vuonna 2002.
 • Hän on myös suorasanainen zoofilian puolestapuhuja.
 • Vuonna 2005 hänet tuomittiin 375 punnan kokaiinin salakuljetuksesta (arvoltaan 34 miljoonaa dollaria). Vaikka Spink tuomittiin 17 vuodeksi vankeuteen, hänet vapautettiin vain 3 vuoden kuluttua ”laaja-alaisen yhteistyöstään tutkijoiden kanssa”.
 • Vuonna 2010 hänet pidätettiin eläintautitilan pitämisestä Kanadassa. Vaikuttaa siltä, ​​että hänet lähetettiin takaisin vankilaan vielä 3 vuodeksi
 • Vuonna 2013 vapautettaessaan hän "melkein heti kulki tuomioistuimen ulkopuolelle kiertämällä tuomarin määräyksiä pidättäytyä Internetistä, jossa Spink ylläpitää useita parhaan tason verkkosivustoja ja blogeja".
 • Vuonna 2014 hän oli mukana Port Stanleyn poliisin tutkinnassa kadonneesta koirasta, ja hänen todettiin "lennättävän hevosia läheisellä kiinteistöllä oletetulla nimellä". Spink pidätettiin, mutta vapautettiin myöhemmin..
 • Elokuussa 2015 Spink pidätettiin Lontoossa ja "pidettiin pidätysmääräyksessä 90 päivän rangaistuksen hylkäämisestä eläinten julmuudesta Washingtonin osavaltiossa." Hänet vapautettiin "erehdyksellä".
 • Marraskuussa 2017 Spink palasi Port Stanleyn ja pidätettiin poliisin erottua sen jälkeen, kun hän oli käynyt riitaa entisen naapurinsa kanssa, joka oli hänen koiransa, jota häntä syytettiin varastamisesta. Tämän tukahdutuksen seurauksena hänen entisen naapurinsa talo palai.
 • Vuonna 2016 hänet karkotettiin Kanadasta joutua maksamaan maksamatta eläinten julmuuden syytöksiä Yhdysvalloissa.

Kryptostormi-arvostelu: johtopäätös

Huomaamatta Spink-yhteyttä, CryptoStorm on erittäin kokonaisvaltainen VPN-palvelu, jolla on yksi hyvä keskusidea - tokenit. Teoriassa nämä sallivat palvelun maksamisen ja todellisen henkilöllisyytesi erottamisen toisistaan. Mutta koska CryptoStorm ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi suosittu, jotta ihmisille, jotka ostavat ja jälleenmyyvät näitä merkkejä "nimettömästi", on kukoistavia markkinoita, suurin osa eduista on puhtaasti teoreettisia. On myös vahva argumentti, että maksaminen myymäläkortilla tai jopa käteisellä (Mullvad ja ProtonVPN) on vielä nimettömämpi. On myös syytä muistaa, että riippumatta siitä, kuinka anonyymi maksutapasi, VPN-palveluntarjoajasi tietää joka tapauksessa todellisen IP-osoitteesi. CryptoStormia on kiitettävä siitä, ettei hän pidä lokkeja, mutta palvelu on hidasta ja tarjoaa erittäin hidasta tukea. Salaus on kunnossa, mutta kuten useimmissa muissa CryptoStormin mainostamissa asioissa, se ei ole läheskään niin hyvä kuin hype ehdottaa. Hypestä puhuttaessa CryptoStormilla näyttää kuitenkin olevan innostunut käyttäjäkunta, joka selvästi nauttii sen verkkosivustoille ja keskustelupalstoille ominaisesta rampaavasta ammattikielisestä kirjoitustyylistä (Spink?).

Käy CryptoStormissa »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me